crackersss TONĄCY BRZYTWY SIĘ CHWYTA-ŚMIESZNY TEN CIMOSZEWICZ 17.08.05, 14:18 Głoszona przez bezpartyjnego towarzysza "spiskowa teoria" nadaje się do TVNu; gospodarze programu "Maraton uśmiechu" będą zachwyceni... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Powiedział co wiedział 17.08.05, 14:18 A że nic nie wiedział - nic nie powiedział. Po co ta głupia konferencja. Ośmiesza się tylko. Już ma 19% a za tydzień będzie 15% Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski TYLKO DEBIL MOZE UWAZAC ZE 17.08.05, 14:19 Wasserman nie porozumiewal sie w tej sprawie z Kaczorem a Miodowicz z Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
s.korczaszko Re: TYLKO DEBIL MOZE UWAZAC ZE 17.08.05, 14:21 grzegorzlubomirski napisał: > Wasserman nie porozumiewal sie w tej sprawie z Kaczorem a Miodowicz z Tuskiem. no oczywiście, że się porozumiewali. co nie znaczy, że jest to ukartowany przez nich spisek. tylko debil może wyciągać takie wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 14:55 Zarowno Tusk jak i Kaczynski powinni odpowiedziec Cimoszewiczowi w sposob nastepujacy: co wiemy w tej sprawie to, ze pan Cimoszewicz nie zadeklarowal akcji orlenowskich w swoim zeznaniu podatkowym, pomimo ze byl upominany w tej sprawie pisemnie przez pana Stefaniuka. Wiemy rowniez ze pan Cimoszewicz arogancko odpowiedzial na list pana Stefaniuka, ktory po prostu wykonywal swoj sluzbowy obowiazek. Ze wzgledu na fakt, iz pan Cimoszewicz wiedzial o tym ze jego zeznanie bylo wypelniony w sposob niezgodny z prawda, nie rozumiemy zupelnie dlaczego to zeznanie nie zostalo do dzisiaj poprawione. Nie rozumiemy rowniez dlaczego w pewnym momencie pan Cimoszewicz uciekl przed komisja orlenowska do lasu. Nie rozumiemy rowniez dlaczego pan Cimoszewicz wbrew obowizujacym przepisom, umozliwil rezydentowi amerykanskiemu nabycie akcji orlenowskich. Apelujemy do pana Cimoszewicza i jego kolegow; powiedzcie co wiecie w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 15:11 Gdyby to ode mnie zależało, to ja bym Cię zacytowała w PAP-e, a potem we wszystkich mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany1 Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 15:26 Dokładnie tak jak napisałeś. A ponadto mogą dodać. Nie wiemy dlaczego pan Cimoszeicz zatrudniał osobę którą oskarżał póxniej o to że jest złodziejką wariatka i fałszerką. Nie wiemy dlaczego 7 miesięcy temu ABW znalazła u niej w domu deklracje Cimoszewicza. Nie wiemy dlaczego pieczatka z jego podpisem zginęła w 2002 roku i dlaczego dopominał sie o nią dopiero po kilku miesiącach. nie wiemy czy przez te kilka miesięcy jak był ministerm spraw zagr jacys ludzie z komitetu pomocy społecznej dysponując jego pięcżatka nie naprodwukowali jakichs dokumentów. Nie wiemy tez dlaczego ta pieczatka nigdy sie nie odnalazła. Nie wiemy jakim cudem pani jarucka zdobyła deklracje Cimoszewicza. Nie wiemy też dlaczego mimo iz nie jest ministrem posługuje się jeszcze oficjalnymi drukami min. spr. zagr. Nie wiele rozumiemy z postępowania p. Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 16:02 ladny temat :) gratuluje pomyslowsci :) ale go nie skomentuje rezydent amerykanski?? a co powiesz na to, ze ten rezydent amerykanski ma takze polskie obywatelstwo? oznacza, ze nie jest Polakiem? kurcze, musze sie w takim razie pouczyc wosu albo czegos w tym stylu, moze nowe przepisy weszly w zycie przez te ostatnie miesiace gdy skonczylam z wosem na zawsze.... ide sprawdzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 16:16 Przepis dotyczacy akcji orlenowskich byl jasny; rezydenci amerykanscy nie maja prawa zakupywac akcji orlenowskich, niezaleznie od ich obywatelstwa. Polecam artykul z Zycia Warszawy na ten temat i opinie eksperta, ktora jasno stwierdza ze Cimoszewicz ominal prawo i wyjasnia dlaczego. Ale, Ty ewciu pewnie tylko czytasz fachowe artykuly na lamach GW i Trybuny? Po drugie, jesli nie chcesz komentowac mojego poprzedniego postu (dla mnie ze zrozumialych wzgledow), to po co wogole zabierasz glos. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 16:24 po to, ze mimo wszystko, wqrwia mnie Twoje zachowanie i osadzanie ludzi. zreszta czemu ja sie dziwie - ostatnio Cie jakos namietnie wycinali, co oznacza, ze Twoj jezyk zasluguje tylko i wylacznie na 'uznanie' jezeli Ty czytasz GW i Trybune, to ok, ja ze swojej strony polecam przede wszystkim Nature, o ile czytasz takie gazety, ktore z polityka maja tyle wspolnego co ja z ksiezniczka turecka... no tak, ale skoro ja czytam TAKIE gazety to nie powinnam sie w sprawie polityki wypowiadac - nieprawdaz? hehe chodzi o to, ze aby miec wlasna opinie na dany temat nie trzeba czytac zadnych gazet, wystarczy patrzec i slyszec. i to, ze ktos ma odmienne zdanie, nawet diametralnie, nie oznacza, iz ma sie prawo do ublizania mu i pomawiania :) - no chyba ze kultura osobista 'pomawiajacego' pozostawia wiele do zyczenia, wtedy juz rzeczywiscie nic nie da sie zrobic... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 16:54 Ponownie ewciu nie odnioslas sie w sposob merytoryczny do zadnego z punktow mojego postu. Twoja odpowiedz jest kompletnym belkotem, przypominajacym rownie belkotliwa kampanie wyborcza Cimoszewicza. Pewnie chodziliscie na te same zebrania partyjne, to i ta sama strategia. Nikt mnie ostatnio namietnie nie wycina. Zrobiono to tylko raz, kiedy zwrocilem Ci uwage iz twoj internetowy rechot kojarzy mi sie z wulgarnyym smiechem, typowym dla pan trudniacych sie nierzadem. Ot takie sobie skojarzenie. Absolutnie nie sugerowalem, ze Ty sie trudnisz takim zawodem. Chociac Cie nie widzialem, to jednak mysle ze nie powinnas sie tym trudnic, bo jak sama stwierdzilas nie wygladasz jak ksiezniczka, a to przeciez wazne w tej profesji, aby nie umrzec z glodu. Nie widze nic zlego w moim jezyku. Jak chcesz przyklady prymitywizmu, to prosze przyjrzyj sie jednemy z Twoich slow, tego z pierwszej linijki. Sle wyrazy proletariackego pozdrowienia i radze; zanim mi odpiszesz, wez kilka glebokich oddechow. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 18:36 juz wzielam :) i do tego respirator byl mi potrzebny z pewnoscia z cimoszewiczem chodzilam na te same zebrania partyjne, tylko w ktorym roku...? chyba jednak bo 86... a to troche pozno, nie wydaje Ci sie... tak wiec nie trafiles porownuj sobie moj belkot czy co tam dalej do czego chcesz, chetnie poczytam, ale zeby Cie wczesniej nie wycieli :) nie stwiwrdzilam, ze nie wygladam jak ksieznikczka turecka, a jedynie napisalam, ze cos ma sie do czegos jak ja do ksiezniczki - i gdzie tu mowa o wygladzie, a moze chodzilo mi o urodzenie, pozycje spoleczna itp - dosc plytko to odczytales, ale rozumiem... :) musisz mi wybaczyc slowo 'z pierwszej linijki' ale po jakims czasie kazdego szlag by trafil wzajemnie pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 18:55 e.v.q.a napisała: > , > ze cos ma sie do czegos jak ja do ksiezniczki - i gdzie tu mowa o wygladzie, a > moze chodzilo mi o urodzenie, pozycje spoleczna itp - dosc plytko to odczytales > , > ale rozumiem... :) Ja rozumiem glebiej ;-) Chodzi ci o jedyna taka nasza laskawie panujaca "ksiezniczke" urodzona ale z pozycja spoleczna itp ktora to ksiezniczka oglosila kilka tygodni temu ze bedzie w komitecie wyborczym Cimoszewicza robic za twarz bo ma popularna. > > musisz mi wybaczyc slowo 'z pierwszej linijki' ale po jakims czasie kazdego > szlag by trafil A co ja dopiero starowina mam powiedziec jak patrze na to co mlodziez wypisuje Mlode toto i juz zdegenerowne , klamliwe, kombinatorskie ... i sie brzydko nazywa. > Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 19:04 lepiej Ci? :) jezeli dzieki temu, ze takie pierdoly mi wypisujesz czujesz sie lepiej, bardziej moze dowartosciowany to naprwade sie ciesze (?) jezeli zadowalasz sie piszac o osobie, ktorej kompletnie nie znasz: ' Mlode toto i juz zdegenerowne , klamliwe, kombinatorskie ...' to nalezy Ci na wstepie wspolczuc... za to Ty tez dajesz wyraz swojego wychowania, zdegenerowania i paru innych rzeczy piszac takie stwierdzenia, wiesz o tym? jak nie, to Ci to mowie. laskawie nie odpisuj na moje posty, a takze nie wcinaj sie w dyskusje ktorych z Toba nie zaczynam, bo nie mamy o czym rozmawiac i Ty nawet nie probujesz rozmawiac ale jakies szczeniackie uwagi i metody prezentujesz, tylko kto tu jest szczeniakiem no nie? po kulturze wypowiedzi nietrudno zgadnac chyba, ze chcesz poublizac, to idz na podworko i sie wykrzycz... Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 19:16 e.v.q.a napisała: > lepiej Ci? :) jezeli dzieki temu, ze takie pierdoly mi wypisujesz czujesz sie > lepiej, bardziej moze dowartosciowany to naprwade sie ciesze (?) No i mowie "dilektyka" starasz sie byc "kulturalna"tak po ..... Tyle razy mowilem ze tacy -takie jak ty to co jest obrzydliwe u nich samych przypisuja innym. To co napisalas piszesz o sobie -tylko o tym chyba jeszcze nie wiesz - troche samoobserwcji i refleksji to moze zauwazysz a moze nie. Twoj idol cimoszewicz tez tak ma sam kreci a robi zarzuty innym tak jak ostatnio Tuskowi i Kaczynskiemu. > > jezeli zadowalasz sie piszac o osobie, ktorej kompletnie nie znasz: ' Mlode tot > o > i juz zdegenerowne , klamliwe, kombinatorskie ...' to nalezy Ci na wstepie > wspolczuc... za to Ty tez dajesz wyraz swojego wychowania, zdegenerowania i par > u > innych rzeczy piszac takie stwierdzenia, wiesz o tym? jak nie, to Ci to mowie. > > laskawie nie odpisuj na moje posty, a takze nie wcinaj sie w dyskusje ktorych z > Toba nie zaczynam, bo nie mamy o czym rozmawiac i Ty nawet nie probujesz > rozmawiac ale jakies szczeniackie uwagi i metody prezentujesz, tylko kto tu jes > t > szczeniakiem no nie? po kulturze wypowiedzi nietrudno zgadnac > > chyba, ze chcesz poublizac, to idz na podworko i sie wykrzycz... No to jeszcze raz ...przeczytaj pocztek. > Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 22:03 odpisujac Tobie znizam sie do pewnego poziomu, do ktorego, masz racje, nie powinnam, ale tak na mnie wplywaja Ty i Twoje odpowiedzie... ja z Toba dyskusji nie zaczynam, to Ty sie wcinasz niezbyt grzecznie, z niezbyt uprzejmiei co najwazniejsze celowo odpowiadajac tak, by wywolac zlosc - i musze przyznac, ze Ci sie to udawalo, ale nauczka dla mnie, ze nie warto z pewnymi osobami podejmowac polemiki Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 22:21 e.v.q.a napisała: > odpisujac Tobie znizam sie do pewnego poziomu, Widzisz , to musi jeszcze potrwac, po co piszesz ze sie znizasz ? Po co ci te "ozdobniki " ? do ktorego, masz racje, nie > powinnam, ale tak na mnie wplywaja Ty i Twoje odpowiedzie... Jeszcze raz powoli przecztaj ostatni post i zastanow sie co ciebie irytuje ? ja z Toba dyskusji > nie zaczynam, A z kim zaczynalas ? to Ty sie wcinasz niezbyt grzecznie, z niezbyt uprzejmiei Jeszce raz zastanow sie co ciebie i dlaczego irytuje ? co > najwazniejsze celowo odpowiadajac tak, by wywolac zlosc I jeszcze raz , to samo . - i musze przyznac, ze > Ci sie to udawalo, ale nauczka dla mnie, ze nie warto z pewnymi osobami > podejmowac polemiki Zadna nauczka , bo nie nauczylas sie nic, niestety. Szkoda. Jeszcze raz nie przypisuj innym tego czego nie lubisz u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a ... 17.08.05, 22:31 udanych rozmow ze wszystkimi, byle nie ze mna pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: ... 17.08.05, 22:54 e.v.q.a napisała: > udanych rozmow ze wszystkimi, byle nie ze mna > pozdrowienia Nie martw sie zaczynasz studia jeszcze sie, da Bog wiele nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 21:28 No a teraz calkiem na powaznie ewciu. Ostatnio ogladalem wzruszajacy program z udzialem jednego z ciagle zyjacych powstancow batalionu "Parasol". Po tym jak przezyl jatke powstancza wyladowal jakos w Anglii. Chcial wracac do Polski ale jego wlasna matka odradzila, a wlasciwie zakazala mu to w liscie. Nigdy juz nie zobaczyl wlasnej matki i opowiadal o tym placzac. Czy wiesz ilu powstancow, i nie tylko, zostalo potraktowanych podobnie? Ilu zostalo skrytobojczo wymordowanych, ilu torturowanych, ilu zlamano zycie najbardziej podlymi metodami? A wiesz za co? Za to tylko ze walczyli w szeregach Armii Krajowej, a nie Armii Ludowej, za przyszla wolnosc Twoja i moja. Twoj faworyzot Cimoszewicz wstapil do PZPR, ktora byla nastepca rownie przestepczej PPR, w 1971 roku, czyli rok to tragicznych wydarzeniach na wybrzerzu. Potem byl Radom, rok 1980 a nasz ponadpartyjny kandydat tkwil w PZPR az do 19990, tj. do wyniesienia sztandaru. Mial mnostwo okazji aby przejrzec na oczy i wystapic ze swojej kryminalnej organizacji. Nigdy tego nie zrobil, wiec mam na temat tego cynicznego aparatczyka jedynie odpowiednie zdanie. Przejrzalem niektore Twoje posty. Niby to grasz neutralna, ale tak naprawde zawsze bierzesz w obrone tego osobnika, mimo ostanio jawnie bezprawnych posuniec. Tak ze przestan tutaj udawac cudowna osobke, wolna od politycznych opinii, bo nia zwyczajnie nie jestes. Mysle, ze jestes zwyklym prowokatorem, ale to nie jest takie wazne. Juz wkrotce, taka ma nadzieja, tacy jak Cimoszewicz, Kwasniewski, Miller i Ty wyloduja na smietniku historii, gdzie wasze miejsce. Nie spodziewam sie zrozumienia z Twojej strony, bo do tego trzeba miec serce, a nie kamien. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 17.08.05, 22:13 gdy zaczynalam czytac Twoj post wydawalo mi sie, ze jednak jakies dobre intencje to masz, ale im blizej konca tym tego 'wydawania mi sie' bylo mniej. oczywiscie, ze nie jestem wolna od politycznych opinii, bo nikt nie jest, niewazne jak by sie nie zarzekal. wlasnie o to chodzi, ze nikogo nie udaje i dlatego tak Ci to nie pasuje. prowokatorem? a czyim jak moge wiedziec? bo mam inne zdanie niz 80% ludzi na forum? aha. dopiero co dostalam sie na studia, wiec na smietniku historii tak szybko nie zagoszcze, przykro mi, ze Cie rozczarowuje w ten sposob. nie masz prawa, powtarzam - nie masz prawa jako czlowiek cywilizowany (chyba, ze nim nie jestes) wyglaszac takich opinii, iz 'nie mam serca, a kamien' nie znajac mnie i formujac takie zarzuty (dla mnie to zarzut) jedynie na podstawie moich pogladow, ktorych i tak do konca nie znasz, wiec zanim ublizysz zastanow sie, chyba, ze robisz to specjalnie, wtedy jakos to przezyje. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: kolejny blad Cimoszewicza i ewki 18.08.05, 00:44 Jeszcze raz ewciu, bo znowu nic nie zrozumialas, albo cynicznie udajesz. W swoim ostatnim poscie poruszylem bardzo wazna sprawe. Swoim zwyklym zwyczajem, zupelnie pominelas meritum sprawy. Zreszta zawsze to robisz, sadzac rowniez z Twoich innych postow, skwapliwie pomijajac najwazniejsze problemy, na ktore po prostu nie jestes w stanie znalezc zadnej odpowiedzi, bo takowych nie ma. Problem nie polega na tym ze masz inne zdanie niz 80% wypowiadajacych sie na tym forum, bo nie wierze w racje wiekszosci, jesli chodzi o dyskusje. Problem z Toba jest taki, ze bronisz nikczemnych i podlych ludzi, ktorzy kontynuja rownie nikczemne i podle czyny swoich politycznych protoplastow. Czy wyrazam sie dostatecznie jasno? A aby to robic i nie widziec krzywd ludzi, ktorych twoi faworyci skrzywdzili po drodze, trzeba po prostu nie nie miec sumienia i serca, albo tez zadnej, prawdziwej wiedzy historycznej na temat historii swojego wlasnego kraju. Dlatego tez nie pouczaj mnie do czego mam, lub nie mam prawa, bo swoimi wypowiedziami sama sie tego prawa pozbawilas. Jeszcze jedno, mowienie komus prawdy nie jest zadnym ublizaniem. Moze jestes za mloda, aby to zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Komisja Papierów Wartościowych poparła Cimosze- 17.08.05, 16:29 wicza. Miał prawo kupić akcje córce. Czy wy tu musicie wypisywac bez przerwy prawoskretne banialuki z "ŻW" ? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Komisja Papierów Wartościowych poparła Cimosz 17.08.05, 16:32 jethrox napisał: > wicza. Miał prawo kupić akcje córce. > Czy wy tu musicie wypisywac bez przerwy prawoskretne banialuki z "ŻW" ? Obawiam się, że za Komisję Papierów też się wezmą... :-)) Prawica jest wyjatkowo zawistna i pamietliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Na to Cimoszewicz 17.08.05, 16:26 W sprawie ośw. majatkowych dziwie sie panom Tuskowi (bład w jego ośw. na 300 PLN) i Kaczyńskiemu (błąd w jego os. na 100 000 PLN) oraz panu Wassermanowi (błąd w jego osw. na kilkaset tysiecy PLN). Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss Re: TYLKO DEBIL MÓGŁ NAPISAĆ COŚ TAKIEGO 17.08.05, 14:28 grzegorzlubomirski napisał: > Wasserman nie porozumiewal sie w tej sprawie z Kaczorem a Miodowicz z Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Spiskowa teoria dziejów... 17.08.05, 15:58 Bla, bla, bla ... A za tym wszystki stoją Żydzi, Masoni i Cykliści, a także kosmici którzy się uwzięli na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
norge Ciekawe skąd Cimoszenko wie, kto o czym wie 17.08.05, 14:25 Na złodzieju czapka gore/tonący brzytwy się chwyta* niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
el_mexicano Cimoszewicz zarył ryjkiem w błoto 17.08.05, 14:26 Przez dziurki nalało mu się trochę gnojówki do wnętrza czaszki i teraz plecie jak Piekarska po setce. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz zarył ryjkiem w błoto 17.08.05, 14:29 el_mexicano napisał: > Przez dziurki nalało mu się trochę gnojówki do wnętrza czaszki i teraz plecie > jak Piekarska po setce. > A i e.v.k.a na forum mowi ze jej smierdzi - moze oddychaja tym samym "powietrzem "? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Cimoszewicz zarył ryjkiem w błoto 17.08.05, 14:41 el_mexicano napisał: > Przez dziurki nalało mu się trochę gnojówki do wnętrza czaszki i teraz plecie > jak Piekarska po setce. Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Apel Cimoszewicza: powiedzcie co wiecie 17.08.05, 14:31 W logice konwersacji opisywane jest zjawisko "Założonego pytania". Pytania z założeniem fałszywym stosowane są w nierzetelnej argumentacji. Mister WC daje nam przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
norge A pamiętacie jak Wańkowa przysięgała, że widziała 17.08.05, 14:32 dyplom Kwacha na własne oczy i mówiła o brudnej kampanii wyborczej. Widzisz Włodziu, było nie kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
convive apel o udowodnienie niewinności 17.08.05, 14:32 Najzwyklejszy w swiecie apel o udowodnienie własnej niewinności. Skąd my to znamy?!? Odpowiedz Link Zgłoś
s.korczaszko ODPOWIADAM NA APEL CIMOSZENKI 17.08.05, 14:32 apel był tak bardziej do tuska i kaczora, ale jako dobry obywatel ja też powiem co wiem: - cimoszenko jest postkomunistą, należy do postkomunistycznej partii i ma jej poparcie w w wyborach, a jednocześnie bezczelnie wszystkim wmawia, że on jest ponadpartyjny. pomijając nawet kwestie akcji orlenu samo to świadczy, że z niego krętacz - cimoszenko musi odejść! najlepiej do łukaszenki! Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Wygrana Cimoszewicza poprawi mu 17.08.05, 14:38 bezsprzecznie wyniki w rankingach, a prowokacja spalila na panewce. Szkoda Jauruckiej, bo jest w ciazy i taki niepotrzby stres. Ta sytuacja jest bardzo podobna do Borys na Bialorusi, wykorzystane, porzucone. Oh wy prawdziwi mezszczyzni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Okrutnie Waćpan piszesz... 17.08.05, 16:08 Całe SLD już nic nie wygra - ta sprawa ich wykończy - jaki by nie był jej wynik ważne będzie co będą myśleli ludzie. A ludzie myślą - SLD znowu coś kręci. Prezydent mający ponad 500 tys. PLN na koncie na akcje (nie wiadomo skąd) to nie będzie osoba lubiana przez biednych. Gość ma przechlapane Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Okrutnie Waćpan piszesz... 17.08.05, 16:10 palestrina2005 napisał: > Całe SLD już nic nie wygra - ta sprawa ich wykończy - jaki by nie był jej wynik > > ważne będzie co będą myśleli ludzie. > A ludzie myślą - SLD znowu coś kręci. > Prezydent mający ponad 500 tys. PLN na koncie na akcje (nie wiadomo skąd) to > nie będzie osoba lubiana przez biednych. > Gość ma przechlapane Zaprawdę, powiadam wam: GIER TYCH skutek i efekt opłakany będzie dla Rzeczypospolitej jakikolwiek by nie był ich POPiS... Odpowiedz Link Zgłoś
centrala A jesli to uderzyl Leszek Miller? 17.08.05, 14:42 "Jestem przekonany, że tym razem, w poczuciu bezkarności uderzono także we mnie - powiedział marszałek zaznaczając, że nie ma na to dowodów." To widac ze inni tez stoja ponad prawem - hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej JA WIEM, I PODZIELĘ SIĘ Z LUDŹMI, niech wiedzą 17.08.05, 14:48 Wraz ze swym partnerem życiowym Stefanem doznałem nieopisanej rozkoszy spędzenia wspólnej nocy z Jackiem. A było to tak: pewnego razu dostaliśmy ze Stefanem zaproszenie na garden party młodzieżówki SLD. Poszliśmy tam ażeby jak zwykle upolować jakieś mięsko na przyjemny wieczór. Jakżesz wielkie było nasze zdziwienie gdy zobaczyliśmy tam Włodka poruszającego się zwinnie jak Adonis, był tam niby diament w wywrotce żużlu, świecił blaskiem i roztaczał aureolę dobra i tolerancji. Bardzo byliśmy zaskoczeni tym gdy to on sam wyłonił na z kłębiącego się wokół niego tłumu i zaproponował nam kolację ze śniadaniem w hotelu. Oh, co to była za noc... Włodek był prawdziwym demonem seksu, mówił, że ludzie, którzy go znają "bliżej" mówią o nim krajzega. Wyjaśnił nam, że przydomek ten wywodzi się z czasów szkoły w PRLu, gdy był w stanie przerżnąć wszystko: i panią matematyczkę, i pana od wf-u, a i kolegę z klasy zajechał czasem w pupę. Tak więc po krótkiej konwersacji przystąpiliśmy do uprawiania pettingu. Mimo wieku dłonie Władka była nader sprawne. Nie chciałbym się wdawać w szczegóły ze względu na pamięć - powiem tylko tyle: oral w wykonaniu Władka był boski, a pupę miła wąską niczym dziewica. Chciałbym aby wszyscy wiedzieli o tym, że przyszły prezydent nasz tolerancyjny będzie, i który chce wszystkim przynosić radość. Ja, Stefan i całe Stowarzyszenie Lambda będziemy na Niego głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox A kim jest Jacek ? 17.08.05, 16:38 Czy to może brat Placka (O dwóch takich co ukradli....) ? Słyszałem, że TAKI jest tylko Placek. A więc Jacek też. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_na_ostro WŁODKU; NIE BĘDZIE KONTYNUACJI "DNIA ŚWIRA" 17.08.05, 14:48 więc daj już spokój bo castingu też nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 O TYCH DWÓCH. 17.08.05, 14:51 Wątpię żeby tych dwóch próżniaków Tusk i Kaczyński puścili farbę.Tuska denerwuje,że ktoś może być przyzwoitym człowiekiem a nie próżniakiem jak on i jemu podobni.Sondaże kłamią-cały naród współczuje Panu Cimoszewiczowi i bardzo go popiera deklarując swoje ogromne poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Re: O TYCH DWÓCH. 17.08.05, 14:51 kabu12 napisał: > Wątpię żeby tych dwóch próżniaków Tusk i Kaczyński puścili farbę.Tuska > denerwuje,że ktoś może być przyzwoitym człowiekiem a nie próżniakiem jak on i > jemu podobni.Sondaże kłamią-cały naród współczuje Panu Cimoszewiczowi i bardzo > go popiera deklarując swoje ogromne poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_na_ostro Re:DO TEGO JEDNEGO 17.08.05, 14:54 kabu12 napisał: > Wątpię żeby tych dwóch próżniaków Tusk i Kaczyński puścili farbę.Tuska > denerwuje,że ktoś może być przyzwoitym człowiekiem a nie próżniakiem jak on i > jemu podobni.Sondaże kłamią-cały naród współczuje Panu Cimoszewiczowi i bardzo > go popiera deklarując swoje ogromne poparcie. Nie pajacuj człowieczku a swoją "spiskową teorię dziejów" wygłoś na zlocie sympatyków czsopisma "Fantastyka". Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re:DO TEGO JEDNEGO 17.08.05, 15:17 ale z ciebie pajac dopiero,w Krakowie ma przejść procesja na intencję skrzywdzonej cnoty tow.Cimoszewicza,pokutnicy nawalają się po plecach aż miło,flagi spuszczone do połowy,wszystkim się łza kręci.Czarna rozpacz a wszystkie krakusy całują egzemplarze wyborczej z jej obiektywnymi sondażami.I jak myślę tak jest w całym kraju.ole Odpowiedz Link Zgłoś
convive Re: O TYCH DWÓCH. 17.08.05, 14:57 kabu12 napisał: > Wątpię żeby tych dwóch próżniaków Tusk i Kaczyński puścili farbę.Tuska > denerwuje,że ktoś może być przyzwoitym człowiekiem a nie próżniakiem jak on i > jemu podobni.Sondaże kłamią-cały naród współczuje Panu Cimoszewiczowi i bardzo > go popiera deklarując swoje ogromne poparcie. Nie no, w porządku, można być sympatykiem p. Cimoszewicza, ale po co w to od razu właczać cały naród? Czym sobie na to zasłużył? Odpowiedz Link Zgłoś
kirk12 Re: O TYCH DWÓCH. 17.08.05, 15:32 On mial na mysli naród bialoruski / pominąl przy tym mniejszość polską , ale to błąd statystyczny/ . Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 HAHAHAHAHAHA......... 17.08.05, 16:03 Dobre. Cały naród współczuje... Świetny, ironiczny post... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: O TYCH DWÓCH. 17.08.05, 18:07 Podobno cały naród też wierzył w socjalizm i przywództwo PZPR :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Marnie... 17.08.05, 14:52 Szczególnie, że zaczął gadać o służbach specjalnych. Kto niby nimi rządzi? Miodowicz z Wassermannem? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Apel Cimoszewicza: powiedzcie co wiecie 17.08.05, 14:57 Głupota Pana Cimoszewicza sięga zenitu. Przeciez Pani Jarucka dokładnie opisała szykany ABW wobec jej rodziny, które to szykany ABW zastosowała w obronie Pana Cimoszewicza. Czy Pan Cimoszewicz jest na tyle głupi by nie zdawać sobie sprawy z tego, że relacje Pani Jaruckiej można dosyć łatwo zweryfikować? Pan Cimoszewicz atakuje ABW, czyli swojego sprzymierzeńca.Wcześniej stwierdził, że jest kandydatem bezpartyjnym, po to by otrzymać pieniądze na swoją kampanię od SLD. Pan Cimoszewicz jest łgażem. Niech mnie wezwie do sądu brytyjskiego, a tam ja mu słuszność tego stwierdzenia udowodnię w 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk cimoszek - na twój widok chce mi sie ... 17.08.05, 15:08 ...pozatem chce mi sie...jak słysze twoje mataczenia , kłamstwa , .... wystarczy , stałeś sie nędzarzem politycznym .... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ach..ta Twoja lekkość wyrażania myśli, brynk 17.08.05, 15:09 Aż chce mi sie.... :-O Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Ach..ta Twoja czerwona ślepota mangold 17.08.05, 15:17 Też Cie kocham ...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Cimoszewicz przestan sie balznic! 17.08.05, 15:20 Chociaz, po namysle, blaznij sie jeszcze bardziej! Polska cie nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Apel do GW ! - czy niema innych tematów , tylko WC 17.08.05, 15:29 Co druga informacja to WC, widac ze oprócz "nałęczka" to i wy gazeciarze- nędzarze jestescie równiez jego rzecznikiem WC. Żenujące przedstawienie w wykonaniu "michniczków " , żenujące , wstydzcie sie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Tylko taki ekspert jak Ja mógłby mu pomóc... 17.08.05, 15:31 już tylko taki ekspert od PRu jak Ja mógłby mu pomóc przełamać impas i ciągłe straty w sondażach. Ale Ja mam inne poglądy i mu nie pomogę. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tylko taki ekspert jak Ja mógłby mu pomóc... 17.08.05, 16:12 palestrina2005 napisał: > już tylko taki ekspert od PRu jak Ja mógłby mu pomóc przełamać impas i ciągłe > straty w sondażach. > Ale Ja mam inne poglądy i mu nie pomogę. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....... Żaden szanujący się ekspert od PR nie robi HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... i nigdy nie zrobi... Dupa jesteś a nie ekspert od PR... raczej od "publiczka relation"... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA 17.08.05, 16:30 Zachowanie trzeba dostosowac do grupy docelowej. Inaczej mówi się do internautów, inaczej w telewizji, inaczej do starych, inaczej do młodych itd. W internecie można dać sobie trochę luzu, szczególnie na forum. Poza tym Ja nie buduję swojego wizerunku. Moim celem jest atakowanie SLD. Ale skoro póbujesz krytykować tak wybitnego fachowca jak Ja to chyba powinieneś te wszystkie rzeczy wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA 17.08.05, 16:33 palestrina2005 napisał: > Zachowanie trzeba dostosowac do grupy docelowej. > Inaczej mówi się do internautów, inaczej w telewizji, inaczej do starych, > inaczej do młodych itd. > W internecie można dać sobie trochę luzu, szczególnie na forum. > Poza tym Ja nie buduję swojego wizerunku. Moim celem jest atakowanie SLD. > Ale skoro póbujesz krytykować tak wybitnego fachowca jak Ja to chyba powinieneś > > te wszystkie rzeczy wiedzieć... No nie... Ja tylko uwypuklam TUMAŃSTWO... Jestem przekonany, że też powinieneś o tym wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA 17.08.05, 16:35 Chyba swoje tumaństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Apel Cimoszewicza: powiedzcie co wiecie 17.08.05, 15:31 Może najpierw poczeka Cimoszka aż ktoś udowodni fałszerstwo. Ciska się komuch ciska ... Odpowiedz Link Zgłoś
michalw4 W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 15:45 I co panie redaktorze Beylin, skończyła się obrona z godnością, kiedy pojawiły się pierwsze sondaże? Trzeba się było od razu zdecydować, czy gramy ostro czy strugamy dżentlemena, bo teraz elektorat się gubi. Dziś ględzimy o "brudnej kampanii", "jesteśmy ponad tym bagnem", "nie wypuszaczajmy dżinna z butelki" a jutro już kopiemy, a właściwie kąsamy przeciwników po kostkach? Kolejne bezsensowne posunięcie, kolejny gwałtowny zwrot w strategii. Trzeba było ogłosić, że rzeczywiście jesteśmy ponad tym wzystkim i wobec "brudnej kampanii oszczerstw" wycofujemy się z wyborów i czekać na lepsze czasy, a tak to i wybory już raczej przes*ane i upadł mit jedynego sprawiedliwego na tym padole. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 15:52 Tak, odwaliło mu zupełnie... Ja bym to na jego miejscu zupełnie inaczej rozegrał... Ale nie będę dawał rad lewicy. tzreba się cieszyć z jej błędów ije wykorzystywać... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 16:15 palestrina2005 napisał: > Tak, odwaliło mu zupełnie... > Ja bym to na jego miejscu zupełnie inaczej rozegrał... > Ale nie będę dawał rad lewicy. > tzreba się cieszyć z jej błędów ije wykorzystywać... Nic własnego nie macie do zaproponowania??? (oprócz "nowej" konstytucji, oczywiście) Tylko wykorzystywanie błędów lewicy zwam zostało??? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 16:17 osobista ? Wezykiem Jasiu wezykiem :-)))) sclavus napisał: > palestrina2005 napisał: > > > Tak, odwaliło mu zupełnie... > > Ja bym to na jego miejscu zupełnie inaczej rozegrał... > > Ale nie będę dawał rad lewicy. > > tzreba się cieszyć z jej błędów ije wykorzystywać... > > Nic własnego nie macie do zaproponowania??? (oprócz "nowej" konstytucji, > oczywiście) > Tylko wykorzystywanie błędów lewicy zwam zostało??? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 16:18 Błędy przeciwników trzeba bezlitośnie wykorzystywać... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 16:20 palestrina2005 napisał: > Błędy przeciwników trzeba bezlitośnie wykorzystywać... Jak się nie ma niczego innego do pokazania, to nawet napewno... Można je nawet prowokować... A nawet można nimi manipulować... Tylko przebudzenie jest po tym smutne bo palec w nocniku... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 16:32 Wczorajsza reklama PiS jest bardzo konkretna (kalkulator podatkowy). Nie słyszałem na razie nic konkretnego ze strony SLD poza użalaniem się nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 16:35 palestrina2005 napisał: > Wczorajsza reklama PiS jest bardzo konkretna (kalkulator podatkowy). Byłem juz tam...obojetnie co wpiszesz wychodzi że piS jest najlepszy...buahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 16:46 Sondaże pokazują jasno kto wygrywa. A postkomuniści tracą... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 17:35 palestrina2005 napisał: > Sondaże pokazują jasno kto wygrywa. > A postkomuniści tracą... To może jeszcze jedną prowokacyjkę... Może jeszcze jedną manipulacyjkę... Nawet przypuszczam co będzie! Żona w Stanach, córka też - może jaką Moniczkę Levinsky mu podłożyć... i jeszcze najlepiej, żeby miała 15 lat... i była w ciąży... Wtedy jakiś bogobojny ginekolog się załapie na zeznania przed komisją, że Cimoszewicz chciał go i zastraszyć i mu zapłacić... Kaczory nie będą miały z tym nic wspólnego i Tusk też nic... A dla Giertycha największa frajda... palestrina, kujot-kujon-kojot, kuuba i tym podobni wypowiedzą się jak zwykle... Całkiem niezłe jako prawicowo-nacjonalistyczno-katolicki scenariusz.... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: W. Cimoszewicz broni(ł) się z godnością 17.08.05, 18:14 sclavius nie jestem katolikiem ale jak ktoś łączy ze sobą prawicowość nacjonalizm i katolicyzm myślnikami to od razu widać że się buraków nawpieprzał i mu czerwień wyłazi :D Odpowiedz Link Zgłoś
w1968 Re: Apel Cimoszewicza: powiedzcie co wiecie 17.08.05, 15:47 Cimoszewicz traci notowania i dlatego sugeruje, że jego główni konkurenci w wyborach prezydenckich mają coś wspólnego z tą sprawą. Jak dotychczas ekipy Tuska i Kaczyńskiego nie wykorzystały sprawy oświadczenia majątkowego Cimoszewicza w kampanii wyborczej. Uwagi Cimoszewicza odnośnie Konstantego Miodowicza i Zbigniewa Wassermanna są w tym przypadku nie na miejscu. Może powinni zachowywać sie bardziej profesjonalnie podczas przesłuchań ale są w komisji śledczej ds. PKN Orlen zanim Cimoszewicz zdycydował sie kandydować na prezydenta. Podobno dla Pana Cimoszewicza najważniejsza jest prawda. Szkoda tylko, że nie była to jego dewiza w latach 1971-1990 kiedy był członkiem PZPR! Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana A to bandyta! 17.08.05, 15:51 Kilka dni temu oskarżał Tuska o hipokryzje kiedy ten apelował o wyjaśnienie sprawy. A teraz sam pyta Tuska i Kaczyńskiego co wiedzą. On tylko pyta (podobnie jak Lepper). Dlaczego nie zapyta np. Kwaśniewskiego lub Millera ? A może Nałęcz coś wie ? Ciągle nie wiem co myśleć o Jaruckiej. Na szczęście jest jeszcze korespondencja ze Stefaniukiem. I tutaj WC raczej się nie wykręci. Odpowiedz Link Zgłoś