Dodaj do ulubionych

Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza

19.08.05, 19:28
Milczenie Cimoszki, ucieczka bocznym wyjściem z prokuratury, a teraz kajanie
się Nałęcza sa bardzo wymowne.

Czy tak postępuje osoba z czystym sumieniem?
Obserwuj wątek
    • liberus "bardzo lojalnie współpracować z prokuraturą." 19.08.05, 19:29
      To, że lojalnie, to już dawno wiemy!
      • ezpa7z9 Nie rób wody z mózgu maluczkim platformersie! 19.08.05, 19:34
        • yabool Re: Nie rób wody z mózgu maluczkim platformersie! 19.08.05, 20:02
          A co, nie zrozumiałeś czegoś?
          • naczoledupa765 NAŁECZ PRZEPRASZA ZA ODTYLCOWĄ UCIECZKE WC !!!!!!! 19.08.05, 23:09
            .......
            Tomasz Nałęcz przeprosił na piątkowej konferencji prasowej,
            za to, że nie jest na niej obecny Cimoszewicz oraz za to, że nie chciał on rozmawiać z dziennikarzami po opuszczeniu prokuratury. Jak podkreślił, nieobecność marszałka Sejmu jest spowodowana w pierwszej kolejności dobrem śledztwa ....
            Według Nałęcza, dziennikarze swoimi pytaniami do Cimoszewicza mogliby rozszyfrować działania prokuratury.
            ..............

NO TAK ! MAŁOINTELIGENTA GADUŁA CIMOSZENKO
            MÓGŁBY SIE WYGADAĆ
            PRZEBIEGŁYM ROZSZYFRATOROM-DZIENNIKARZOM
    • p.smerf Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 19:33
      > Milczenie Cimoszki, ucieczka bocznym wyjściem z prokuratury,

Nie każdy ma mentalność Wassermanna i Giertycha, dla których dzień bez kamer to
      dzień stracony.
      • t-800 Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 19:41
        Prezio był lepszy. Kiedyś zwiał od dziennikarzy po drabinie.
        • p.smerf Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 19:49
          > Prezio był lepszy. Kiedyś zwiał od dziennikarzy po drabinie.

Wcale mu się nie dziwię, Od niektórych dziennikarzy to ja wiałbym kanałami.
          Nawet pełnymi. Mniej smrodu.
          • yabool Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:06
            p.smerf napisał:

> > Prezio był lepszy. Kiedyś zwiał od dziennikarzy po drabinie.
            >
            > Wcale mu się nie dziwię, Od niektórych dziennikarzy to ja wiałbym kanałami.
            > Nawet pełnymi. Mniej smrodu.
            Troche racji w tym jest, trzeba jednak miec tez powod. Powod prosze?
            • pandada Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:14
              9 godzin zeznań to nie powód?
              Poza tym nie miał nic do powiedzenia, ponieważ dobro postępowania nie pozwala na upublicznianie zeznań.
              • yabool Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:21
                pandada napisał:

> 9 godzin zeznań to nie powód?
                > Poza tym nie miał nic do powiedzenia, ponieważ dobro postępowania nie pozwala
                n
                > a upublicznianie zeznań.
                A przedtem nie wiedzial ze bedzie przesluchiwany?
                Mogl morda nie klapac, zlozyc doniesienie na Jarucką a dowody zlozyc dzisiaj!
                Dobro wymaga bym sie dowiedzial w koncu za czyje pieniadze kupil te akcje, czy
                je wogole kupil (moze dostal, tak jak Agory!) i czy nie klamal pod przysiega...
                A 9 godzin?
                A to moja wina, ze jego zeznania tak dlugo trwaly, widocznie kulczyl...
                Wychodzi, mowi przepraszam, jestem zmeczony, wsiada w samochod a przedtem
                oddsyla po informacje do Nalecza, tak by postapil uczciwy facet, ktory podobno
                jest niewinnu. A on co? Szczur?
              • liberus Nałęcz? :P 19.08.05, 21:06
                pandada napisał:

> 9 godzin zeznań to nie powód?
                > Poza tym nie miał nic do powiedzenia, ponieważ dobro postępowania nie pozwala n
                > a upublicznianie zeznań.

Pandada, nie mów tak, bo jeszcze pomyślę, że jesteś Nałęczem.
          • t-800 Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:26
            p.smerf napisał:

>

Nie trzeba się pchać na prezydenta, wtedy żaden dziennikarzyna nie będzie się
            interesować tym, co ktoś robi za pieniądze podatników.
          • liberus zgoda! 19.08.05, 21:05
            p.smerf napisał:

>

Nie pozostaje mi nic, tylko się zgodzić. Nawet wiem, w których gazetach ci
            dziennikarze pracują...
      • yabool Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:04
        p.smerf napisał:

> > Milczenie Cimoszki, ucieczka bocznym wyjściem z prokuratury,
        >
        > Nie każdy ma mentalność Wassermanna i Giertycha, dla których dzień bez kamer
        to
        > dzień stracony.
        Rany, gdyby pan C. nasral na srodku Krakowskiego Przedmiescia to tez byscie to
        jakos wytlumaczyli. Na przyklad ze mu Giertych jakies swinstwo do zupki
        podrzucil?
    • nielubiegazety2 Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 19:39
      By Nałęcz "Nie będziemy ujawniać informacji, które mogłyby utrudnić śledztwo"

Czyli: w zaparte Włodek, w zaparte.
      • t324911 Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 19:43
        nielubiegazety2 napisał:

> By Nałęcz "Nie będziemy ujawniać informacji, które mogłyby utrudnić śledztwo"
        >
        > Czyli: w zaparte Włodek, w zaparte.
        >
        >

Jakich informacji nie beda ujawniac ???. Czy Nalecz wie co mowi ??.
        • yabool Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:09
          t324911 napisał:

> Jakich informacji nie beda ujawniac ???. Czy Nalecz wie co mowi ??.
          Takich, co jeszcze my nie wiemy, ale oni wiedza, bo im abw doniosla...
      • yabool Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:08
        nielubiegazety2 napisał:

> By Nałęcz "Nie będziemy ujawniać informacji, które mogłyby utrudnić śledztwo"
        >
        > Czyli: w zaparte Włodek, w zaparte.
        >
        >
        Trzeba miec swiadomosc tego, ze co najmniej przez trzy tygodnie Wlodek bedzie
        lzyl wszsytich z nałęczem jako oslona z flanki, a jak mu spadnie do 10% to sie
        zastanowi...
      • pandada Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:18
        Ta zasada jest chyba jasna dla każdego, kto potrafi ograć przedszkolaka w warcaby.

Jarucka nie zna tych zeznań i nie może do nich dopasować swojej wersji.

Chociaż wydaje mi się, że na nią wystaarczy to, ze Cimoch był w Hajnówce 20.IV, kiedy miał wg niej wydawać jej polecenia w MSZ (króry zresztą w soboty nie pracuje).
        • yabool Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:24
          pandada napisał:

> Ta zasada jest chyba jasna dla każdego, kto potrafi ograć przedszkolaka w
          warca
          > by.
          >
          > Jarucka nie zna tych zeznań i nie może do nich dopasować swojej wersji.
          A vice versa tez tak bedzie? :)
          > Chociaż wydaje mi się, że na nią wystaarczy to, ze Cimoch był w Hajnówce
          20.IV,
          Co potwierdzily dwa żubry, niezależnie od siebie...
          > kiedy miał wg niej wydawać jej polecenia w MSZ (króry zresztą w soboty nie
          pra
          > cuje).
          Jak w ktora...
        • liberus Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 21:10
          pandada napisał:

> Ta zasada jest chyba jasna dla każdego, kto potrafi ograć przedszkolaka w warca
          > by.
          >
          > Jarucka nie zna tych zeznań i nie może do nich dopasować swojej wersji.
          >
          > Chociaż wydaje mi się, że na nią wystaarczy to, ze Cimoch był w Hajnówce 20.IV,
          > kiedy miał wg niej wydawać jej polecenia w MSZ (króry zresztą w soboty nie pra
          > cuje).

Na Cimoszewicza zupełnie wystarcza, że Stefaniuk udowodnił, że WC wiedział
          doskonale, że stan posiadania akcji ma być na 31 grudnia. Czyli kłamał przed
          komisją.

Wystarczy też na niego zupełnie, że niep otrafi udowodnić skąd wziął pół miliona
          na akcje Orlenu. Bo w jego dochodach jakoś tej kwoty nie widać.
    • t-800 Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 19:40
      Bez wnikania w istotę sprawy – dezerter Nałęcz jest żałosny.
    • kataryna.kataryna Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 19:41
      "Jak podkreślił, nieobecność marszałka Sejmu jest spowodowana w pierwszej
      kolejności dobrem śledztwa. Według Nałęcza, dziennikarze swoimi pytaniami do
      Cimoszewicza mogliby rozszyfrować działania prokuratury."

No i proszę. Tak się rozwiązuje problemy. Teraz Cimoszewicz nie odpowie nikomu
      na żadne pytanie pod pretekstem dobra śledztwa. Niech się nikt nie interesuje
      przelewem od i do córki i całą masą krętactw. Dobro śledztwa.
      • p.smerf Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 19:52
        A rozwiązanie jest dziecinnie proste. Trzeba materiały ze śledztwa przekazać do
        komisji ds. Orlenu i jutro wszystkiego dowiemy się od Giertycha lub Wassermanna.
        • yabool Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:12
          p.smerf napisał:

> A rozwiązanie jest dziecinnie proste. Trzeba materiały ze śledztwa przekazać
          d
          > o
          > komisji ds. Orlenu i jutro wszystkiego dowiemy się od Giertycha lub
          Wassermanna
          > .

Na razie zajmujemy sie twoimi idolami, naszymi zajmiemy sie w pozniejszym
          terminie...
          Napisz podanie/
      • alfredkujot Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 19:54

Za milczenie to on mnie Polaka i wyborcy to nie musi przepraszac.
        Mnie to niech on przeprosi za ta szopke i szalbierstwa, klamstwa
        i matactwa....i won z zycia politycznego.
        Dosc juz absorbowania uwagi byle oszustem z pretensjami do fotela
        prezydenckiego. Dosc tych manipulacji ,kombinacji, klamst -paszol won nie robic
        mi juz wiecej za podatnikow pieniadze taniej farsy.
        • pandada Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:30
          Chodzi ci o te pieniądze podatników, co lecą do kieszeni komisyjnych wieszczów?
          rzeczywiście szopka. Rok pierdzielenia w telewizorku i bez żadnych efektów.

Ale za szopki i kłamstwa tych panów, to nie Cimoch powinien przepraszać. I chyba nie ciebie, bo dzielnie wtórowałeś irracjonalnym i niesympatycznym oszustom z komisji.
          • liberus Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 21:12
            pandada napisał:

> Chodzi ci o te pieniądze podatników, co lecą do kieszeni komisyjnych wieszczów?
            > rzeczywiście szopka. Rok pierdzielenia w telewizorku i bez żadnych efektów.
            >
            > Ale za szopki i kłamstwa tych panów, to nie Cimoch powinien przepraszać. I chyb
            > a nie ciebie, bo dzielnie wtórowałeś irracjonalnym i niesympatycznym oszustom z
            > komisji.

Pandada, coraz bardziej inspirujesz mnie do stworzenia zestawienia forumowiczów
            wyraźnie wykazujących tendencje do pracowania w sztabie Cimokia. Zgadnioj, kto
            zajmie pierwsze miejsce :)
            • yabool Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 21:21
              liberus napisał:

> pandada napisał:
              >
              > > Chodzi ci o te pieniądze podatników, co lecą do kieszeni komisyjnych wies
              > zczów?
              > > rzeczywiście szopka. Rok pierdzielenia w telewizorku i bez żadnych efektó
              > w.
              > >
              > > Ale za szopki i kłamstwa tych panów, to nie Cimoch powinien przepraszać.
              > I chyb
              > > a nie ciebie, bo dzielnie wtórowałeś irracjonalnym i niesympatycznym oszu
              > stom z
              > > komisji.
              >
              >
              > Pandada, coraz bardziej inspirujesz mnie do stworzenia zestawienia
              forumowiczó
              > w
              > wyraźnie wykazujących tendencje do pracowania w sztabie Cimokia. Zgadnioj, kto
              > zajmie pierwsze miejsce :)
              >
              A ile bedzie pierwszych miejsc? Bo ja tez mam kandydatke : krowa.niebianska
          • yabool Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 21:16
            pandada napisał:

> Chodzi ci o te pieniądze podatników, co lecą do kieszeni komisyjnych
            wieszczów?
            > rzeczywiście szopka. Rok pierdzielenia w telewizorku i bez żadnych efektów.

Prorok jakiś cy cóś? Skad wiesz czy nie bedzie efektow, jak beda wnioski?

> Ale za szopki i kłamstwa tych panów, to nie Cimoch powinien przepraszać. I
            chyb
            > a nie ciebie, bo dzielnie wtórowałeś irracjonalnym i niesympatycznym oszustom
            z
            > komisji.

To sie tylko do kabaretu nadaje.. I to tego gorszego: KMNiepokoja.
            Oszusci z komisji zlapali za reke Cimoszke..., a ten mówi ze to reka komisji...
      • qc AJ JAJ JAJ jak ty to przezywasz 19.08.05, 20:16
        chyba wpadniesz dzisiaj w depresje?
        Go get a life.
        • kataryna.kataryna Re: AJ JAJ JAJ jak ty to przezywasz 19.08.05, 20:19
          qc napisał:

> chyba wpadniesz dzisiaj w depresje?

Projekcja? :)
          • qc Re: AJ JAJ JAJ jak ty to przezywasz 19.08.05, 20:22
            " :) "to byl wink ?
            soc.culture.polish robi sie za ciasne ?
            ten oszolom #2, Odrzanski jeszcze sie produkuje ?
            • kataryna.kataryna Re: AJ JAJ JAJ jak ty to przezywasz 19.08.05, 20:40
              qc napisał:

> " :) "to byl wink ?
              > soc.culture.polish robi sie za ciasne ?
              > ten oszolom #2, Odrzanski jeszcze sie produkuje ?

To jakiś szyfr wolontariatu?
      • pandada Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:26
        Kataryno, nie ubolewaj. Trzeba było nie zgłaszać sprawy do prokuratury, a nie byłoby śledztwa, ani tajemnicy.
        Trzeba było nie w puszczać na salony komisyjne Jaruckiej, a nie byłoby sprawy o fałszerstwo.

Wy zawsze robicie tak, ze dajecie przeciwnikowi zadanie i czego by nie zrobił, to kąsacie go, że źle. Czy wam nie wstyd tak się zachowywać?

PS. Po dzisiejszych rewelacjach nt. reklamówek PiS rozumiem w pełni wasze kpiny ze sztabowych wolontariuszy. Frajerzy, nie? ;)
        • kataryna.kataryna Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 20:44
          pandada napisał:

> Kataryno, nie ubolewaj.

Nie ubolewam, konstatuję.

Trzeba było nie zgłaszać sprawy do prokuratury, a nie b
          > yłoby śledztwa, ani tajemnicy.

Nie byłoby tajemnicy gdyby WC nie miał nic do ukrycia.

> Trzeba było nie w puszczać na salony komisyjne Jaruckiej, a nie byłoby sprawy
          o
          > fałszerstwo.

Sprawa o fałszerstwo jest na razie na takim samym etapie jak sprawa o zatajenie
          akcji Orlenu.

> Wy zawsze robicie tak, ze dajecie przeciwnikowi zadanie i czego by nie
          zrobił,
          > to kąsacie go, że źle. Czy wam nie wstyd tak się zachowywać?

Nam czyli komu?

> PS. Po dzisiejszych rewelacjach nt. reklamówek PiS rozumiem w pełni wasze
          kpiny
          > ze sztabowych wolontariuszy. Frajerzy, nie? ;)

Jakich rewelacjach?
        • liberus lis 19.08.05, 21:15
          pandada napisał:

> Kataryno, nie ubolewaj. Trzeba było nie zgłaszać sprawy do prokuratury, a nie b
          > yłoby śledztwa, ani tajemnicy.

Gdyby WuCek był czysty, toby sprawę już dawno wyjaśnił. Nie bał by się pokazać
          dowodów.

Tymczasem kryje się jak lis w norze.
    • ksiundz Tłumaczę Nałęcza na nałęczowy: Rżniemy głupa choć 19.08.05, 19:42
      jak Zmurszałek patrzył na tego malutkiego człowieczka po drugiej stronie lampy
      zbierało mu się na wymioty.
    • yabool GDZIE ONI SĄ? 19.08.05, 20:16
      Patrze i patrze a klon chyba tylko jeden...
      Nie mozna dyskutowac jak wszyscy maja to samo zdanie!
      Czyzby jeszcze instrukcji nie dostali.??
      A moze ich juz nie ma
      Pamietacie piosenke G.Ciechowskiego "gdzie oni są ci wszyscy moi przyjaciele"
      Jeden Nałęcz to za mało...
      • zooroo Re: GDZIE ONI SĄ? 19.08.05, 20:43
        Czy Cimoszko wzorem prezia tez zwial po drabinie?
        • yabool Re: GDZIE ONI SĄ? 19.08.05, 21:27
          zooroo napisał:

> Czy Cimoszko wzorem prezia tez zwial po drabinie?

Tego nie wiem. Ale wiem ze od dawna wiadomo, ze tam sa dwa wejscia i zastanawia
          mnie indolecja vel gupotas dziennikarzynow, reprterow i kamerzystow, ktorzy
          tkwili pod tymi jednymi drzwiami. Mnie wpadlo do glowy od razu, ze bedzie wolal
          po tych "przesluchaniach" nie pojawoac sie publicznie za dwa dni - im nie?
          A moze jakis prikaz mnieli z gory, zeby nie filmowac, ale wszyscy? :D
          • suco Jedno pytanie - Re: GDZIE ONI SĄ? 19.08.05, 22:22
            Odśwież, proszę moją pamięć, i przypomnij mi deklarację Twego idola Romana po
            zeznaniach w prokuraturze odnośnie (nie)spotkania z Kulczykiem na Jasnej Górze.
            Jaikoś nie mogę sobie przypomnieć co powiedział na zwołanej natychmiast
            konferencji prasowej... A moze takiej konferencji nie było... Może nawet nikt
            nie wiedział kiedy składał on zeznania... Ach, ta moja pamięć... :(
            • studioturos Jedno pytanie - Re: GDZIE ONI SĄ? 19.08.05, 23:36
              suco napisał:

> Odśwież, proszę moją pamięć, i przypomnij mi deklarację Twego idola Romana po
              > zeznaniach w prokuraturze odnośnie (nie)spotkania z Kulczykiem na Jasnej
              Górze.
              > Jaikoś nie mogę sobie przypomnieć co powiedział na zwołanej natychmiast
              > konferencji prasowej... A moze takiej konferencji nie było... Może nawet nikt
              > nie wiedział kiedy składał on zeznania... Ach, ta moja pamięć... :(
              A kto ci powiedzial suko ze yabool jest za Romanem?
              • suco Jedno pytanie - Re: GDZIE ONI SĄ? 20.08.05, 01:43
                Gdybyś czytał uważnie, to bys zauważył, że parę postów wyżej napomknął coś o
                swoich idolach...
    • olewin CZYLI NIE POWIE CZY ZAMIERZA ZREZYGNOWAC ? 19.08.05, 20:50
      a to szkoda ..
      • pralinka.pralinka Re: CZYLI NIE POWIE CZY ZAMIERZA ZREZYGNOWAC ? 19.08.05, 20:54
        A Tyś w bajeczkę o rezygnacji uwierzył?
      • naczoledupa765 Re: CZYLI NIE POWIE CZY ZAMIERZA ZREZYGNOWAC ? 19.08.05, 22:59
        WC twierdząc, że zrezygnuje z kandydowania,
        kiedy prokuratura stwierdzi,
        że dopuścił się łamania prawa,

osmieszyl sie !!!
        albo zadrwil z publiki !!!
        Ponieważ wiadomo, że
        takie orzeczenie może wydać jedynie sąd !!!!!!!!!
    • rechott Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 21:39
      "Zaznaczył, że większość czasu przesłuchania dotyczyła złożonego przez sztaba
      marszałka zawiadomienia w sprawie składania fałszywych zeznań oarz fałszowania
      dokumentów przez jego byłą asystentkę Annę Jarucką."

"Sztaba marszałka" hahahaha
      Korektora nie mają czy co?
    • jsb22 Piękny świat Marszałka 19.08.05, 22:52
      NASZ KANDYDAT MARSZAŁEK: OKŁAMAŁ WSZYSTKICH POLAKÓW BO JEDNAK ZASTARTOWAŁ,
      ZLEKCEWAŻYŁ NAJPIERW KOMISJĘ A POTEM JĄ OKŁAMAŁ, ROZDRAŻNIŁ GÓRNIKÓW I
      WYCOFAŁ SIE Z GŁOSZONYCH WCZEŚNIEJ USTALEŃ ALE TO ON "DAŁ" EMERYTURY.
      OBIECUJE, ŻE ZREZYGNUJE ALE Z PEWNOŚCIĄ TEGO NIE ZROBI, DERESZ CZUJE
      SIE JUŻ SZEFOWĄ JEGO KANCELARII, ABW REWIDUJE DOM ASYSTENTKI ALE
      PROKURATURA NIE ZDĄŻY DO WYBORÓW BO KTOŚ ZACHORUJE ALBO ZOSTANIE
      UZNANY ZA STRONNICZEGO. ZAISTE WIELE JESZCZE INNYCH DOKONAŃ Z TEJ
      BECZKI MA MARSZAŁEK ALE MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA I TYLKO W NIEJ NALEŻY
      POKŁADAĆ NADZIEJĘ, ŻE KOCHAJĄCY GO ŚLEPO, ŚLEPY NARÓD JEDNOGŁOŚNIE GO
      WYBIERZE BO TAK CHCE P. JOLA, P. REDAKTOR MICHNIK ORAZ DEMOKRATA P.
      NAŁĘCZ.
      • studioturos Re: Piękny świat Marszałka 19.08.05, 23:40
        jsb22 napisał:

> NASZ KANDYDAT MARSZAŁEK: OKŁAMAŁ WSZYSTKICH POLAKÓW BO JEDNAK
        ZASTARTOWAŁ,
        > ZLEKCEWAŻYŁ NAJPIERW KOMISJĘ A POTEM JĄ OKŁAMAŁ, ROZDRAŻNIŁ GÓRNIKÓW I
        > WYCOFAŁ SIE Z GŁOSZONYCH WCZEŚNIEJ USTALEŃ ALE TO ON "DAŁ" EMERYTURY.
        > OBIECUJE, ŻE ZREZYGNUJE ALE Z PEWNOŚCIĄ TEGO NIE ZROBI, DERESZ CZUJE
        > SIE JUŻ SZEFOWĄ JEGO KANCELARII, ABW REWIDUJE DOM ASYSTENTKI ALE
        > PROKURATURA NIE ZDĄŻY DO WYBORÓW BO KTOŚ ZACHORUJE ALBO ZOSTANIE
        > UZNANY ZA STRONNICZEGO. ZAISTE WIELE JESZCZE INNYCH DOKONAŃ Z TEJ
        > BECZKI MA MARSZAŁEK ALE MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA I TYLKO W NIEJ NALEŻY
        > POKŁADAĆ NADZIEJĘ, ŻE KOCHAJĄCY GO ŚLEPO, ŚLEPY NARÓD JEDNOGŁOŚNIE
        GO
        > WYBIERZE BO TAK CHCE P. JOLA, P. REDAKTOR MICHNIK ORAZ DEMOKRATA P.
        > NAŁĘCZ.

A ty co? Nazywasz sie Naród?
        Naród zaglosuje, ale na mrszałka to i owszem nie
    • kahlil Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 19.08.05, 23:00
      liberus napisał:

> Milczenie Cimoszki, ucieczka bocznym wyjściem z prokuratury, a teraz kajanie
      > się Nałęcza sa bardzo wymowne.
      >
      > Czy tak postępuje osoba z czystym sumieniem?

> glisty się slizgają
      >
    • michalw4 Oj, pewnie się Włodek zdziwił... 19.08.05, 23:17
      Wybory za pasem a SLD ich raczej nie wygra. Ani PD. Więc prokuratory dodali 2 do
      2 i wyszło im, że lepiej nie symulować śledztwa bo jak Ziobra przyjdą to na
      mordę wyleją z funkcji. Czuję, że naszego cudownego kandydata przetrzepali
      dokładnie, a jest z czego, bo nakręcił już tyle, że sam się gubi w swoich
      bajkach z mchu i paproci. I musiał się Włodek, jak to jest w jego naturze,
      nielicho wqu..ć w trakcie przesłuchania, że mu zadają niestosowne pytania. I
      stąd ktoś mądry mu poradził, żeby wściekły nie wychodził do pismaków, bo coś
      chlapnie. A szkoda, bo byłoby wesoło...
      • avin Re: Oj, pewnie się Włodek zdziwił... 19.08.05, 23:43
        Musiala byc niezla rozruba . Podejrzewam ze WC stawia prokurature w
        niemozliwej sytuacji, uzywa wszelkich dostepnych naciskow i to wlasnie bylo
        meritum jego dzisiejszego "przesluchania".
    • adalberto3 Towarzysz W.C. usiłuje wywołać współczucie. 19.08.05, 23:47
      Biedaczek, przez 9 godzin męczył go prokurator. Wyszedł tylnym wyjściem w
      glorii męczennika. Inny kandydat na pewno mu nie dorówna. W rzeczywistości miał
      czas na dobry obiadek z prokuratorem i na koniaczek ( może dlatego nie chciał
      widzieć dziennikarzy - miałby "ciężki oddech" ).
      • kropekuk Kaczor dorownal: NIE MA NA GRZYWNE I KOSZTA 19.08.05, 23:59
        SADOWE. I wszystko wyglada na to, ze - jak sie wypsknelo Urbanskiemu - miasto
        za niego bedzie placic. Poki co, to KACZOR W UBIEGANIE SIE O WSPOLCZUCIE GORA!
    • nnina13 Lepiej nie gadać niż.... 19.08.05, 23:50
      wyjść i powiedzieć "Spiepryaj dziadu" tak jak to robił Kaczyński!

Po 9-ciu godzinach w prokuraturze, też nie miałbyś sił i ochoty gadać z bandą
      czekającą na wypowiedź, którą łatwo da się przekręcić.
    • x_y Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 20.08.05, 00:17
      Nałęcz bredzi, jak Piekarski na mękach...
    • adam_l27 Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 20.08.05, 00:41
      A ja przypuszczam że prokuratorzy i tak wiedzą że jak przyjdzie prawica to będą
      czystki. Przeczytajcie artykuł "Cimoszewicz bez zarzutów" (jaki to świetny tytuł
      no nie ? nie ma jak GW, można było inaczej a tak się jeszcze obraz kryształowego
      kandydata pieknie rysuje ) a w nim ostatnie zdanie - "MSZ do tej pory milczał. Z
      informacji Gazety wynika, że w poniedziałek ujawni dokumenty dotyczące sprawy".
      Czyli ofensywę przygotowują na przyszły tydzień a teraz się zastanawiają jak to
      zrobić. No bo nikt mi nie powie że MSZ jedno M. Sprawiedliwości drugie...
      • adam_l27 Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 20.08.05, 01:51
        A jednak coś się dzieje ciekawego....
        Podobno MSZ potwierdza że były 3 oświadczenia Cimoszewicza....
        Źródło:Rzeczpospolita, za wiadomosci.onet.pl/1150952,11,item.html

• michr Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 20.08.05, 09:37
        Szanowni dyskutanci nie wiem dlaczego tak się uczepiliście Gazety Wyborczej.
        Czytajcie "Nasz Dziennik" , "Gazetę Polską" czy też "Głos" Maciarewicza i inne
        interesujące czasopisma. Tam są zamieszane artykuł i opinie z którymi będziecie
        się mogli zgodzić, naprawdę nikt was nie zmusza do czytania Gazety Wyborczej.
        • alfredkujot Re: Nałęcz przeprasza za milczenie Cimoszewicza 20.08.05, 12:32
          michr napisał:

> Szanowni dyskutanci nie wiem dlaczego tak się uczepiliście Gazety Wyborczej.
          > Czytajcie "Nasz Dziennik" , "Gazetę Polską" czy też "Głos" Maciarewicza i
          inne
          > interesujące czasopisma. Tam są zamieszane artykuł i opinie z którymi
          będziecie
          >
          > się mogli zgodzić, naprawdę nikt was nie zmusza do czytania Gazety Wyborczej.

No bo mysmy sie przyzwyczaili do naszych sil postepowych
          i lubimy bardzo gi-wi.
          I redaktorow lubimy, i nam sie ostatnio bardzo podoba gi-wi
          bo ma nie tylko bardzo duze walory poznawcze a takze i ostatnio
          przedewszystkimdostarcza nam bardzo duzo radosci dostarcza.

• meerkat1 kto i za co przeprasza? 20.08.05, 18:40
            Na dworze sultana ottomanskiego szambelan przez lata usprawiedliwial ciagla
            nieobecnosc ambasadora Lechistanu.

Tyle ze zupelnie innymi powodami. ;-(((
    • z0rr0 Były 3 oświadczenia? 20.08.05, 01:49
      Rzeczpospolita": W tajnych pomieszczeniach Kancelarii Premiera znajdują się aż
      trzy MSZ-owskie oświadczenia majątkowe Włodzimierza Cimoszewicza za 2001 rok.
      Marszałek twierdził do tej pory, że w MSZ składał jeden dokument.
      Oświadczenia ministrów przechowywane są w dwóch miejscach - teczce personalnej w
      resorcie oraz w kancelarii tajnej Kancelarii Prezesa Rady Ministrów.
      "Rzeczpospolita" zapytała Centrum Informacyjne Rządu jakie oświadczenia
      Cimoszewicza za 2001 rok znajdują się u premiera. Okazało się, że są aż trzy.
      Pierwsze to kopia oświadczenia z 22 stycznia 2002 roku. Następne to oświadczenie
      z 2 kwietnia. Trzecie datowane jest na 20 kwietnia.

Nie wiadomo co w nich jest, bo są poufne, pisze gazeta. Do tej pory Cimoszewicz
      mówił, że w 2002 roku złożył tylko jedno oświadczenie w MSZ i jedno w Sejmie.
      Żadne miało nie być wymieniane ani poprawiane
    • z0rr0 Były 3 oświadczenia? - przepraszam Nałęcz 20.08.05, 01:51
      Rzeczpospolita": W tajnych pomieszczeniach Kancelarii Premiera znajdują się aż
      trzy MSZ-owskie oświadczenia majątkowe Włodzimierza Cimoszewicza za 2001 rok.
      Marszałek twierdził do tej pory, że w MSZ składał jeden dokument.
      Oświadczenia ministrów przechowywane są w dwóch miejscach - teczce personalnej w
      resorcie oraz w kancelarii tajnej Kancelarii Prezesa Rady Ministrów.
      "Rzeczpospolita" zapytała Centrum Informacyjne Rządu jakie oświadczenia
      Cimoszewicza za 2001 rok znajdują się u premiera. Okazało się, że są aż trzy.
      Pierwsze to kopia oświadczenia z 22 stycznia 2002 roku. Następne to oświadczenie
      z 2 kwietnia. Trzecie datowane jest na 20 kwietnia.

Nie wiadomo co w nich jest, bo są poufne, pisze gazeta. Do tej pory Cimoszewicz
      mówił, że w 2002 roku złożył tylko jedno oświadczenie w MSZ i jedno w Sejmie.
      Żadne miało nie być wymieniane ani poprawiane
      • a.gajewski1 Re: Były 3 oświadczenia? - przepraszam Nałęcz 20.08.05, 02:07
        Na naszych oczach konczy sie komunizm. Wieje wiatr historii
        • t324911 Re: Były 3 oświadczenia? - przepraszam Nałęcz 20.08.05, 11:12
          a.gajewski1 napisał:

> Na naszych oczach konczy sie komunizm. Wieje wiatr historii

Byle tylko komunisci nie zwiali z tym wiatrem bo wypadaloby tak w koncu
          posadzic paru dla przykladu . :)))
    • mirmat1 MILCZENIE JEST ZLOTEM (w zlotowkach) 20.08.05, 19:52
      Czy ktos mial watpliwosci co do karierowiczostwa tego biseksualisty Nalecza?
      Jemu kazdy kto poprowadzi go do koryta jest wygodny. Spadlo Borowskiemu to tow.
      Carex sie znalazl. Kto bedzie nastepny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka