Dodaj do ulubionych

Ub-owcy do boju!!!!

23.08.05, 20:13
Jaka jeszcze głupote znajdziecie na Tuska? Tutaj piszcie bez obaw na riposte.
Obserwuj wątek
    • ratatatam nie przesadzaj... 23.08.05, 20:16
      bo wymysla cos madrego np ze byl w KLD - to rzecz jasna nie jest tak
      dyskwalifukujace jak przynaleznsc do "matki wszelkich ku...estw" czyli PZPR ale
      wielkiego zaszczytu chyba tez nie przynosi jak sie wspomni dorobek "partii
      aferalow" ;]
    • kropekuk Poparcie obalenia rzadu Olszewskiego. Nalezy do 23.08.05, 20:18
      ferajny od "Okraglego Stolika".
      A w swych oswiadczeniach mylil sie, ZANIZAJAC WARTOSC SWOICH MIESZKAN
      DZIESIECIOKROTNIE
      • ratatatam no i mieli u siebie henie bochniarz 23.08.05, 20:20
        ktora zrobila polskiej zbrojeniowce cos tak brzydkiego, ze powinni jej pare kg
        trotylu wsadzic...
        • kropekuk Henia to spadek po PZPRze, co wskazuje na ow 23.08.05, 20:24
          "entliczk-petliczek okragly stoliczek" - nic sie nie zmienia, stoliczek
          zawirowal, bo czesc ferajny juz dawno nie kradla. Sprawiedliwie ma byc!
          Cimoszko dopiero za 4 lata ;)
          • ratatatam no masz heinricha wyszla z pzpr wraz ze sztandarem 23.08.05, 20:26
            ale nie wiem czy sie nie myle - bo np w stanie wojenym szefowala komórce
            partyjnej na 200%
            • kropekuk A Henia nie napisala tego w zyciorysie? 23.08.05, 20:28

• kropekuk [...] 23.08.05, 20:22
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ratatatam Re: Teraz Tuskowe plusy: moze znow bedzie sie nam 23.08.05, 20:24
        heh pamieta sie, pamieta np sprzedaz walbrzyskiej "porcelany" za 1 %
        wartosci jej zapasow magazynowych ...
      • mmkkll <zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew!> 23.08.05, 20:28
        > polska praca bedzie tansza, bo bezrobocie wzrosnie

Dowody.

> mozna nabywac fabryki za ich sama WYCENE

Żeby chociaż było co... A jeśli kopalnie węgla, to jestem za.
        • kropekuk Gdy Wlk. Brytania zaczyna swe kopalnie otwierac? 23.08.05, 20:30
          Polak znow ma swietny pomysl - 1)wartosc nabywcza ow 1%,2) polski gornik tanszy
          parokrotnie nizli walijski. A cena wegla jednaka i gieldowa :))))))))
          • mmkkll Cała nadzieja w alternatywnych źródłach, a 23.08.05, 20:32
            wydobycie polskiego węgla jest b. kosztowne.
            Za kilkanaście lat sytuacja w tej dziedzinie będzie zupełnie inna.

PS. Nie wrzucaj do każdego postu uśmiechu, chyba że chcesz by nie traktowano cię
            poważnie(co już w dużej mierze zostało osiągnięte).
            • kropekuk A KOMU zalezy na powazaniu przez Polakow? 23.08.05, 20:34
              To zwykle Polakow ma sie w swiecie w "glebokim powazaniu".
              • mmkkll To trzeba chyba dodać do wątku o cytatach z twej 23.08.05, 20:36
                twórczości.
                • kropekuk Zlosliwe, ale niezle - mozesz dodac:) 23.08.05, 20:38

• mmkkll Maniery pewnego zniemczonego Anglika żyjącego 23.08.05, 20:41
                    na przełomie XIX i XX w. :/
                    • mmkkll Nie, nie zgadza się... 23.08.05, 20:44
                      en.wikipedia.org/wiki/Houston_Stewart_Chamberlain
                      Chamberlain also considered Poles and Baltic peoples to be Germanic. He
                      therefore incorporated the Germans, Scandinavians, Anglo-Saxons, Poles, Balts,
                      Scots, Irish, and Welsh into a superior Germanic people.

Co prawda bez sensu, ale nie pasuje.
                      • kropekuk Ciekawe, czemu nie zostal idolem neo-nazi? 23.08.05, 20:47
                        Oni tez za jedyny blad Hitlera uwazaja brak uznania Slowian za Ariow :))))))))
                        • mmkkll A skąd mam wiedzieć? Nie interesuję się tym 23.08.05, 20:49
                          ruchem. A i łysych b. rzadko na ulicy widzę.
                        • ratatatam Re: Ciekawe, czemu nie zostal idolem neo-nazi? 23.08.05, 20:52
                          ales p-dolnal teraz !! - poczytaj sobie "mit 20go wieku" alfreda rosenberga -
                          to bedziesz mogl cos sensowenego na ten temat powiedziec
                          • mmkkll Dobry artykuł na temat: 23.08.05, 20:56
                            www.mowiawieki.pl/artykul.html?id_artykul=841
                            • kropekuk No to prorok Rydzyk zyskal wiecej wyznawcow tej 23.08.05, 21:00
                              idei;)
                              • mmkkll Nie rozumiem. /nt 23.08.05, 21:05
                                • kropekuk Hodowla rasy w imie...Nb. to ciekawy temat na 23.08.05, 21:11
                                  rozwiniecie w jakims osobnym watku.
                                  • ratatatam idz zrob sobie cherbate z mlekiem :P 23.08.05, 21:15
                                    to jest bardzo zdrowe
                                  • mmkkll No to załóż. Chętnie poznam twe poglądy na ten 23.08.05, 21:17
                                    temat. Ale chyba nie ma co demonizować kogoś o naturze prowincjonalnego
                                    duchownego wraz ze wszystkimi uprzedzeniami, które są z tym związane.
                                    Może np. tu:
                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29
                                    Nie będzie od razu masy bezsensownych odpowiedzi.
                            • ratatatam znam 23.08.05, 21:10
                              to nie jest temat do dyskusji na forum tego szmatlawca - pewnym sprawom nalezy
                              sie szacunek ;] ale gdzieindziej chetnie pogadam
                              • mmkkll Czemu nie tu? Podyskutować warto wszędzie, a o 23.08.05, 21:18
                                poziomie forum decydują użytkownicy.
                                • ratatatam Re: Czemu nie tu? Podyskutować warto wszędzie, a 23.08.05, 21:54
                                  ja wole na niektore tematy rozmawiac face to face - i najlepiej przy piwie :]
                                  • mmkkll Re: Czemu nie tu? Podyskutować warto wszędzie, a 23.08.05, 22:04
                                    Zapewniam, że do rozmów przy piwie istnieją lepsze tematy od teorii
                                    rasistowskich ;).
                                    • ratatatam Re: Czemu nie tu? Podyskutować warto wszędzie, a 23.08.05, 22:06
                                      nieee ty mowisz o tematach do rozmow przy wodce :D
                                      • mmkkll Niezupełnie to miałem na myśli, a i wódkę piję 23.08.05, 22:11
                                        b. rzadko ;). Co do rozmów o historii i o ideologiach, to razcej miałem na myśli
                                        coś w tym stylu:
                                        www.imdb.com/title/tt0379217/
                                        • ratatatam pamietaj! piwo + dysk. o ideologii = nazizm!!! 23.08.05, 22:18
                                          szkoda tylko ze nazizm minus dyskusje o ideologi nie rowna sie piwo :[
                                          • mmkkll Mylisz się nieco w założeniach ;). 23.08.05, 22:24
                                            Pamiętaj, że Adolf praktycznie nie spożywał alkoholu ;).
                                            • ratatatam nie interesuje sie dietetyka :D 23.08.05, 22:26
                                              ale wiesz te dlugie godziny nad kuflami w monachijskich piwiarniach...

:]
                                              • mmkkll Re: nie interesuje sie dietetyka :D 23.08.05, 22:29
                                                Na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, że najbardziej lubię portera, a to napój
                                                dla ludzi z jajami. DWOMA ;).
                                                • ratatatam niesprawdzone pogloski 23.08.05, 22:33
                                                  tak jak historie na temat jego rzekomych dewiacji sexualnych - wiesz dobra
                                                  propaganda wiele moze zdzialac - no a ja tam gdzies pisze "slowa slowa
                                                  slowa" :DDD

aaa czytales moze D. Irvinga "Norymberga o ostatnia bitwa" ?
                                                  • mmkkll Re: niesprawdzone pogloski 23.08.05, 22:36
                                                    Miałem czytać "Secret Diaries of Hitler's Doctor", ale po jego ostatnich
                                                    radykalnie antypolskich wypowiedziach mi przeszło. Może kiedy indziej...
                                                  • ratatatam Re: niesprawdzone pogloski 23.08.05, 22:38
                                                    eeejze a ktore to se te "radykalnie antypolskie" ??? a "dziennik" jest raczej
                                                    smieszny niz interesujacy :D za to "Norymberge" polecam z czystym sumieniem
                                                  • mmkkll Re: niesprawdzone pogloski 23.08.05, 22:45
                                                    Tu masz trochę informacji:
                                                    prawy.pl/czytaj.php?id=3396&pocz_f=0&xx=&dz=felietony
                                                    Z rzetelnością nie ma to wiele wspólnego.
                                                    A za "Norymbergę" może się wezmę. Ale po angielsku. Można to chyba legalnie
                                                    ściągnąć.
                                                  • ratatatam Re: niesprawdzone pogloski 23.08.05, 22:55
                                                    autorem polskiego przekladu jest Bartlomiej Zborski - zrobil to perfekcyjnie.
                                                    a co do tych njusow to co cie tak zbulwersowalo? "polski brud" "polski masowy
                                                    zbrodniarz solomon morel" czy bydgoska "krwawa niedziela"?? ;] z tym morelem
                                                    to faktycznie policzek ale musze to sam na wlasne oczy zobaczyc nieczesto
                                                    daje wiare cytaton z "drugiej reki" :]
                                                  • mmkkll Re: niesprawdzone pogloski 23.08.05, 23:03
                                                    No to może wypożyczę sobie niedługo polską edycję. Można w końcu i ciekawsze
                                                    rzeczy znaleźć w bibliotekach...

Z tym brudem też coś nie tak, szczególnie gdy pomyśli się o hordach nietrzeźwych
                                                    brytyjskich turystów.

A co do samej książki, to przed chwilą znalazłem coś takiego:

www.adwokatura.org.pl/aktualnosci_polekturze_5602.htm
                                                    " Zdumiewają i niejednokrotnie oburzają niektóre poglądy i tezy Irvinga nie
                                                    mówiąc już o wierutnych bredniach, np. na temat rzekomego używania przez, jak to
                                                    on pisze, „polską nieregularną armię” gazów trujących i bakterii tyfusu
                                                    przeciwko okupantowi niemieckiemu."

Więc coś może tu być na rzeczy. A o Morelu poszukam i napiszę na forum, jak znajdę.
                                                  • ratatatam a darek lubi czasami przesadzac... 23.08.05, 22:59
                                                  • mmkkll Ale zdaje mi się, że germanofob w moim typie nie 23.08.05, 23:05
                                                    będzie z lektury niektórych publikacji Irvinga szczególnie zadowolony...
                                                  • ratatatam wlasnie przegladam jego sajt 23.08.05, 23:07
                                                    i za cholere nie moge znalezc inkryminowanych sformulowan
                                                  • mmkkll Artykuł jest z maja. Może więc były protesty, 23.08.05, 23:22
                                                    które coś dały?
                                                    Należałoby jeszcze przeszukać archiwum IHR.
                                                  • ratatatam Re: Artykuł jest z maja. Może więc były protesty, 23.08.05, 23:29
                                                    dzis juz za pozno ide spac - to do nastepnego ;]
          • jak_nie_jak_tak Wanda Odolska zna sie na wszystkim! 23.08.05, 20:33
            To tez wybitna ekonomistka jakby ktos nie wiedzial:)
            • kropekuk A tego wyzej stac TYLKO na ataki personalne: 23.08.05, 20:35
              TYPOWA POLSKA BOLSZEWICKA "PRAWICA" - zadnych merytorycznych argumentow.
              • jak_nie_jak_tak Psikro mi:))) 23.08.05, 20:37
                Teraz dopiero generacja bolszewii; familii NKWD i innych takich fajnych sluzb
                odchodzi w niebyt:)))
                Pa, pa:)
      • jak_nie_jak_tak Forumowa Wanda Odolska sie nie poddaje:))) 23.08.05, 20:31
        Chociaz jej kandydat juz polegl:)))
        • kropekuk Moim kandydatem byl Howard, prowincjuszu... 23.08.05, 20:32

• jak_nie_jak_tak W Londynku Zdroju nie bylo zadnych Howard-ow, 23.08.05, 20:35
            Chyba ze to nowa ksywka Cimoszenki:)
            • kropekuk Jak ty mi BRYTYJSKOSC zazdrosci, prowincjuszu... 23.08.05, 20:37

• jak_nie_jak_tak Twa brytyjskosc jest nieco linkowa, 23.08.05, 20:40
                I ulica Londynska jest na Saskiej a nie po drugiej stronie Wisly:))))))))
                • kropekuk A GDZIE powiedzialem ze Londynska jest po 23.08.05, 20:45
                  lewej stronie Wisly? Niemniej nie jest to Saska Kepa - to gomolkowskie CHAMOWO,
                  zbudowane na tylach szpitala dzieciecego przy Nieklanskiej, dwa kroki od super-
                  proletariackiej Miedzynarodowej :)))))))
                  • jak_nie_jak_tak A kto tu mowi o lewej?:))) 23.08.05, 20:49
                    Juz lewizna tylko o lewej:)))
                    • kropekuk A ty "prawy", bo z chamowa na Miedzynarodowej:) 23.08.05, 20:51

• jak_nie_jak_tak W moim miescie nie ma Miedzynarodowej:))) 23.08.05, 20:52
                        Ale zaraz sprawdze:)
                        • kropekuk To CO sie wsiok wogole tu odzywa? 23.08.05, 20:54

• jak_nie_jak_tak Wanda, a w Londynku Zdroju jest? n/t 23.08.05, 20:55
              • andrzej105 Re: Jak ty mi BRYTYJSKOSC zazdrosci, prowincjuszu 23.08.05, 20:41
                ono tam w tym zapyziałym gdyńskim czy jakim innym grajdole więdnie i dlatego
                tak ma.

• kropekuk Polskie media sa "okroglostolikowe" Gazetko. 23.08.05, 20:36
        Tak cie prawda , pani Luczywo, zapiekla?
      • kropekuk Tusk glosowal ZA OBALENIEM RZADU OLSZEWSKIEGO. 23.08.05, 20:37
        To tez, Gazetko Wybiorcza, HISTORYCZNY FAKT. A moze juz napisalas nowe wydania
        starych gazet?
        • kropekuk A o polskiej prywatyzacji coraz czesciej w mediach 23.08.05, 20:40
          zachodu. LINKI DO THE IRISH TIMES, TEKST O PRYWATYZACJI OZAROWA PODAC? Nazwiska
          osob ze spolek "okraglostolikowych" sprzedajace zaklady za zlecenie ich wyceny
          tez sa tam podane :))))))))
          • mmkkll Re: A o polskiej prywatyzacji coraz czesciej w me 23.08.05, 20:47
            Te okrągłostołowe spółki to w stylu BMC z Cimoszenką zasiadającym tam do marca 2002?
            • kropekuk Tak. Albo i SOLO - to od Kaczorow . 23.08.05, 20:51

• mmkkll No to w takim razie problem, na kogo głosować 23.08.05, 20:54
                został rozwiązany. Szkoda tylko, że w PO są dalej osoby w rodzaju Piskorskiego,
                ale po wykreśleniu reszty pozostają mi PO i Tusk(gdyby kontynuowali styl
                UD/KLD/UW, to mojego głosu by nie mieli).
                • ratatatam Re: No to w takim razie problem, na kogo głosować 23.08.05, 20:56
                  mmkkll napisał:

>(gdyby kontynuowali styl
                  > UD/KLD/UW, to mojego głosu by nie mieli).

a co wskazuje na to iz nie kontynuuja???
                  • kropekuk A dlaczego Plazynski odszedl z PO? 23.08.05, 20:57

• ratatatam to jeszcze nie dowod 23.08.05, 21:00
                      tak dla rownowagi: olechowski tez poszedl w p....du
                  • mmkkll Re: No to w takim razie problem, na kogo głosować 23.08.05, 20:58
                    Np.:
                    -Stosunek do odtajniania przeszłości.
                    -Poglądy na III RP. i jej "sukcesy"
                    -Program zmian w konstytucji
                    • kropekuk Tak: mial plus - akcje w sprawie JOW. Ale dzis o 23.08.05, 21:01
                      tym juz raczej milczy, a reszta - nie udawaj glupola - to kielbasa wyborcza:)
                      • mmkkll Za to Carex z kolesiami nie ma żadnych dobrych 23.08.05, 21:04
                        pomysłów. Nawet takich, które by były kiełbasą wyborczą. Czemu np. wniosek o
                        referendum leży cały czas w Sejmie?
                        Plus PO jest jedyną liczącą się partią, która w dalszej perspektywie zapowiada
                        zniesienie PIT.
                        A że nikt nie jest idealny? Co zrobić?
                        • kropekuk Zniesienia PIT nie zobaczysz - tez kielbasa wybior 23.08.05, 21:12

• mmkkll Za kilka lat może i tak. Problem w tym, by PO szła 23.08.05, 21:21
                            programowo w stronę UPR, a nie jakiegoś centroczegośtam w rodzaju PD.
                    • ratatatam Re: No to w takim razie problem, na kogo głosować 23.08.05, 21:02
                      ladne przyklady, fakt
                      ale ta ambiwalencja pogladow na relacje: polska - ue ...
                      • mmkkll Pisałem, że ideałów nie ma. Ale na szczęście nie 23.08.05, 21:09
                        są takimi unioentuzjastami, jak właśnie środowisko PeDeckie+SLD i mutacje.
                        • ratatatam Re: Pisałem, że ideałów nie ma. Ale na szczęście 23.08.05, 21:14
                          no coz ja tez jestem swiadom niedociagniec moich faworytow :[

a co do tychtam : slpd et consortes sprawa jest oczywista
                          • mmkkll Re: Pisałem, że ideałów nie ma. Ale na szczęście 23.08.05, 21:22
                            > no coz ja tez jestem swiadom niedociagniec moich faworytow :[

Co to za faworyci? PiS?
                • kropekuk To nie jest smieszne: gdyby to byl Plazynski to 23.08.05, 20:57
                  bylby cien szansy wyjscia spod tego "okralego stolika", ale Tusk - niestety -
                  nie daje takiej gwarancji; moze nawet Cimoszko bylby bardziej niesforny, choc
                  obaj to raczej spolegliwe dupki - ja sie naprawde boje tranzakcji typu: TKM.
                  Ale przy zachowaniu status quo.
                  • mmkkll Dlatego trochę "zoologicznych antykomunistów" 23.08.05, 21:01
                    się jednak w Sejmie przyda.
                    Nb. już wiem, na kogo będę głosował w wyborach parlamentarnych i nie jest to
                    osoba związana z okrągłym stołem, ani tzw. "Towarzystwem".
                  • jak_nie_jak_tak Wanda chce wyjsc spod stolika, 23.08.05, 21:03
                    Popierajac Cimoszenke:))) W A N D A ta twoja propagande juz przerabialismy.
                    Musisz cos nowego wprowadzic do swojej propagandy.
                    • ratatatam to ktos jeszcze popiera Carexa? 23.08.05, 21:06
                      jest 23.08. godz 21:06 - to niemozliwe zeby mial jeszcze jakies poparcie :/
                    • kropekuk Nie wtracaj sie, przyglupie - madrzy tu mowia:) 23.08.05, 21:13

• ratatatam "ministerstwo prawdy " jak u orwella 23.08.05, 20:46
      • ratatatam ale dlaczego wycieli ci post o prywatyzacji 23.08.05, 20:42
        a la kongres liberalny & jan krzysztof bielecki to nie rozumiem... napisales
        przeciez prawde...
        • kropekuk Bo GW nie wie, ze jako polski korespondent pewnego 23.08.05, 20:49
          waznego brytyjskiego dziennika uczestniczylem we wszelkich forach wschod-
          zachod, poczawszy od Krynicy, gdzie takich tranzakcji wlasnie pod stolem i przy
          wodce dokonywano:)
          • gfy giwi zdejmij mu te faszystowska sygnaturke 24.08.05, 15:39
            z tego postu jak i z pozostalych 9127, ktore napisal w tym roku.
            Giwi, sa na to paragrafy w KK i zaraz po wyborach do Sejmu
            sprawa przeciw GW znajdzie sie w prokuraturze.

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=kropekuk&ile=15&sort=da

ta_desc&spojnik=and&forum=28&poz=0&A_szukaj=autor&zywe=2&x=13&y=

3

---
            bolszewicka prawica wita faszystowskiego parcha,
            jak zdrowie szanownego malzonka i szanownej mamusi?
    • ossey Re: Czy tylko 2-uch UB-owców mamy na tym forum? 23.08.05, 20:27
      Chołopaki smialo , niezalujcie sobie.
      • kropekuk [...] 23.08.05, 20:31
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ratatatam ossey nie badz chamski... 23.08.05, 20:43
        a te przepychanki sam wywolales - poczekaj z tym do drugiej tury wyborow :D
        • jak_nie_jak_tak Ossey ma racje, 23.08.05, 21:39
          Kropekuk zostal oddelegowany na to forum bo jest przeznaczony do zadan
          specjalnych na forum tym.
          Ps. To moj postulat od dawna aby sie nie atakowac do drugiej tury wyborow. Tzn.
          zwolennicy Kaczora i Tuska bo i tak sa skazani na rzadzenie razem.
          • mmkkll Re: Ossey ma racje, 23.08.05, 21:41
            Ja ten postulat realizuję.
            Za Kaczyńskimi nie przepadam, ale ostatnio w ich temacie jestem na ogół cicho.
          • ratatatam Re: Ossey ma racje, 23.08.05, 21:52
            no ale kropek przynajmniej jest inteligentny i nie usiluje sie wlamac do mojego
            kompa czego o innych dyskutantach (?) nie moge powiedziec :D
            pozatym tak mowisz jakbysmy tutaj na forum mieli rozstrzygac wynik wyborow :D

kolego szanowny tu sa tylko slowa slowa slowa... no i nie zabezpieczone
            porzadnymi firewallami pecety...
            • mmkkll Re: Ossey ma racje, 23.08.05, 22:07
              nie usiluje sie wlamac do mojego
              >
              > kompa czego o innych dyskutantach (?) nie moge powiedziec :D

A kto próbował ;) ??

> kolego szanowny tu sa tylko slowa slowa slowa... no i nie zabezpieczone
              > porzadnymi firewallami pecety...

Linuksowy firewall jest OK.
              • ratatatam Re: Ossey ma racje, 23.08.05, 22:14
                mmkkll napisał:
                > A kto próbował ;) ??

to temat do dyskusji przy wodce :DDDD
    • relatywista.pl Re: Ub-owcy do boju!!!! 23.08.05, 21:28
      ossey,pamiętaj,że wzywając do walki bratobójczej,możesz polec!
    • komcic To sie nazywa kneblowaniem 23.08.05, 22:25
      Tak oto zwolenniki PO i Tuska traktuja swoich przeciwnikow - wyzwaniem od
      ubowcow.

Arogancja i pycha - jak u Tuska.
      • ratatatam Re: To sie nazywa kneblowaniem 23.08.05, 22:36
        nieee jesli sa naprawde ubowcami :DDDD
        • komcic Re: To sie nazywa kneblowaniem 23.08.05, 22:37
          ratatatam napisał:

> nieee jesli sa naprawde ubowcami :DDDD

Nastepny pacan.
          • ratatatam turlaj wrotki 23.08.05, 22:40
            mogliby tu podsylac - jesli juz nie bardziej inteligentnych - to przynajmniej
            bardziej elokwentnych
            • komcic Szczekasz jak typowy liberalek 23.08.05, 22:50
              Nie ugryz sie tylko w reke
              • ubekkubek Raz sierpem, raz młotem! Czerwoną hołotę! 23.08.05, 23:06
                Taki napis pojawił się na naszym komitecie SLD-UP d.PZPR. Uwżam ze nie
                zasłużylismy na takie traktowanie.
                • komcic Tuskowa zgraja gowniarstwa 23.08.05, 23:10
                  Jestes jednym z jego mlodych i wiernych siepaczy?
                  • ratatatam q..va! co za debil ? 23.08.05, 23:13
                    o siepaczy to ty pytaj ministra brachmanskiego z sld - opowie ci pare fajnych
                    historyjek
                    • komcic Cham made in Donald Tusk 23.08.05, 23:20
                      Grzeje ci sie pod sufitem?
    • bracia_zbrojek Re: Ub-owcy do boju!!!! 23.08.05, 23:35
      Do boju! Wstawac z grobów! Dosc leniuchowania! I za łeb tego "osseya"
      zwariowanego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka