Gość: ssssssssssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:24 mam dosyć : pomimo wszysko i na zawsze .... , to strasne jest ide sie upić. czolem wojacy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamea5 Re: Pomimo ..... 12.08.05, 23:33 to chyba jedyne wyjscie w tak trudnej sytuacji:DDDD rano polecam wode z lodem i duzo cytryny;)) skutecznego upicia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Pomimo ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:35 Ja radze upicie sie ale własnym Szczesciem:) Marzenia sie spelniaja:) Wizualizacja to działa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.v. Re: Pomimo ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:39 Co to znaczy : pomimo wszystko i na zawsze , to jak z jakiegoś kiepskiego filmu jest, nie dziwię się że sie idzie napić dinka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Pomimo ..... 12.08.05, 23:39 sssssss...juz chyba zaczał:) masz racje,marzenia sie spełniaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Pomimo ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:41 Tak spelniaja, az trudno uwierzyc:) Bo nie do razu sie spelniaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Pomimo ..... 12.08.05, 23:50 to moj ulubiony wiersz Kofty...traktuje go jako moje motto:) i wszystkim doradzam:))) "Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć. Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć. Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć. W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Pomimo ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:52 > Nim twe szczęście cię minie trzeba nie tylko marzyc ale działac tak, aby moglos sie ZDARZYC:))))))))))))))))))))))))))) lubie kofte:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Pomimo ..... 12.08.05, 23:54 bywa tu jescze jedna fanka Kofty,ale chwilowo sie zapodziała...pławiac sie w słoncu Italii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Pomimo ..... 13.08.05, 00:14 A jutro będzie płakać, że ma kaca i nadal ma dosyć wszystkiego, wszystkich, każdego i każdej. I tak źle, i tak niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Pomimo ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 00:20 piekna stopka jaka madra zyciowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Pomimo ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 16:32 Tak, bo MIłosc pojawia sie niewiadomo skad i kiedy:) ---------------------------------------- Pojawiłeś się niewiadomo skąd:)Z MArsa nie jesteś, ja nie jestesm z Venus:) Widac mamy własna planete:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Pomimo ..... 13.08.05, 18:58 I wiele innych rzeczy też. Nie tylko miłość. Masz sympatyczne motto. :-) A planeta, o której mówisz, jest tą, której nie widać, ale ona jest. Gdyby wszyscy o jej istnieniu dowiedzieli się, zrobiłby się tłok, bo jest na niej dobrze. I trzeba byłoby ewakuować się, szukając innej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Pomimo ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:27 > I wiele innych rzeczy też. Nie tylko miłość. A ja odnosze sie to do Miłosci. Tej obopolnej, prawdziwej. Milosc jest w ludziach tzn tam mieszka. Bez ludiz jej nie widac:) jest duszą:) A Ty co masz na mysli? > Masz sympatyczne motto. :-) A planeta, o której mówisz, jest tą, której nie > widać, ale ona jest. Gdyby wszyscy o jej istnieniu dowiedzieli się, zrobiłby > się tłok, bo jest na niej dobrze. I trzeba byłoby ewakuować się, szukając > innej. ;-) :) Odpowiedz Link Zgłoś