kawonar1 24.08.05, 09:53 - Więc Podejżany twierdzi, że nie wpisał akcji do oświadczenia majątkowego przez pomyłkę? - Tak Wysoki Sądzie. I tak trzy razy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatonka i krzywego usmiechu z lekko zbulbowanymi 24.08.05, 12:41 policzkami... ;) Nie zatrudnili mu ekspertow od niebieskich oczek? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 to mozliwe 24.08.05, 10:16 kawonar1 napisał: > przez pomyłkę? > - Tak Wysoki Sądzie. I tak trzy razy. Cimoszewicz jest tak przekonany o swojej nieomylnosci, ze z samej arogancji mogl sie zaciac i podtrzymywac pierwsza wersje (przeciez ON sie nie mogl pomylic!). Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: WC Żart :-) 24.08.05, 10:51 Kawonar 1- Ty jestes podejrzany. Co za osioł pisze "podejżany" w ten sposob jak Ty? Na wagary sie chodzilo codziennie? Trzeba jeszcz bylo napisac dalej ..tży! Albo tszy! Odpowiedz Link Zgłoś
kawonar1 Re: WC Żart :-) 24.08.05, 12:07 > Kawonar 1- Ty jestes podejrzany. Co za osioł pisze "podejżany" w ten sposob jak > > Ty? Na wagary sie chodzilo codziennie? Trzeba jeszcz bylo napisac dalej ..tży! > Albo tszy! Dzięki. Tak mnie coś szczypało w oczy:-)Mea kulpa Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka Spoko Kawonar - tak trzymac 24.08.05, 12:37 wiesz kto tak reaguje jak twoj korektor wyzej? Ano glownie ludzie, ktorych na nic poza wiedza z pierwszych 4 klas szkoly podstawowej nie stac. To jedyne co zapamietali ;). To sie sprawdza w kazdym kraju i kazdej kulturze.. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Spoko Kawonar - tak trzymac 24.08.05, 13:02 tatonka- poprawmy "mea culpa" (jest u niego "kulpa" )i nie ględż, bo mnie tu było sporo, a Ciebie jakos nie zapamiętalem. Nowys? TAK TRZYMAC? Za co konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kawonar1 Re: Spoko Kawonar - tak trzymac 24.08.05, 13:26 > tatonka- poprawmy "mea culpa" (jest u niego "kulpa" )i nie ględż, bo mnie tu > było sporo, a Ciebie jakos nie zapamiętalem. Nowys? TAK TRZYMAC? Za co > konkretnie? No, kolego. 1)zdanie zaczynamy od dużej litery. 2)nie ględź. 3)jakoś. 4)zapamiętałem. 5)nowyś? 6)dobry rzart tymfa wart:-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: WC Żart :-) 24.08.05, 12:33 kawonar1 napisał: > - Więc Podejżany twierdzi, że nie wpisał akcji do oświadczenia majątkowego > przez pomyłkę? > - Tak Wysoki Sądzie. I tak trzy razy. Pomylił się tylko raz. Oświadczenie styczniowe i z 20 kwietnia powinno opisywać stan posiadania na dzień złożenia i tak właśnie zostały one wypełnione. Błędne jest tylko oświadczenie z 2 kwietnia. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: WC Żart :-) 24.08.05, 13:44 snajper55 napisał: Ej ty snajper55, ladny cytat sobie wybrales o tym spieprzaniu. A przy okazji zapytam: gdyby ktos tak chcial ci cos zrobic kolo jaj, to bys pozwolil, czy bys powiedzial "spieprzaj dziadu". Noooo, chyba, ze lubisz "dziadow"? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: WC Żart :-) 24.08.05, 12:38 Podatki sa wogole malo wazne, jak powiedzial wcziera kandydat wszystkich podatnikow. Odpowiedz Link Zgłoś