Dodaj do ulubionych

Przedszkole w Krakowie

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 25.05.02, 22:39
Szukam przedszkola w Krakowie, najlepiej w Podgórzu ale niekoniecznie. Czy
mógły mi ktoś jakieś polecić lub może odać adresy gdzie mogłabym znależć
informacje o rożnych przedszkolach (i publicznych i prywatnych). Byłabym bardzo
wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiacha Re: Przedszkole w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 10:59
      Pewnie to musztarda po obiedzie, ale jeśli możesz to zapisz malucha do
      przedszkola na Krzemionkach (przy ul. Krzemionki, vis a vis krakowskiej TV)-
      zapytaj, może mają wolne miejsca, bo WARTO. Mój syn chodził tam przez 3 lata i
      dopiero po przeprowadzce i zmiane przdszkola doceniliśmy jego zalety wpełni.
      Małe grupy, kameralna atmosfera, wszyscy wszystkich znają, indywidualna, bardzo
      serdeczna i odpowiedzialna opieka, bogaty program wycieczek i imprez, no i
      lokalizacja: na górce, czyste powietrze (smog zostaje poniżej), żadnych
      samochodów, dookoła park, duży ogród z bogatym wyposażeniem. Jeśli chodzisz
      piechotą to jest jeden minus - trzeba kawałek dymać pod górkę od Kalwaryjskiej,
      ale to mały pryszcz przy zaletach. Ja bardzo żałuję, że z Bronowic tak daleko
      na Krzemionki, bo chętnie bym dzieciaki tam woziła. Powodzenia!
    • Gość: Mar Re: Przedszkole w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 12:50
      Moja córka chodzi od wrzesnia zeszłego roku do prywatnego przedszkola na ul.
      Dobczyckiej (koło Witosa - Kurdwanów). I ona i ja jestesmy zadowolone z wyboru
      mimo że wożę ja z Ronda Mogilskiego. Koszty są uważam przyzwoite, nie ma
      żadnego snobizmu, są 3 grupy dzieci po ok. 10 osób. Co ważne przedszkole
      pracuje od 7 do 19 i jest 5 posiłków. Od ciebie zależy ile posiłków będzie
      jadło twoje dziecko i na ile godzin je tam zostawisz. Moja córka regularnie mi
      mowi że przychodze za wczesnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka