conkret 05.09.05, 13:53 Jak uważasz czy ostatnie działania członków Platformy Obywatelskiej maja negatywny wpływ na postrzeganie Platformy Janusza Korwin -Mikke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmkkll Żeby PJKM była chociaż postrzegana.... 05.09.05, 14:02 Ale chyba jeszcze nie znaleźli sposobu. Odpowiedz Link Zgłoś
pniewiak Re: PO psuje ... ? 05.09.05, 14:27 Postrzegana jest nawet ma poparcie, chętnie niejeden by zagłosował ale ... no właśnie jak napisał w jednym poście "conkret" - wyborcy podchodzą do UPR jak panienka "chciałabym lecz boję się" i głosuja na ... sami wiecie jak głosujecie. Ja w tych wyborach zagłosuje na listę nr 12. Mam jednak dylemat jeden z kandydatów mieszka w Pniewach - drugi natomiast pochodzi z Pniew :( wczoraj PJKM miał w warszawie konwencję wyborczą - dużo ludzi a w mediach malutko - teraz widzisz dlaczego PJKM jest mało postrzegana a tutaj są fotki z konwencji i jeden z moich kandydatów upr.wsio.pl/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=9 Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: PO psuje ... ? 05.09.05, 14:30 Zwolennicy Korwina powinni głosować na PO która może wprowadzi jednomandatowe okręgi wyborcze i wtedy jest szansa ,że niczyj głos nie przepadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pniewiak Re: PO psuje ... ? 05.09.05, 14:39 ty ale ściemniasz - zwolennikom PJKM mówisz głosujcie na PO - ale z ciebie dureń większego idioctwa nie słyszałem. To tak jak Ty byś lubiał pączki a ja bym ci kazał zjeść końskie gó... A jeżeli chodzi o JOW-y to UPR jest chyba jedynym albo przynajmniej największym partnerem w walce o nie. Zauważ że PO co pewien czas wprowadza w swej działalności coś co od 16 lat jest w programie UPR - toż to złodzieje - i zakłamańcy Odpowiedz Link Zgłoś