olias hej! gazetko! napisz coś o maklerze cimoszewiczu 05.09.05, 17:46 nic nie wiesz? uuu, to kiepskich masz dziennikarzy. Zadzwoń gdzieś, albo ludzi na ulicy popytaj. Wszyscy już wiedzą jak to genialny cimoszewicz niczym jasnowidz wiedział kiedy i za ile kupować / sprzedawać akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos HEj! DO WSZYSTKICH! 05.09.05, 17:51 napalonych!, klonów, i cimoszkopodobnych Obejrzyjcie najnowsze sondaże, jeżeli one są prwdziwe, podkreśl, jeżeli, to właściwie nie macie o czym dyskutować. Miodowicz zostanie szefem służb, a Cimoszewicz pójdzie siedzieć za pranie pieniędzy, i falszywe oskarżenia! Czego mu serdecznie życzę. Ament... Odpowiedz Link Zgłoś
beran Re: HEj! DO WSZYSTKICH! 05.09.05, 19:24 Cimoszewicz kaputt.Panowie , jest już po herbacie .A komuchy jeszcze szczekają , ale cóż im pozostaje . Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Re: Cimoszewicz do premiera ws. agenta w "Solidar 05.09.05, 17:55 KTO nałęczem WOJUJE, TEN OD nałęcza ginie... uważaj wucet, kto raz zdradził, zdradzał będzie zasze. Wspomnisz to niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Cimoszewicz do premiera ws. agenta w "Solidar 05.09.05, 19:00 Pewnie masz rację,ale to jednak miłe uczucie widzieć jak ta kreatura wreszcie spłynie do muszli .Z drugiej strony brak mi będzie jego wspaniałych filipik a to w komisji a to przed dziennikarzami.Czasami sam się zastanawiałem czy uda mu się wybrnąć z tego bełkotu ,a tutaj gad przebrzydły ,w wyrafinowany sposób pointuje swe oratorskie popisy. Trochę będzie brak Konstantego . Odpowiedz Link Zgłoś
anooonim Re: Cimoszewicz do premiera ws. agenta w "Solidar 05.09.05, 17:59 ukrywał wiedze o inwigilacji tak jak o swoich akcjach :) Gdy spytano Nałęcza dlaczego wcześniej nie powiedział o tym to padła odpowiedż: "nie ma wystarczajacych dowodów". To po co teraz zaczyna sprawe skoro nie ma dowodów, a jeżeli ma to dlaczego Cimoszewicz gdy byl premierem nie rozwiązał tej bulwersującej sprawy? Może dlatego że było mu na ręke inwigilowanie prawicy? Sztab C. sam sie pogrąża, a Nałęcz zaczyna się plątać w odpowiedziach na pytania zadawane na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Ponadpartyjny pisze do ponadpartyjnego. 05.09.05, 18:01 SLD-UPa jest bliska orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Ponadpartyjny pisze do ponadpartyjnego. 05.09.05, 18:14 Dołacz do tego towarzystwa grupę najmądrzejszych z mądrych i najuczciwszych z uczciwych(to tak jak szalet),zdaje się że teraz noszą ksywę PD.pl,jakieś forum dyskusyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Cimoszewicz do premiera ws. agenta w "Solidar 05.09.05, 18:00 Dzisiaj powiedzieli w telewizji,że redaktor naczlny "Wpost" tow. Król znów atkauje Cimoszewicza jakimiś dokumentami dot. akcji giełdowych. Czyżby "półkownik" Miodowicz był znowu w akcji? Ludzie, jeszcze trochę, a nikt nie będzie ze strachu kupował akcji na giełdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: Cimoszewicz do premiera ws. agenta w "Solidar 05.09.05, 22:07 Minister nie powinien jakarto. I może ze strachu wolał to przeoczyć ?? Odpowiedz Link Zgłoś
castro_wroc Re: Cimoszewicz do premiera ws. agenta w "Solidar 05.09.05, 18:14 qc napisał: > W momencie kiedy Nalecz skonczy z tymi ciemnymi typami w PO, Tusk bedzie > historia, zlym snem, koszmarem. > Kto mieczem wojuje od miecza ginie. ha ha ha ha ha, uśmiałem się do łez :):):) hi hi hi ale frustrat :P Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Zanim 05.09.05, 19:26 zaczniecie wmawiac w siebie wszystko to, co jest mozliwe i nimozliwe, patrzec przez kalke i odczytywac przez nia jedyna prawde, przkonywac, ze prawica to levica / albi jeszce lepiej ~ bolszewia/ i odwrotnie, oraz jazgotac jak stado wscieklych wiedzm ~ uprzejmie prosze o rozsadna odpowiedz. O co wlasciwie biega Cimoszewiczowi w tym ujawnieniu agenta w aktualnej Solidarnosci? Pomijajac fakt, ze z dawnej Solidarnosci, obecna przejela tylko nazwe, to gdyby towarzysz Cimoszewicz zapytal o to przed 1989 rokiem, to byloby to zrozumiale, ale teraz? Aha, chyba, ze to w ramach kampaniiwyborczej w kandydacie obudzil sie czuj duch? No, ale nic nie chce sugerowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ja99999 JAKIE TO WZRUSZAJĄCE TOW. CIMOSZEWICZ BRONI OPOZYC 05.09.05, 18:14 NO I MAMY NIEZŁY PASZTET. OKAZUJE SIĘ NAJWIĘCEJ OPOZYCJI I OBROŃCÓW WOLNOŚCI BYŁO ZAKONSPIROWANYCH W STRUKTURACH KOMUNISTYCZNYCH ORGANIZACJI NP. TOW CIMOSZEWICZ. JESZCZE TROCHĘ A OKAŻE SIĘ ŻE TO TOWORZYSZE: RAKOWSKI, KISZCZAK, MILLER, OLEKSY, KWAŚNIEWSKI DOPROWADZILI DO UPADKU KOMUNIZMU W POLSCE. NO JAK TO ŻYCIE LUBI ZASKAKIWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: JAKIE TO WZRUSZAJĄCE TOW. CIMOSZEWICZ BRONI O 05.09.05, 18:17 Co się dziwisz,przecież w/g dzisiejszej trybuny ludu(GW),nie bylo by zmian w Polsce gdyby nie generał(michnik-"odpieprzcie się od generala"). Odpowiedz Link Zgłoś
blg44 konkurs z nagrodami: KRWAWIĄCE SERCE JOLANTY 05.09.05, 18:21 OGŁASZAM KONKURS p.t. KRWAWIĄCE SERCE JOLANTY na: a) najwredniejszą ironię na temat komunistycznego hasła wyborczego lub wypowiedzi wyborczej lub osoby wyborczej; b) najpoważniejszą lub najpocieszniejszą analizę HISTORYCZNO-SOCJOLOGICZNO- POLITYCZNĄ zjawiska p.t. współcześni komuniści polscy. Tytuł konkursu jest oczywistym nawiązaniem do harlequinowskiej wizji świata Jolanty K. Słów powszechnie uznanych za obelżywe należy używać z umiarem. Impreza jest całkowicie KAPITALISTYCZNA: NAGRODY FUNDUJE: blg44 ( 1500 zł) KONUKURS ROZSTRZYGA: blg44 NAGRODY WYSYŁA: blg44 ROZSTRZYGNIĘCIE – w tydzień po II turze wyborów Nagrodzone i wybrane posty zostaną przedstawione obywatelce J.K. posty kierować na : GAZETA.PL\FORUM PRYWATNE\ KRWAWIĄCE SERCE JOLANTY Odpowiedz Link Zgłoś
magic3 Cimoszewicz-szczękościsk. 05.09.05, 18:52 Mnie nie trzeba Jaruckiej, aby mieć zdanie o tym typku Cimosewicu. Nie widziecie z jego gęby jaki to nerwus? Miał powiedzieć, że jeśli wygra, będzie bez "first lady". Chyba coś w jego małżeństwie jest nie tak. Dla MNIE TO ON JEST ZŁYM SNEM. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg WC-UJAWNIJ FAKTY O TWOIM TATUSIU.TYM KOMUNISTYCZNY 05.09.05, 19:08 ZBRODNIARZU.Niech sie Polacy dowiedza z jak zdmoralizowanej rodziny sie wywodzisz,i od ktorej sie nigdy zdystansowales. Bolszewickie metody twojego rzecznika nic ci nie pomoga.Czyzby Pan Prawnik Cimoszewicz znowu nie wiedzial,ze nie mozna odtajnic tych dokumentow??Znowu pomylka Pana Cimoszewicza?? NIE-to perfidna taktyka rodem z Bolszwewi.Obrzucic kogos blotem,a ten nie moze sie nawet bronic,bo nie ma dostepu do dokumentow. AMOK CIMOSZEWICZA I NALECZA.NIENAWISC NA PYSKACH KOMUNISTOW,KTORZY BOJA SIE O SWOJE UKLADY I NIEODKRYTE AFERY. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: WC-UJAWNIJ FAKTY O TWOIM TATUSIU.TYM KOMUNIST 05.09.05, 19:31 magnusg napisał: > ZBRODNIARZU.Niech sie Polacy dowiedza z jak zdmoralizowanej rodziny sie > wywodzisz,i od ktorej sie nigdy zdystansowales. > Bolszewickie metody twojego rzecznika nic ci nie pomoga.Czyzby Pan Prawnik > Cimoszewicz znowu nie wiedzial,ze nie mozna odtajnic tych dokumentow??Znowu > pomylka Pana Cimoszewicza?? > NIE-to perfidna taktyka rodem z Bolszwewi.Obrzucic kogos blotem,a ten nie moze > sie nawet bronic,bo nie ma dostepu do dokumentow. > AMOK CIMOSZEWICZA I NALECZA.NIENAWISC NA PYSKACH KOMUNISTOW,KTORZY BOJA SIE O > SWOJE UKLADY I NIEODKRYTE AFERY. zobacz do swojej rodziny twoj dziadek zamordowal 23 bolszewikow pod warszawa, czemu tego nie piszesz i nie chwalisz sie pochwal sie Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: WC-UJAWNIJ FAKTY O TWOIM TATUSIU.TYM KOMUNIST 05.09.05, 20:02 Gdyby tak bylo,to bylbym z niego jeszcze bardziej dumny niz i tak jestem.Kazdy Bolszewik czy Nazista powinien byc usuniety z Polski.Bez wyjatku. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Re: WC-UJAWNIJ FAKTY O TWOIM TATUSIU.TYM KOMUNIST 05.09.05, 20:12 Nie ma się co denerwować. Komuniści tak pojmują patriotyzm. Wg nich trzeba wyrżnąć nawet swoich rodaków, jeżeli tylko nie popierają komunizmu. Zwolennicy komunizmu nie są w stanie zrozumieć, że Polscy żołnierze broniący ojczyzny przed nawałą sowiecką i zabijający żołnierzy wroga to patrioci, którzy narażali swoje życie, abyśmy nie zostali kolejną republiką. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:golota20. wont do moskwy,ty zdrajco!!! 05.09.05, 20:16 takich czerwonych zdrajcow powinno sie wieszac.sluzysz moskwie.ty parfidny zdrajco!!w polsce nie masz prawa mieszkasz czerwony d***ku!!narod was niedlugo rozliczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: WC-UJAWNIJ FAKTY O TWOIM TATUSIU.TYM KOMUNIST 06.09.05, 00:07 Wiesz im mozna sie nie dziwic ,komunisci .Tobie sie dziwie bo no bo twoj katolicyzm az sie przelewa,kipi miloscia Boza do czlowieka.Tak to nauki naszego Papieza poszly sobie w las.Nic dodac ,nic ujac obraz wzorowego polskiego katolicyzmu.Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Miodowicza oblaly 7 poty 05.09.05, 19:12 Jak widziane w TV. Malaria, cholera? Nie zostal tylko podgrzany skutecznie przez Nalecza. Facet naprawde wchodzi w spirale samozniszczenia. Dla niego bardzo przykra sytuacja. Kolnierzyk koszuli zrobil sie nagle za ciasny. Aparat mowy wymyka sie spod kontroli. Jednym slowem. KOMPROMITACJA. Ale to nic. Glowa do gory p.pulkowniku. Jeszcze tylko kilka tygodni a potem chulaj dusza, do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
beran Re: Miodowicza oblaly 7 poty 05.09.05, 19:28 Muszą ci płacić za wypisywanie takich głupot . Chociaż są kórwy co dają za darmo . Odpowiedz Link Zgłoś
tott 440 zł za dzierżawę domu w lesie i kawału ziemi!!! 05.09.05, 19:16 440 zł za dzierżawę domu w lesie i kawału ziemi - ogrodu i lasu!!! Tak dziś podały FAKTY TVN. I to od Lasów Państwowych w Puszczy Białowieskiej! On wcale nie musiał nic inwestować, kupować ziemię i dom za grube tysiące, tylko sobie to dzierżawi! I bez przetargu żadnego to dostał. Ja też chcę mieć dzierżawę działki i domu za takie pieniądze, a nie kupować samej ziemi za 200 tys. pod Warszawą... I niech teraz ten Cimocha spojrzy w oczy studentom, którzy marzyliby o marnej stancji 20-metrowej za takie peniądze. A muszą płcić ze 370 zł za łóxko w akademiku w 4-soobowym pokoju. Gdzie tu zachowanie jakochkolwiek proporcji??? Gdzie tu przyzwoitość. A ile zarabia Cimoszewicz, a ile biedny student? Hańba! Precz z tym komuchem! Odpowiedz Link Zgłoś
zegansteam Re: Cimoszewicz do premiera ws. agenta w "Solidar 05.09.05, 19:16 Cimek, tobie Żubry szcz.. chadzać , a nie politykę robić Odpowiedz Link Zgłoś
yarixch WC - zamiast samemu wyjasnic z detalami sprawe 05.09.05, 19:19 nadwyraz udanej akcji z Orlenem, mowi patrzcie inni sa tez ubabrani blotem, panie WC miej pan honor i wycofaj sie z wyborow, puszcza czeka Odpowiedz Link Zgłoś
tott Puszcza czeka TYLKO za 440 zł miesięcznie... 05.09.05, 19:29 yarixch napisał: > nadwyraz udanej akcji z Orlenem, mowi patrzcie inni sa tez ubabrani blotem, > panie WC miej pan honor i wycofaj sie z wyborow, puszcza czeka Odpowiedz Link Zgłoś
milton.friedman I kto tu chce grzebać się w przeszłości? 05.09.05, 19:40 Jeszcze niedawno "bezpartyjny" kandydat patrzył do przodu i z obrzydzeniem patrzył na polityków, którzy chcą grzebać się w przeszłości. Miał być Prezydentem Wszystkich Polaków, łączyć a nie dzielić. I wystarczyło opublikowanie nieprzychylnych sondaży, by "spokojny", "propaństwowy" kandydat żądał od Premiera ujawnienie informacji poufnych, których ten nie może ujawnić (jeśli w ogóle istnieją). Odpowiedz Link Zgłoś
blg44 No i Włodzik nie wytrzymał! 05.09.05, 19:48 To będzie długi post, ale wybaczcie. Mam prawie 60. Pamiętam stalinizm bierutowski (w 1956 miałem 11 lat) i komunizm gomułkowski. Przeżyłem na studiach szok Marca68. Potem Grudzień70, Czerwiec76 itd. Zakładałem w pracy Solidarność, i jestem w niej od września 1980 do tej pory. I uwierzcie mi – To, co prezentuje duet Cimoszewicz-Nałęcz to już było: to było, i to się nazywa stalinizm. To jest ten sam jazgot, to są tego samego rodzaju insynuacje, to jest to samo powszechne kłamstwo, i te same „zatroskane” faryzeuszowskie twarze, które od zawsze prezentowali komuniści. I to samo rozdmuchiwanie fobii, lęków i uprzedzeń: Do 1956 rozdmuchiwali fobię antyamerykańską i sławili ZSRR W 1966 w związku z listem biskupów rozdmuchiwali fobię antyniemiecką i antykatolicką W 1968 rozdmuchiwali fobię antyżydowską i antyinteligencką W 1976 rozdmuchiwali fobię antyrobotniczą, potem znaleźli temat KOR-u W 1980/81 poszli na całość, ale między innymi rozdmuchali fobię antypatriotyzmu działaczy wolnościowych i tzw. „złych” działaczy Solidarności. I teraz, w 2005 roku, jest to samo: Tym razem – i to zupełnie dla banalnej sprawy, w której jedna Pani sfałszowała podpis w nic nie znaczącej sprawie (bo sprawa jest nic nie znacząca, skoro prokuratura umorzyła śledztwa przeciw Cimoszewiczowi i uznała, że wolno mu było się pomylić, co zresztą wykonał) – Nałęcz oraz Cimoszewicz rozdmuchują fobię służb bezpieczeństwa . Wszyscy boimy się służb bezpieczeństwa i to jest ta fobia, i ten lęk, na którym postanowili zagrać Nałęcz i Cimoszewicz, i przypuszczam cała z nim związana ekipa (ale najważniejszymi graczami są ci dwaj). Oni nie mają programu, ani socjalnego, ani gospodarczego. Nie mają żadnego rzetelnego argumentu na swoją korzyść, żadnego spoistego działania. Myśleli, że ludzie kupią gładkie lico Cimoszewicza i opowiastki o jego nieprzekupności. Ale się pomylili i teraz mają tylko jeden program. Ten program to straszeniem ludzi wyimaginowanym niebezpieczeństwami. Jako prawdziwi komuniści wiedzą, że jeśli chcę się przejąć władzę (a tego chcą namiętniej niż nam się wydaje) i nie ma się siły militarnej na początek, to zniewolić społeczeństwo najłatwiej poprzez rozpętanie ogólnokrajowej histerii, rozbudzenie powszechnych obaw, zastraszanie psychiczne, itd. Komuniści wiedzą, że z ludzi wystraszonych przerobi się wszystko, a ludzi wolnych – nie. Tak było za Lenina, za Stalina, za Hitlera (to przecież też był socjalista), za Bieruta i późniejszych polskich wodzów PZPR. I tak robią dzisiaj Cimoszewicz i Nałęcz. Przy tym oczywiście nie liczą się z reperkusjami, jakie dla stanu całego państwa wywoła nagonka na instytucje państwa. Nie liczą się z tym, jaką erozję wywołają te fałszowane przez Nałęcza i innych odkrycia. Ich obchodzi tylko własny interes. Tak zresztą zawsze działali i działają – dla swego interesu są w stanie wszystko wykorzystać i wszystko oczernić (biskupów, inteligencję, robotników, działaczy humanitarnych, wszystkie służby państwowe i społeczne). Bo przecież spróbujmy rzetelnie ocenić to, co Cimoszewicz i Nałęcz zarzucają niektórym oficerom służb specjalnym: to, że skontaktowali jedną Panią z Komisją Orlenowską, a więc to, co z mocy prawa powinien zrobić każdy obywatel, gdyby powziął wiadomość, że Cimoszewicz kłamał. Nie chciałbym być złym prorokiem, ale być może teraz, właśnie podczas wyborów 2005 roku, dokonuje się ukryte przesilenie na miarę przejmowania władzy przez komunistów po 1944 roku. Działania komunistów są te same,co zawsze, a Cimoszewicz i Nałęcz robią to, co z dzieciństwa pamiętają najlepiej (nie tylko zresztą oni to robię, i nie tylko na lewicy): tworzenie ogólnej psychozy, zastraszanie ludzi wyimaginowanym wrogiem politycznym, wmawianie dobroci, nieprzekupności, prawości – ale i karzącej sprawiedliwości, wzywania przeciwników do samooskarżania się (nazywano do samokrytyką) Po prostu czysty reanimowany komunizm i czyste reanimowane ZMP. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Każdy powinien przeczytać powyższy post blg44 05.09.05, 20:03 Brawo blg44!!! Dla mnie wcale nie było za długie. Wielu ludziom nadal potrzebna jest wiedza o historii. Skoro historyk, rzecznik WC, chce przypomnieć przeszłość to trzeba mu pomagać. Nadal ok. 20% społeczeństwa chce głosować na WC. Trzeba im cierpliwe tłumaczyć, jak wielki błąd chcą uczynić. Odpowiedz Link Zgłoś
milton.friedman Re: No i Włodzik nie wytrzymał! 05.09.05, 20:04 blg44 napisał: > To będzie długi post, ale wybaczcie. Blg44, świetny tekst! Wyważony, konkretny. Przeczytałem go z przyjemnością i podpisuję się pod wszystkim, co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: No i Włodzik nie wytrzymał! 05.09.05, 20:37 Blg44 ja tez pamietam te czasy kolejki jak stałam w kolejkach z mamą ,potem sama pózniej brałam córki tyle godzin codziennie przez lata .Tą koszmarną propagande,te teorie leninizmu marksizmu które musiałam nauczyć sie na pamieć,def. klasy robotniczej na 1/2 strony w.g towarzysza Wiatra.Co mnie denerwuje teraz to ich arogancja buta to robienie z nas kretynów bez pamieci.Nie rozliczyliśmy ich z tego co zrobili i komuchy podmiosły głowę i chcą rzadzic po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
z_ameryki Re: No i Włodzik nie wytrzymał! 05.09.05, 21:10 Dziekuje....fantastyczny tekst.Wszystko z zycia wziete. Mam 55 lat wychowywalem sie w Polsce, ktora opuscilem w roku 79. Moze w koncu doczekam Polski takiej o jakiej zawsze marzylem. Wolnej od komuchow i wszelkiej zarazy, sprawiedliwej i nalezacej tylko i wylacznie do Polakow.Amen. Niech zyje Polska. Long live Poland. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Cimoszewicz, towarzysz Szmaciak 05.09.05, 19:55 Do wora, na smietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: Cimoszewicz do premiera ws. agenta w "Solidar 05.09.05, 19:55 Śmieszny ten Cimoszewicz. Woli się g**em obrzucać widać. Co ma sprawa agenta w Solidarności do kampanii wyborczej ? I dlaczego teraz należy ujawniać tajemnice tamtych lat. Agenci PZPR (ubecja) działali w Solidarności w latach 80-tych. Pan WC był w PZPR czy czuje się za to odpowiedzialnym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 się qrwa obrońca "solidarnosci" znalazł 05.09.05, 19:56 Przeciep - pies tego psa komunistycznego cimoszenki niech sobie ryja nie wyciera "solidarnością". Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Nie będę kandydował. ALBO NIE. JEDNAK BĘDĘ! 05.09.05, 20:00 Nie miałem tych przebrzydłych akcji Orlenu. OSZ KURDE! Pomyliłem się! To był nieumyślny błąd! Gramy dalej, nic nie było! Panie Cimoszewicz.. Cimoszewicz.. Dziecko.. Wracaj ty lepiej do swoich żubrów. Swojego świata juz i tak nie uratujesz. Skończą się zaszczyty, obstawy, flesze... Byłeś ostatnią nadzieją Oleksego, Millera, Kwaśniewskiego. W tej chwili juz nawet UB-ecja ci nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com dziesięcioletnie spóźnienie! 05.09.05, 20:11 Nie wiem po co nam tą sensację zaserwowano. Myślę, że chodzi o wywołanie złego klimatu między przyszłymi koalicjantami PO i PiS. Ponadto to Cimoszewicz powinien wiedzieć, że Belka na jego wniosek nic ujawniać nie może. I znów pan WC "strzelił sobie w nogę". Doktor nauk prawnych a odgrywa głupiego jasia. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Zasłona dymna Cimoszenki 05.09.05, 20:22 -za którą chce ukryć swoje machlojki... Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Cimoszewicz to oszust i klamca!!! 05.09.05, 20:10 kradl i oszukiwal za komuny i mysli ze teraz mu sie to uda!!ten bandzior dawno powinien siedzie ze swoimi koleszkami z mafi sld!!rozliczyc wszystkich czerwonych oszustow,i niech oddaja to co zagrabili narodowi!!jeszcze nie widzialem uczciwego komucha!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg DOKTOR POMYLKAznowu sie pomylil?Znowu nie wiedzial 05.09.05, 20:11 ze Premier nie moze odtajnic tych informacji?Pomylka>kilka pomylek>masa pomylek>Cimoszewicz Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: big44 05.09.05, 20:28 Jestem nieco starszy od Ciebie (urodzilem sie przed II wojna). Przeczytalem Twoja wypowiedz. - Gratuluje! Zgoda w 100%! A swoja droga to bardzo chcialbym jednak zobaczyc dokumenty W.C. dotyczace transakcji Orlenu. Jestem jednak przekonany, ze mimo zapewnien "ponadpartyjnego" nigdy tych papierow nie zobaczymy. W.C. caly czas puszcza zaslone dymna. To juz zaczyna smierdzic, przepraszam, cuchnac!!! - tak jak cuchnie orzeczenie warszawskiej prokuratury w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Brawo Nałęcz!!! 05.09.05, 20:18 Nałęcz codziennie mnie zadziwia. Wydaje się, że nic gorszego nie może wymyśleć, żeby pograżyć WC. A tu codziennie większa głupota. Ciekawe przy jakim poparciu WC zrezygnuje z Nałęcza. Obstawiam, że dopiero jak Borowski będzie miał większe poparcie od WC. Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: Brawo Nałęcz! - Jako krętacz, znakomity !!! 06.09.05, 10:34 I pomyśleć ze podobał mi sie wczasie ogladanie prac komisji. Jak to człowik moze sie pomylic.Teraz widze jaki z niego g.. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzz Re: Cimoszewicz do premiera ws. agenta w "Solidar 05.09.05, 20:21 Ale Cimoszewicz nie rozpocznie brudnej kamapnii - o nie :) Tak jak nikomu nigdy nic nie zalatwil, tylko, ze w sprawie meza Jaruckiej wykonal pewien telefon. No i oczywiscie pomylil sie w oswiadczeniu trzy razy, dr prawa!!! ...a moze czas zaczac powolywac sie na kazusy postkomunistow, nazwanie kogos zerem nie jest obrazaniem; niewypelnienie poprawnie oswiadczen majatkowych to pomylka; itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Wlodziowi zabrali konika wiec zaczyna pluc i tupac 05.09.05, 20:28 sprawdzz napisał: > Ale Cimoszewicz nie rozpocznie brudnej kamapnii - o nie :) > Tak jak nikomu nigdy nic nie zalatwil, tylko, ze w sprawie meza Jaruckiej > wykonal pewien telefon. > No i oczywiscie pomylil sie w oswiadczeniu trzy razy, dr prawa!!! > ...a moze czas zaczac powolywac sie na kazusy postkomunistow, nazwanie kogos > zerem nie jest obrazaniem; niewypelnienie poprawnie oswiadczen majatkowych to > pomylka; itp. itd. A taki sie juz wydawal wodzowski na tym drewnianym koniku z prl-u. Slabe nerwy ma ten "dzidzius" Kwasniewskiego. Serce "mamusi" jeszcze bardziej zacznie krwawic. Jedynie Nalecz pozostaje niezmienny- te same dwie nogi- tylek i usta ...posrodku. Odpowiedz Link Zgłoś