davidmors Re: Procenty Tuska : 05.09.05, 21:26 Tusk ma procent poparcia codziennie większy niż wczoraj, ale taki procent jak ma dzisiaj miał mieć dopiero za tydzień. Ktoś w ekipie CBOS nie wytrzymał nerwowo, albo komputer się zepsuł. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Procenty Tuska : 05.09.05, 21:36 davidmors napisał: > Tusk ma procent poparcia codziennie większy niż wczoraj, ale taki procent > jak ma dzisiaj miał mieć dopiero za tydzień. > Ktoś w ekipie CBOS nie wytrzymał nerwowo, albo komputer się zepsuł. Tusk to nawet jak śpi to mu rośnie, bo Gazeta czuwa w dzień i w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas ALLELUJA!!!! CIMOSZENKO I PZPR-SLD w ODWROCIE 05.09.05, 21:41 Sondaże pokazują cudowną tendencję. Komuniści z PZPR -SLD nie liczą się już w wyborach. Oby tak dalej. Moze wrescie po 1o latach urząd Prezydenta Polski zacznie sprawować człowiek godny tego stanowiska. Przypomnę zwolenikom Kwaśniewskiego ,ze to on małpował Paoeieża razem z tą szumowiną bolszwicką Siwcem. To Kwaśniewski upił się na cmentarzu Polaków pomordowanych w Charkowie... Co za hańba. Co za wstyd!!!! Wstydżcie się wy wszyscy ,którzy wybieraliście tego bydlaka na najwyższy urząd w państwie. Jest wreszcie nadzieja ,że prezydentem zostanie człowiek ucziwy , nie uwikłany w afery jak to Kwaśne bydle. Bedę głosował na Kaczyńskiego. I chciałbym ,żeby ten ucziwy został prezydentem. Jeśli się tak nie stanie , niech wygra Tusk. Byle nie Cimoszenko - przedstaiciel szumowin z PZPR -SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo PZPR-SLD w ODWROCIE? 05.09.05, 21:53 Niestety nie ma powodów do pełnej radości. WC się sam zdyskwalifikował, gdy kręcił przed komisją i wybrał sobie idiotę za rzecznika. Tymczasem rośnie poparcie w wyborach do Sejmu. SLD ma już 11% poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Tu masz wyjaśnienie 06.09.05, 04:39 czemu LSD rośnie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28640459&a=28644303 Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 05.09.05, 21:33 No i widzisz Nałęcz w co wdepnąłeś? Cimoszewicz i jego przewodnicząca Jolanta Kwaśniewska są do kitu / ona na to mówi "ohyda" /, a ty biedaku swoją ironiczną i kłamliwą kampanią tylko sprawę pogorszyłeś. Wycofaj się, bo cie potem już na uczelni nie przyjmą, albo się będą studenci śmiali / do rozpuku /. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Wybierzmy za pierwszym razem TUSKA ! 05.09.05, 21:38 Re: Wybierzmy za pierwszym razem TUSKA ! A w drugiej turze Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 05.09.05, 21:40 Wygląda na to, że Cimoszewiczowi zaszkodziła nadaktywnosć cieszącego się powszechnym obrzydzeniem Nałęcza. Z przyjemnością odnotowuję także stały spadek notowań Samoobrony i jej wodza, mimo że jego twarz (co prawda z wyjątkowo tępą miną) pojawiła się ostatnio na licznych bilboardach. Odpowiedz Link Zgłoś
s4321r Godz 21.45 nadal rośnie już jest 148% 05.09.05, 21:48 Godz 21.45 nadal rośnie już jest 148% Odpowiedz Link Zgłoś
me-e KOGO POPRZE CIMOSZEWICZ W II TURZE... 05.09.05, 21:49 ...TUSKA czy KACZYNSKIEGO...a kogo poparl WLESA...i o co tu chodzi...chodzi oczywiscie o zachamowanie zmian ktore zapowiada KACZYNSKI...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vegas5 ...po dodaniu wychodzi 99 procent a komu dopisza 05.09.05, 21:56 ten 1 procent brakujacy ? cimoszewicz nie daj sie Odpowiedz Link Zgłoś
giorgos DRUGIEJ TURY NIE BĘDZIE! 05.09.05, 21:56 Na to najwyraźniej się zanosi. Nie pomoże już nawet "matka boska kwaśniewska". Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: DRUGIEJ TURY NIE BĘDZIE! 05.09.05, 22:01 ...tez tak mysle...kaczynski lyknie tuska i cimoszewicza...i znow ukaze sie prawdziwe oblicze sadazy ...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: DRUGIEJ TURY NIE BĘDZIE! 05.09.05, 22:38 me-e napisał: > ...tez tak mysle...kaczynski lyknie tuska i cimoszewicza...i znow ukaze sie > prawdziwe oblicze sadazy ...-))) Mee ma racje. Oto Religa oglasza ze rezygnuje na rzecz Tuska i skacze Tuskowi jakby sie kto pytal;-))) Kombinatorzy od "inzynierii" spolecznej sa w robocie. Idityczne wystapienia nalecza zniechecaja do cimoszewicza. Tusk jest planem B "dworu". Moze Polacy sie polapia. Religa jakby sie kto pytal zawsze sie aranzowal z komuchami.Gdy sie sledzi jego zyciorys nie jest to zadnym odkryciem, niespodzianka. Zobaczymy co z tych kombinacji wyjdzie. Jakby nie bylo Tuskiem trzeba sie "delektowac" ostroznie. Szkoda ze Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Kogo poprze Kaczynski w drugiej turze? 05.09.05, 22:04 To ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar TYLKO KTO TO U LICHA TEN TUSK JEST? GOSC NAGLE... 05.09.05, 21:59 pojawil sie jak Filip z konopii. Wszyscy zaraz zaczna pisac, ze to dzialacz KLD, ze opozycjonista, a moze nawet czlowiek z zasadami. Tylko nadal nie rozumiem dlaczego niezwykle przecietny gosc, ktory jest ,,panem nikim" z przecietniutka przeszloscia moze nagle urosnac do rangi meza opatrznosciowego Polakow? Moze ten narod jest zwyczajnie glupi? Tusk jest sepleniacym chlopczykiem po czterdziestce, ktory w zasadzie nie ma ZADNYCH OSIAGNIEC, procz kilku gadek-szmatek w Sejmie. To, ze rozrzucal ulotki? Ja tez to robilem, robilo to setki i tysiace ludzi. To, ze go zwolnili z pracy po 13 XII 1981 roku? Ok witaj Donald w klubie! Zaden wielki weteranizm! A co potem po 1989 roku? Wyrolowal z Rokita Plazynskiego, potem Olechowskiego, w pore nawial z AWS-u gdzie dali mu wicemarszalkostwo Senatu. I to w zasadzie wszystko. Jego KLD to byl smiech na sali i dziecko z downem w polityce. O wielkim sukcesem bylo opierdzielenie Hausnera za obraze Zytki Gilowskiej, ale i ja Donald szybko wysadzil z PO. Wiec czemu ludzie go tak popieraja? Tylko dlatego, ze obiecal podatek liniowy i Rokite na glownego czysciciela szamba polskiego? BULLSHIT! Za rok nienawisc do Donalda i Marysi bedzie bila rekordy nienawisci do Buzka i Millera razem wzietych. A 3x15% bedzie musial zjesc na oczach kamer, bo to wymysl kretyna. Donald Tusk wypada nieco lepiej przy takich meciznach jak Kaczor, Borowski czy Tyminski, ale nadal to przecietny polaczek z kamienicy rodziny Kiepskich. Sepleniacy nikt, ani dobry, ani zly, ani przystojny, ani madry, ani swietny polityk, ani duzy chlopiec. No coz, ale do Polski to on akurat pasuje. Jaki pan taki kram. Jaki cyrk takie pchly! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: TYLKO KTO TO U LICHA TEN TUSK JEST? GOSC NAGL 05.09.05, 22:03 ...tusk to krolik z cylindra...spokrewniony z walesa ,cimoszewiczem i cala reszta krolikowego stada...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Mee, troche ci nerwy puszczaja, jak wszystkim 05.09.05, 22:08 cholerykom. Kaczynski ma jeden z najwiekszych negatywnych elektoratow. I jasne, ze woli byc w drugiej turze z Cimoszenka bo a noz sie uda:))) A jak sie nie uda, to co zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Mee, troche ci nerwy puszczaja, jak wszystkim 05.09.05, 22:11 jak_nie_jak_tak napisała: > cholerykom. Kaczynski ma jeden z najwiekszych negatywnych elektoratow. I jasne, > ze woli byc w drugiej turze z Cimoszenka bo a noz sie uda:))) > A jak sie nie uda, to co zrobisz? To nie mee jest potrzebny Kaczyński, a Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Mee, troche ci nerwy puszczaja, jak wszystkim 06.09.05, 02:55 Kaczor nie zrobil dla Polski nic! Nigdy nie wybacze mu przerwania ekshumacji w Jedwabnem! Znalazl pieniadze na muzeum holokaustu, ale nie ma ich na pomnik dla okolo cwierc miliona Polakow - ofiar KL Warschau. Kaczor nie reprezentuje polskiej racji stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Mee, troche ci nerwy puszczaja, jak wszystkim 06.09.05, 03:04 wet3 napisał: > Kaczor nie zrobil dla Polski nic! Nigdy nie wybacze mu przerwania ekshumacji w > Jedwabnem! A to skad ci sie wzielo ? Znalazl pieniadze na muzeum holokaustu, ale nie ma ich na pomnik dla > > okolo cwierc miliona Polakow - ofiar KL Warschau. Kaczor nie reprezentuje > polskiej racji stanu! A to co za dezorientacja? Co ty plecisz ? Stukniety jestes? Czy wstystko ci sie do reszty popierdzielilo? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e troche ci nerwy puszczaja, jak wszystkim... 05.09.05, 22:12 ...negatywny elektorat to mial walesa tak przynajmiej mowiono...ja bym ten elektorat walesy nazwal ubogi ...zreszta jak elektorat tuska czy kwasniewskiego a teraz cimoszewicza...dlaczego ubogi sie ktos spyta Odpowiedz Link Zgłoś
pixelp Re: Mee, troche ci nerwy puszczaja, jak wszystkim 05.09.05, 22:23 >Kaczynski ma jeden z najwiekszych negatywnych elektoratow. co za kompletne bzdury...na co sie powolujesz? na wyniki preferencji pt.: "komu najbardziej nie ufamy?" jak widze to jest jakies ponad 30 procent, to jest ta liczba, ktora powala na kolana? a co z sondazem "komu ufamy?" gdzie Kaczynscy maja stale - kolo 50-tki...co z preferencjami politycznymi, w ktorych PiS ma najwiekszy elektorat gotowy na niego glosowac, a w ogole ilu tych ludzi w sondazach bedzie glosowalo, lub co najmniej uwaza udzial w wyborach za swoj obowiazek? a biorac pod uwage ostatnie wydarzenia na linii tusk-cimoszewicz, to negatywny elektorat tuska zwiekszy sie...wiara w sondaze Cie kiedys zgubi. Odpowiedz Link Zgłoś
giorgos Re: TYLKO KTO TO U LICHA TEN TUSK JEST? GOSC NAGL 06.09.05, 00:18 Bzdury Waść piszesz. Tusk, tak jak ja, należał do NZS-u, jak jeszcze o Cimoszence świat nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
wxwx Re: TYLKO KTO TO U LICHA TEN TUSK JEST? GOSC NAGL 05.09.05, 23:12 Właśnie w tym problem, że to nikt taki szczególny. Nikt z predyspozycjami na głowę państwa. Tyle , że na tle innych wyrazistych polityków po prostu jest traktowany jak ideał. Spokojny , zrównoważony , nie zamieszany. Dla mnie dyskredytuje go to , że praktycznie od 10 lat będąc czy to w Sejmie , czy w Senacie de facto rządzi i tak naprawdę niczym się nie wyróżnił ani niczego nie osiągnął , ani niczym się nie wsławił. A ja już nie chcę głosować na zasadzie wyboru mniejszego zła, czyli Tusk. Ani w oparciu o podziały historyczne - WC lewica poskomunistyczna - Kaczyński - prawica ( lub lewica jak kto woli ) postsolidarnościowa. Chcę człowieka , który nie powołuje się na chwalebną przeszłość , tylko myśli o przyszłości tego kraju. Takiego nie ma. I ja odmawiam udziału w tych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: TYLKO KTO TO U LICHA TEN TUSK JEST? GOSC NAGL 05.09.05, 23:16 Masz ogromnnie dużo racji.Ale głosować powinnieneś.Warto ! Nie będę Cię przekonywał na kogo, to już Twoja sprawa,ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: TYLKO KTO TO U LICHA TEN TUSK JEST? GOSC NAGL 05.09.05, 23:29 Nie można odpuścić wyborów !Wkurza mnie to ,już ktoryś raz ,gdy widzę tam na Wiejskiej palantów i gorzej niż miernoty . Ale chyba takim jesteśmy społczeństwem ( pewnie podobnym do innych ).Przeplatają się Leppery,Miodowicze,Jankowskie,Giertychy z takimi ludżmi jak Borusewicz,Bujak,Mazowiecki no i Tusk.To chyba w miarę normalne.Wierzę bardzo ,że moje dzieci nie wyjadą z Polski na stałe.Będą chcialy Tu wrócić, bo jest do czego. Ja zawsze wracając ,cieszę się. Odpowiedz Link Zgłoś
pluci Re: TYLKO KTO TO U LICHA TEN TUSK JEST? GOSC NAGL 06.09.05, 09:47 Tusk nie był w AWS, tylko w UW, które powstało z połączenia KLD i UD. Odpowiedz Link Zgłoś
roomzeiss te wyniki sa tak piekne. ze az nieprawdopodobne 05.09.05, 22:02 czyzby Polacy nagle zmadrzeli ? Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Re: te wyniki sa tak piekne. ze az nieprawdopodob 05.09.05, 22:11 Polacy są tacy sami jak poprzednio. We wszystkich wyborach wygrywali ci, którzy nie dali się wyprowadzić z równowagi. A Cimoszewicz cały czas się rzuca, jak zwierzę w klatce. To najlepszy sposób na przegraną. WC nie ma szans już zmienić swojego wizerunku. Popiera go tylko "twardy" elektrorat postpezetpeerowski, trochę emerytów tęskniących za PRL oraz trochę młodzieży, która nie zna historii Polski. Zagrania Nałęcza i WC budzą tylko euforię u czerwonych z przekonania. Aby wygrać wybory trzeba zagospodarować centrum. Centrum odwróciło się zupełnie od WC i odpłynęło do Tuska. Ot cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te wyniki sa tak piekne. ze az nieprawdopodob 05.09.05, 22:17 gaspardo napisał: > Polacy są tacy sami jak poprzednio. We wszystkich wyborach wygrywali ci, którzy > > nie dali się wyprowadzić z równowagi. A Cimoszewicz cały czas się rzuca, jak > zwierzę w klatce. To najlepszy sposób na przegraną. WC nie ma szans już zmienić > > swojego wizerunku. Popiera go tylko "twardy" elektrorat postpezetpeerowski, > trochę emerytów tęskniących za PRL oraz trochę młodzieży, która nie zna > historii Polski. > Zagrania Nałęcza i WC budzą tylko euforię u czerwonych z przekonania. Aby > wygrać wybory trzeba zagospodarować centrum. Centrum odwróciło się zupełnie od > WC i odpłynęło do Tuska. Ot cała prawda. ...a coz to znaczy centrum...bezplociowce jacys ...letnie kluchy z zasmarkanymi nosami co nie moga sie zdecydowac czy dac krok w lewo lub prawo...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: te wyniki sa tak piekne. ze az nieprawdopodob 06.09.05, 00:24 > > ...a coz to znaczy centrum...bezplociowce jacys ...letnie kluchy z zasmarkanymi > > nosami co nie moga sie zdecydowac czy dac krok w lewo lub prawo...-))) Centrum to jest infantylna nazwa dla tych, co przy kazdej wladzy jest im dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: te wyniki sa tak piekne. ze az nieprawdopodob 05.09.05, 22:13 roomzeiss napisał: > czyzby Polacy nagle zmadrzeli ? Co jest mądrego w tym, że Polska dostanie się w łapy bezwzględnych liberałów - aferałów? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: te wyniki sa tak piekne. ze az nieprawdopodob 06.09.05, 00:25 abba15 napisał: > roomzeiss napisał: > > czyzby Polacy nagle zmadrzeli ? > > Co jest mądrego w tym, że Polska dostanie się w łapy bezwzględnych liberałów - > aferałów? To, ze sie wydostanie z lap bezwzglednych liberalow-aferalow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis tera q_wa znow my u zlobu! 05.09.05, 22:17 jeszcze zostalo w nim troche siana, a potem siem zaorze ziemie razem z polska cholota i bendzie Nowy Orlean;( hurraaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: tera q_wa znow my u zlobu! 06.09.05, 00:22 antithesis napisała: > jeszcze zostalo w nim troche siana, a potem siem zaorze ziemie razem z polska > cholota i bendzie Nowy Orlean;( hurraaaaaaaaa Kretynie, po co zaśmiecasz i tak zaśmiecone forum? A poza tym KOMUCHY niszczyly to panstwo przez 60 lat... Moze starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
akff Teraz Kur .... My 05.09.05, 22:27 Oto człowiek, który chce załatwić prezydenture Donaldowi. Wiwat UOP Teraz Kur.... My. www.nie.com.pl/grafika/next/36_2005_05.jpg --------czasami poczytaj cimoszewicz.hk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
me-e OBY NIE USZATEK I RESZTA...znowu 05.09.05, 22:32 ...www.liceum.cimoszenko.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
saint510 Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 05.09.05, 22:38 Jestem za Tuskiem niech sie skończy w końcu Kłamstwo przez duże K !! Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn dla odmiany troszkę pomyślcie o czystości 05.09.05, 22:42 www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=5451&pkt_id=&pro_id=&char_id= Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 05.09.05, 22:44 Nie bardzo rozumiem, moze mi to ktos wytlumaczy - niedawno byl atak na PO i Tuska ze strony Nalecza i Tuskowi i PO wzroslo. Czyli naprawde Nalecz jest ze sztabu Tuska? Czyzby po raz kolejny zmienil PANA i partie? Nie wierze w ten sondaz, tak samo jak w kolejny ktory gazeta po GODZINIE umiescila w platnym archiwum a notka brzmi ze publicznie bez pieniedzy sa pokazywane artykuly przez 14 dni!!! Co sie tu do cholery dzieje, pytam ja i moja suka... - a moja suka i tak mnie lubi! yabool ---- Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Nie otwiera sie! 06.09.05, 00:29 kupsztajn napisała: > www.proiect.de/ente/img/donald.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 05.09.05, 23:02 yabool napisał: > Nie bardzo rozumiem, moze mi to ktos wytlumaczy - niedawno byl atak na PO i > Tuska ze strony Nalecza i Tuskowi i PO wzroslo. Czyli naprawde Nalecz jest ze > sztabu Tuska? Czyzby po raz kolejny zmienil PANA i partie? A moze tak naprawde nie zmienil... > Nie wierze w ten sondaz, tak samo jak w kolejny ktory gazeta po GODZINIE > umiescila w platnym archiwum a notka brzmi ze publicznie bez pieniedzy sa > pokazywane artykuly przez 14 dni!!! > Co sie tu do cholery dzieje, pytam ja i moja suka... > - > a moja suka i tak mnie lubi! > yabool > ---- Tez sie pytam. No moze kombinuja zeby sklocic Po i PiS. Moze licza komusze na to ze Kaczynscy zrobia cos nieprzemyslanego. Jakby nie bylo spokojnie trzeba patrzec na to co kombinuja. No sporo brzydali jest w PO. Plany maja asocjalne.Dalsza pauperyzacja Polakow bedzie rezultatem. Tusk mialby byc ten "najladnieszy". Tak jak cimoszewicz mial byc "najladniejszy" z tych z sld -najuczciwszy a na dodatek ponadpartyjny...Tusk podobnie chce rezygnowac z przynaleznosci do PO gdy zostac prezydentem mialby-ponadpartyjny mialby byc? Troche duzo paraleli i podobienstw. Tusk pozwala sie "robic" Nie podoba mi sie ta historia. No trzeba odczekac, pewnie czeka nas nie jedna niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 06.09.05, 00:19 alfredkujot napisał: > yabool napisał: > > Czyzby po raz kolejny zmienil PANA i partie? > > A moze tak naprawde nie zmienil... O, nie, aż taki sprytny to on nie jest ;-) > > Co sie tu do cholery dzieje, pytam ja i moja suka... > > - > > a moja suka i tak mnie lubi! > > yabool > > ---- > Tez sie pytam. No moze kombinuja zeby sklocic Po i PiS. Jest to opcja, ktora mozna brac pod uwage, ale czy nie uwazasz ze panowie z tych partii tez zdaja sobie z tego sprawe? > Moze licza komusze na to ze Kaczynscy zrobia cos nieprzemyslanego. U Olejnik dzisiaj Jarek sprawial wrazenie zimnego drania, a nie wscieklego Kaczora, ja chca go niektórzy odmalowywać :) > Jakby nie bylo > spokojnie trzeba patrzec na to co kombinuja. No sporo brzydali jest w PO. > Plany maja asocjalne.Dalsza pauperyzacja Polakow bedzie rezultatem. Tusk mialby > > byc ten "najladnieszy". Tak jak cimoszewicz mial byc "najladniejszy" > z tych z sld -najuczciwszy a na dodatek ponadpartyjny...Tusk podobnie chce > rezygnowac z przynaleznosci do PO gdy zostac prezydentem mialby-ponadpartyjny > mialby byc? Troche duzo paraleli i podobienstw. Tusk pozwala sie "robic" > Nie podoba mi sie ta historia. No trzeba odczekac, pewnie czeka nas nie jedna > niespodzianka. Mam nadzieje ze PiS, cokolwiek sie zdarzy, będzie panom z PO patrzyl na rece, będzie też uważał, by Tuska nie "robili". Mam nadzieje, ze inteligentni ludzie zrozumieja, ze jak się raka nie leczy, to sie zdycha, jak sie leczy - to sie czasem z nim wygrywa... Przepraszam ze tak pozno (wczesnie?) odpowiadam, ale ogladalem program "Warto rozmawiac", w ktorym przedstawiciel GW - Wielwieyska - kolejny raz dal dupy! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
heksa10 PO kupiło sondaż za 200 złotych ? 05.09.05, 22:47 jak on sie nazywał Andrzej Kuczera z PO w Rudzie Slaskiej ? przekupił dziennikarza PO za 200 zeta...inny agent ponoc profesor siedzial w 5 radach nadzorczych spolek miasta i czerpal olbrzymie pieniadze... PO to organizacja przestepcza co widac po powyzszym czas by polacy poznali prawde o tych bandziorach z PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Szkoda czasu na sondaże! 05.09.05, 22:48 Każdy tu piszący uważa się za mądrego ......... dlaczego więc zajmuje się tymi bzdurnymi sondażami. Już wielokrotnie sondaże różniły się od siebie tak bardzo...... jak bardzo różnią się ich zleceniodawcy i miejsca w których są robione. Te niedzielne robione obok kościoła są inne od tych robionych wśród internautów itd.... Czas samemu dojrzeć do decyzji. A propos niedawno gazety pisały o tym że Kaczyński zlecał sondaże za które płacił UM Warszawy mimo że sondaże Warszawy nie dotyczyły.... Jak to się skończyło? Sprawa ucichła? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool RMF FM zrobiono w konia! 05.09.05, 23:19 nnina13 napisała: > Każdy tu piszący uważa się za mądrego ......... dlaczego więc zajmuje się tymi > bzdurnymi sondażami. > Już wielokrotnie sondaże różniły się od siebie tak bardzo...... jak bardzo > różnią się ich zleceniodawcy i miejsca w których są robione. > Te niedzielne robione obok kościoła są inne od tych robionych wśród > internautów itd.... > Czas samemu dojrzeć do decyzji. > A propos niedawno gazety pisały o tym że Kaczyński zlecał sondaże za które > płacił UM Warszawy mimo że sondaże Warszawy nie dotyczyły.... Jak to się > skończyło? Sprawa ucichła? Zgadzam sie, ze różne sondaże różne wyniki pokazują, te z Cimoszewiczem na czele były tyle samo warte... Gazety pisały o "aferze" bo radyjko gdzie krzyczą zamiast mówić, a spiesza sie tak, jakby chcieli teleexpress przegonic, dostalo jakis świstek od SLD-owskiego radnego i narobiło szumu... Sprawa ucichła, bo jej nie było, na świstku nie ma dowodu na to, że UM coś zlecał,sondażownie dokładają jakieś bonusy do sondaży zamówionych... I tyle... Sprawę natychmiast wyjasniono, nie słyszałeś...? Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn czarny tusk?! 05.09.05, 22:50 www.bedcetera.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=211 Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Biały kieł?!!!! hahahahahahahahah, hahahahaha 05.09.05, 22:56 hahahahahaha,hahahahahaha,hahahahahaha, hahahahahaha,hahahahahaha,hahahahahaha www.b3ta.com/board/738251 Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Biały kieł?!!!! hahahahahahahahah, hahahahaha 05.09.05, 23:11 ...ha,ha...-))) ...cgi.ebay.com/DONALD-40s-to-50s-PLANTER-LEEDS-4-1-4-x5-x6-3- 8_W0QQitemZ6557356613QQcategoryZ1391QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting Odpowiedz Link Zgłoś
doopa1 BRAWO PANIE TUSK!!!! 05.09.05, 23:17 Jestem za Panem. Pokażmy komuchom, że ich czas mija. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas TRZEBA WYGONIĆ ZBIRÓW Z PZPR-SLD z POLSKI 05.09.05, 23:40 najwyższa pora aby wyciąć raka Polski - który toczy nasz kraj od 1945 roku. Rak ten nazywa się PZPR-SLD-SDPL. Trzeba walczyć z komunistami wszelkimi metodami. Trzeba walczyć z komuną zawsze i wciąż. SLD-PZPR-SDPL to zgraja złodzieji , oszustów i pospolitych bandziorów. Kiedy to kur... pojmiecie wreszcie????!!!!!! Jak długo musicie być okradani okłamywani ,żeby pojąć tę prawdę. Głupcy. Uczcie się historii Polski. Wyciągnijcie z tej historii wnioski. Myślcie. Myślenie nie boli. Tylko PZPR-SLD-SDPL czeka na waszą umysłową bierność... Ruszcie głowy i dupy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas POLSKA WALCZY Z RAKIEM SLD-PZPR-SDPL 05.09.05, 23:45 Walczymy z rakiem Polski. Walczymy. Nie dajemy się propagandzie SLD-PZPR-SDPl w mediach. Walczymy z mafią paliwową , której filarami jest ta kryminalna zgraja. Walczymy z rakiem SLD-PZPR-SDPL. Walczymy ze złodziejami ,oszustami i kryminalistami. Choćby wymienili swojich liderów na ludzi młodych. Nie dajemy się nabrać POLSKO po raz kolejny bandytom i złodziejom!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia510 Re: TRZEBA WYGONIĆ ZBIRÓW Z PZPR-SLD z POLSKI 06.09.05, 01:22 mordzinas.. idź do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 05.09.05, 23:42 Pamietam identyczny sondaz w ktorym WC mial podobne wyniki. I co he he historia. Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Paczka donaldów?! 05.09.05, 23:52 trump, rumsfeld, tusk. akcent w zasadzie zawsze na u. no to u im na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool KONKURS! PALANT CZY JUŻ KU..? 06.09.05, 00:12 kupsztajn napisała: > trump, rumsfeld, tusk. akcent w zasadzie zawsze na u. no to u im na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
zdynjo Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 06.09.05, 00:22 wyniki sondażu są przerażające ... i jednego i drugiego ... Quo Vadis Polsko? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 06.09.05, 00:26 zdynjo napisał: > wyniki sondażu są przerażające ... i jednego i drugiego ... Quo Vadis Polsko? Zapytaj swojego dostawce benzyny! Odpowiedz Link Zgłoś
k.posala Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 06.09.05, 00:23 brawo..!! może wreszcie coś się zmieni w naszym kraju...o ile "zwycieżca" zrealizuje swoj program wyborczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Sondaż PBS dla "Gazety": Tusk 41 proc., PO 38 06.09.05, 00:28 k.posala napisała: > brawo..!! może wreszcie coś się zmieni w naszym kraju...o ile "zwycieżca" > zrealizuje swoj program wyborczy.... Mam nadzieje zrealizuje... Ale na razie mam tylko nadzieje... Dlatego nie bede nanich glosowal... :) wole PiS i Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 Jest sadaz Rzepy Tusk i Kaczor tak samo Cimoch 17% 06.09.05, 00:59 juz niedlugo bedziemy mogli powiedziec ze w Polsce wkonczyl sie komunizm Odpowiedz Link Zgłoś
hendry PO jest ok ale wole PD 06.09.05, 01:53 Mimo wszystko ja mam zamiar głosować na PD. W płaszczyźnie ekonomicznej może i rzeczywiście niewiele ich różni ale PD ma przynajmniej jakieś idee. Nie mówiąc już o tym, że poza Tuskiem nie ma w PO żadnego polityka, którego mozna by nazwać poważnym (bo Rokita to tylo krzykacz), a w PD jest i Mazowiecki i Frasyniuk czy Belka. Nie mówiąc już o tym że jej sympatykami są Geremek czy Edelman. Żadna inna partia w Polsce nie ma takiego poparcia intelektualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
citizenl Re: PO jest ok ale wole PD 06.09.05, 02:27 No tak, szczegolnie Belka podnosi wiarygodnosc tego ugrupowania. Albo taki Hausner, jak on pieknie mowi o cieciach wydatkow i reformach, a jakie plany piekne uklada... nie zeby zaraz mial je realizowac, ale mowi i uklada pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: PO jest ok ale wole PD 06.09.05, 07:02 PO(puliści+PiS(PZPR bis) = AWS-bis (UW-POpuliści)+(SLD-komuniści)=PD Prawicawi-lewicowcy nie widzą że PiS przejęło całkowicie metodykę i program komuchów, a PO potrafi tylko ładnie mówić, a głosowała przeciwko reformom Hausnera (dla tego do nich nie doszło między innymi bo miał przeciwko sobie cały lewicowy sejm plus POpulistów). Odpowiedz Link Zgłoś
1gadacz12 Polska na platformie 06.09.05, 07:35 Donald Tusk - najbezpieczniejszy i niewatpliwie najlepszy wybor dla Polski. Mam nadzieje, ze poparcie dla Donalda bedzie dalej roslo. To dobrze, z Kaczynscy, ktorzy co tu duzo mowic, sa nieco nawiedzeni spadaja na plan dalszy (ale nie bardzo daleki - to rowniez dobrze). Z niemala satysfakcja obserwuje upadek czerwonego Cimka. Mam nadzieje, ze w kolejnych miesiacach spadnie on na dno razem z gangsterem Leperem, oszustem Giertychem i innymi konformistami i oportunistami. Brawo Donaldzie !!!!!! Zachecam wszystkich do glosowania na Donalda i PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Kolejny raz Polacy wykazują bezdenną głupotę 06.09.05, 07:49 Jak mozna głosować na ludzi umoczonych w aferach od początku III RP(Bielecki,Lewandowski),demagogów nie mających pojęcia o czym mówią(Rokita a ekonomia buhahaha),ludzi służb specjalnych skompromitowanych np.inwigilacją braci Kaczyńskich i nie tylko(Brochwicz,Miodowicz).Jak można głosować na partię ,,ksiązkowych liberałów''mających dośwaidczenie w biznesie :korupcyjnym,aferalnym,traktującym pracowników jak śmieci(wszyscy tzw biznesmeni z PO).Na ludzi którzy nic dobrego dla Polski w III RP nie zrobili poza kasą dla siebie( w mysl hasła PO ,,pracuja dla mnie pracują też dla Polski'' buhahaha). A przede wszystkim na gwarantów status quo ustanowionego w 1989 roku w Magdalence i umów z Bankiem Światowym i MFW(Balcerowicz!!!!)!!!!! ......................... Magdalenka podpisana magdalenka wypełniana-pacta sunt servada(B.Gieremek) Odpowiedz Link Zgłoś