lidkawozniak 09.09.05, 07:39 No właśnie: "Człowiek z zasadami". Ale jakie są te zasady? Proszę fanów D.T. o oświecenie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miskorabol Re: Cisza jak makiem zasiał.... 09.09.05, 08:02 jakbys napisał o Cimoszewiczu to by ze 300 postów było a tak nikt nir napisze zle o Tusku bo sie boją !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lidkawozniak Re: Cisza jak makiem zasiał.... 09.09.05, 08:26 miskorabol napisał: > jakbys napisał o Cimoszewiczu to by ze 300 postów było a tak nikt nir napisze > zle o Tusku bo sie boją !!! Ale ja właśnie nie chce, żeby źle o Tusku pisali, tylko dobrze... (tylko się doczekać nie mogę) Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Jak to jakie? 09.09.05, 08:07 lidkawozniak napisała: > No właśnie: "Człowiek z zasadami". Ale jakie są te zasady? > > Proszę fanów D.T. o oświecenie mnie. > Pierwsza zasada. Wydać na kampanię wyborczą (piękne bilboardy i inne piękne zdjęcia niezbyt sympatycznej buźki) 50 mln złotych niewiadomego pochodzenia. Zwłaszcza jak na całą kampanię ustawowo można przeznaczyć 12 mln ze zbiórek. Ja nie słyszałam aby przed wydaniem tej kasy Tusk prosił ludzi o wpłacanie na jego konto kasy, tym bardziej nie słyszałam o rzuceniu się wyborców by wpłacać na konto naszego pięknisia z zasadami. Odpowiedz Link Zgłoś
eda30 Re: Zasady Tuska? 09.09.05, 08:49 No właśnie tez się niedawno zastanawiałem jakie nawet nie zasady co program i poglady ma tusk.Po za paroma hasełkami to gość nie potrafi nic sensownego powiedzieć.A juz jego prop[ozycja o utworzeniu "rady dobrego prawa" to czysty Wałęsa.Czy w tak pieknym mieście jak Gdańsk nie ma bardziej sensownych ludzi tylko same pustaki. Odpowiedz Link Zgłoś