pan.nikt 12.09.05, 11:40 www.michaljaros.pl/wesolo.php Bardzo realistyczne, jeżeli chodzi o stosunek PO do rozliczenia afer. Duzo krzyku, a potem ładuje się na 70% i stop i klapa i kopania aferzysty nie będzie. Podoba mi się ta prawda o PO> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: Fajne KOPNIJ AFERZYSTĘ 12.09.05, 11:55 A mnie się załadowało! Oczywiście wybrałem Leszka, a później Lwa, dochodząc w szczytowej formie do ok. 320 m.! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Fajne KOPNIJ AFERZYSTĘ 12.09.05, 12:16 wieksza determinacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Fajne KOPNIJ AFERZYSTĘ 12.09.05, 12:19 determinacja?? w czym w ładowaniu?? Może mam kompa w d.. kopnąć ,żeby zaladował?? Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Fajne KOPNIJ AFERZYSTĘ 12.09.05, 12:21 to moze sproboj raz jeszcze? innym dziala. co ja ci poradze? moze net ci sie zapchal. kopnij w d. sasiada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Fajne KOPNIJ AFERZYSTĘ 12.09.05, 12:25 A sąsiada za co?? On ani aferzysta, ani z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Fajne KOPNIJ AFERZYSTĘ 12.09.05, 12:38 za zapychanie netu. myslalem, ze nie trzeba byc z PO, zeby to skumac :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Fajne KOPNIJ AFERZYSTĘ 12.09.05, 12:40 A co ma sąsiad do mojego netu? Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Fajne KOPNIJ AFERZYSTĘ 12.09.05, 12:43 pan.nikt napisał: > A co ma sąsiad do mojego netu? nie wiem, moze jestescie na jednym switchu... ZARTOWALEM! prawdopodobnie jednak macie jednego dostawce i jeden kabel. nie wiem. to kopnij TPSA. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Fajne KOPNIJ AFERZYSTĘ 12.09.05, 12:47 Nie trafiony. Nie mam tepsy, a tak w ogóle net chodzi mi w tej chwili bez zarzutu. Zwyczajnie strona prawdę mówi o PO-wiackiej wojnie z aferami. Odpowiedz Link Zgłoś
wisi.mi.to wytłumacz mi jeszcze raz, proszę 12.09.05, 12:52 pan.nikt napisał: > Zwyczajnie strona prawdę mówi o PO-wiackiej wojnie z aferami. co ma jakość twojego połączenia internetowego do uczciwości polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: wytłumacz mi jeszcze raz, proszę 12.09.05, 12:57 > > > co ma jakość twojego połączenia internetowego do uczciwości polityków? A no tylko tyle, że inne strony otwierają mi się bez problemu, ściągfanie sprawdzałę, również idzie bez zarzutu. Czyli to nie jakość mojego łaczą, a jakość gry, taka sama jak jakość walki PO z korupcją!!, czyli żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
wisi.mi.to Re: wytłumacz mi jeszcze raz, proszę 12.09.05, 13:12 na równie merytorycznym poziomie mógłbyś udowodnić, że nie będzie dobrze rządził polską zespół nie potrafiący dobrać właściwie kolorów bilboardów (selfdefence) poza tym wszystkim działa, a tobie nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: wytłumacz mi jeszcze raz, proszę 12.09.05, 13:21 Zastosowałeś kwantyfikator ogólny "wszystkim". Co to znaczy wszystkim? Czy np Ty, twój kupel i Twoja Babcia, to już wszyscy?? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Negatywnik kampanijny jeden :)) - ja jako kaczysta 12.09.05, 12:33 polecam rzecz jasna Kaczora bo pozytywnik, ale jeśli znajdzie się Warszawiak który zechce oddać głos na kogo innego niż Jarek - w co wątpię :)))), to z bólem serca polecam kolegę z PO, pożal się Boże sojusznikanta koalicjanta - nr 16 na liście sejmowej warszawskiej PO. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Negatywnik kampanijny jeden :)) - ja jako kac 12.09.05, 12:45 Wole madrego,uczciwego,solidnego od mlodego i glupiego. Odpowiedz Link Zgłoś