Dodaj do ulubionych

Mecenas Widacki ma kłopoty

13.09.05, 09:35
Prokuratura bada czy Widacki nie nakłaniał do składania fałszywych zeznań.

www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=70256

www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=70257
Obserwuj wątek
    • miskorabol Fahna manipulacja 13.09.05, 09:38
      bo nie ma przedstawionych zarztów a Ty juz pisamkujesz ze ma kłopoty. Co jak go
      uniewinnią ?? troche obiektywizmu. (Szkoda ze fanatycy prawicy maja zakorkowane
      rozumy)
      • ksiundz A łażenie do prokuraturwy we własnej sprawie to 13.09.05, 09:40
        nie kłopot ? Lepiej przeca spijać koniaczki u Malizny :))))
        • pandada Re: A łażenie do prokuraturwy we własnej sprawie 13.09.05, 09:45
          A wstawać rano i zaczynać od pisania na forum, aby dzień zamknąć kiloma setkami liścików? Czy to nie kłopot?

Ksiundz ma kłopoty.
          • ksiundz A czytanie i liczenie liścików Ksiundza to nie 13.09.05, 09:47
            kłopot ?

pandada ma kłopoty.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • dr.kidler Re: Fahna manipulacja 13.09.05, 09:52
        miskorabol napisał:

> bo nie ma przedstawionych zarztów a Ty juz pisamkujesz ze ma kłopoty. Co jak
        go
        >
        > uniewinnią ?? troche obiektywizmu. (Szkoda ze fanatycy prawicy maja
        zakorkowane rozumy)

kataryna.kataryna wie co pisze.
        W koncu to jej pupil Wasserma bedzie szefem prokuratorow, a to znaczy ze
        Widacki faktycznie znalazl sie w klopocie.
        • alcane Re: Fahna manipulacja 13.09.05, 10:40
          Ha,ha dr.kidler ma slabe zwieracze i musi sie tu wyprozniac.wracaj do swego
          czerwonego szamba.-))).Wam chyba, tobie i kandydatowi te "doktoraty"to chyba na
          wumlu za chamstwo
          nadali.czy kupiliscie je towarzyszu na stadionie?:-)))
          • dr.kidler Znow katarynka npuszcza meneli ... 13.09.05, 10:58
            alcane napisała:

> Ha,ha dr.kidler ma slabe zwieracze i musi sie tu wyprozniac.wracaj do swego
            > czerwonego szamba.-))).Wam chyba, tobie i kandydatowi te "doktoraty"to chyba
            na
            > wumlu za chamstwo
            > nadali.czy kupiliscie je towarzyszu na stadionie?:-)))

Gdybys kretynku skończyl mature, a nie Wyższa Szkołe Kultury Społecznej i
            Medialnej w Toruniu, to moze byś wiedzial ze "dr." nie jest oznacza ze jestem
            doktorem.
            Ale madrzejszy bys nie byl, bo glupote masz wrodzona.
    • pan.nikt Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 09:41
      I dlaczego mnie to nie dziwi??
      Aha, bo widziałem wystąpienia i gierki Pana mecenasa.
    • t-800 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 09:41
      Układ się sypie...
    • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 09:48
      kataryna.kataryna napisała:

> Prokuratura bada czy Widacki nie nakłaniał do składania fałszywych zeznań.
      >
      >
      > www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=70256
      >
      >
      > www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=70257

A czy ten "akt oskarzenia" obejmie takze Giertycha i Wassermana? No chyba, ze
      uznasz iz z ich strony to byla tylko "sugestia"....
      • kataryna.kataryna Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 09:56
        aturek2005 napisał:

> A czy ten "akt oskarzenia" obejmie takze Giertycha i Wassermana? No chyba,
        ze
        > uznasz iz z ich strony to byla tylko "sugestia"....

Nie wiem o jakim namawianiu do składania fałszywych zeznań przez Giertycha i
        Wassermana mówisz.
        • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 10:40

> aturek2005 napisał:
          >
          > > A czy ten "akt oskarzenia" obejmie takze Giertycha i Wassermana? No chyb
          > a,
          > ze
          > > uznasz iz z ich strony to byla tylko "sugestia"....
          >
          >
          >
          > Nie wiem o jakim namawianiu do składania fałszywych zeznań przez Giertycha i
          > Wassermana mówisz.

Mowie o tych "obietnicach" dawanych Dochnalowi, ze w zamian za "pelna
          wspolprace" bedzie pisemko do prokuratury o uchylenie aresztu jako srodka
          zapobiegawczego.
          • kataryna.kataryna Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 10:41
            aturek2005 napisał:

> > Nie wiem o jakim namawianiu do składania fałszywych zeznań przez Giertych
            > a i
            > > Wassermana mówisz.
            >
            > Mowie o tych "obietnicach" dawanych Dochnalowi, ze w zamian za "pelna
            > wspolprace" bedzie pisemko do prokuratury o uchylenie aresztu jako srodka
            > zapobiegawczego.

To nie jest nakłanianie do fałszywych zeznań.
            • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 10:44

> aturek2005 napisał:
              >
              >
              > > > Nie wiem o jakim namawianiu do składania fałszywych zeznań przez Gi
              > ertych
              > > a i
              > > > Wassermana mówisz.
              > >
              > > Mowie o tych "obietnicach" dawanych Dochnalowi, ze w zamian za "pelna
              > > wspolprace" bedzie pisemko do prokuratury o uchylenie aresztu jako srodka
              >
              > > zapobiegawczego.
              >
              >
              >
              > To nie jest nakłanianie do fałszywych zeznań.

Na jedno z pytan Giertycha Dochnal odpowiedzial:
              "Ja nie wiem czy tak bylo, ale jesli tak pan mowi, to pewnie tak...."

• kataryna.kataryna Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:07
                aturek2005 napisał:

> Na jedno z pytan Giertycha Dochnal odpowiedzial:
                > "Ja nie wiem czy tak bylo, ale jesli tak pan mowi, to pewnie tak...."

A konkretnie:

"Nie wykluczam tego. Jeśli pan przewodniczący tak mówi, pewnie tak jest. Nie
                pamiętam."

Przypomnij sobie czego to dotyczyło i nie gadaj głupot o namawianiu do
                składania fałszywych zeznań.
                • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:11

> aturek2005 napisał:
                  >
                  > > Na jedno z pytan Giertycha Dochnal odpowiedzial:
                  > > "Ja nie wiem czy tak bylo, ale jesli tak pan mowi, to pewnie tak...."
                  >
                  >
                  >
                  > A konkretnie:
                  >
                  > "Nie wykluczam tego. Jeśli pan przewodniczący tak mówi, pewnie tak jest. Nie
                  > pamiętam."
                  >
                  > Przypomnij sobie czego to dotyczyło i nie gadaj głupot o namawianiu do
                  > składania fałszywych zeznań.

Sadzisz, ze Dochnal jest az tak skonczonym idiota, ze nie polaczyl "obietnicy"
                  z "oczekiwaniami"?
                  • kataryna.kataryna Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:14
                    aturek2005 napisał:

> Sadzisz, ze Dochnal jest az tak skonczonym idiota, ze nie
                    polaczyl "obietnicy"
                    > z "oczekiwaniami"?

Sądzę, że nie wiesz co to jest nakłanianie do składania fałszywych zeznań.
                    • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:15

> aturek2005 napisał:
                      >
                      > > Sadzisz, ze Dochnal jest az tak skonczonym idiota, ze nie
                      > polaczyl "obietnicy"
                      > > z "oczekiwaniami"?
                      >
                      >
                      >
                      > Sądzę, że nie wiesz co to jest nakłanianie do składania fałszywych zeznań.

Masz racje, bo nigdy do tego nie naklanialem. Napisz mi o swoich
                      doswiadczeniach - w koncu dziewica w tym temacie chyba nie jestes....
                      • t-800 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:16
                        A potrafisz może ad meritum a nie ad personam?
                        • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:17
                          t-800 napisał:

> A potrafisz może ad meritum a nie ad personam?

Jezeli ktos mi zarzuca niewiedze - to jest to ad personam. Wiec jak inaczej
                          mam odpowiedziec?
                          • t-800 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:19
                            Niebezpodstawieni zarzuca (zapomniałeś dodać).
                            • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:21
                              t-800 napisał:

> Niebezpodstawieni zarzuca (zapomniałeś dodać).

To tylko kwestia interpretacji i pogladow - niekoniecznie faktow.
                      • kataryna.kataryna Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:17
                        aturek2005 napisał:

> kataryna.kataryna napisała:
                        >
                        > > aturek2005 napisał:
                        > >
                        > > > Sadzisz, ze Dochnal jest az tak skonczonym idiota, ze nie
                        > > polaczyl "obietnicy"
                        > > > z "oczekiwaniami"?
                        > >
                        > >
                        > >
                        > > Sądzę, że nie wiesz co to jest nakłanianie do składania fałszywych zeznań
                        > .
                        >
                        > Masz racje, bo nigdy do tego nie naklanialem. Napisz mi o swoich
                        > doswiadczeniach - w koncu dziewica w tym temacie chyba nie jestes....

Argumenty jak widzę się wyczerpały :)
                        Cienki w uszach jesteś :)
                        • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:20
                          > Argumenty jak widzę się wyczerpały :)
                          > Cienki w uszach jesteś :)

Wcale sie nie wyczerpaly. Czekam tylko na "Twoja" definicje co to
                          jest "namawianie do skladania falszywych zeznan". Spodziewam sie, ze z zasady
                          w definicji znajdzie sie stwierdzenie, ze jest to pojecie nie dotyczace ludzi o
                          prawicowych pogladach.
            • mn7 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:16

> To nie jest nakłanianie do fałszywych zeznań.

Tylko co?

• kataryna.kataryna Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:18
                mn7 napisała:

>
                >
                > > To nie jest nakłanianie do fałszywych zeznań.
                >
                > Tylko co?

A jest? Bardzo ciekawe.
                • mn7 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:22

> mn7 napisała:
                  >
                  > > kataryna.kataryna napisała:
                  > >
                  > >
                  > > > To nie jest nakłanianie do fałszywych zeznań.
                  > >
                  > > Tylko co?
                  >
                  >
                  >
                  > A jest? Bardzo ciekawe.

Jest. Czynienie obietnic (skądinąd bez pokrycia) w zamian za określone co do
                  treści, niezgodne z prawdą zeznania, to podręcznikowy przykład nakłaniania do
                  fałszywych zeznań. kazdy student prawa Ci to powie.
                  • kataryna.kataryna Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:32
                    mn7 napisała:

> Jest. Czynienie obietnic (skądinąd bez pokrycia) w zamian za określone co do
                    > treści, niezgodne z prawdą zeznania, to podręcznikowy przykład nakłaniania do
                    > fałszywych zeznań. kazdy student prawa Ci to powie.

Student pewnie tak. Nie słyszałam natomiast, żeby jakiś prawnik, który już
                    studia skończył zarzucał komisji śledczej w tym przypadku namawianie do
                    składanie fałszywych zeznań. Bo też obietnica złożona przez komisję nie mówiła
                    nic o tym, że w zamian Dochnal ma złożyć "określone co do treści, niezgodne z
                    prawdą zeznania". Dlatego nikt komisji nie zarzuca nakłaniania do składania
                    fałszywych zeznań a przecież gdyby były podstawy to byłaby afera na cztery
                    fajerki.

• bush_w_wodzie Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:35
                    mn7 napisała:

>
                    > Jest. Czynienie obietnic (skądinąd bez pokrycia) w zamian za

> określone co do treści,
                    > niezgodne z prawdą zeznania,

> to podręcznikowy przykład nakłaniania do fałszywych zeznań.

a skad niby wzielas informacje o tym ze zeznania mialy byc okreslone co do
                    tresci i falszywe?

bo to ze tych wspolpraca z wymiarem sprawiedliwosci (wyczerpujace i zgodne z
                    prawda zezania) moze byc okolicznoscia lagodzaca to chyba student prawa takze wie?
                • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:23

> mn7 napisała:
                  >
                  > >
                  > >
                  > > > To nie jest nakłanianie do fałszywych zeznań.
                  > >
                  > > Tylko co?
                  >
                  >
                  >
                  > A jest? Bardzo ciekawe.

To teraz ja Cie zacytuje:
                  "Skonczyly sie argumenty?
                  Cienka w uszach jestes"
    • kataryna.kataryna Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 09:54
      Przypominam tę sprawę. Choćby dlatego, że wtedy posłużyła do podważania
      wiarygodności Dochnala gdy podawał fakty obciążające Kulczyka i Widackiego.
      Kublik i Czuchnowski nie są zbyt dociekliwi bo i po co?

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,58300,2700443.html
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,58300,2698136.html
      • joannabarska Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 10:51

• ksiundz A wywiad udzielony przez Consigliore wiarygodny ? 13.09.05, 10:52

• t-800 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:01
          A "Nie" i Urban?
        • iza.bella.iza Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:50
          joannabarska napisała:

> "Zycie Warszawy" nie jest dla mnie wiarygodną gazetą

A kogo to obchodzi?
    • panzerpapst Widacki ma przynajmniej nazwisko, Kataryna opluwa 13.09.05, 11:21
      pod pseudonimami, za co ją wywalili z forum.demokraci.pl, bo nie chciała się zarejestrować pod imieniem i nazwiskiem. Jak się wstydzisz swojego imienia i nazwiska trzeba było tam nie zaglądać.
      • t-800 Re: Widacki ma przynajmniej nazwisko, Kataryna op 13.09.05, 11:37
        Wywalili bo się nie chciała zarejestrować pod imieniem i nazwiskiem? A zanim
        wywalili, pod jakim pseudonimem pisała?
        • aturek2005 Re: Widacki ma przynajmniej nazwisko, Kataryna op 13.09.05, 11:38
          t-800 napisał:

> Wywalili bo się nie chciała zarejestrować pod imieniem i nazwiskiem? A zanim
          > wywalili, pod jakim pseudonimem pisała?

Chyba Anna Jarucka.
        • kataryna.kataryna Re: Widacki ma przynajmniej nazwisko, Kataryna op 13.09.05, 11:49
          t-800 napisał:

> Wywalili bo się nie chciała zarejestrować pod imieniem i nazwiskiem? A zanim
          > wywalili, pod jakim pseudonimem pisała?

Nie wiem czy wywalili bo od kilku dni nie można wejść na forum, w każdym razie
          odezwał się tam jakiś oszołom i zaczął wypisywać, że zna mnie z portalu Gazety
          i wie że nie lubię Demokratów i mam sobie pójść. Niewykluczone, że doniósł
          administratorom i mnie faktycznie wywalili :) Nie mogę tego sprawdzić (a może
          mógłbyś wejść na forum Demokratów i sprawdzić czy działa? Bo może faktycznie
          mnie wywalili i zabanowali moje IP żebym nie podglądała).
          • bush_w_wodzie Re: Widacki ma przynajmniej nazwisko, Kataryna op 13.09.05, 11:52

> Bo może faktycznie mnie wywalili i zabanowali moje IP żebym nie podglądała).

kataryno. podgladanie demokratow ociera sie o perwersje.
          • trouble_maker A co tam - jeśli można spytać - robiłaś ? Chcia.. 13.09.05, 23:44
            ...łaś służyć życzliwą radą ?... ;-)
    • jola_iza Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:24
      Przeczytałam link i wyszło mi,że :kłopoty to może mieć Zycie..-jak można
      pisać"gdyby potwierdziły się zarzuty.." skoro pani prokurator powiedziała ,że
      nikomu nie postawiono zarzutów. Kataryna może mieć kłopoty z wiarygodnością bo
      powtarza kłamstwa.Maciarewicz już ma kłopoty z głową a może mieć inne.
      • ksiundz Kotusiu Życie i Antek powtarzają zeznania świadków 13.09.05, 11:29

• ksiundz A mecenas przyznaje się do spotkania z "R" :)))) 13.09.05, 11:30

• jola_iza Re: Kotusiu Życie i Antek powtarzają zeznania świ 13.09.05, 11:33
          aaa.. to Swiadkowie zeznali:"jeżeli potwierdzą się zarzuty" a to co mówił
          rzecznik prokuratury to pies ?
          • ksiundz No wiesz zważywszy na wyniki dochodzeń prokuratu 13.09.05, 11:35
            ry przeciwko szacownym przedstawicielom palestry polskiej - to jednak
            pies :)))))))))))))
            • jola_iza Re: No wiesz zważywszy na wyniki dochodzeń prokur 13.09.05, 11:49
              Nie wiem od tego są sądy a my to mam wrażenie od pisania pierdół na forum.Tylko
              piszmy własne pierdoły nie powtarzajmy cudzych.Wolę czytać Twoje,niż Kataryny.
              • ksiundz Sądy też bywają nieskuteczne, zob. Wilkanowski np. 13.09.05, 11:54
                jedyny adwocatus diaboli jakiego udało się do tej pory dosyć skutecznie usadzić
                to Pan H. z Katowic. A ja tam sobie cenię Kasię, no ale to rzecz gustu rzecz
                jasna :)))
      • jola_iza Re:ZAPOMNIAŁAM 13.09.05, 11:29
        o Dochnalu ale on chyba już ma kłopoty
      • kataryna.kataryna Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:36
        jola_iza napisała:

> Przeczytałam link i wyszło mi,że :kłopoty to może mieć Zycie..-jak można
        > pisać"gdyby potwierdziły się zarzuty.." skoro pani prokurator powiedziała ,że
        > nikomu nie postawiono zarzutów.

A juz umorzono?

Kataryna może mieć kłopoty z wiarygodnością bo
        > powtarza kłamstwa.

A co jest kłamstwem w tym co napisałam?
        • jola_iza Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:44
          prowadzenie śledztwa nie jest tożsame z postawieniem zarzutów można prowadzić w
          sprawie.Nie można potwierdzić zarzutów które nie zostały postawione/zaprzeczyć
          zarzutom zreszta też nie/-i to są właśnie te kłamstwaktóre rozpowszechniasz za
          Życiem podając linki chociażby
          • kataryna.kataryna Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:46
            jola_iza napisała:

> prowadzenie śledztwa nie jest tożsame z postawieniem zarzutów można prowadzić
            w
            >
            > sprawie.Nie można potwierdzić zarzutów które nie zostały
            postawione/zaprzeczyć
            > zarzutom zreszta też nie/-i to są właśnie te kłamstwaktóre rozpowszechniasz
            za
            > Życiem podając linki chociażby

:)))

• dr.kidler Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:45

> A co jest kłamstwem w tym co napisałam?

Tytul watku, chyba ze pan Widacki
          powiedzil Tobie, lub innej osoboie
          ze ma klopoty.
          Dla niego, dzalania prokuratury nie musza
          byc klopotliwe, lecz na pzryklad pozadane,
          bo moga go uwolnic od oskarzen p. Dochnala na przyklad.
          • iza.bella.iza Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:55
            dr.kidler napisał:

>
            > > A co jest kłamstwem w tym co napisałam?
            >
            > Tytul watku,

Tia. Zapewne dla bywalca przybytków wymiaru sprawiedliwości przesłuchania przez
            prokuratora nie kłopot, to rutyna.

> chyba ze pan Widacki
            > powiedzil Tobie, lub innej osoboie
            > ze ma klopoty.

Włodek Cimoszewicz też nie powiedział publicznie, że ma kłopoty. A dziennikarze
            i opinia publiczna bezczelnie twierdzi, że jednak ma.

• dr.kidler Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 13:19
              iza.bella.iza napisała:

> dr.kidler napisał:
              >
              > >
              > > > A co jest kłamstwem w tym co napisałam?
              > >
              > > Tytul watku,
              >
              > Tia. Zapewne dla bywalca przybytków wymiaru sprawiedliwości przesłuchania
              przez
              >
              > prokuratora nie kłopot, to rutyna.

W samej rzeczy
              Ani dla Widackiego, a nie dla prokuratoa ktory
              go przesluchuje.

>
              > > chyba ze pan Widacki
              > > powiedzil Tobie, lub innej osoboie
              > > ze ma klopoty.
              >
              > Włodek Cimoszewicz też nie powiedział publicznie, że ma kłopoty. A
              dziennikarze
              >
              > i opinia publiczna bezczelnie twierdzi, że jednak ma.

Opinia publiczna i dziennikarze maga soboe gadac co chca,
              w koncu ( m. innymi Michnik ) walczyli o wolnosc slowa.
              Ale to wcel nie musi byc prawda.
      • normalny.normals Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 12:45
        jola_iza napisała:

> Kataryna może mieć kłopoty z wiarygodnością bo
        > powtarza kłamstwa.Maciarewicz już ma kłopoty z głową a może mieć inne.

Ach ta Kataryna zło wcielone! nawet jole_ize swoją żelazną logiką wyprowadziła z
        równowagi! ;-)
        Jolu dwojga imoion, po co te emocje i obraźliwe wstawki? masz dzisiaj MPS? ;-)
        • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 12:47
          normalny.normals napisał:

> jola_iza napisała:
          >
          > > Kataryna może mieć kłopoty z wiarygodnością bo
          > > powtarza kłamstwa.Maciarewicz już ma kłopoty z głową a może mieć inne.
          >
          >
          > Ach ta Kataryna zło wcielone! nawet jole_ize swoją żelazną logiką
          wyprowadziła
          > z
          > równowagi! ;-)
          > Jolu dwojga imoion, po co te emocje i obraźliwe wstawki? masz dzisiaj MPS? ;-)

Nie jestem w temacie, ale chyba chodzilo Ci o PMS? Chodzi Ci o ten stan, ktory
          przytrafia sie kobietom srednio co 28 dni, a u Kataryny trwa pernamentnie?
          • normalny.normals Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 12:49
            aturek2005 napisał:

> >
            > > Ach ta Kataryna zło wcielone! nawet jole_ize swoją żelazną logiką
            > wyprowadziła
            > > z
            > > równowagi! ;-)
            > > Jolu dwojga imoion, po co te emocje i obraźliwe wstawki? masz dzisiaj MPS
            > ? ;-)
            >
            > Nie jestem w temacie, ale chyba chodzilo Ci o PMS? Chodzi Ci o ten stan, ktory
            >
            > przytrafia sie kobietom srednio co 28 dni, a u Kataryny trwa pernamentnie?

Arturek, adwokat Joli? czy może Jola trojga imion damsko-męskich? ;-)
            • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 12:51
              > > > Jolu dwojga imoion, po co te emocje i obraźliwe wstawki? masz dzisi
              > aj MPS
              > > ? ;-)
              > >
              > > Nie jestem w temacie, ale chyba chodzilo Ci o PMS? Chodzi Ci o ten stan,
              > ktory
              > >
              > > przytrafia sie kobietom srednio co 28 dni, a u Kataryny trwa pernamentnie
              > ?
              >
              >
              >
              > Arturek, adwokat Joli? czy może Jola trojga imion damsko-męskich? ;-)

Wszedzie adwokatow widzisz.... jak nie Widackiego to mnie. Czy aby jakas
              fobia? ;-)
              • normalny.normals Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 12:55
                aturek2005 napisał:

> > Arturek, adwokat Joli? czy może Jola trojga imion damsko-męskich? ;-)
                >
                > Wszedzie adwokatow widzisz.... jak nie Widackiego to mnie. Czy aby jakas
                > fobia? ;-)

Arturku znawco kobiecej fzjologii, to Widacki już nie jest adwokatem?
                • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 12:57

> aturek2005 napisał:
                  >
                  >
                  > > > Arturek, adwokat Joli? czy może Jola trojga imion damsko-męskich? ;
                  > -)
                  > >
                  > > Wszedzie adwokatow widzisz.... jak nie Widackiego to mnie. Czy aby jakas
                  >
                  > > fobia? ;-)
                  >
                  >
                  > Arturku znawco kobiecej fzjologii, to Widacki już nie jest adwokatem?

No on chyba jest - ale ja niezbyt...
                  • normalny.normals Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 13:02
                    aturek2005 napisał:

> > Arturku znawco kobiecej fzjologii, to Widacki już nie jest adwokatem?
                    >
                    > No on chyba jest - ale ja niezbyt...

Masz rację Arturku, ty jesteś "niezbyt"... cieszę się, że jesteśmy zgodni w tej
                    kwestii ;-)
                    Pozdrawiam
                    • aturek2005 Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 13:09

> aturek2005 napisał:
                      >
                      > > > Arturku znawco kobiecej fzjologii, to Widacki już nie jest adwokate
                      > m?
                      > >
                      > > No on chyba jest - ale ja niezbyt...
                      >
                      >
                      > Masz rację Arturku, ty jesteś "niezbyt"... cieszę się, że jesteśmy zgodni w
                      tej
                      > kwestii ;-)
                      > Pozdrawiam

Jestem porazony Twoja blyskotliwoscia tak jak Wasserman zeznaniami swiadkow.
        • jola_iza Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 13:04
          "wyprowadziła z równowgi" hi hi na tym forum to mnie nie jest nikt w stanie
          wyprowadzić z równowagi.Gdzie ty widzisz żelazną logikę? Jakie emocje jakie
          obrażliwe wstawki? Dzisiaj mam DDD
    • t1s Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:31
      Kłamstwo, że zactuję pana mecenasa.
    • iza.bella.iza Re: Mecenas Widacki ma kłopoty 13.09.05, 11:59

> Prokuratura bada czy Widacki nie nakłaniał do składania fałszywych zeznań.
      >
      >
      > www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=70256
      >
      >
      > www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=70257

A jak się ma sprawa złożenia fałszywego doniesienia o przestępstwie jakie
      Widacki złożył w prokuraturze częstochowskiej? Ktoś wie o konsekwencjach jakie
      mają spotkać pana "mecenasa"?

• zenek68 pełnynocnik dr.Kluczyka advokatem mafii ? 13.09.05, 20:27
      a tak przy okazji to wygląda na to że perelowska mafia wystawiła
      ponadpartyjnego na prezydenta na siłę...no bo jaki przy zdrowych zmysłach
      dr.prawa kandydowałby mając takie machinacje giełdowe na sumieniu...
      albo ja już odpadam z jedynką z moralności socjlystycnej....
      • kcg Re: pełnynocnik dr.Kluczyka advokatem mafii ? 13.09.05, 23:11
        tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka