Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów

• tadeusz1965 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 11:42
      gazeto, daj juz spokoj z takimi informacjami... Demokraci.pl i tak nie maja
      szans ;-)
    • sclavus PiS? 20.09.05, 11:43
      Paranoja i Schizofrenia...
      Populizm i Socjalizm... (czarny)

Eh Kaczeńce, złote Kaczeńce... jak to cudownie, że koniec lata tak blisko....
      • mangold Re: PiS? 20.09.05, 12:09
        Palanty i Sqrwiele...
        Przygłupy i Szmaciarze.... mozna by tak długo wymieniać...ale boje sie prawa i
        sprawiedliwości w wydaniu tych jełopów ...
        • sclavus Re: PiS? 20.09.05, 14:23
          mangold napisał:

> Palanty i Sqrwiele...
          > Przygłupy i Szmaciarze.... mozna by tak długo wymieniać...ale boje sie prawa i
          > sprawiedliwości w wydaniu tych jełopów ..

... jak również dotatki na KOŃferencje....
          • mangold Re: PiS? 20.09.05, 14:26
            sclavus napisał:

>
            > ... jak również dotatki na KOŃferencje....

jak juz wchodzimy w takie słowne zabawy to pamietam, że na masturbacje mówiło
            się-bicie konia....hehe biedny Romek...:-))
            • sclavus Re: PiS? 20.09.05, 14:39
              mangold napisał:

> sclavus napisał:
              >
              >
              > >
              > > ... jak również dotatki na KOŃferencje....
              >
              > jak juz wchodzimy w takie słowne zabawy to pamietam, że na masturbacje mówiło
              > się-bicie konia....hehe biedny Romek...:-))

Możnaby zatem wpaść na chwilę do kabaretu KOŃ... Pamiętam: Giertycha znasz???
              Nie!
              ... No to on jest jak kuń - łeb ma taki sam tylko mózgu mniej bo trawy nie
              źre...

• mangold Zrób sobie Sejm mój drogi sclavusie.. 20.09.05, 14:48
                Tylko uważaj ..PiS szybko biega... :-) www.gra.mkombinat.com/gra/
                • sclavus Re: Zrób sobie Sejm mój drogi sclavusie.. 20.09.05, 14:56
                  mangold napisał:

> Tylko uważaj ..PiS szybko biega... :-) www.gra.mkombinat.com/gra/

Nie będę robił - strach myśleć i pomyśleć....
    • r3003 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 11:53
      Brawo Kaczor! Jeśli było tak jak tu piszą, to już nie mam namniejszych
      wątpliwości, że będę głosował na Kaczyńskiego.
      • sclavus Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:43
        r3003 napisał:

> Brawo Kaczor! Jeśli było tak jak tu piszą, to już nie mam namniejszych
        > wątpliwości, że będę głosował na Kaczyńskiego.

A wolno ci już głosować???
    • aabiss porównanie 20.09.05, 11:54
      Donald chciał poręczyc ale mu nie wyszło, kaczor powiedział zwolnic i zwolnili.
      I kto jest bardziej skutecznym czekistą?
      • doktorhabilitowany.1 Re: porównanie 20.09.05, 11:56
        Donald poręczył, a osoba, za która poręczył postępowała zgodnie z poręczeniem:))
        Kaczyński ręcznie ze stolca sterował prokuraturą i mu nie wyszło. Kto tu jest
        większym nieudacznikiem?
      • sclavus Re: porównanie 20.09.05, 14:44
        aabiss napisała:

> Donald chciał poręczyc ale mu nie wyszło, kaczor powiedział zwolnic i
        zwolnili.
        > I kto jest bardziej skutecznym czekistą?

Vivat Paranoja i Schizofrenia do spółki z Paradą Oszustów!!!!!
    • callafior A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 20.09.05, 12:01
      Precz ze złodziejstwem. W USA kogoś kto narusza mienie prywatne wolno nawet
      zabić. I dobrze - prawo nie chroni złodzieji tak jak w Polsce. Zwyczajnie - jak
      do kogoś włazisz, to licz się z tym że ci łeb ukręci.
      • doktorhabilitowany.1 Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 20.09.05, 12:06
        callafior napisał:

> Precz ze złodziejstwem. W USA kogoś kto narusza mienie prywatne wolno nawet
        > zabić. I dobrze - prawo nie chroni złodzieji tak jak w Polsce. Zwyczajnie -
        jak
        > do kogoś włazisz, to licz się z tym że ci łeb ukręci.
        Czyli: Precz ze złodziejstwem! Niech żyje mafia! ??????
        Radzę Ci: przeczytaj artykuł, a potem smaruj teksty.
      • uu1 Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 20.09.05, 12:12
        W USA wolno zabić za włamanie do samochodu?
        • callafior Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 21.09.05, 20:50
          Wolno strzelać do kogoś, kto wkroczył Ci np. do mieszkania, na posesję,
          konkretnie wszedł na obszar prywatny (tak jest w niektórych stanach).
          Przypuszczam, że za strzelanie do włamywacza uniewinniliby uznając obronę
          własności.
      • zyks Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 20.09.05, 12:33
        czy ten biedny calafior to przeciętny poziom elektoratu PiS? Sądząc po postach,
        mam takie obawy...
        • doktorhabilitowany.1 Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 20.09.05, 12:38
          zyks napisał:

> czy ten biedny calafior to przeciętny poziom elektoratu PiS? Sądząc po
          postach,
          > mam takie obawy...

No nie. To, że nie rozumie dość przeciętnego tekstu z GW, i że pisze co mu
          ślina na język przyniesie może też oznaczać, ze sympatyzuje z sramooborą, LPR,
          radiem wysokiego ryzyka, a nawet PSL:)) Ale przeciętny to on raczej nie jest.
          Jest poniżej.
          • callafior Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 21.09.05, 20:51
            Znalazł się wykształcony...
    • steku Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 12:12
      nikt nie jest doskonaly kazdy ma cos za uszami
      ja glosuje na tuska
      • sclavus Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:46
        steku napisał:

> nikt nie jest doskonaly kazdy ma cos za uszami
        > ja glosuje na tuska

Ten ma tylko krasnoludka???
    • zyks Niesterowny PiSterowiec:naruszenie prawa,lekkomyśl 20.09.05, 12:19
      ność. Mogło to się skonczyć o wiele gorzej. Pytam powtórnie: czy fakt, że
      prokuratura i organa nadzoru ruchu powietrznego udają, iż nic nie wiedzą wynika
      z tego, że dobrze wiedzą, kto będzie rządził za 2 tygodnie?
    • meduzabydgoszcz Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 12:20
      Gdzie prawo i sprawiedliwość , gdzie konsekwencja ? Pan Kaczyński twierdzi że
      zaostrza kary , a wypuszcza bandytów ? tłumaczy się że nikt go nie
      poinformował ? Taki podobny przypadek chyba był już z panem prezydentem Wałęsą
      i "panem Słowikiem" ?
      Róbmy tak jak mówimy , bo może się okazać że zupełnie inaczej myślimy...panie
      Kaczyński !!!
      To taki mój apel zawiedzonego wyborcy :)
    • zyks Cały Kaczor:ręczne sterowanie+emocje+populizm.Pre 20.09.05, 12:23
      zydent RP ? Hmm:)
      • sclavus Re: Cały Kaczor:ręczne sterowanie+emocje+populizm 20.09.05, 14:48
        zyks napisał:

> zydent RP ? Hmm:)

RPA!!
        Ruch Patrityczny Antosia....
    • de_semen Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 13:38
      jak znam życie, to ci złodzieje następnym razem się zastanowili zanim coś ukradli
      • radek_sim Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 13:47
        I o to chodzi. Dlatego jestem za takim rozwiązaniem. Bo co z tego że znani
        Policji jak i tak dalej kradną. A tak dostaną wciry, a i sprawiedliwości stała
        się zadość.
        • uu1 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 13:52
          Masz rację. Można tę myśl rozwinąć. Pracownik zrobił w pracy błąd. Przełożony
          nie zawraca sobie głowy regulaminem pracy. W ryj, parę kopów i gostek się
          pilnuje. I firma zyskała.
          • doktorhabilitowany.1 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 13:56
            To ja lecę prać po mordzie Kaczyńskiego. W końcu złamał prawo, przegrał proces
            i nie chciał wykonać wyroku:))
            • uu1 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:08
              Pan Lech Kaczyńskie nie łamie prawa bo jest jego największym obrońcą. Proces,
              to była polityczna zemsta jego wrogów. Wyrok jest wynikiem spisku określonych
              sił przeciwko Wielkiemu Kombatantowi. I tyle.
              • doktorhabilitowany.1 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:12
                A jak on stwierdził, że jest z AK, to miał na myśli, że jest z Aleksandrem
                Kwaśniewskim, czy może, wyobrażał sobie, że jest Aleksandrem Kwaśniewskim???
                • mangold Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:20
                  doktorhabilitowany.1 napisał:

> A jak on stwierdził, że jest z AK, to miał na myśli, że jest z Aleksandrem
                  > Kwaśniewskim, czy może, wyobrażał sobie, że jest Aleksandrem Kwaśniewskim???

A może Afika Korps ??
    • s.korczaszko ale głupia manipulacja 20.09.05, 14:15
      włamali się do samochodu żeby ukraść okulary ... z pewnością ...

Kaczor pokazał, że nie zamierza się cackać z bandytami, i to mi bardzo pasuje.

dla mnie sprawa jest prosta. wierzę w dobro i zło. złodzieje i bandziory to ci
      źli. i gó.. mnie obchodzi, że mieli ciężkie dzieciństwo. ja też miałem ciężko i
      całe życie harowałem, żeby to zmienić i nie podoba mi się, że jakieś gnoje mnie
      teraz okradają, bo im nie chce się robić, bo ukraść jest łatwiej, bo nasz
      "wymiar sprawiedliwości" zapewnia im bezkarność. trzeba chronić tych, którym
      chce się pracować, którzy starają się coś osiągnąć, a nie użalać się nad
      złodziejską hołotą w dresach, przekonaną, że im wszystko wolno
    • wladyslaw.p Do redaktorow i czytelnikow: Poznajcie Prawde !!! 20.09.05, 14:22
      Artykul Pana Daszynskiego, Sterllingowa i Wasa z dnia 20.09.2005 jest typowym
      przykladem polskiej rzetelnosci dziennikarskiej (nieskrepowanej zadna
      odpowiedzialnoscia prawna i moralna za slowo mowione i pisane) oraz ukazuje
      jakimi metodami uzyskuje sie wyborcow w naszym kraju. Moim jedynym komentarzem
      do tego artykulu beda fakty, ktore sa zawarte w aktach sprawy:
      Incydent mial miejsce w niedziele w okolicach godziny czternastej. Juz tego
      samego dnia w okolicach godz.18 policja przesluchiwala w charakterze
      pokrzywdzonego, jednego ze zlodzieji. Nastepnego dnia w okolicach godz.12:30
      bylem zatrzymany przez Sopocka Policje. Panom redaktorom fantazja zastepuje
      rzetelnosc i prawde, jezeli z czterech godzin ktorych przebieg potwierdzaja
      tylko zlodzieje zrobili dwie doby. Mysle, ze ten przyklad udekomentowany w
      aktach sprawy podwaza wiarygodnosc calego artykulu jak i kwalifikacje zawodowe
      autorow, ktorych jedynym celem jest szukanie taniej sensacji zbudowanej, w tym
      przypadku, na krzywdzie ludzkiej.
      Z powazaniem Wladyslaw P.
      • doktorhabilitowany.1 Re: Do redaktorow i czytelnikow: Poznajcie Prawde 20.09.05, 14:31
        Jeżeli to prawda, to artykuł jest tak samo rzetelny, jak wczorajsza informacja
        na temat poręczenia przez Tuska. Nie mniej, tym bardziej dziwi interwencja
        Kaczyńskiego. Bo jeśli to było takie nic, to po co MS i PG w jednym się
        angażował?
    • zulus3 Co to znaczy "bandycka rozprawa" a nie obrona 20.09.05, 14:23
      konieczna ? wobec zlodzieji samochodow ?
      Zlodzieja samochodow powinno sie likwidowac na miejscu !!!
      I TAK TRZYMAC !
    • screwball Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:23
      Nie popieram samosadow ale biorac pod uwage bezkarnosc wszelkiej masci
      zlodzieji w tym panstwie, i bezradnosc tegoz panstwa, uwazam ze chlopaki
      odwalili kawal dobrej roboty. Byc moze ta cholota juz nie okradnie zadnego
      auta. pzdr
      • sclavus Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:42
        screwball napisał:

> Nie popieram samosadow ale biorac pod uwage bezkarnosc wszelkiej masci
        > zlodzieji w tym panstwie, i bezradnosc tegoz panstwa, uwazam ze chlopaki
        > odwalili kawal dobrej roboty. Byc moze ta cholota juz nie okradnie zadnego
        > auta. pzdr

chłopaki odwalili kawał dobrej roboty... i teraz kandydują do sejmu RP...
    • zulus3 Ja bym im obcial rece ! i zdruzgotal kolana. 20.09.05, 14:27
      • mangold Pamiętaj, że zdarzaja sie pomyłki..hehe 20.09.05, 14:29
        może tylko ktoś opierałby sie o Twój samochód ...
        • doktorhabilitowany.1 Re: Pamiętaj, że to nie chrześcijanie 20.09.05, 14:32
          I dla nich zawsze cel uświęca środki. Mówię o tych wspaniałych Prawych i
          Sprawiedliwych. Najpierw egzekucja - potem dochodzenie:))
          • mangold Re: Pamiętaj, że to nie chrześcijanie 20.09.05, 14:34
            doktorhabilitowany.1 napisał:

Najpierw egzekucja - potem dochodzenie:))

Do umorzenia zresztą ...:-))
    • create nic innego jak reczne sterowanie sprawiedliwoscia 20.09.05, 14:44
      Potwierdza sie brak kompetencji Lecha K. do bycia kierownikiem kogokolwiek i
      bycia zarzadca czegokolwiek. Ten człoweik jednak to prosty zamordysta działający
      rozkazami, a tak panstwem kierowac sie nie da
    • 4xl Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:54
      Odpolitycznienie prokuratury w/g PiS.

"To było polecenie ministra sprawiedliwości Lecha Kaczyńskiego wydane drogą
      służbową - potwierdza Tadeusz Piaskowski, ówczesny prokurator rejonowy w
      Sopocie.
      Sopoccy prokuratorzy nie dyskutowali z poleceniem szefa. "

Na jakiej podstawie Kaczyński ingerował w decyzje Prokuratury. Czy po wyborach
      PiS gdy wygra, też będzie dyktował Prokuraturze, kogo ma zamknąć w areszcie, a
      kogo nie? Ziobro już teraz zapowiada, aby zarówno stanowisko Prokuratora
      Generalnego, jak i Prezesa Sądu Najwyższego było pod kontrolą Ministerstwa
      Sprawiedliwości. Przecież to będzie "jedynie słuszne prawo w/g PiS-u". Dlaczego
      instytucje Prokuratora generalnego i Prezesa Sądu Najwyższego nie mogą być
      niezależne od Ministra Sprawiedliwości. Czy to ma być ręczne sterowanie przez
      Kaczyńskiego? Przykładem takiego sterowania jest moim zdaniem przypadek podany
      w powyższym artykule.
    • w.szczur Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 21.09.05, 00:01
      Lech był ministrem zaledwie 4 lata temu i już nic nie pamieta, a
      wszystko to wina prokuratorów z Sopotu / podsunęli wniosek a on im tak
      wierzył/. Myślę że kolega partyjny "niezależny prokurator" Wassermann
      przesłucha go na tą okoliczność i będzie domagał się szczegółów do
      15 lat wstecz jak to robił w stosunku do Widackiego.
    • jajaworski I slusznie koles zrobil, niech sie zlodzieje 21.09.05, 06:47
      wezma za budowlanke, bo brakuje rak do pracy, a nie kradna samochody. Jesli biora sie za kradziez to musza sie liczyc z konsekwencjami tego faktu. Popieram Kaczora i tego goscia co stlukl zlodzieji.
    • sweex1 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 21.09.05, 13:52
      Z wypowiedzi Kaczyńskiego wynika że to adwokat bandziora go poinformował,to
      znaczy jedno Kaczyński jest powiązany z grópą przestępcza nie tylko w Sopocie
      ale i w Polsce.Nie jest z niego taki kryształ jak siebie prezenyuje.A za ludzmi
      z pieniedzmy goni jak piesek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka