tadeusz1965 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 11:42 gazeto, daj juz spokoj z takimi informacjami... Demokraci.pl i tak nie maja szans ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus PiS? 20.09.05, 11:43 Paranoja i Schizofrenia... Populizm i Socjalizm... (czarny) Eh Kaczeńce, złote Kaczeńce... jak to cudownie, że koniec lata tak blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: PiS? 20.09.05, 12:09 Palanty i Sqrwiele... Przygłupy i Szmaciarze.... mozna by tak długo wymieniać...ale boje sie prawa i sprawiedliwości w wydaniu tych jełopów ... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PiS? 20.09.05, 14:23 mangold napisał: > Palanty i Sqrwiele... > Przygłupy i Szmaciarze.... mozna by tak długo wymieniać...ale boje sie prawa i > sprawiedliwości w wydaniu tych jełopów .. ... jak również dotatki na KOŃferencje.... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: PiS? 20.09.05, 14:26 sclavus napisał: > > ... jak również dotatki na KOŃferencje.... jak juz wchodzimy w takie słowne zabawy to pamietam, że na masturbacje mówiło się-bicie konia....hehe biedny Romek...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PiS? 20.09.05, 14:39 mangold napisał: > sclavus napisał: > > > > > > ... jak również dotatki na KOŃferencje.... > > jak juz wchodzimy w takie słowne zabawy to pamietam, że na masturbacje mówiło > się-bicie konia....hehe biedny Romek...:-)) Możnaby zatem wpaść na chwilę do kabaretu KOŃ... Pamiętam: Giertycha znasz??? Nie! ... No to on jest jak kuń - łeb ma taki sam tylko mózgu mniej bo trawy nie źre... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Zrób sobie Sejm mój drogi sclavusie.. 20.09.05, 14:48 Tylko uważaj ..PiS szybko biega... :-) www.gra.mkombinat.com/gra/ Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zrób sobie Sejm mój drogi sclavusie.. 20.09.05, 14:56 mangold napisał: > Tylko uważaj ..PiS szybko biega... :-) www.gra.mkombinat.com/gra/ Nie będę robił - strach myśleć i pomyśleć.... Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 11:53 Brawo Kaczor! Jeśli było tak jak tu piszą, to już nie mam namniejszych wątpliwości, że będę głosował na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:43 r3003 napisał: > Brawo Kaczor! Jeśli było tak jak tu piszą, to już nie mam namniejszych > wątpliwości, że będę głosował na Kaczyńskiego. A wolno ci już głosować??? Odpowiedz Link Zgłoś
aabiss porównanie 20.09.05, 11:54 Donald chciał poręczyc ale mu nie wyszło, kaczor powiedział zwolnic i zwolnili. I kto jest bardziej skutecznym czekistą? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: porównanie 20.09.05, 11:56 Donald poręczył, a osoba, za która poręczył postępowała zgodnie z poręczeniem:)) Kaczyński ręcznie ze stolca sterował prokuraturą i mu nie wyszło. Kto tu jest większym nieudacznikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: porównanie 20.09.05, 14:44 aabiss napisała: > Donald chciał poręczyc ale mu nie wyszło, kaczor powiedział zwolnic i zwolnili. > I kto jest bardziej skutecznym czekistą? Vivat Paranoja i Schizofrenia do spółki z Paradą Oszustów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
callafior A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 20.09.05, 12:01 Precz ze złodziejstwem. W USA kogoś kto narusza mienie prywatne wolno nawet zabić. I dobrze - prawo nie chroni złodzieji tak jak w Polsce. Zwyczajnie - jak do kogoś włazisz, to licz się z tym że ci łeb ukręci. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 20.09.05, 12:06 callafior napisał: > Precz ze złodziejstwem. W USA kogoś kto narusza mienie prywatne wolno nawet > zabić. I dobrze - prawo nie chroni złodzieji tak jak w Polsce. Zwyczajnie - jak > do kogoś włazisz, to licz się z tym że ci łeb ukręci. Czyli: Precz ze złodziejstwem! Niech żyje mafia! ?????? Radzę Ci: przeczytaj artykuł, a potem smaruj teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 20.09.05, 12:12 W USA wolno zabić za włamanie do samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 21.09.05, 20:50 Wolno strzelać do kogoś, kto wkroczył Ci np. do mieszkania, na posesję, konkretnie wszedł na obszar prywatny (tak jest w niektórych stanach). Przypuszczam, że za strzelanie do włamywacza uniewinniliby uznając obronę własności. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 20.09.05, 12:33 czy ten biedny calafior to przeciętny poziom elektoratu PiS? Sądząc po postach, mam takie obawy... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 20.09.05, 12:38 zyks napisał: > czy ten biedny calafior to przeciętny poziom elektoratu PiS? Sądząc po postach, > mam takie obawy... No nie. To, że nie rozumie dość przeciętnego tekstu z GW, i że pisze co mu ślina na język przyniesie może też oznaczać, ze sympatyzuje z sramooborą, LPR, radiem wysokiego ryzyka, a nawet PSL:)) Ale przeciętny to on raczej nie jest. Jest poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: A JA POPIERAM TO CO ZROBIŁ KACZYŃSKI 21.09.05, 20:51 Znalazł się wykształcony... Odpowiedz Link Zgłoś
steku Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 12:12 nikt nie jest doskonaly kazdy ma cos za uszami ja glosuje na tuska Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:46 steku napisał: > nikt nie jest doskonaly kazdy ma cos za uszami > ja glosuje na tuska Ten ma tylko krasnoludka??? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Niesterowny PiSterowiec:naruszenie prawa,lekkomyśl 20.09.05, 12:19 ność. Mogło to się skonczyć o wiele gorzej. Pytam powtórnie: czy fakt, że prokuratura i organa nadzoru ruchu powietrznego udają, iż nic nie wiedzą wynika z tego, że dobrze wiedzą, kto będzie rządził za 2 tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
meduzabydgoszcz Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 12:20 Gdzie prawo i sprawiedliwość , gdzie konsekwencja ? Pan Kaczyński twierdzi że zaostrza kary , a wypuszcza bandytów ? tłumaczy się że nikt go nie poinformował ? Taki podobny przypadek chyba był już z panem prezydentem Wałęsą i "panem Słowikiem" ? Róbmy tak jak mówimy , bo może się okazać że zupełnie inaczej myślimy...panie Kaczyński !!! To taki mój apel zawiedzonego wyborcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Cały Kaczor:ręczne sterowanie+emocje+populizm.Pre 20.09.05, 12:23 zydent RP ? Hmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Cały Kaczor:ręczne sterowanie+emocje+populizm 20.09.05, 14:48 zyks napisał: > zydent RP ? Hmm:) RPA!! Ruch Patrityczny Antosia.... Odpowiedz Link Zgłoś
de_semen Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 13:38 jak znam życie, to ci złodzieje następnym razem się zastanowili zanim coś ukradli Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 13:47 I o to chodzi. Dlatego jestem za takim rozwiązaniem. Bo co z tego że znani Policji jak i tak dalej kradną. A tak dostaną wciry, a i sprawiedliwości stała się zadość. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 13:52 Masz rację. Można tę myśl rozwinąć. Pracownik zrobił w pracy błąd. Przełożony nie zawraca sobie głowy regulaminem pracy. W ryj, parę kopów i gostek się pilnuje. I firma zyskała. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 13:56 To ja lecę prać po mordzie Kaczyńskiego. W końcu złamał prawo, przegrał proces i nie chciał wykonać wyroku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:08 Pan Lech Kaczyńskie nie łamie prawa bo jest jego największym obrońcą. Proces, to była polityczna zemsta jego wrogów. Wyrok jest wynikiem spisku określonych sił przeciwko Wielkiemu Kombatantowi. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:12 A jak on stwierdził, że jest z AK, to miał na myśli, że jest z Aleksandrem Kwaśniewskim, czy może, wyobrażał sobie, że jest Aleksandrem Kwaśniewskim??? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:20 doktorhabilitowany.1 napisał: > A jak on stwierdził, że jest z AK, to miał na myśli, że jest z Aleksandrem > Kwaśniewskim, czy może, wyobrażał sobie, że jest Aleksandrem Kwaśniewskim??? A może Afika Korps ?? Odpowiedz Link Zgłoś
s.korczaszko ale głupia manipulacja 20.09.05, 14:15 włamali się do samochodu żeby ukraść okulary ... z pewnością ... Kaczor pokazał, że nie zamierza się cackać z bandytami, i to mi bardzo pasuje. dla mnie sprawa jest prosta. wierzę w dobro i zło. złodzieje i bandziory to ci źli. i gó.. mnie obchodzi, że mieli ciężkie dzieciństwo. ja też miałem ciężko i całe życie harowałem, żeby to zmienić i nie podoba mi się, że jakieś gnoje mnie teraz okradają, bo im nie chce się robić, bo ukraść jest łatwiej, bo nasz "wymiar sprawiedliwości" zapewnia im bezkarność. trzeba chronić tych, którym chce się pracować, którzy starają się coś osiągnąć, a nie użalać się nad złodziejską hołotą w dresach, przekonaną, że im wszystko wolno Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.p Do redaktorow i czytelnikow: Poznajcie Prawde !!! 20.09.05, 14:22 Artykul Pana Daszynskiego, Sterllingowa i Wasa z dnia 20.09.2005 jest typowym przykladem polskiej rzetelnosci dziennikarskiej (nieskrepowanej zadna odpowiedzialnoscia prawna i moralna za slowo mowione i pisane) oraz ukazuje jakimi metodami uzyskuje sie wyborcow w naszym kraju. Moim jedynym komentarzem do tego artykulu beda fakty, ktore sa zawarte w aktach sprawy: Incydent mial miejsce w niedziele w okolicach godziny czternastej. Juz tego samego dnia w okolicach godz.18 policja przesluchiwala w charakterze pokrzywdzonego, jednego ze zlodzieji. Nastepnego dnia w okolicach godz.12:30 bylem zatrzymany przez Sopocka Policje. Panom redaktorom fantazja zastepuje rzetelnosc i prawde, jezeli z czterech godzin ktorych przebieg potwierdzaja tylko zlodzieje zrobili dwie doby. Mysle, ze ten przyklad udekomentowany w aktach sprawy podwaza wiarygodnosc calego artykulu jak i kwalifikacje zawodowe autorow, ktorych jedynym celem jest szukanie taniej sensacji zbudowanej, w tym przypadku, na krzywdzie ludzkiej. Z powazaniem Wladyslaw P. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Do redaktorow i czytelnikow: Poznajcie Prawde 20.09.05, 14:31 Jeżeli to prawda, to artykuł jest tak samo rzetelny, jak wczorajsza informacja na temat poręczenia przez Tuska. Nie mniej, tym bardziej dziwi interwencja Kaczyńskiego. Bo jeśli to było takie nic, to po co MS i PG w jednym się angażował? Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Co to znaczy "bandycka rozprawa" a nie obrona 20.09.05, 14:23 konieczna ? wobec zlodzieji samochodow ? Zlodzieja samochodow powinno sie likwidowac na miejscu !!! I TAK TRZYMAC ! Odpowiedz Link Zgłoś
screwball Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:23 Nie popieram samosadow ale biorac pod uwage bezkarnosc wszelkiej masci zlodzieji w tym panstwie, i bezradnosc tegoz panstwa, uwazam ze chlopaki odwalili kawal dobrej roboty. Byc moze ta cholota juz nie okradnie zadnego auta. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:42 screwball napisał: > Nie popieram samosadow ale biorac pod uwage bezkarnosc wszelkiej masci > zlodzieji w tym panstwie, i bezradnosc tegoz panstwa, uwazam ze chlopaki > odwalili kawal dobrej roboty. Byc moze ta cholota juz nie okradnie zadnego > auta. pzdr chłopaki odwalili kawał dobrej roboty... i teraz kandydują do sejmu RP... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Pamiętaj, że zdarzaja sie pomyłki..hehe 20.09.05, 14:29 może tylko ktoś opierałby sie o Twój samochód ... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Pamiętaj, że to nie chrześcijanie 20.09.05, 14:32 I dla nich zawsze cel uświęca środki. Mówię o tych wspaniałych Prawych i Sprawiedliwych. Najpierw egzekucja - potem dochodzenie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Pamiętaj, że to nie chrześcijanie 20.09.05, 14:34 doktorhabilitowany.1 napisał: Najpierw egzekucja - potem dochodzenie:)) Do umorzenia zresztą ...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
create nic innego jak reczne sterowanie sprawiedliwoscia 20.09.05, 14:44 Potwierdza sie brak kompetencji Lecha K. do bycia kierownikiem kogokolwiek i bycia zarzadca czegokolwiek. Ten człoweik jednak to prosty zamordysta działający rozkazami, a tak panstwem kierowac sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
4xl Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 20.09.05, 14:54 Odpolitycznienie prokuratury w/g PiS. "To było polecenie ministra sprawiedliwości Lecha Kaczyńskiego wydane drogą służbową - potwierdza Tadeusz Piaskowski, ówczesny prokurator rejonowy w Sopocie. Sopoccy prokuratorzy nie dyskutowali z poleceniem szefa. " Na jakiej podstawie Kaczyński ingerował w decyzje Prokuratury. Czy po wyborach PiS gdy wygra, też będzie dyktował Prokuraturze, kogo ma zamknąć w areszcie, a kogo nie? Ziobro już teraz zapowiada, aby zarówno stanowisko Prokuratora Generalnego, jak i Prezesa Sądu Najwyższego było pod kontrolą Ministerstwa Sprawiedliwości. Przecież to będzie "jedynie słuszne prawo w/g PiS-u". Dlaczego instytucje Prokuratora generalnego i Prezesa Sądu Najwyższego nie mogą być niezależne od Ministra Sprawiedliwości. Czy to ma być ręczne sterowanie przez Kaczyńskiego? Przykładem takiego sterowania jest moim zdaniem przypadek podany w powyższym artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
w.szczur Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 21.09.05, 00:01 Lech był ministrem zaledwie 4 lata temu i już nic nie pamieta, a wszystko to wina prokuratorów z Sopotu / podsunęli wniosek a on im tak wierzył/. Myślę że kolega partyjny "niezależny prokurator" Wassermann przesłucha go na tą okoliczność i będzie domagał się szczegółów do 15 lat wstecz jak to robił w stosunku do Widackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jajaworski I slusznie koles zrobil, niech sie zlodzieje 21.09.05, 06:47 wezma za budowlanke, bo brakuje rak do pracy, a nie kradna samochody. Jesli biora sie za kradziez to musza sie liczyc z konsekwencjami tego faktu. Popieram Kaczora i tego goscia co stlukl zlodzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
sweex1 Re: Lech Kaczyński kontra złodzieje samochodów 21.09.05, 13:52 Z wypowiedzi Kaczyńskiego wynika że to adwokat bandziora go poinformował,to znaczy jedno Kaczyński jest powiązany z grópą przestępcza nie tylko w Sopocie ale i w Polsce.Nie jest z niego taki kryształ jak siebie prezenyuje.A za ludzmi z pieniedzmy goni jak piesek. Odpowiedz Link Zgłoś