Dodaj do ulubionych

Zydo-Komuna !!!!!!!!

IP: *.proxy.aol.com 10.09.02, 04:31
Mam pytanie do rodakow mieszkajacych w Polsce: Otoz, czy nazwiska jak "Aaron
Bucholtz, Szymon Berman, Dawid Goldstein, Ozjasz Goldberg, Izakk Stoltzman,
Icek Dickman ............... oraz mnostwo innych sa Wam znane ?????? czy
tylko TU w USA prawda wychodzi na jaw o "polsko-zydowskim" rzadzie. Czekam
na odpowiedz!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Cyklon Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 10.09.02, 07:49
      O Alku Stolzmanie wiem ale ta reszta, co to za kur..i..ony ???
      • Gość: przemek Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 11.09.02, 00:52
        Leszek Balcerowicz - Aaron Bucholtz, Marek Borowski - Szymon Berman, W.
        Cimoszewicz - Dawid Goldstein, Korwin-Mikke - Ozjasz Goldberg, Tadeusz
        Mazowiecki - Icek Dickman, Michnik - Aaron Szechter.......... mam ponad 250
        nazwisk......... Nazwiska autentyczne (rodowe) zostaly ustalone w oparciu o:
        Tajne kartoteki ludnosci Polski przy centralnym biurze adresow przy MSW ( data
        archiwacji 9.07.84, numer rejestracyjny: 14750-99) oraz relacje osob znajacych
        osobiscie osoby wymienione lub ich rodziny. Chcialbym podkreslic ze takich
        nazwisk mam ponad 250, wlacznie z gen. armii "polskiej". Czekam na
        odpowiedz !!!
        • Gość: snajper Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.09.02, 01:16
          Gość portalu: przemek napisał(a):

> Leszek Balcerowicz - Aaron Bucholtz, Marek Borowski - Szymon Berman, W.
          > Cimoszewicz - Dawid Goldstein, Korwin-Mikke - Ozjasz Goldberg, Tadeusz
          > Mazowiecki - Icek Dickman, Michnik - Aaron Szechter.......... mam ponad 250
          > nazwisk......... Nazwiska autentyczne (rodowe) zostaly ustalone w oparciu o:
          > Tajne kartoteki ludnosci Polski przy centralnym biurze adresow przy MSW ( data
          > archiwacji 9.07.84,numer rejestracyjny: 14750-99) oraz relacje osob znajacych
          > osobiscie osoby wymienione lub ich rodziny. Chcialbym podkreslic ze takich
          > nazwisk mam ponad 250, wlacznie z gen. armii "polskiej". Czekam na
          > odpowiedz !!!

Zapomniałeś o sobie, Icku Blumsteinie. Usatlono na podstawie: Supertajnej
          Kartoteki Narodu Żydowskiego z 1728 roku.

Snajper.
          • Gość: Kagan Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 11.09.02, 01:44
            Gość portalu: snajper napisał(a):

Gość portalu: przemek napisał(a):
            Leszek Balcerowicz - Aaron Bucholtz, Marek Borowski - Szymon Berman, W.
            Cimoszewicz - Dawid Goldstein, Korwin-Mikke - Ozjasz Goldberg, Tadeusz
            Mazowiecki - Icek Dickman, Michnik - Aaron Szechter.......... mam ponad 250
            nazwisk......... Nazwiska autentyczne (rodowe) zostaly ustalone w oparciu
            o:
            Tajne kartoteki ludnosci Polski przy centralnym biurze adresow przy MSW
            (data archiwacji 9.07.84,numer rejestracyjny: 14750-99) oraz relacje osob
            znajacych osobiscie osoby wymienione lub ich rodziny. Chcialbym podkreslic ze
            takich nazwisk mam ponad 250, wlacznie z gen. armii "polskiej". Czekam na
            odpowiedz !!!

> Zapomniałeś o sobie, Icku Blumsteinie. Usatlono na podstawie: Supertajnej
            > Kartoteki Narodu Żydowskiego z 1728 roku.
            > Snajper.
            K: Snajper, adres: *.acn.waw.pl
            Prawdziwe imie i nazwisko Jojne Heckenschuetzeman, syn Srula i Goldy z domu
            Meir-Ezofowitch. Dane FBI, location E:\Europe\Poland\Jews\Names.doc
            • grom3 Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! 11.09.02, 02:04
              Jak te nazwska kurewskie polsko brzmia
    • datsh Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! 11.09.02, 01:49
      Jojne Heckenschuetzeman to moj dobry znajomy odchrzań się od niego...
      • Gość: Kagan Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 11.09.02, 02:11
        datsh napisał:

> Jojne Heckenschuetzeman to moj dobry znajomy odchrzań się od niego...
        >
        • datsh Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! 11.09.02, 02:51
          Gość portalu: Kagan napisał(a):

> datsh napisał:
          >
          > > Jojne Heckenschuetzeman to moj dobry znajomy odchrzań się od niego...
          > >
    • fredzio54 Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! 11.09.02, 05:07
      Drzerzynki byl Polak i z Stalina Sekretarz zrobil
      156 Ty Ubekow byli wszyscy Dobre Katolickie Polacy !!!
      Powiedz mi Polaczku dlaczego w Izraelu nie bylo i niema Komuny ????
    • fredzio54 Dlaczego Polska nie jest Japonia 11.09.02, 05:11
      Bo Polacy sa Durni nie jedza Ryz chlaja Wodke i stoja w Bramie bez pracy
      Jak Stoji sie w-wy dostaje sie reklamy VIP Bordelach Polskich !!! Tfu
      Polska jest pelna Arabow co prowadza Kebabow Stanowiska El Kaidy !!!
    • Gość: LEJBA Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! IP: 62.199.8.* 11.09.02, 13:42
      Gość portalu: Przemek napisał(a):

> Mam pytanie do rodakow mieszkajacych w Polsce: Otoz, czy nazwiska jak "Aaron
      > Bucholtz, Szymon Berman, Dawid Goldstein, Ozjasz Goldberg, Izakk Stoltzman,
      > Icek Dickman ............... oraz mnostwo innych sa Wam znane ?????? czy
      > tylko TU w USA prawda wychodzi na jaw o "polsko-zydowskim" rzadzie. Czekam
      > na odpowiedz!!!!!

CO TY CHCESZ OLEK STOLCMAN TO SWÓJ CHLOPAK Z BIALOGARDU.
      A ZE RZADZI BO GO POLACZKI WYBRALI - ONY LUBIA JAK SIE IM PO PUSTYCH LBACH
      JEZDZI I OD CZASU DO CZASU Z TYCH LBÓW POWIETRZE SPUSZCZA.
      • ola_wawa Re:Jak sluchacze RM.. 11.09.02, 13:59
        godza swoja nienawisc do Żydow z faktem, ze Jezus na pierwszego pasterza
        swojego Kosciola wybral ŻYDA ,Szymona, syna Jony, czyli sw. Piotra ?
        Ola
        • Gość: Ania Re:Tak jak robili to inni IP: *.upc.chello.be 11.09.02, 14:14
          ola_wawa napisała:

> godza swoja nienawisc do Żydow z faktem, ze Jezus na pierwszego pasterza
          > swojego Kosciola wybral ŻYDA ,Szymona, syna Jony, czyli sw. Piotra ?
          > Ola

Normalnie tak ja Hiszpanie,ktorzy 1/3Zydow wybili 1/3 wypedzili a reszcie
          kazali sie przechrzcic.A i te reszte tez pozniej przypiekli na stosach.
          Z tym,ze o Hiszpanach nikt nie mowia,ze sa antysemitami.
          • fredzio54 Re:Tak jak robili to inni 12.09.02, 12:49
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> ola_wawa napisała:
            >
            > > godza swoja nienawisc do Żydow z faktem, ze Jezus na pierwszego pasterza
            > > swojego Kosciola wybral ŻYDA ,Szymona, syna Jony, czyli sw. Piotra ?
            > > Ola
            >
            >
            > Normalnie tak ja Hiszpanie,ktorzy 1/3Zydow wybili 1/3 wypedzili a reszcie
            > kazali sie przechrzcic.A i te reszte tez pozniej przypiekli na stosach.
            > Z tym,ze o Hiszpanach nikt nie mowia,ze sa antysemitami.
            Ania moja Kochana chce cie na ratke zaprosic
            Izraelczycy nie nawydza Hiszpanow od 1492 dla nas Hiszpania jest Inkwezicja!!!
            Hitler byl 9 Lat a oni 430 lat Zydow w Hiszpani Portugali i na poladniowej
            Ameryce mordowali !!!!
    • Gość: qrde Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.09.02, 17:23

> na odpowiedz!!!!!

buuhahaha
      z powodu takich jak Ty, Przemku, w USA tak bardzo popularne sa kawaly o
      Polakach.
    • Gość: Dr.KrisK To sobie czekaj! IP: *.eng.fsu.edu 11.09.02, 17:28

> na odpowiedz!!!!!
      A co to za kategoryczny ton, panie Polaku-rodaku? Jak na przesłuchaniu w SB..
      To sobie czekaj, ale lepiej usiądź, bo cię nogi rozbolą.
      KrisK
      • fredzio54 Re: To sobie czekaj! 12.09.02, 12:50
        Gdzie sa te Polacy z PRL co Karmili Arabstwo i Bron posylali za darma i namnie
        Strzelali Polskimi Kulkami !!!
    • Gość: diabeł Re: Zydo-Komuna !!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 20:52

> na odpowiedz!!!!!

niestety ( lub na szczęście) w coś takiego nie da sie uwierzyć !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka