Dodaj do ulubionych

Charyzmatyczny Podrzycki z PPP

23.09.05, 10:08
Wczoraj w "Młodzież kontra..." wystąpił Daniel Podrzycki z Polskiej Partii Pracy.
Wygląd ma demoniczny, ale okazał się facetem potrafiącym poprowadzić rozmowę, tak jak chce i porwać masy.
Najbardziej podobał mi się jegoi optymizm i inteligencja.Młode kadry punktował jak chciał nagłą ripostą. Tego potrzeba w polityce! Optymizmu, energii, bystrości, otwartości umysłu. I cały czas spokojny i życzliwy entuzjazm.
Facet całkowicie olewa "tradycję" i "martyrologię" - i mówi to wprost, a nie półgębkiem, jak zastała centrolewica. Bierze na swoją listę antyklerykałów, komunistów, zielonych.

Już miałem głosować na SLD, a ten facet i jego odwaga dały mi do myślenia.
Obserwuj wątek
    • asienka32 I ten wzrok :) 23.09.05, 10:18
    • hopp Re: Charyzmatyczny Podrzycki z PPP 23.09.05, 10:37
      Naprawdę wierzysz, że PPP ma szanse przekroczyć próg wyborczy?
      Ja dowiedziałam się o nich dopiero z wczoraj.

Jeśli Olejniczak nie chce dać ciała w styu Millera to powinien współpracować z
      takimi ludzmi jak Podrzycki.
      • pandada Re: Charyzmatyczny Podrzycki z PPP 23.09.05, 10:50
        oczywiście bez układów z mediami i sponsoringu szemranych biznesmenów, szanse na wyjście ponad 5% są niemal zerowe..
        Jedyną szansą są awantury w stylu Leppera - blokady dróg i wysypywanie zboża.

Ja mam przede wszystkim nadzieję na przekroczenie przez PPP progu finansowania (3%). Wtedy mogą nazbierać forsy na następną kampanię wyborczą - przynajmniej na ulotki i trochę plakatów. Będą też mogli zbudować lokalne struktury. Taka partia przyciąga uboższych, więc ze składek wiele się nie zrobi.
    • johnny-kalesony Re: Charyzmatyczny Podrzycki z PPP 23.09.05, 10:57
      Wiesz - rozśmieszyłeś mnie bardziej niż sam Podrzycki! =)

POzdrawiam
      Keep Rockin'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka