Gość: Hyrzy IP: *.ilap.com 08.03.01, 15:59 Co myslicie o referendum w sprawie przystapienia Polski do EWG-ie, ktore jest planowane juz na 22-go lipca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Indris Re: Referendum na temat EWG-ie IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 08.03.01, 18:17 Skąd ta data ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyrzy Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.ilap.com 08.03.01, 18:45 To niedziela, wiec wygodny dzien do przeprowadzenia glosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: Referendum na temat EWG-ie IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 08.03.01, 19:20 Gość portalu: Hyrzy napisał(a): > To niedziela, wiec wygodny dzien do przeprowadzenia glosowania. Przecież nie wystarczy "wygodny dzień", referendum trzeba ogłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyrzy Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.ilap.com 08.03.01, 19:30 To prawda. A jak inaczej rzad moze wiedziec czy Polacy chca byc "sterowani" z Brukseli? W ubiegla niedziele takie referendum odbylo sie w Szwajcarii i okazalo sie ze lipa z EWG-ie. A moze Polacy jeszce nie dorosli do referendum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Referendum na temat EWG-ie IP: 213.76.100.* 09.03.01, 08:06 Gość portalu: Indris napisał(a): > Skąd ta data ??? Jak to skąd? 22 lipca to ważna data dla europejskiego socjalizmu. W rocznicę PKWN nasi władcy zapytają się, czy wyrażamy zgodę na wstąpinie do kolejnego ZSRS - ZSRE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyrzy Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.ilap.com 12.03.01, 19:07 Mimo pewnej luki w Twoim rozumowaniu, jestem pomyslnie zaskoczony faktem tak trafnej hipotezy. Tak, chlopcy z Brukseli to prawdziwe komuchy - gospodarka planowa! Ja to juz przerabialem przed laty i az dziw bierze, ze wciaz tak dobrze pamietam ten material. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wova Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.netcom.ca 15.04.01, 01:13 Wyobraz sobie ze rzyjesz w idealnym swiecie. Mimo to debilu sie za Toba modle. Ja przerzylem swoje hwile z Turkamyu. To jest naprawde dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prostak Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.netcom.ca 14.03.01, 04:02 Gość portalu: Hyrzy napisał(a): Co myslicie o referendum w sprawie przystapienia Polski do EWG-ie, ktore jest planowane juz na 22-go lipca? Hej Hyrzy, to calkiem fajny pomysl. Kiedys to tego dnia pol Polski na rzesach chodzilo (nie ze szczescia, tylko w euforii) a teraz to referendum. A co gdyby sie okazalo, ze Polacy nie chca EWG-ie? Komletne jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyrzy Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.ilap.com 14.03.01, 14:48 Wystarczy poczekac do referendum 22-go lipca i wszystko bedzie jasne. Poniewaz to niedziela, wiec moze sporo ludzi juz wytrzezwieje. Moga tez zakazac sprzedazy alkoholu w sobote, 21-go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prostak Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.netcom.ca 17.03.01, 18:58 Ciekaw jestem czy emigranci beda mogli tez glosowac w tym referendum i jaka metoda wybiora metode wyborow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Referendum na temat EWG-ie IP: 207.188.79.* 05.04.01, 16:41 Czy ta data jest juz zatwierdzona przez odpowiednie ministwerstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Referendum na temat EWG-ie IP: 213.168.198.* 05.04.01, 19:29 Zgadzam sie z Hyrzym i Luka co do referendum.Jestem jednym z tych wolnych Polakow ktorzy zyli juz w takiej spolce ktora nazywala sie RWPG i nie mam zamiaru dalej byc kierowanym przez kogos z zewnatrz.(moze to juz nasza taka tradycja-mowil w samych swoich Pawlak). poz.R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.Rostak Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.netcom.ca 07.04.01, 02:33 Problem w tym, ze to ma byc w niedziele. Obawiam sie, ze Kosciol moze sie starac wplynac na wyniki. To powinno byc nielegalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tynio Re: Referendum na temat EWG-ie IP: 207.188.79.* 11.04.01, 20:21 Gość portalu: Hyrzy napisał: > Co myslicie o referendum w sprawie przystapienia > Polski do EWG-ie, ktore jest planowane juz na 22-go lipca? No teraz to nawet to referendum na nic sie nie zda! A morze to i lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowa Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.netcom.ca 13.04.01, 20:12 A o czym tutaj Tyniu pierzysz? Czym jest Unia bez Polski? Tam nawet nie maja wlasnych informatykow. A ile mogliby sie nauczyc od Polski hociarzby w temacie bankowosci? Jesli system bankowy w Polsce przetrwal bez powaznych zmian juz blisko 100 lat, to musi byc dobry nie? Co ta Unia teraz pocznie bez Polski? Toc jurz koniec blizki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Symeon Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.01, 13:32 Myślę, że chodzi tutaj o przedwczesny żart primaaprilisowy. Jeśli jednak nie, to zwracam uwagę, że EWG już od pewnego czasu nie istnieje. Fakt, iż nikt z dyskutantów tego szczególu nie zauważył, świadczy najlepiej o poziomie tej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunio Re: Referendum na temat EWG-ie IP: 207.188.79.* 16.04.01, 18:38 Poziom tej dyskusji bylby znacznie wyzszy gdyby nie ci cholerni emigranci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: Referendum na temat EWG-ie IP: *.physik.uni-ulm.de 16.04.01, 19:13 Ty mi to nie mow o poziomie Polack z Wachocka. Wrobiliscie nas w Polske poza naszymi plecami i tak latwo ci nie pojdzie z ta Unia. Referendum to my zrobimy ale albo ze wszytkimi, tak ze Kwas polici na Ksiezyc albo bedziesz z nami walczyl do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizyk Re: Referendum na temat EWG-ie IP: 207.188.79.* 20.04.01, 18:29 Muglbys to jeszcze raz wytlumaczyc, tylko powoli, no wiesz zebys sam zrozumial, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś