forum15 01.10.05, 19:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rs_gazeta_forum Dorn: to informacja, a nie agitacja 01.10.05, 20:03 Dorn wykazuje poczucie humoru, może to i potrzebne w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Dorn: to informacja, a nie agitacja 01.10.05, 20:19 > Dorn wykazuje poczucie humoru, może to i potrzebne w sobotę. Też uważam że niezły z niego żartowniś. Hasło na okres powyborczy: "Lepiej nie będzie, ale na pewno weselej!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Re: Szczyt hamstwa i obłudy 01.10.05, 20:33 Lewacy twierdzili że białe to czerwone a jak im napluć to że pada deszcz Lewacy BIS mają społeczeństwo za debili i vice wersa panie RDZEŃ. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Szczyt hamstwa i obłudy 02.10.05, 12:06 Dorn to akurat po niemiecku: cierń albo trzpień Odpowiedz Link Zgłoś
smar56 Re: Dorn: to informacja, a nie agitacja 01.10.05, 21:05 w pis nie tylko dorn wykazuje się dużym poczuciem humoru. ze 2-3 miesiące temu pan rzecznik prezydenta warszawy twierdził, że pan prezydent lech nie zamawiał z pieniędzy miasta żadnych sondaży wyborczych, bo i tak jest ich mnóstwo. parę dni temu jarosław potwierdził, że dysponuje wynikami badań, które wskazują, że polacy niezbyt mile widzieliby bliźniaków na stanowiskach premiera i prezydenta jedocześnie. to w końcu skąd te wyniki? były zamawiane badania czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 ----------------------------INFORMACJA W SAMA PORE 01.10.05, 20:18 Walka polityczna nie przebiera w srodkach . Nalezy wykorzystac wszystkie mozliwosci , aby osiagnac cel ! Bardzo dobra inicjatywa PiS ! Wszyscy polityczni przeciwnicy zaniemowili z wrazenia ! GW nie moze sie pozbierac ! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ----------------------------INFORMACJA W SAMA 01.10.05, 20:20 katolik_polski1 napisał: > Walka polityczna nie przebiera w srodkach . > Nalezy wykorzystac wszystkie mozliwosci , > aby osiagnac cel ! Właśnie za takie poglądy nazywam PiS bolszewikami. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Cała WŁADZA w ręce klonów 01.10.05, 20:25 Oszyyywiscie panie Dorn. Zadna tam agitk, tfu tfu...my sie brzydzimy takymy metodamy...iscie w stylu prawym a sprawiedliwym... Odpowiedz Link Zgłoś
brillo [...] 01.10.05, 20:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: ----------------------------INFORMACJA W SAMA 02.10.05, 10:24 wiara jest sprawa osobista a nie narzedziem manipulacji i wladzy nad osoba. Chwyt bardzo populistyczny.. na poziomie kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie informacja ani agitacja, tylko list pasterski 01.10.05, 21:01 Kaczor chyba myśli, że Rydzyk wyświęcił go na biskupa. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Nie informacja ani agitacja, tylko list paste 01.10.05, 21:21 ukos napisał: > Kaczor chyba myśli, że Rydzyk wyświęcił go na biskupa +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Duszpasterski,list duszpasterski ! Kolega gramotny ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polski_katolik kolejna ubecka prowokacja!!! 01.10.05, 21:49 Jak na ubecka prowokacje troche sie towarzysz dziabnal w pisaniu. Gramatycznie bedzie... kolego, kolego gramotny (kolega to taka antyczna odmiana towarzysza) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Prawdziwy Polak katolik zawsze pomoże 02.10.05, 12:24 W duchu iście chrześcijańskiej miłości. Tylko jak, dupku, każdego kto nie pała bezgranicznym uwielbieniem dla twojego dualnego idola, nazywasz ubekiem, to Ty jesteś prawdziwym smutasem, a nie ten opluwany, chociaż pewnie nie rozumiesz dlaczego. Czy zwolennikami PiS-u są same chamskie mordy>? Na mój z lekka kpiący komentarz odpowiadasz bluzgiem. Słowo "ubek" to ciężka zniewaga. Nie rozumiesz jak ciężka, bo jesteś dupkiem (to delikatne wytknięcie miernoty umysłowej jest niczym w porównaniu z tamtą obelgą). Odpowiedz Link Zgłoś
bart66 [...] 01.10.05, 21:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 Angielski skrót PIS = LIPA 01.10.05, 22:05 Kiedyś tu na forum kpiliśmy z skrótu PIS (który w wielu językach oznacza "szcz.." lub "siki" itp. Smakowity jest też angielski skrót tej partii (podany na oficjalnej stronie PiS-u): brzmi LJPA (Law and Justic Party) = LIPA. Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: Angielski skrót PIS = LIPA 01.10.05, 22:15 blg41 napisał: > Kiedyś tu na forum kpiliśmy z skrótu PIS (który w wielu językach > oznacza "szcz.." lub "siki" itp. > Smakowity jest też angielski skrót tej partii (podany na oficjalnej > stronie PiS-u): brzmi LJPA (Law and Justic Party) = LIPA. Ty sobie nie kpij bo PiS da Ci w dupcie. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l czy to prawda że JAREK KACZYŃSKI to pedał 02.10.05, 00:07 proszę o konkrety Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Re: Angielski skrót PIS = LIPA 02.10.05, 00:36 ...Ty sobie nie kpij bo PiS da Ci w dupcie. A fe fuj, po jakiej dupci? o czym piszesz? Parade ist best! (?) a dupcia ist "be"? Piszesz I Szargasz samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jastill Re: Dorn: to informacja, a nie agitacja 01.10.05, 22:08 PiS to taka miejska Samoobrona z dwoma Leperami na czele działająca w duchu narodowo-socjalistycznym. Ich populizm, arogancja i kombinatorstwo są zagrożeniem dla demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
antzu To sposób na dorwanie się do koryta 01.10.05, 22:11 Ci chłopcy zrobią wszystko, żeby wyrwać jak najwięcej stołków. Afery za rządów PiSu przebiją wielokrotnie to co robił SLD. A jak jeszcze preziem zostanie Kaczyński to rozdrapią ten kraj do cna. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm Re: To sposób na dorwanie się do koryta 01.10.05, 22:18 W Warszawie Lech pookazal dokladnie na co go stac. Tylko dzieki kilku interesownymù ludzikom przedluzono mu kadencje. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: To sposób na dorwanie się do koryta 01.10.05, 22:22 A teraz będzie - da capo al fine. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dorn: to informacja, a nie agitacja 01.10.05, 22:16 Wiedziałem, że DORNowaty ale, że tak bezczelny? Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm Re: Dorn: to informacja, a nie agitacja 01.10.05, 22:21 Dorn to czlowiek wyjatkowo arogancki. Stwioerdzilem to z niesmakiem podczas mojego pobyty w Polsce i ogladania go w telewizji.Nie moglbym strawic go na dluzsza mete. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dorn: to informacja, a nie agitacja 01.10.05, 22:23 Uwierz, że na krótszą metę też jest niestrawny. Odpowiedz Link Zgłoś
annaewa22 [...] 01.10.05, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
leniviec108 Re:nie agitacja?Dla Ślązaka wystarczy obecność Ka 01.10.05, 22:20 lepiej sam by został proboszczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
villac CYNIZM i FAŁSZ to moja propozycja 01.10.05, 22:30 na zmiane nazwy partii, jeszcze sie z gąską nie przywitali, rządu nie ma a już zaczynają wyłazić jak fekalia te DROBNOSTKI poawuesowskie. JUZ WIDAĆ , że mieć inne zdanie niż p Kaczyńscy, p Dorn czy Ziobro to...zaprzaństwo, komunizm, niezrozumienie intencji, brak politycznego wyczucia, itd. Poczekajcie jeszcze trochę (całkiem niedługo),a to OSZOŁOMSTWO zafunduje nam większą zawieruchę niż za czasów AWS, oni rozwalą KAZDĄ POUKŁADANĄ strukturę. W tym przypadku Wałęsa (jak rzadko) ma rację ! PANIE DORN skończyły się czasy jedynie słusznej lini, prostackie i pokrętne wypowiedzi których masowo zaczynacie udzielać na prawo i lewo świadczą o jednym: NIE BYLIŚCIE PRZYGOTOWANI NA RZĄDZENIE............. NIE MACIE ODPOWIEDNICH LUDZI.. Każdy średno rozgarnięty człowiek NIE WIERZY W ANI JEDNO PANA SŁOWO, dotyczy to również TOWARZYSZY PARTYJNYCH. Mam nadzieję, że PO nie będzie się z Wami układało i zostaniecie skazani na współrządzenie z popłuczynami po komuchach lub przegranymi bejsbolami i oszołomami od Giertycha...........czego Wam życzę....... Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: CYNIZM i FAŁSZ to moja propozycja 01.10.05, 22:37 panie villac to bylo bardzo celne, rewelacyjny post, nie potrafilbym tego ujac lepiej, dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Re: CYNIZM i FAŁSZ to moja propozycja 02.10.05, 00:04 Moja pierwsza reakcja byla kropka w kropke.W swietle poczynan PIS podczas koncowego okresu kampanii parlamentarnej, wypowiedzi liderow tej formacji poczawszy od wieczoru wyborczego po dzien dzisiejszy - nasuwal sie jedyny logiczny wniosek. Ci ludzie beda sie czuli znacznie lepiej w towarzystwie im podobnych.Potem stonowalem nieco moja ocene sytuacji majac na wzgledzie dobro i przyszlosc kraju.Aktualnie mysle, ze PO powinna obwarowac betonowymi gwarancjami swoja ewentualna zgode na wspolprace w rzadzie z partnerem, ktory delikatnie rzecz nazywajac, jest po prostu nieuczciwy i nie przebiera w srodkach.Pomijam juz kwestie,ze tak zwane "elity" PIS dalekie sa , w moim odbiorze, by zaslugiwac na epitet.Mowie o osobach, ktore mialem okazje uslyszec lub, ktorych wypowiedzi cytowano w srodkach masowego przekazu. Bez aktywnej wspolpracy PO, PIS doprowadzi do znacznego pogorszenia sie sytacji, wspolpracujac PO moze "stracic dusze" i skompromitowac sie w oczach spoleczenstwa. NIE WIEM CO JEST GORSZE Odpowiedz Link Zgłoś
brca Re: CYNIZM i FAŁSZ to moja propozycja 02.10.05, 04:27 villac napisał: > na zmiane nazwy partii, jeszcze sie z gąską nie przywitali, rządu nie ma a już > zaczynają wyłazić jak fekalia te DROBNOSTKI poawuesowskie. > JUZ WIDAĆ , że mieć inne zdanie niż p Kaczyńscy, p Dorn czy Ziobro > to...zaprzaństwo, komunizm, niezrozumienie intencji, brak politycznego > wyczucia, itd. Poczekajcie jeszcze trochę (całkiem niedługo),a to OSZOŁOMSTWO > zafunduje nam większą zawieruchę niż za czasów AWS, oni rozwalą KAZDĄ > POUKŁADANĄ strukturę. > W tym przypadku Wałęsa (jak rzadko) ma rację ! > PANIE DORN skończyły się czasy jedynie słusznej lini, prostackie i pokrętne > wypowiedzi których masowo zaczynacie udzielać na prawo i lewo świadczą o > jednym: NIE BYLIŚCIE PRZYGOTOWANI NA RZĄDZENIE............. > NIE MACIE ODPOWIEDNICH LUDZI.. > Każdy średno rozgarnięty człowiek NIE WIERZY W ANI JEDNO PANA SŁOWO, > dotyczy to również TOWARZYSZY PARTYJNYCH. > Mam nadzieję, że PO nie będzie się z Wami układało i zostaniecie skazani na > współrządzenie z popłuczynami po komuchach lub przegranymi bejsbolami i > oszołomami od Giertycha...........czego Wam życzę....... Święte słowa... prorocze, mozna by rzec Odpowiedz Link Zgłoś
citizenl Dorn: to informacja, a nie agitacja 01.10.05, 23:09 "Ten czlowiek w zyciu slowa prawdy nie powiedzial.." Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis LIST DO PANA LECHA I JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO 01.10.05, 23:30 Szanowny Panie Kaczyński Nie ma innej możliwości skontaktowania się z Panem dlatego pozwolę sobie na tą drogę komunikacji. W tym ferworze walki politycznej zapomniał Pan troszczyć się o tzw "doły" i z pewnością niewiele wie co się tam dzieje. Mam na myśli Radom. Czy Pan wie, że PiS od początku kadencji w samorządzie zawarł koalicję z postkomunistami i prezydentem, niedawnym jeszcze generałem milicji? Zarząd Powiatowy Pis-u w ogóle nie reaguje na poczynania swoich radnych, którzy bardzo wiernie wspierają działania postkomunistów. Pan Suski - lider z Pana namaszczenia - w ogóle zatracił zmysł samooceny, nie wie co tak naprawdę dzieje się w tym mieście chyba z racji tej, że pochodzi i mieszka w Grójcu, 50km od Radomia. Czy zna pan sprawę tzw. "becikowego"? Jest to wspaniały pomysł wprowadzony w wielu miastach kraju. W Radomiu komunistyczny prezydent nie zgodził się na to i uchwała upadła a wie pan dlaczego? Bo radni PiSu, a w szczególności pan Pyrcioch, głosowali przeciwko!!! Chyba tylko dlatego, że osoba ta dostała stanowisko wiceprzewodniczącego Rady Miasta a inna osoba dostała stanowisko przewodniczącej Komisji Edukacji. Czy to jest normalne? Dlaczego centrala PiSu nie wyciągnęła żadnych konsekwencji wobec swoich radnych, którzy głosowali tak jakby za odrzuceniem pomysłu Lecha Kaczyńskiego!!! Być może nie czas jest na roztrząsanie wszystkich takich wygłupów radomskiego PiSu ale jedno trzeba jasno powiedzieć: LIDER, KTÓRY TU JEST NIE SPRAWDZIŁ SIĘ! ON NIE PANUJE NAD TYM CO WYPRAWIAJĄ LUDZIE RADOMSKIEGO PISU!!! Mało tego. Stanowczo oponował przed wpuszczeniem na listy wyborcze bezpartyjnych osób, które cieszą się ogromnym szacunkiem i poważaniem oraz są lokalnymi autorytetami tylko dlatego, że nie byli z PiSu i oraz - jako lider listy – po prostu bał się konkurencji z ich strony! A przecież nie o to chodziło. Chodzi o to, żeby PiS wprowadził jak największą ilość swoich posłów. Przy pewnych nazwiskach i dzisiejszych sondażach z radomskiego weszłoby napewno 4 osoby!!! Teraz jeżeli wejdzie 2 to trzeba będzie uznać to za sukces! Dalszym przykładem na niepanowanie lidera jest np obsada personalna. Np sekretarzem w radomskim Pis-ie jest osoba, która reprezentuje ZZ Solidarność Nauczycieli i była za likwidacją szkół a tym samym utratą miejsc pracy przez nauczycieli!!! Skarbnikiem w radomskim PiS-ie jest były milicjant, dzielnicowy, a wiemy jaką oni rolę spełniali w czasach PRL-u i nie tylko! Jakby tego było mało na listach wyborczych PiSu znaleźli się m.in. ci radni, którzy współpracują z postkomuną i wspierają ją w niemalże każdym głosowaniu!!! Jak to się ma do ogólnego programu partii i stosunku większości PiSu oraz jej liderów (Kaczyńscy, Dorn, Bielan, Ziobro, Kamiński), którzy tak zajadle zwalczają (i bardzo dobrze!) postkomunę i całe zło jakie ona przynosi. Nie wróży to nic dobrego zarówno dla przyszłości radomskiego Pis-u jak i przyszłości prawicy w ogóle! Być może za późno już jest na cokolwiek, ale czas po wyborach byłby najwłaściwszy tym bardziej jeżeli PiS poniesie tu, w mieście typowo prawicowym, prawdziwą klęskę w postaci 2 posłów!!! Na domiar złego radomski PiS w ogóle nie interesuje się wyborami prezydenckimi!!! Nikt z nich nie pracuje na Kaczyńskiego, przynajmniej w takim wymiarze jakiego oczekiwaliby środowiska z góry. Np. wspomniałem o lokalnych autorytetach i środowiskach z nimi związanych odrzuconych przez lidera listy. To nie jest takie oczywiste, że oni, jako typowi prawicowcy, akurat zagłosują na Kaczyńskiego! Z tego co wiem wahają się w wyborze pomiędzy Tuskiem (również wywodzącym się ze środowisk solidarnościowych) i właśnie Kaczyńskim. Lider listy ani nikt inny nie przeprowadził żadnych rozmów, spotkań, konsultacji w sprawie mocnego poparcia Lecha Kaczyńskiego na urząd prezydenta RP!!! A z tego co wiem środowiska te stanowią znaczącą lokalną siłę wyborczą (nie polityczną). Na co on liczy? Na to, że i tak pójdą i zagłosują na Kaczyńskiego? Nie jest to takie oczywiste. Powiem więcej. Jest to bardzo wątpliwe! Ale czy Kaczyńscy o tym wiedzą? Na pewno nie! Jeżeli przyjąć, że takiego pisowskiego bagienka jakie jest w Radomia, jest w kraju jeszcze ileś tam, że liderzy list nie przywiązują żadnej uwagi do pracy na rzecz swojego kandydata na najwyższy urząd w państwie to prezydentura Pana Lecha Kaczyńskiego może być zagrożona, czego osobiście Mu nie życzę!!! Panie przewodniczący, czas na poważne męskie rozmowy! Życząc sukcesów pragnę Pana zapewnić o - mimo wszystko - swoim poparciu zarówno dla PiS jak i Pana Lecha Kaczyńkiego, bo Wy jesteście przyszłością i gwarantem Polski uczciwej, bezpiecznej i wolnej od czerwonych szumowin. Pozostający z szacunkiem. Sympatyk PiS-u Drodzy Państwo Nie podszywam się pod nikogo! Brzydzę się takimi metodami. Moim listem chciałem jedynie wskazać pewną przyczynę niepowodzeń i słabszych wyników PiSu w terenie! Nie po to, żeby dokonać jakiegoś podziału, bo te zawsze były, są i będą. Chciałem jedynie pobudzić do działania struktury poza centralne (poza warszawskie), w których tak naprawdę liderom zależy tylko na ICH wejściu do Sejmu. Nieważny jest wynik listy, nieważny wynik Kaczyńskiego. Ważny jest interes własny!!! Takie osoby nie powinny być liderami w okręgach! W podanym przypadku radomskim gdyby lider i jego zausznicy nie bali się lokalnych autorytetów to z pewnością lista PiS wzbogaciłaby się o przynajmniej 10.000 głosów!!! To bardzo dużo jak na Radom. A co do pozostałych faktów? Wszystkie są do sprawdzenia i zapewniam, że wszystkie PRAWDZIWE!!! P.S.I nie nazywajcie warchołami czy anty-warchołami kogokolwiek z Radomia powtarzając błędy Edwarda Gierka!!! Miasto to już dosyć wycierpiało i cierpi nadal. Nie miało wsparcia, z oczywistych względów, od postkomuny, ale i nie miało i nie ma wsparcia od ludzi postsolidarnościowych. Gnębione, pomijane i ignorowane jest zarówno przez jednych jak i drugich. Dla mnie ostateczną nadzieją na zmianę takiego stanu rzeczy są rządy braci Kaczyńskich: uczciwych, z dobrym "rodowodem", znających ból, poniżanie, upokarzanie, doświadczonych polityków antykomunistycznych! Dlatego moje głosy mają już swoich adresatów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
philips8 [...] 01.10.05, 23:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: LIST DO PANA LECHA I JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO 02.10.05, 03:04 sympatyk_pis napisał: > > Szanowny Panie Kaczyński > >Życzę Panu sukcesu w walce wyborczej o prezydenturę IV RP. > Odpowiedz Link Zgłoś
japin Re: LIST DO PANA LECHA I JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO 02.10.05, 10:39 Radom i okolice to dziwna kraina. Potrzebna renta - nie ma sprawy, trzeba tylko wiedzieć gdzie się udać i ile dać. Potrzebna lodówka, pralka, telewizor i.t.d.- nie ma sprawy, towar z dostawą do domu za połowę ceny, zrabowany z TIR-ów. Części samochodowe - bardzo tanio, każdy wie, że z kradzieży- może być na zamówienie. Można by wyliczać jeszcze długo różne sprawy, możliwe tu do załatwienia ale nie to jest istotne. Jeżeli nie wiesz gdzie należy się udać to umiejętnie popytaj a dowiesz się. Tu nikt na nikogo nie doniesie, choćby n.p. doskonale wiedział, że sąsiad chodzi na "jumę", policja pewnie też wie. Znam to wszystko z autopsji bo bywam tam czas do czasu u dobrych znajomych. W regionie Polski w którym ja mieszkam tak nie jest. Dlatego śmiać mi się chce jak czytam post-list sympatyka_pis jak to Radom był i jest gnębiony. Sam autor chyba nie jest rdzennym mieszkańcem tamtego regionu, chociażby dlatego, że donosi Kaczyńskiemu, albo to jakaś czarna owca, ostatecznie w najlepszej rodzinie może się zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Dorn: to informacja, a nie agitacja 02.10.05, 00:28 Nie przesadzajmy, omen nomen, akurat teraz "informacja" a wcześniej .... cisza... jak to nazwać jak nie propaganda wyborcza! Wstyd mi za Was!Czyżbym się pomylił powieżając mój głos Waszemu kandydatowi? Czyżbym? Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Dorn to bezczelny kawał chama. 02.10.05, 00:32 I nastroszony wypłosz bojący się jawności przed kamerami. Odpowiedz Link Zgłoś
a.pall list 02.10.05, 01:20 A może panie Dorn list się sam wysłał i napisał albo co gorsza pan Miodowicz podesłał następną świnie zobaczycie będzie jazda bez trzymanki a kiedy prezydentem zostanie Kaczyński to drugiemu się odmieni i będzie chciał zostać premierem Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Zagadka. 02.10.05, 01:39 Dlaczego PIS potrzebuje aż dwóch kaczorów? Do kompletu,ponieważ są jednojajeczni. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Panie Dorn ! 02.10.05, 02:31 Jezeli informacja nie jest agitacja to dlaczego panscy wlasciciele mafiozi z Watykanu i ich agneci z Episkopatu wzbraniaja sie przed INFORMACJA pt. Edukacja Seksualna ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 A co na to bp Pieronek ? - teraz wstyd.... 02.10.05, 02:51 Biskup widocznie tego nie czytał , ale wyraził swoją opinię na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Czy pamiętacie reakcje Kaczyńskich z okresu, 02.10.05, 06:21 kiedy powstawała konstytucja RP? Wtedy też rozsyłano broszurki zachęcające do głosowania na tak. Warto byłoby poszukać w ówczesnych informacjach prasowych, co o tym myśleli Kaczyńscy. Byłyby to wyjątkowe kacze jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja kaczyński do biskupów 02.10.05, 07:58 Kaczyński krzyknał - panowie wchodzę bez mydła - wskaźcie otwory - Wiem,że jest to brzydkie słowo które powinno byc uzyte dla odzwierciedlenia mego stosunku do kaczyńskiego Kaczyński krzyknął tak jak indianie - kaczyński krzyknał "huj i poszedł w bój" Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja knipser 02.10.05, 08:03 Dorn to z niemiecka WYBIJAK - dajcie takiemu bezgembnemu wladze to powybija wszystko i wszytkim Powybija polskę z unii z nato -pozostawi Watykan - powróca ambony - lepiej kaczyńscy beda słyszalni- bbbrrrrrrrrrrrrrr ale elektorat - kto za nimi głosował Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Wiedzą kto jest właścicielem Polski 02.10.05, 08:24 Właścicielowi zdają relację. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 krzych.korab:twój post to REWELACJA! 02.10.05, 09:50 krzych.korab napisał: > Właścicielowi zdają relację. choc to prawda,to sie usmialem. gratuluje celnosci i kwintesencji. Odpowiedz Link Zgłoś