Dodaj do ulubionych

WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO...

IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 18.03.01, 11:19
NIE TYLKO ŻYDÓW. SIEBIE SAMYCH WZAJEMNIE RÓWNIEŻ. PRZECZYTAŁAM WE FRAGMENTACH
WASZE WYPOWIEDZI. MACIE MAŁO ZNAJOMOŚCI HISTORII I CZUJECIE SIE "CHRYSTUSEM
NARODÓW" A JESTEŚCIE NAJCZĘŚCIEJ WYŚMIEWANYM NARODEM NA ŚWIECIE. NAWET
BŁOGOSŁAWIONEJ PAMIĘCI JAN KARSKI KIWAŁ Z UBOLEWANIEM GŁOWĄ NAD WASZĄ
MEGALOMANIĄ. MIAŁAM SZCZĘŚCIE ZNAĆ GO OSOBIŚCIE. A JEGO ŻONA BYŁA ŻYDÓWKĄ, NIE
WIEM, CZY WIECIE. BEZSILNA WŚCIEKŁOŚĆ, TO WSZYSTKO NA CO WAS KOCHANI STAĆ, NA
JESZCZE NIEJEDNO JEDWABNE. ALE O TYM WIE SIĘ OGÓLNIE. NIE DENERWUJCIE SIĘ TAK,
BO WAM SIĘ POGORSZY A LEKARZE W POLSCE PODOBNO KIEPSCY. SZALOM!
Obserwuj wątek
    • radca Re: SKÄD TYLE NIENAWISCI w Polsce ? 18.03.01, 13:02
      Pozdrawiam Cie MALKELE.

Obawiam sie,ze masz RACJE.

SZALOM

radca Andrzej

ps: przeczytaj,prosze moje wypowiedzi w innych tematach w dziale: "Pytanie dnia
      gazety":

napisalem:" SKÄD TYLE NIENAWISCI"
      • Gość: wiesio To przez Kosciol ,niby milosierny ale tak naprawde IP: *.anonymizer.com 18.03.01, 14:16
        Kosciol ma nauczac milosierdzia,a tak naprawde to
        uczy nienawisci,jatrzy i podburza.
        Tak bylo przed wojna i tak jest teraz
        (Rydzyk,Jankowski). Ludziska oglupione
        przestraszone,biedny nasz narod. Jeszcze dresiarze
        nas wala i rozne mafie. KOsciol straszy
        masonami,wolnomularzami ,sektami no i Zydami ...
        To co sie dziwic toz tu u nas czyste ZOO.
        Papieza podziwiam i kocham ale ta nasza mafia
        koscielna ma JEGO NAUKI GDZIES!!!
        • Gość: radca Re: To przez Kosciol ,niby milosierny ale tak naprawde IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.01, 19:08
          Oj! Wiesiu. Wiesiu.
          Kościół katolicki ta także ja- gruntownie wykształcony
          prawnik który nikogo nie straszy,nie podgląda w
          TVN,daje jałmużne ,czyta i słucha.
          Życzę sukcesów. Radca Katolik
        • Gość: jarek Re: To przez Kosciol ,niby milosierny ale tak naprawde IP: 195.205.73.* 12.04.01, 12:11
          wiesiu, nie wiem ilu znasz księży , jeżeli tylko rydzyka i jankowskiego to
          bradzo ci współczuję, ale zapewniam cie że są także kapłani z powołania! nie
          zajmujący się polityką ale pomagajacy potrzebującym - tylko oni nie zakładają
          rozgłośni radiowych i nie robią sobie szopki z kosciola jak jankowski , więc
          myślę że nie nalezy uogólniać

wesołych świąt~!
        • Gość: lilka Re: To przez Kosciol ,niby milosierny ale tak naprawde IP: *.gammanet.pl 26.04.01, 12:35
          wszyscy nauczyciele błądzą. od tego masz mózg zeby wybierac między dobrem a
          złem.
        • Gość: Wojtek Re: To przez Kosciol ,niby milosierny ale tak naprawde IP: 195.129.35.* 26.05.01, 13:19
          Czytam te wasze wypowiedzi i mam krotkie pytanie: jakie macie wyksztalcenie,
          czym sie zajmujecie? Odnosze wrazenie, ze moze ukonczyliscie szkole podstawowa.
          Skoro macie dostep do komputera (no chyba ze kogos poprosiliscie) to mysle, to
          tak jakbyscie w biurze pracowali, ale jak sie czyta wasze tendencyjne
          wypowiedzi, ktore ukierunkowane sa na wypowiedzi pojedynczych osob, a przy
          okazji pomija sie wszystkie inne wypowiedzi ktore sa temu przeciwne, to
          swiadczy to tylko i wylacznie o jednym: wasza inteligencja jest dosc skromna
          delikatnie to ujmujac i jestescie przepelnieni wielka nienawiscia (narod
          wybrany - narod ktory niby jest taki pobozny - a potrafi tak nienawidziec,
          potrafi oszukiwac, klamac, za sluchanie radia w sobote potrafi pobic?)
        • Gość: bee Re: To przez Kosciol ,niby milosierny ale tak naprawde IP: *.tor.axxent.ca 08.07.01, 23:41
          jmt to jest piekna bajka
      • Gość: AS Re: SKÄD TYLE NIENAWISCI w Polsce ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 17:57
        Wy Żydzi bardzo pracujecie nad tym, żeby was nie lubić. Wystarczy spojrzeć na
        Waszą historię, żeby się zorientować, że ten brak sympatii to nie jest
        wyłącznie polska specjalność.
      • Gość: Karlusek Re: SKÄD TYLE NIENAWISCI w Polsce ? IP: *.nas1.ana2.gblx.net 28.05.01, 13:24
        radca napisał(a):

&#62 Pozdrawiam Cie MALKELE.
        &#62
        &#62 Obawiam sie,ze masz RACJE.
        &#62
        &#62 SZALOM
        &#62
        &#62 radca Andrzej
        &#62
        &#62 ps: przeczytaj,prosze moje wypowiedzi w innych tematach w dziale: "Pytanie dnia
        &#62 gazety":
        &#62
        &#62 napisalem:" SKÄD TYLE NIENAWISCI"

Ot, zobaczcie Polacy jak Zydzi się wspierają w roli niewinnych ofiar sportowców,
        którzy nie znają lepszego sportu jak nienawidzenie Zydów. Dlatego powiadam im
        wciąż, jedźcie do Palestyny, tam was kochają.
      • Gość: Kaczusia Re: SKÄD TYLE NIENAWISCI w Polsce ? IP: 195.94.215.* 13.06.01, 20:02
        Niestety dużo jest prawdy w tym stwierdzeniu. Nie wiem, jak to jest, że przed
        zaborami Polska była krajem, w którym otrzymywali schronienie uciekający ze
        swoich krajów z powodów wiary. A teraz tyle w nas nienawiści do wszystkiego co
        obce. Czy te lata zaborów i II wojny światowej, aż tak nas zmieniły.
    • Gość: Jarek Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 62.180.199.* 18.03.01, 13:58
      Gość portalu: MALKELE napisał(a):

&#62 NIE TYLKO ŻYDÓW. SIEBIE SAMYCH WZAJEMNIE RÓWNIEŻ. PRZECZYTAŁAM WE FRAGMENTACH
      &#62 WASZE WYPOWIEDZI. MACIE MAŁO ZNAJOMOŚCI HISTORII I CZUJECIE SIE "CHRYSTUSEM
      &#62 NARODÓW" A JESTEŚCIE NAJCZĘŚCIEJ WYŚMIEWANYM NARODEM NA ŚWIECIE. NAWET
      &#62 BŁOGOSŁAWIONEJ PAMIĘCI JAN KARSKI KIWAŁ Z UBOLEWANIEM GŁOWĄ NAD WASZĄ
      &#62 MEGALOMANIĄ. MIAŁAM SZCZĘŚCIE ZNAĆ GO OSOBIŚCIE. A JEGO ŻONA BYŁA ŻYDÓWKĄ, NIE
      &#62 WIEM, CZY WIECIE. BEZSILNA WŚCIEKŁOŚĆ, TO WSZYSTKO NA CO WAS KOCHANI STAĆ, NA
      &#62 JESZCZE NIEJEDNO JEDWABNE. ALE O TYM WIE SIĘ OGÓLNIE. NIE DENERWUJCIE SIĘ TAK,
      &#62 BO WAM SIĘ POGORSZY A LEKARZE W POLSCE PODOBNO KIEPSCY. SZALOM!

Droga Malkele,
      uwierz mi proszę, że nie wszyscy są tacy jak opisujesz, a nawet jest to
      mniejszość. Czy nie wydaje Ci się, że Twój tekst jest typowym uogólnieniem, a owo
      jak każde bywa krzywdzące. Co ja jako Polak mam wspólnego (oprócz języka) z tępym
      ksenofobem nie mającym pojęcia o współczesnym świecie wyznającym spiskową teorię
      dziejów? W moim środowisku osoba o poglądach antysemickich jest po prostu jak
      mówią Niemcy nicht salonfähig, czyli towarzysko nie do przjęcia. Proszę nie
      uogólniaj nie popadnij w równie jak antysemityzm absurdalny antypolonizm.

Łącze wyrazy szacunku i sympatii

Jarek Bukowski

• radca Re: WIRUS NIENAWISCI w Polsce ? 18.03.01, 16:35
        Wyrazilem röwniez swöj pogläd w Dziale:"pytanie dnia gazety"
        pod tematem " WIRUS NIENAWISCI w Polsce ? "

Co o tym myslicie ? a moze sie myle,moze nie tak to wygläda?

pozdrawiam Was

radca Andrzej
      • Gość: marzena Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 193.192.170.6, 193.192.160.* 20.03.01, 13:23
        Malkele,twoje uogólnienia wynikają z niechęci do Polaków a może z
        nieznajomości Polaków,opierasz się na jakichś sloganach .Mesjasz Narodów to
        literatura romantyczna i nie ma nic wspólnego ze wspólczesnymi Polakami.
        Podobnie jak inni chcę pracować, poznawać, podróżować, korzystać z tego że mamy
        od dziesięcui lat wreszcie wolny kraj i więcej możliwości niż nasi
        rodzice.Polacy nie są gorsi niz ludzie na zachodzie , tylko wystarczy im dać
        normalne warunki życia,i pozwolić samym stanowić o sobie.
        Co to za uogólnienie : nie lubicie nikogo? A ja bardzo lubię ludzi,i na
        cudzoziemca patrzę jak na pojedyczego człowieka a nie jak na przedstawiciela
        jakiegoś narodu z takimi a takimi wadami czy zaletami. I nie jestem wyjątkiem i
        co ty na to? . Malkele, a ty nie lubisz Polaków?
      • Gość: PeG Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 195.205.13.* 30.03.01, 11:22
        Zgadzam się, uogólnienia są fe, ale pobierzna lektura głosów na tym forum (inne
        wątki)może przyprawić o ból głowy i przekonanie, że Polaków - nieantysemitów
        prawie nie ma.
        • Gość: Polak Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 192.168.121.* / *.gosat.pl 15.06.01, 09:54
          Coś musi być w narodzie Żydowskim co zniechęca i prowadzi do waśni z nimi.
          Dziwi mnie fakt napiętnowania Polaków jako narodu, który chyba z tego co
          wnioskuję z wypowiedzi, jest przyczyną "żydowskiego nieszczęścia narodowego".
          Wszelkie niepowodzenia, ból, rozpacz, martyrologię przypisuje się Polsce i
          Polakom.
          Wydaje mi się, że Żydzi przesadnie demonstrują męczeńską rolę narodu
          uciśnionego, pokrzywdzonego, spoglądającego wstecz na nieszczęścia jakie
          spotkały ich w procesie masowej zagłady jaką prowadziła III Rzesza i w okresie
          powojennym. Niestety muszę chyba przypomnieć, że nie tylko Żydzi ponieśli tu
          wielkie straty ale także wiele innych narodów, ponosząc straty w ludziach oraz
          straty dotyczące państwa z gospodarczego i politycznego punktu widzenia. Całe
          szczęście, że Żydzi dorobili się własnego państwa nie "jadąc" na dorobku
          innych. Tylko cóż z tego jak i we własnym podwórku nie mogą sobie dać rady, nie
          potrafią ułożyć normalnych stosunków z najbliższymi sąsiadami. I tu nasuwa się
          ironiczne pytanie: dlaczego tak naprawdę Polacy nie są jedynym narodem, który
          może mieć lub miał powody aby nie "lubieć" Żydów ?
      • Gość: McGoo Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 212.244.79.* 27.04.01, 09:00
        Mam poczucie przynaleznosci do swojego narodu. "Jestem Polakiem mam na to
        papier i caly system zachowan. Bylem miejscowy, ale nie jestem bo urzad mnie
        stad wymeldowal". Wlasciwie kwestia samookreslenia zalatwia wszystko - jestem
        dumny ze swojej tradycji. W dzisiejszym swiecie to co mi pozostalo to duma z
        dokonan moich poprzednikow Polakow - bo ci wspolczesni nie maja czym sie
        szczycic. A na marginesie mimo wszystko wydaje mi sie ze w swiecie wieksza
        popularnoscia ciesza sie Polacy - na Zydow wiekszosc nacji patrzy podejrzliwie
        (chociaz moze to byc moje subiektywne zdanie to jednak daje mi to wiele
        satysfakcji). Czy lubie Zydow ??? Dlaczego mam ich lubic? Lubie tych ludzi
        ktorzy zrobili dla mnie cos dobrego (tak wiec do niedawna mialem do Zydow
        stosunek w zasadzie obojetny). Po latach dowiedzialem sie ,ze mloda kobieta o
        pieknej oliwkowej karnacji i cudnych piwnych oczach, ktora uczyla mnie
        fortepianu w szkole muzycznej na jakiejs zapadlej polskiej prowincji, byla
        narodowosci zydowskiej (tak ja lubie!). To byl moj jedyny kontakt polsko-
        zydowski. Podziwiam Zydow za wspolnote narodowa za MOSAD i za pragnienie
        wlasnej panstwowosci - nie znosze propagandy antypolskiej. Zyjemy w innych
        krajach w innch kulturach po co jatrzyc i rozdrapywac to co zle - wspominajmy
        to co dobre. Ale moje zdanie jest jednoznaczne - bezwgledna lojalnosc dla
        Polski i Polakow. "Za te dlon podniesiana nad Polska .... " (sami sobie
        dokonczycie)
        • Gość: Czlowiek Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.polkomtel.com.pl 27.04.01, 15:54
          Zaraz napiszą że jesteś faszystą i narodowcem.
          Pamiętaj, że monopol na patriotyzm i solidaryzm narodowy mają dziś właśnie
          Zydzi.
          Oni nam to prawo dziś odbierają, ale wiedz, że ja tak jak ty jestem dumny z
          mojego kraju i narodu i nie dam sobie w kaszę dmuchać.
          Kochajmy nasz kraj i popierajmy się wzajemnie.
          Nikt inny tego za nas nie zrobi.
          A gdy będziemy zjednoczeni nikt nam nie podskoczy.
      • Gość: Baca Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.nas1.ana2.gblx.net 28.05.01, 12:09
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

&#62 Gość portalu: MALKELE napisał(a):
        &#62
        &#62 &#62 NIE TYLKO ŻYDÓW. SIEBIE SAMYCH WZAJEMNIE RÓWNIEŻ. PRZECZYTAŁAM WE FRAGMENT
        &#62 ACH
        &#62 &#62 WASZE WYPOWIEDZI. MACIE MAŁO ZNAJOMOŚCI HISTORII I CZUJECIE SIE "CHRYSTUSE
        &#62 M
        &#62 &#62 NARODÓW" A JESTEŚCIE NAJCZĘŚCIEJ WYŚMIEWANYM NARODEM NA ŚWIECIE. NAWET
        &#62 &#62 BŁOGOSŁAWIONEJ PAMIĘCI JAN KARSKI KIWAŁ Z UBOLEWANIEM GŁOWĄ NAD WASZĄ
        &#62 &#62 MEGALOMANIĄ. MIAŁAM SZCZĘŚCIE ZNAĆ GO OSOBIŚCIE. A JEGO ŻONA BYŁA ŻYDÓWKĄ,
        &#62 NIE
        &#62 &#62 WIEM, CZY WIECIE. BEZSILNA WŚCIEKŁOŚĆ, TO WSZYSTKO NA CO WAS KOCHANI STAĆ,
        &#62 NA
        &#62 &#62 JESZCZE NIEJEDNO JEDWABNE. ALE O TYM WIE SIĘ OGÓLNIE. NIE DENERWUJCIE SIĘ
        &#62 TAK,
        &#62 &#62 BO WAM SIĘ POGORSZY A LEKARZE W POLSCE PODOBNO KIEPSCY. SZALOM!
        &#62
        &#62 Droga Malkele,
        &#62 uwierz mi proszę, że nie wszyscy są tacy jak opisujesz, a nawet jest to
        &#62 mniejszość. Czy nie wydaje Ci się, że Twój tekst jest typowym uogólnieniem, a o
        &#62 wo
        &#62 jak każde bywa krzywdzące. Co ja jako Polak mam wspólnego (oprócz języka) z tęp
        &#62 ym
        &#62 ksenofobem nie mającym pojęcia o współczesnym świecie wyznającym spiskową teori
        &#62 ę
        &#62 dziejów? W moim środowisku osoba o poglądach antysemickich jest po prostu jak
        &#62 mówią Niemcy nicht salonfähig, czyli towarzysko nie do przjęcia. Proszę nie
        &#62 uogólniaj nie popadnij w równie jak antysemityzm absurdalny antypolonizm.
        &#62
        &#62 Łącze wyrazy szacunku i sympatii
        &#62
        &#62 Jarek Bukowski
        &#62
        &#62

Panie Jacku Bukowski, pan myśli jak Truman na Jałcie o Stalinie, że jak pogada z
        tym facetyngiem, przemówi do sumienia i do dobrej jego strony tam gdzieś w nim,
        jak swój chłop do chłopa prosto w oczy i zaklepie uściśniściem ręki, to już
        będzie OK.
        A właśnie nie jest OK. To Pan nie wie, kto sfałszował wybory i
        referendum: "3xTAK"? I nie zna Pan bajki Ezopa o chłopie, co przyniósł do domu
        żmiję rozmrozić przy kominku, a ona z wdzięczności rzuciła się na jego dzieci? No
        Panie Bukowski... Pan, widzę, mierzy Zydów miarą własnej dobroci.
        Niech Pan nauczy się historii Polski od roku 1016, kiedy Kazarzy zostali
        przepędzeni przez Kijowian, którzy mieli dość płacenia im podatków za nic.
        W ub.r. badania DNA wykazały, że Aszkenazi w Europie, nazywający siebie Zydami,
        to Turcy, Kazarzy, zdegenerowani Murzyni i zbieranina włóczęgów znad Morza
        Sródziemnego. Badania DNA przeprowadzone m.in. w Iraelu też potwierdziły to, co
        historycy wciąż nauczali, że tzw. Zydzi nie pochodzą od Hebrajczyków znanych nam
        z Biblii. Ten zlepek rasowy jest szarańczą Europy od 1016.
        Te pasożyty zajmowały się lichwą i monopolizowaniem handlu i przed r.1300 zostały
        za to "eksmitowane". Dlatego mogła powstać chrześcijańska kultura zapoczątkowana
        wspaniałościami Renesansu. Ale to tałatajstwo wróciło... I chociaż później
        eksmitowano je ok. 20 razy, np. w 1492 z Hiszpanii wsadzono ich na podarowane im
        okręty i zaopatrzono sowicie - ale ich problemem było to, że nikt nie chciał
        przyjąć pasożydów, ponieważ nawet Azotox na nich nie skutkuje. Co PAN tu będzie
        nawracał karalucha świata? Nie da się. Po prostu nie da się. Raz to sobie
        uświadom Ty biedny niedoinformowany.
        Jakie są tego konsekwencje - to niech Pan sam pomyśli. Narodowi socjaliści
        Niemiec oferowali im Madagaskar, Anglicy Ugandę. 20 miejsc w świecie im
        oferowano, ale oni chcieli jechać tam, gdzie ktoś by na nich pracował. Dlatego
        najbardziej odpowiadała im Polska - Paradisus Judeorum, które w 1918 w zmowie z
        Prusami chcieli prze
        • Gość: Baca Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.nas1.ana2.gblx.net 28.05.01, 13:17

Panie Jacku Bukowski, pan myśli jak Truman na Jałcie o Stalinie, że jak pogada z
          tym facetyngiem, przemówi do sumienia i do dobrej jego strony tam gdzieś w nim,
          jak swój chłop do chłopa prosto w oczy i zaklepie uściśniściem ręki, to już
          będzie OK.

S p r o s t o w a n i e: Jest: "Truman na Jałcie". Miało być: "Truman w
          Poczdamie". Przepraszam za potknięcie. Co nie zmienia historii i mojej racji,
          że Zydzi w Polsce to rasistowscy ludobójcy.
    • Gość: Piotr Polacy w 75% to ............... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.03.01, 18:36
      Niestety,Polacy w 75 % to urodzeni bandyci,złodzieje,nieroby,kanciarze
      itd.itd.25% do czegoś sie nadaje, ale nie pociagnie tych 75% za soba-dlatego do
      niczego nigdy nie doszlismy i nie dojdziemy.
      • Gość: Aaron Re: Polacy w 75% to ............... IP: 24.43.222.* 18.03.01, 19:17
        Piekielnie mocne slowa ale oddajace prawde.Andrzej ma uzasadniony zal ze tego
        typu problemy uogolnia sie i generalizuje,no coz taka tez jest natura ludzka i
        maloprawdopodobne by udalo sie to zmienic.Mysle ze nalezaloby postawic pytanie
        o podstawowym znaczeniu:dlaczego polak w swiecie jest wlasnie tak
        postrzegany,co decyduje ze od wiekow polacy sa spychani na margines,ze polaka
        charakteryzuja cechy ujemne ktorych nie wymieniam bo sa one powszechnie
        znane,dlaczego dzisiejszy czas przyniosl nasilenie wrogich i niechetnych postaw
        w stosunku do majacego o sobie tak wysokie mniemanie narodu polskiego.Polska i
        Polacy to kraj i narod mniej niz przecietny,kraj gdzies na peryferiach
        Europy,biedny,bez przyszlosci i perspektyw ,bez kregoslupa,nie umiejacy zyc bez
        zwiazkow "pan i parobek ".Dlaczego tak jest.Mysle ze odpowiedz na to pytanie
        pozwoli rowniez odpowiedziec na pytanie co zrobic by tak nie bylo,ale to jest
        trudniejsza a byc moze niewykonalna czesc rozwazan nad tym dlaczego polacy sa
        generalnie nie lubiani w swiecie.
        • Gość: Parobek Re: Polacy w 75% to ............... IP: 195.35.2.* 29.03.01, 11:25
          No tak, my Polacy bez naszych polskich Zydow, jasnie
          oswieconych kosmopolitow zginiemy.
          Stawiam teze do dyskusji:
          Jacy sa Zydzi ?
          Byly Filosemita.
          PS. Skad u was tyle nienawisci i pogardy do innych
          Narodow?
        • Gość: Magda Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.netcom.ca 31.03.01, 01:49
          Ty Aaron to musisz mieszkac w Izraelu,ze wypisujesz takie antypolskie opinie .
          Mieszkam w Kanadzie i jak do tej pory nie spotkalam sie z negatywna opinia o
          Polakach i Polsce a wrecz przeciwniw uslyszalam wiele pochwal odnosnie polskiej
          pracowitosci, I co ty na to?
          • Gość: Mark Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.proxy.aol.com 25.04.01, 08:35
            Magda ja mysle ze mial na mysli zydow polskego pochodzenia ktorzy bestrzeszcza
            nasza dobra opinie ,wlasnie ich cechuje wada nierobow oszustow mordercow Itp,
            Przykladow jest wiele na ktore niestety nie maja zadnej konkretnej odpowiedzi ,
            ich wady probuja przypisac Polakom ,niestety tak jak Ty czy ja czy inni Polacy
            sa raczej wzorcem pracowitosci zarowno w Kanadzie jak i w USA .Jedynie jest mi
            zal, poniewaz przez takich idiotow podczas II war zginelo duzo niewinnych
            ludzi, teraz historie te powtarzaja tak jak w moim i zapewne Twoim odczuciu
            nigdy tej nienawisci nie czulem, teraz przez ich lgarstwa to niestety narasta.
            Czasami mam odczucie ze teraz widzac co oni mysla i co mowia ze zasluguja
            na stodole,tylko znowu powstaje pytanie dlaczego przez tych idiotow maja znowu
            cierpiec Zydzi ktorzy na to nie zasluzyli.?
            • Gość: Grzegorz Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.66.12.3.117.gte.net 23.05.01, 20:31
              Mark, zgadzam sie z Toba. W przeszlosci nigdy nie
              bylem antysemita. Jestem zdania zyj i pozwol zyc
              innym. Czytaja powyzsze wypowiedzi az kipi we mnie i
              mysle ze dla czesci z nich "stodola" jest najlepszym
              miejscem.
      • Gość: molder Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.sympatico.ca 19.03.01, 01:54
        ty oczywiscie nalezysz do tych 25%
      • Gość: nord Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.netcom.ca 19.03.01, 04:41
        generalnie ludzie ktorzy mowia zle o swych ziomkach nie pomagaja im a sami nie zyskuja sympatii
        sluchaczy wrecz przeciwnie.
        • Gość: Rafał Re: Polacy w 75% to ............... IP: 212.160.207.* 22.03.01, 08:49
          Obiektywizm to niestety nic złego....
          • Gość: molder Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.bellglobal.com 25.03.01, 19:30
            obiektywizm to nic zlego

jak mierzysz swoj obiektywizm?
          • Gość: molder Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.bellglobal.com 25.03.01, 19:32
            a ty do ktorej grupy nalezysz 75%, 25% czy innej?
      • Gość: bistro Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 11:39
        Gość portalu: Piotr napisał(a):

&#62 Niestety,Polacy w 75 % to urodzeni
        bandyci,złodzieje,nieroby,kanciarze
        &#62 itd.itd.25% do czegoś sie nadaje, ale nie pociagnie
        tych 75% za soba-dlatego do
        &#62
        &#62 niczego nigdy nie doszlismy i nie dojdziemy.
        TO PO CHUJA OGLĄDASZ POLSKĄ WERSJĘ BigBrothera???????????
      • Gość: dago Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.shinn.net 25.03.01, 15:50
        wniosek z tego, ze w Polsce 25% mieszkancow to ci "lepsi"
        niemcy, zydzi. Pisali w gazetach, ze w Polsce zyje okolo 1% mniejszosci.
        I tak mamy dowod na to, ze prasa klamie
      • Gość: Emilia Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 04.05.01, 09:40
        A na jakiej to podstawie szanowny pan pisze o tych procentach? Skąd te dane? Z
        własnej obserwacji? Czy to nie przypadkiem za mało? Łatwo jest uogólnia, ale z
        tego nic nie wynika.
      • Gość: MIKI Re: Polacy w 75% to ............... IP: *.bielsko.msk.pl 04.05.01, 11:04
        MYSLE ZE NA ODWRUT 75% TO SA LUDZIE OK TYLKO ZE TE 25%
        TO SA POPROSTU CZUBY KTURE SZUKAJA ROZGLOSU
        • Gość: Artur Re: Polacy w 75% to ............... IP: 193.209.228.* 04.05.01, 12:03
          Gość portalu: MIKI napisał(a):

&#62 MYSLE ZE NA ODWRUT 75% TO SA LUDZIE OK TYLKO ZE TE 25%
          &#62 TO SA POPROSTU CZUBY KTURE SZUKAJA ROZGLOSU
          Czy nie sądzicie, że cała ta dyskusja jest zbędna. Nie różnimy się od innych
          nacji. Samobizcowanie się jest dość bolesne i nie przynosi żadnych efektów. Czego
          można się spodziewać jeżeli większość społeczeństwa kończy swoją edukację na
          szkole zawodowej? Im mniejszy stopień świadomości tym łatwiej jest sterować i
          zawsze znajdzie się "KTOŚ" kto to wykorzysta do swoich celów.
      • Gość: Piotr21 Re: Polacy w 75% to ............... IP: 209.183.153.* 04.05.01, 18:08
        Gość portalu: Piotr napisał(a):

&#62 Niestety,Polacy w 75 % to urodzeni bandyci,złodzieje,nieroby,kanciarze
        &#62 itd.itd.25% do czegoś sie nadaje, ale nie pociagnie tych 75% za soba-dlatego do
        &#62
        &#62 niczego nigdy nie doszlismy i nie dojdziemy.

Twoj ojciec: bandyta
        Twoja Matka: nierob
        Twoj Brat lub siostra: kanciarz i zlodziej
        A ty jedyny pozadny.

Zgadza sie, dobrze obliczyles, 25% pozadnych a 75% do wymiany.

Pozdrawia,
        Piotrek.
    • Gość: Whacker Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 212.160.4.4, 193.219.28.* 18.03.01, 21:21
      Popieram w 100%. Ten narod to w zdaje sie sporej wiekszosci "ludzie" na
      poziomie tzw. blokersow (Kiepskich) i o ich pogladach. To nigdy nie bedzie
      normalny kraj (ulubiona spiewka w tym miejscu to: "45 lat komunizmu winne!";
      Czechom jakos ten pozal sie Boze "komunizm" nie przeszkodzil w zbudowaniu
      silnego, zaawansowanego, cywilizowanego kraju, uznawanego przez inne
      cywilizowane panstwa za miejsce na poziomie). I wlasnie dlatego mam zamiar
      osiedlic sie w panstwie cywilizowanym, a potem powiedziec polskiemu ID "bye
      bye".
      • Gość: nord Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.netcom.ca 19.03.01, 05:42
        jedz bedziesz mniej szkodliwy
      • Gość: Mar Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.man.polbox.pl 21.03.01, 12:02
        Czemu nie zrobisz tego od razu? Chyba ninkt Cię tu nie będzie żałował. Bye.
      • Gość: konvi Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: unknown, 158.66.1.* 30.03.01, 10:34
        brawo coz za patriotyzm, tylko nie zapomnij jak ci sie nie spodoba przechandlowac czechow na inny narod i to
        szybko. Od wielu lat ma dwa obywatelstwa i nie pozbylem sie polskiego tylko dlatego ze ktos pluje na moj narod.
        Wielu polakow smieje sie z amerykanow ale oni szanuja swoja historie i swoje korzenie a nie tak jak tu widze pluja
        sami na siebie.Wiec gratuluje ci, ty napewno zaliczasz sie do tych 25% "dobrych" polakow,wiec ja choc moze
        tez jako dwupanstwowiec nie jestem w pelni swiety wole stanac po stronie tych 75% "gorszych".
    • Gość: wrojack Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.01, 00:20
      A czy wy Żydzi lubicie kogoś? Polaków wykorzystywaliście ekonomicznie przez
      wiele lat, a teraz chcecie pozbawić prawa do ziemi Palestyńczyków.
      • Gość: 6virus Ty Swoim Wrogiem IP: *.150.200.217.cm-upc.chello.se 19.03.01, 00:35

If you are under 21 years of age, or if it is illegal to view adult material
        in your community, please leave now. We can't be held responsible for your
        actions.
        We are not acting in any way to send you this information; you are choosing to
        receive it!
        Continuing further means that you understand and accept responsibility for your
        own actions, thus releasing
        the creators of this Web site and our service provider from all liability.

All persons depicted herein were at least 18 years of age at the time of the
        photography."

Sweet Teens FETISH ASIAN CELEB GAY BOYS Big Boobs AMATEURS E-MAIL
        FREE DAILY PICS ONLINE DATING BRITNEY SPEARS Bi College Girls
        HARDCORE TEEN PIE GANG BANG OVER 40 THUMBS SMUT HUT LESBIAN AMATEUR VIDEO

Want your Link here? 200,000+ Impressions a day

You will not believe what these naughty little nymphos are doing. They are Hot
        and Horny and looking for something big to stuff between their legs. What
        these teen bad girls experimenting with every sex act you can imagine. There
        are no limits.
        Don't miss out on this Offer

Click Here to See More

--------------------------------------------------------------------------------

Dancer Dorm FREE Mature Erotica Asian Frenzy FREE Classified Sex Winner
        Xqueen Mr Skin
        BiCollegeGirls Britney Spears CELEBS Nude Wrestling FREE Fuck Force 5
        FREE Amateurs DORM
        Cybererotica FREE Hot Teens XXXpassword FREE Home Videos FREE Gang
        Bang TGP

• Gość: RAF Re: To WY ŻYDZI NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 19.03.01, 21:55
      My, Polacy jesteśmy tolerancyjni do granic!!!!
      Jednak jak słyszymy tak bzdurne wypowiedzi to krew nas zalewa.
      Na pewno chcielibyście ,aby wszyscy was naśladowali i brali z was przykład????
      Jednak nie świecicie przykładem jako "naród wybrany".
      Dobrze ,że nikt Was nie naśladuje(myślę tu o ludziach,potrafiących odróżnić
      prawdę od kłamstwa), bo jak wyglądał by świat jak wszyscy by napadali na swoich
      sąsiadów(palestyńczycy).
      My,Polacy jak przystało na cywilizowany naród potrafiliśmy wybaczyć nawet
      najgorszemu wrogowi (Niemcy), a Wy !!!
      I jak ktoś takiej narodowości, a w szczególności śmie szkalować imie POLAKA.

0
      • Gość: Jacek Re: To WY ŻYDZI NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.01, 23:09
        Dala wam wyksztalcenie,przygarnela - a teraz jej odplacacie z nawiazka.
        Pokazcie mi chociaz jednego Zyda, ktory nie psioczy na Polske?
        A sam fakt, ze jestescie polskojezyczni i bierzecie udzial w dyskusji,
        swiadczy, ze cos was ciagnie do tej antysemickiej i prostackiej Polski.
      • Gość: molder Re: To WY ŻYDZI NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.sympatico.ca 20.03.01, 01:02
        RAF

stary, ignoruj ten belkot
        dyskuja do niczego nie prowadzi
        oni nawet nie chca zeby ich lubic ( chyba tego nie oczekuja).
        w tej grze chodzi aby cie ziritowac i pokazac ze jestes chamem.

duzo lepiej jak sobie wyglaszaja monologi.
        • Gość: Michael Re: do tomaszajsikory...wstydź się IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 04.05.01, 10:48
          Wstydż się człowieku!!! Kajasz się przed osobą, która nienawidzi wszystkich
          Polaków, gardzi każdym z nas, jest wcielonym i niereformowalnym
          antypolonusem!!! Mozna przepraszać, trzeba przyznawać się do win ale NIE WOLNO
          padać na twarz przed FASZYSTĄ z Izraela!!!
          • Gość: Łuki Re: A kto nas lubi??? IP: 194.7.245.* 12.05.01, 00:28
            Przepraszam, a kto nas lubi? Historia pokazuje, że nasi "przyjaciele" niejednokrotnie nas zdradzali,
            np. w Jałcie, Poczdamie, we wrześniu 1939r. Nie rozumiem dlaczego my mamy wszystkich
            uwielbiać, kiedy wszyscy nas olewają. Co jest? Obecnie Unia Europejska stawia nam warunki, gani
            za wszelkie opóźnienia i zwłokę, zapominając jakby o tym, że z winy wielu państw zach. przez 45 lat
            cofaliśmy się do tyłu. Moja rada: nie dawać się, tak trzymać!
      • Gość: jacek Re: a kto lubi zydow? IP: 209.240.221.* 21.03.01, 02:55
        No dobrze my mamy wlasne problemy ekonomiczne i spoleczne. W Polsce jest syf i syf bedzie dlugo. Mamy kupe koltunstwa w rzadzie i ludzie sami ich wybrali.Ekonomia jest na kolanach idlugo tak pozostanie. Ale my to przynajmnbiej potwierdzamy.A teraz szczerze. Tko mlubi zydow?Egipt, Hiszpania,Nimcy,Polska itp,itp.To sa dowody jak bardzo jestescie lubiani. Wystukaj -hate- na jakimkolwiek portalu w Ameryce i zobaczysz jak tam was kochaja. Co do standartu zycia czy w Izraelu czy tam taki miod i dobro? Tez syf gospodarczy i spoleczny i sami o tym wiecie. Trzymacie sie Ameryki jak male dziecko matczynej spodnicy bo bez Ameryki byloby krocho.Nie jestem antysemita ale zastanowcie sie co piszecie.Pewnie ten kraj was wychowal a teraz na Polske plujecie. Dlaczego nie zajmiecie sie wlasnymi problemami bo macie ich w Izraelu po uszy
    • anomnis wiecej umiaru i obiektywizmu, mniej uogolnien.. 20.03.01, 03:10
      Lubie i szanuje nie Zyda, nie Polaka, nie Niemca ani
      Rosjanina, ale k o n k r e t n e g o czlowieka z
      powodu k o n k r e t n y c h cech, predyspozycji i
      np. duchowej bliskosci wyniklej w nastepstwie
      bezposredniego kontaktu miedzy nami. I jesli towarzyszy
      temu brak uprzedzen , otwartosc i zwyczajna umiejetnosc
      porozumienia sie, wszystko - z przyjaznia wlacznie -
      moze sie zdarzyc. Czego zycze napalonymz obu stron
      (uczciwi przyznaja mi racje, ze lubi lub nie lubia
      konkretnego Janka, Iwana, Johna, Jeana et cetera, ect.
      Po prostu; roznijmy sie pieknie , ale i - szanujmy sie
      pieknie. Pozdrawiam. Andrzej.
      • Gość: Arian Re: wiecej umiaru i obiektywizmu, mniej uogolnien.. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 16:07
        anomnis napisał(a):

&#62 Lubie i szanuje nie Zyda, nie Polaka, nie Niemca ani
        &#62 Rosjanina, ale k o n k r e t n e g o czlowieka z
        &#62 powodu k o n k r e t n y c h cech, predyspozycji i
        &#62 np. duchowej bliskosci wyniklej w nastepstwie
        &#62 bezposredniego kontaktu miedzy nami.
        &#62 Po prostu; roznijmy sie pieknie , ale i - szanujmy sie
        &#62 pieknie. Pozdrawiam. Andrzej.
        I o to właśnie chodzi. Nie ważne kto ma co w papierach ale co ma w sercu. Ja
        kocham Polskę, mieszkałem kilka lat za granicą i wiem co to tęsknota za krajem. I
        nie dzielę ludzi na Zydów, Polaków i czarnuchów tylko na dobrych i złych. I jest
        mi to obojetne czy moim sąsiadem w Polsce będzie żyd, murzyn czy azjata - byle
        uważał ten kraj za swoją druga ojczyzne i jej nie szkodził. W końcu wszyscy
        jesteśmy z tej samej gliny. Więc dajmy sobie spokój z anytsemityzmami i
        anypolonizmami. To do niczego nie prowadzi.

• Gość: KUBA Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 12:57
      LUBIMY. NIECH CIE OTO GŁOWA NIE BOLI.
    • Gość: Speedy Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.01, 13:29

&#62 NIE TYLKO ŻYDÓW. SIEBIE SAMYCH WZAJEMNIE RÓWNIEŻ. PRZECZYTAŁAM WE FRAGMENTACH
      &#62 WASZE WYPOWIEDZI. MACIE MAŁO ZNAJOMOŚCI HISTORII I CZUJECIE SIE "CHRYSTUSEM
      &#62 MEGALOMANIĄ. MIAŁAM SZCZĘŚCIE ZNAĆ GO OSOBIŚCIE. A JEGO ŻONA BYŁA ŻYDÓWKĄ, NIE
      &#62 WIEM, CZY WIECIE. BEZSILNA WŚCIEKŁOŚĆ, TO WSZYSTKO NA CO WAS KOCHANI STAĆ, NA
      &#62 JESZCZE NIEJEDNO JEDWABNE. ALE O TYM WIE SIĘ OGÓLNIE. NIE DENERWUJCIE SIĘ TAK,
      Skąd u ciebie tyle nienawiści do Polski człowieku.Wy Żydzi powinniście uporządko-
      wać najpierw swoje podwórko a później wchodzić na obce.Przypomnij sobie kto
      uratował najwięcej Żydów od pogromów faszystowskich,czyżby Polacy....

• Gość: Chaim Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 207.153.26.* 21.03.01, 01:55
      A ja lubie gorali. ..
      • anomnis Do Chaima.. 21.03.01, 02:55
        I tak trzymaj :-) Pozdrawiam.
      • Gość: Janek Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 129.128.238.* 21.03.01, 04:00
        Tolerujac ten portal Michnik pokazuje, ze jest idiota. Ma pretensje do innych o
        brak tolerancyjnosci, a sam sie przyczynia do draznienia ludzi. puknij sie w
        glowe czlowieku!
    • Gość: CZLOWIEK Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.thuleus.com 21.03.01, 21:16
      NIE ROZUMIEM CIE, MASZ INTELIGENCJE I ROZUM I NAZYWASZ SIE CZLOWIEKIEM? I CHYBA
      ZNASZ POLSKI. SKAD W TOBIE TYLE NIENAWISCI.
      ZASTANOW SIE JESZCZE RAZ JAK COS TAKIEGO OPUBLIKUJESZ!!!
    • Gość: A-social Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 23:42
      Skoro jestesmy tacy podli, to dlaczego tulajac sie przez tysiac lat (wyrzucili
      was z Aleksandrii, Hiszpanii, Francji ...) przybyliscie do Polski i wlasnie tu
      znalezliscie swoj dom?

"Co Ci uczynilem, ze mnie tak nienawidzisz?"

antisocial
    • Gość: czosnak Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.156.159.236.LosAngeles1.Level3.net 22.03.01, 06:23
    • Gość: aczosnak Re: lubimy wszystkich... IP: *.156.159.236.LosAngeles1.Level3.net 22.03.01, 06:59
      mysle ze pisanie "wy polacy nikogo nie lubicie jest niezwykle krzywdzace.trudno
      sie zgodzic ze nie ma osob w polsce o pogladach antysemickich jednak wiekszosc
      polakow to dobrzy ludzie.Nie ukrywam ze kiedy prezeczytalem twoj list to mi sie
      bardzo przykro zrobilo.a dlaczego?bo ja nie jestem antysemita.wrecz przciwnie
      bardzo szanuje narod zydowski jak wszyskie inne i zapewniam cie droga maklele
      ze oprocz mnie jest wiele innych polakow ktorzy mysla jak ja.wielu polakow
      narazalo zycie aby nie jeden zyd mogl przezyc wojne.miedzy innymi moj dziadek.a
      chociazby popatrz na papierza.czy myslisz ze on nie lubi nikogo.z twojego listu
      rowniez wynika ze jestesmy narodem prostackim i ze caly swiat sie znas
      smieje.ja miszkam w stanach zjednoczonych od szesciu miesiecy i spotkalem sie z
      dobra opinia o polakach.jak ci rowniez wiadomo istnieja kawaly o polakach ktore
      sa niczym inny jak tylko wynikiem stereotypow a nie odzwieciedlaniem prawdy.bo
      gdyby tak bylo to by narod polski by nie istnial i nie wydal tylu wspanialych
      ludzi ktorzy uczynili wiele nietylko dla polski ale i dla swiata oczym musisz
      pamietac jezeli chcesz w swych sadach sprawiedliwa.a pisanie ze my nikogo
      nielubimy porostu nikomu nie pomaga, a wrecz przeciwnie szkodzi.i jest czystym
      odbiciem uprzedzen ktore sa zrodlem nietolrancji.czyli tym co ciebie drazni
      rowniez.to narazie tyle.
      czosnak polak ktory kocha wszyskich ludzi
      moj adres bardaczos@usa.net
    • Gość: czosnak Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.156.159.236.LosAngeles1.Level3.net 22.03.01, 07:16
      ludzie ten czosnak pewrwszy to samo co aczosnak.za pierwszym razeme co mi sie
      pstryknelo na keybordzie i wyslalem tylko smaego siebie bez opinji ktora jest
      teraz pod aczosnakiem. "a" dlatego bo mama na imie andrzej.
    • Gość: Rafał Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 212.160.207.* 22.03.01, 09:16
      To nie zupełnie tak....
      Oczywiście wielu z nas jest takich jak opisujesz ale nie można generalizować bo wtedy przyjmuje się styl i
      sposób myślenia tych o których piszesz. Jestem Polakiem i uważam, że Polak, Żyd, Rosjanin itd. itd. mogą żyć w
      zgodzie, wzajemnie szanując swoje zwyczaje, religię, sposób życia. Co do historii: Polaków spotkało wiele złego
      i może dlatego to specyficzne podejście do naszych dziejów ale są sprawy: "getta ławkowe", przedwojenne
      pogromy, bojkot kupców żydowskich przez bojówki endeckie, antysemickie wypowiedzi hierarchów kościoła
      katoliskiego oraz wiele innych przypadków za które możemy sie jedynie wstydzić. Z drugiej jednak strony są
      Polacy których czyny (np. ratowanie żydów w czasie wojny) dają nam powody do dumy.
      Myślę, że w historii każdego narodu czy kraju są karty jasne i ciemne (również żydowskiego np. problem z
      pokojowym ułożeniem stosunków z sąsiedami) nie ma dobrych i złych narodów. Są dobrzy i źli ludzie.
      • Gość: pawel Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.ce.mediaone.net 24.03.01, 02:45
        mieszkam w usa i od dawna chce spodkac zyda z ktorym mozna byloby
        porozmawiac szczurze bezinteresownie na tematy polityczne ,polskie
        izraelskie po prostu zaprzyjaznic sie lub cos w tym rodzaju . spodkalem wielu
        mlodych i starszych emigrantow z polski rosji ,niemiec nawet z wielkiej
        brytanii . niestety bylismy przyjaciulmi do momentu gdy konczy la sie nasza
        relacja biznesowa . na poczatku nie rozumialem co jest ,potem zaczolem pytac
        innych, .teraz wiem mozna byc przyjacielem tylko wtedy gdy onimaja z ciebie
        jakas materialna kozysc.pieniadz przeslania im wszystko -pomowienie
        klamstwo ,zdrada to nic aby zarobic pzrechytrzyc.smutne ale prawdziwe i
        doswiadczam tego ciagle obracajac sie z racji businesu w ich srodowisku .po
        prostu nie oczekuje prawdy czy otwartosci gram jak oni
        • Gość: ICKCHAK SPRZEDAM PIENKNA KAMIENICE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 24.03.01, 09:57
          SPPRZEDAM PIENKNA KAMIENICA NA KAZIMIERZU W KRAKOWIE TEL KONTAKTOWY 0 602 234
          267
          • Gość: leszek Re: SPRZEDAM PIENKNA KAMIENICE IP: *.toronto.navipath.net 25.03.01, 15:12
            Jezeli Polacy byli by tacy pracowici jak Zydzi,to Polska byla by krajem
            mlekiem i miodem plynaca,ale jak ktos tu zaznaczyl ,jestesmy krajem
            nierobow,zlodzieji,jestesmy rasistami i niestety nie jestesmy za madrym
            narodem,dlatego w nato czy w uni zawsze bedziemy czlonkami drugiej kategori.
            • Gość: gregor Re: SPRZEDAM PIENKNA KAMIENICE IP: *.cs.bialystok.pl 25.03.01, 15:29
              Panowie Leszek i Pan od "pienknej kamienicy" zanim będziecie dyskutować o
              Polakach i ich drugiej kategorii, proszę nauczcie się ortografii.
          • Gość: Leonzio Re: SPRZEDAM PIENKNA KAMIENICE->Sprzedam Izrael:))) IP: 64.220.237.* 09.07.01, 01:11
            kto chce kupic troche pustyni????
            Tel 999 999 999
      • Gość: emeryt Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.wi.rr.com 28.03.01, 04:16
        Gość portalu: Rafał napisał(a):

&#62 To nie zupełnie tak....
        &#62 Oczywiście wielu z nas jest takich jak opisujesz ale nie można generalizować bo
        &#62 wtedy przyjmuje się styl i
        &#62 sposób myślenia tych o których piszesz. Jestem Polakiem i uważam, że Polak, Żyd
        &#62 , Rosjanin itd. itd. mogą żyć w
        &#62 zgodzie, wzajemnie szanując swoje zwyczaje, religię, sposób życia. Co do histor
        Drogi Panie Rafale.
        Takich jak Pan jest wiecej i na dluzsza mete my zwyciezymy.
        Zycze powodzenia
        Emigrant 68'
        &#62 ii: Polaków spotkało wiele złego
        &#62 i może dlatego to specyficzne podejście do naszych dziejów ale są sprawy: "get
        &#62 ta ławkowe", przedwojenne
        &#62 pogromy, bojkot kupców żydowskich przez bojówki endeckie, antysemickie wypowied
        &#62 zi hierarchów kościoła
        &#62 katoliskiego oraz wiele innych przypadków za które możemy sie jedynie wstydzić.
        &#62 Z drugiej jednak strony są
        &#62 Polacy których czyny (np. ratowanie żydów w czasie wojny) dają nam powody do du
        &#62 my.
        &#62 Myślę, że w historii każdego narodu czy kraju są karty jasne i ciemne (również
        &#62 żydowskiego np. problem z
        &#62 pokojowym ułożeniem stosunków z sąsiedami) nie ma dobrych i złych narodów. Są d
        &#62 obrzy i źli ludzie.

• Gość: Jurek Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 20:13
      Właśnie takie komentarze wzbudzają w nas Polakach antysemityzm. Wam Żydom
      zawsze coś nie pasuje, ciągle czegoś szukacie, żądacie i oczekujecie. Wasi
      pseudodokumentaliści produkują własną historię przygotowując grunt pod proces
      odszkodowań. Jestem za poszanowaniem świętego prawa własności,ale wasze
      zachowania budzą we mnie wstręt. Czy konieczne jest robienie z nas Polaków
      morderców aby wywrzeć na waszych sędziach nowojorskich korzystny wyrok?
      (Ciekawe jaki skutek ma wyrok takiego sądu dla niezależnego kraju?
      Proponowałbym oddać Wam Wasze nieruchomości i ziemie pomniejszone o kwoty które
      przez 50 lat Polska łożyła na ich utrzymanie.
      • Gość: datsh Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.150.200.217.cm-upc.chello.se 25.03.01, 20:56
        ale się miota czubek
        • Gość: leszek Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.toronto.navipath.net 26.03.01, 02:37
          Boli,bardzo was boli ze bedziecie musieli oddac to co ukradliscie.jak bys sie
          czlowieku czul,jak w obecnosci twojej zabito by twoja matke,siostre,zone.Boli
          was ze zydzi to potega,a polacy i polki sprzataja im mieszkania,Porownajcie jak
          pracowity iest Zyd a jak Polak,ilu geniuszy wydal narod zydowski,a
          polacy,Lukasiewicz,lampa naftowa.Boli was to bardzo,oj boli.
          • Gość: Majka Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.toronto88.dialup.canada.psi.net 26.03.01, 03:38
            Polaczku-wiesniaczku-Leszku
            Nie pieprz glupot i myj im kible za piatala na godzine.
            Nas nie lubia na zachodzie bo za szybko sie dorabiamy dzieki naszej ciezkiej
            pracy.Im potrzeba takich dupkow jak Ty!!!!!!!!!!
          • Gość: marek Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 152.163.204.* 26.03.01, 04:06

Gość portalu: leszek napisał(a):

&#62 Boli,bardzo was boli

Zapomniales cycus dodac ze boli nas to poniewaz macie
            tak wielu: zydowskich oszustow, zlodzieji, mordercow,
            komunistow, faszystow. Kumasz cos troche po angielsku ?
            To sobie poczytaj, a moge dodac kolejne 10 na temat
            zdolnosci Zydow do: mordowania ludzi, okradania ludzi,
            ponizania ludzi itp. itd.

The Jewish Gangsters in America:

http://www.jewishpost.com/jp0404/jpn0404a.htm

The Most Dangerous Mobster in the World:

http://www.villagevoice.com/issues/9821/friedman.shtml
          • Gość: jacek Re: do leszka IP: *.public.svc.webtv.net 26.03.01, 05:00
            Leszek to nie jest imie zydowskie lecz chrzescijanskie.Po drugie to jesli nawet zydzi odzyskaja czesc majatkow to beda musieli zaraz zatrudnic policje zeby im tego pilnwali i to mocno pilnowali. Zdaj sobie sprawe z tego ze po tym co sie ostatnio dzieje zydzi nie maja i nigdy miec nie beda powrotu do Polski
          • Gość: zwrot Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.proxy.aol.com 26.03.01, 09:17
            Jakby nie Lukasiewicz to do dzis moze nie wiedzielibyscie do czego suzy czarna
            woda.Albo jak by nie Kopernik to do dzis myslelibyscie ze zyjecie na martwej
            ziemi. A jakby nie Jan z Kolna to do dzis szukalibtscie gdzie sie laczy niebo z
            ziemia. Albo nie Sklodowska nigdy nie wiedzielibyscie co jest w czlowieku. Moze
            teraz zrozumiesz ze polacy to nie ciemny narod jak ty uwazasz. Moze trzeba
            podziekowac polskiemu Krolowi ktory was wzial pod swoje skrzydla z tulaczki i
            dal wam dach nad glowa i rozwoj, oraz bezpieczenstwo, ktorego nie zaznaliscie
            nigdzie na swiecie poza Polska. A nie ciagle nazekac na polakow. Nie jestem
            antysemita, powazam madrosc madrych zydow, jak i madrych polakow . Ale nie
            nawidze nienawistnych i przemadrzalych i uwazajacych sie za wyzszych od innych.
            A za majatki w polsce trzeba zaplacic podatek za 60 lat do tyl, bo w kazdym
            kraju na swiecie za nie placenie podatku, budynki ida na licytacje, lub zostaja
            zkonfikowane przez miasto.Dziwi mnie ze teraz dopiero zwracacie sie po majatki,
            przeciez oczywiscie wam sie nalezal zwrot juz dawno. Jeszcze za komuny
            powinniscie sie oto zwrucic, tylko wam przeszkadzalo ze nie mogliscie zadac
            wtedy, bo jak by to wygladalo aby zadac swojego majatku od swoich ludzi.Majatek
            teraz powimiem wam byc zwrucony po uregulowaniu podatku. Z poszanowaniem
            • Gość: leszek Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.toronto.navipath.net 26.03.01, 19:25
              Wy polacy nie lubicie zydow,murzynow ,chinczykow ,mysle ze to bierze sie z
              waszej glupoty,zazdroscicie zydom ze wydali tyle madrych ludzi,wy niestety
              jestescie narodem zlodzieji,nierobow,na zachodzie postrzegaja was jako narod
              klotliwy,bez ambicji,dlatego tez uwazaja ze z chwila wejscia do uni,z wami beda
              tylko same klopaty,dlatego tez tam zarezerwowane jest dla was miejsce w
              drugiej lidze.W NATO to juz widac ze jestescie i bedziecie pariasami.
              • Gość: Karol Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.toronto89.dialup.canada.psi.net 27.03.01, 01:53
                Jezeli tak nie lubisz polakow , to zastanawia mnie tylko jedno co robisz na
                polskiej stronie. Jak czytam Twoje wypowiedzi to mi sie niedobrze robi. W samym
                Tobie jest wiecej nienawisci niz w Nas Polakach. Jestem bardzo dumny ze jestem
                Polakiem.
                • Gość: pawel Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.ce.mediaone.net 27.03.01, 02:17
                  leszek czy ty na prawde tak myslisz. wyobraz sobie ,ze my polacy w chicago nie
                  tylko pracujemy dla amerykanow roznego pochodzenia ale rowniez zatrudniamy ich
                  w naszych firmach.znam polakow zatrudniajacych zydow niemcow ,wlochow,ajuz co
                  druga firma zatrudnia czechow , slowakow,ukraincow,ludzi ze wszystkich narodow
                  bylego zsrr. zrozum,ze jest tu wielu dla ktorych dom za miljon dolarow lub
                  najdrozszy dom w dzielnicy to ten gdzie mieszka polska rodzina.naprawde wielu
                  nam zazdrosci pracowitosci,zaradnosci pieniedzy.oczywiscie sa tez i biedni i
                  zagubieni i pijacy i narkomani ale gdzie ich nie ma .myslisz ze w izraelu nie
                  ma biedy ??
                  • Gość: emeryt Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.wi.rr.com 28.03.01, 04:47
                    Gość portalu: pawel napisał(a):

&#62 leszek czy ty na prawde tak myslisz. wyobraz sobie ,ze my polacy w chicago nie
                    &#62
                    &#62 tylko pracujemy dla amerykanow roznego pochodzenia ale rowniez zatrudniamy ich
                    &#62 w naszych firmach.znam polakow zatrudniajacych zydow niemcow ,wlochow,ajuz co
                    &#62 druga firma zatrudnia czechow , slowakow,ukraincow,ludzi ze wszystkich narodow
                    &#62 bylego zsrr. zrozum,ze jest tu wielu dla ktorych dom za miljon dolarow lub
                    &#62 najdrozszy dom w dzielnicy to ten gdzie mieszka polska rodzina.naprawde wielu
                    &#62 nam zazdrosci pracowitosci,zaradnosci pieniedzy.oczywiscie sa tez i biedni i
                    &#62 zagubieni i pijacy i narkomani ale gdzie ich nie ma .myslisz ze w izraelu nie
                    &#62 ma biedy ??
                    Do tej pory tylko dwie osoby ukazaly poczucie ludzkosci, ktora jest tak potrzebna
                    zeby zapanowal Pokoj i dobrobyt dla kazdego. Zapomnijmy o tych idiotach
                    polsko/zydowskich, ktorzy za wszelka cene chca nas poroznic.
                    Rafal i Ty chcialbym nawiazac kontakt. Czy jest sposob zeby te kretyny
                    zydowsko/polskie nie mialy do nas dostep.
                    Emigrant 68'
              • Gość: jacek Re:Leszek nie jest z Izraela lecz z Canady IP: *.public.svc.webtv.net 27.03.01, 03:02
                Ot widac jaki to przyszywany zyd.Zebys byl zydem z krwi i kosci to wyemigrowalbys do Izraela.troche lepsze zycie wzielo gore na ukochana religia,co Leszku? zydek -cwaniaczek
                • Gość: jacek Re:Leszek .Mowisz po hebrajsku? IP: *.public.svc.webtv.net 27.03.01, 03:14
                  Pewnie nie. Czyli po angielsku z akcentem a po polsku perfekt.I co ty im tam w tej Kanadzie mowisz chlopie,ze skad jestes. Napewno sie wypierasz polskosci a oni swoje wiedza ze jestes Polaczkiem
                  • Gość: leszek Re:Leszek .Mowisz po hebrajsku? IP: *.rdc1.on.home.com 27.03.01, 04:42
                    Nie odwracajcie kota ogonem,mowilem jaki jest stosunek
                    Polakow do innych nacji,w Polsce jak zobacza murzyna
                    na ulicy to zaraz glupie docinki,czesto tez go tluka,w
                    stanach czy kanadzie gdzie mieszka duzo polakow,jezeli
                    dyskusja bedzie na temat
                    zydow,murzynow,somalijczykow,to wyrazacie sie bardzo
                    negatywnie,o czym to swiadczy.Jezeli chodzi o jezyk
                    hebrajski,no coz,chcialbym go znac,bylbym bogatszy
                    umyslowo,uwazam ze kultura a zwlaszcza religia
                    zydowskajest najprawdziwsza bo byla pierwsza.
                    • anomnis Do Majki (1) i Leszka (2) 27.03.01, 06:12
                      Majko, jestes fantastyczna ze swoja umiejetnoscia
                      punktowego pointowania (usmialem sie po pachy; nie
                      mylic, bron Boze, z parchami); mysle, ze i na inne
                      tematy rozmowa z Toba bylaby naprawde interesujaca...
                      Szczerze pozdrawiam. Andrzej. Leszku, zapewne
                      znany Ci W. I. Lenin powiadal: uczyc sie, uczyc sie i
                      jeszcze raz uczyc sie. Dopiero po wdrozeniu tej
                      dyspozycji do Twojej umyslowej praktyki wypowiadaj sie
                      na tematy, o ktorych Twoje pojecie jest - mowiac
                      eufemistycznie - dosyc ograniczone. Uwierz mi, ze
                      judaizm jest jedna z najmlodszych religii swiata, a
                      jesli nie wierzysz, sprawdz w jakiejkolwiek
                      encyklopedii. Tu - gwoli dyskusyjnej uczciwosci -
                      dodam, ze z kolei katolicyzm, nb. wywodzacy sie wprost
                      z judeo-chrzescijanstwa tez do "staruszkow" nie nalezy,
                      ale to w koncu na tym polega nie tylko ontologiczna
                      ciaglosc cywilizacyjna lol. A.
                    • Gość: Marc!n Re:Leszek .Mowisz po hebrajsku? IP: 192.168.26.* / *.uci.agh.edu.pl 12.04.01, 12:22
                      Leszku skad te relacje o biciu murzynow ???
                      Czy naprawde tak dawno nie byles w Polsce ???
                      Znam kilku obcokrajowcow i to czesto czarnoskorych,
                      widuje wielu na ulicach mojego miasta, nawet indian
                      z ameryki poludniowej, czy ich bija ??? nie spotkalem
                      sie z tym. Wprowadzaja oni swoisty folklor, nawet azjaci
                      sa wiecej niz tolerowani. Ostatnio na dworcu autobusowym
                      kilku z nich otwarlo knajpe - i co dla niektorych dziwne
                      miejscowi zule dobrze sie do wlascicieli odnosza,
                      sam bylem zdziwiony :)
                      Co do religi i kultury ktora byla pierwsza to chyba
                      nie czytales wielu ksiazek na temat starozytnych cywilizacji.
                      Informuje cie duzo wczesniej od Żydow byli sumerowie i
                      asyryjczycy i ich bogowie. Co do kultury zydowskiej jest bardzo ciekawa
                      owszem sam kiedys szukajac wlasnej drogi w zyciu, bedac mlodym
                      czlowiekiem wpadlem na pomysl zeby przyjac religie judaistyczna.
                      Zniechecila mnie jednak wizja obzezania - to dla mnie za wiele =:)
                      Szczegolnie jak nie jest sie juz niemowlakiem to sie to duzo mocniej
                      przezywa :)
              • Gość: wp Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 28.03.01, 13:51
                Przepraszam za twojego tatusia, od ktorego nauczyles sie cynizmu i prowokacji polityczno-gospodarczej,on i
                jemu podobni jak pisze jeden z wielu "wdziecznych" inaczej zydowskich emigrantow 68 "prof." T. Gross, ze
                wystawiali bramy triumfalne na czesc wojsk sowieckich po 17.09. 1944r.
                Calowali czolgi sowieckie, denuncjowali setki tysiecy Polakow, mordowanych i zsylanych na Sybir.
                Potem po 1944 r. oni i ch dzieci wykonczyli setki tysiecy patriotow.
                Przepraszam za agenta niemieckiego i sowieckiego Cyrankiewicza. Bermana, Bieruta, Rozanskiego,Minca
                agentow NKWD itd.. itd. Potem przepraszam za Mazowieckiego, ktory opowiedzial sie za pozostawieniem Armii
                Czerwonej, (w efekcie tego nawet Republika Radziecka Litwy nas wyprzedzila), pozostawieniem aktywow
                RWPG, za niszczenie akt ze zmienionymi nazwiskami na polskie, przepraszam za Balcerowiczow,
                Lewandowskich itd. za wszystkie afery FOZZ, rublowa, markowa, tytoniowa,...ograbienie spoleczenstwa z
                oszcednosci dolarowych, .....,.....,za Krzaklewskiego i 4 reformy, kasy chorych, ZUS, Alota,....
                i na koniec Kwasniewskiego. Mimo tych zbrodni, oszustw, kradziezy i zniszczen kochamy Zydow tak bardzo, ze
                ich ciagle wybieramy.Sprawdz ilu ich wybralismy. Oko ci zbieleje. I ani SEjm ani Rzad nie protestuje Wiec kolego
                Zydzie kochany kto Ci wmowil ze Was nienawidzimy?
                Jak Cie okropnie oszukuja w tej Ameryce. Przed 2 wojna swiatowa polscy Zydzi pisali artykuly w zydowskich
                pismach za oceanem by wyludzic pomoc nie o tym , ze przegrywaja w w handlu i przemysle ale w" pogromach".
                I zarabiali jedni i drudzy. Dzis nie ma pogromow to odswieza sie stare, w nadziei, ze niezyjacy swiadkowie
                nie sprostuja. I wyludzi sie od Polakow kochajacych Zydow kolejne 65mlrd $.
                Tak to jest, ze nieodwzajemniona milosc wymaga coraz to wiekszych pieniedzy a zamiast miloscia oodplaca sie
                nienawiscia! Kochamy i bedziemy placic.
                • Gość: kathall Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.*.*.* 29.06.01, 15:06
                  powodz w 97 to tez ani chybi ich sprawka (NO BO TO PRZECIE ZYD ZAWSZE
                  WSZYSTKIEMU WINIEN), wezcie sie barany jeden z drugim do roboty (tak jak
                  normalna czesc naszego spoleczenstwa) zamiast szukac winnych gdzie sie tylko da

• Gość: Robert Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 10.0.0.* / *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 11:21
                Tak z ciekawości, bo nie wiem o tym zbyt dużo: jakich mądrych ludzi wydał naród
                żydowki? Czy jacyś Żydzi wynaleźli coś ku ogólnemu dobru. Pochwal się Leszku
                waszymi żydowskimi sukcesami.
          • Gość: Mark Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.proxy.aol.com 27.04.01, 07:42
            Po pierwsze gnido zydowska nie kto inny tylko tacy jak Ty zabili twoich
            braci i teraz chcesz zabic rowniez swoje dzieci Jezeli glabie potrafisz cos
            myslec to powinienes sie na tym zastanowic ze to nie tylko Polakow ale caly
            swiat jest juz przeciwko Wam .Czy durniu nie widzisz ze coraz czesciej w
            samej ameryce strzelaja do Was i Waszych dzieci i to nie Polacy.
            Jezeli mowisz o kradziezy to daj mi jeden przyklad co ci Polacy ukradli.
            Bo ja Ci dam tysiace co zydzi nakradli i do dzisiaj kradna.Co do pracowitosci
            to daj sobie spokoj sam przyznajesz ze Polacy Wam sprzataja bo jestescie
            nierobami i najwiekszymi brudasami .Nie myl kombinatorswa z
            pracowitoscia ,poniewaz pracowitosc to jest np.sprzatanie a kombinatostwo wy
            nazywacie pracowitoscia ale cala reszta uwaza to za zlodziestwo.Osobiscie mialem
            w swojej firmie dwoch Zydow i nie wylecieli za to ze byli Zydami lecz to ze
            donosili mi na innych i to nieprawde i to macie we krwi.
      • Gość: Bolko Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.ny.us.prserv.net 25.04.01, 07:20
        Gość portalu: Jurek napisał(a):

&#62 Właśnie takie komentarze wzbudzają w nas Polakach antysemityzm. Wam Żydom
        &#62 zawsze coś nie pasuje, ciągle czegoś szukacie, żądacie i oczekujecie. Wasi
        &#62 pseudodokumentaliści produkują własną historię przygotowując grunt pod proces
        &#62 odszkodowań. Jestem za poszanowaniem świętego prawa własności,ale wasze
        &#62 zachowania budzą we mnie wstręt. Czy konieczne jest robienie z nas Polaków
        &#62 morderców aby wywrzeć na waszych sędziach nowojorskich korzystny wyrok?
        &#62 (Ciekawe jaki skutek ma wyrok takiego sądu dla niezależnego kraju?
        &#62 Proponowałbym oddać Wam Wasze nieruchomości i ziemie pomniejszone o kwoty które
        &#62
        &#62 przez 50 lat Polska łożyła na ich utrzymanie.
        Zgadzam sie z Toba. Postawilbym jednak kilka warunkow:
        1.Kazdy byly wlasciciel musi sam udowodnic ponad wszelka watpliwosc,ze byl
        wlascicielem nieruchomosci,ze nieruchomosc ta nie zostala sprzedana przez niego,
        ze nieruchomosc ta nie zostala zniszczona w wyniku dzialan wojennych, ze nie
        otrzymal za swoja wlasnosc zadnego odszkodowania...
        2. Sprawy te musi rozpatrywac polski sad z wylaczeniem z postepowania prawnikow
        narodowosci zydowskiej, a przedtem wszelkie pozwy w tej samej sprawie w sadach
        innych panstw musza byc wycofane.
        3. Oplaty sadowe jakie wnosiliby dawni wlasciciele zostana przeznaczone na pomoc
        socjalna dla rodzin o skandalicznie niskich (lub zadnych) dochodach oraz na
        usuwanie skutkow dotychczasowej polityki wyniszczania narodu.
        Z powazaniem

• davor Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... 27.03.01, 14:52

Wszechobecne w Polsce chamstwo nie jest żadną cechą polską, stan gospodarki polskiej też nie ma
      z polskoscią n i c wspólnego.
      To raczej wynik ostatnich 50 lat takiego, a nie innego gospodarowania (wzorce nie były raczej
      polskie), takich, a nie innych wzorców zachowań (nie mających nic wspólnego z polską galanterią,
      prędzej z sowieckim chamstwem).
      Prawda natomiast jest, że głosując w wyborach na ludzi będących kontynuatorami tamtych "tradycji"
      (wcale nie tylko SLD) głosujemy za:
      - państewkiem kolesiów z systemem opartym na tzw. "znajomosciach"
      - państwowymi szkołami z niedouczonymi nauczycielami
      - kulawą, państwową służbę zdrowia
      - rozdawaniem nieistniejącego dobra
      - obiecankami-cacankami
      - dalszym rozprzedawaniem za bezcen polskiego przemysłu
      etc.

Mógłbym tak długo wymieniać - wiadomo, o co chodzi.
      Wiem, jedno: nic z tego nie służy ani odnowie moralnej w naszym kraju, ani wzrostowi
      gospodarczemu. Rodzić więc bedzie dalszą frustrację i kompleksy maskowane sztuczną
      zuchowatoscią.
      I tak dalej...
    • Gość: Krzysiek Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 212.244.149.* 27.03.01, 15:21
      Ta wypowiedź świadczy o dużych problemach osobistych i kompleksach autora.
      Proponuje więcej samokrytyki i odrobinę obiektywizmu. Nie wolno z ofiar
      faszyzmu robić oprawców.
      Polecam wizytę u psychoanalityka.
      Pozdrawiam
      Krzysiek
      • Gość: JACEK ZYD,ZYD,ZYD-nudzi mnie to. IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.01, 13:14
        Wlacze telewizor - program o Zydach. Slucham radio- program o Zydach. Czytam
        gazete- artykul o Zydach. Nie rozumiem, dlaczego az tak duzo pisze sie o nich.
        W koncu rzeczywiscie uwierza, ze sa "narodem wybranym". Ktos kiedys powiedzial,
        ze na holocauscie beda robic kase przez jeszcze najblizsze 100 lat. Ot i cala
        historia tej dyskusji. Sami dajecie im temat do dyskusji i w ten sposob ciagle
        sa na piedestale.
        • Gość: kw Re: ZYD,ZYD,ZYD-nudzi mnie to. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 28.03.01, 14:11
          Gość portalu: JACEK napisał(a):

&#62 Wlacze telewizor - program o Zydach. Slucham radio- program o Zydach. Czytam
          &#62 gazete- artykul o Zydach. Nie rozumiem, dlaczego az tak duzo pisze sie o nich.
          &#62 W koncu rzeczywiscie uwierza, ze sa "narodem wybranym". Ktos kiedys powiedzial,
          &#62
          &#62 ze na holocauscie beda robic kase przez jeszcze najblizsze 100 lat. Ot i cala
          &#62 historia tej dyskusji. Sami dajecie im temat do dyskusji i w ten sposob ciagle
          &#62
          &#62 sa na piedestale.

Co tu rozumiec. Maja "Bolka", prezydenta. Rzad, massmedia i starych stalinowcow i ich dzieci w ambasadach pod
          wodza Gieremka. Przeciez nie bylo dekomunizacji i lustracji a rzad, ktory probowal to zrobic padl w nocy w maju
          1992r.
          W Czechach komunistow naslanych przez Moskwe odsunieto n a15 lat. A agentom w jedna noc odebrano pistolety i
          kierownictwo. No to i efekty sa inne. Armia Czerwona wyszla kilka lat wczesnie i jeszcze zaplacila odszkodowania.
        • Gość: Bolko Re: ZYD,ZYD,ZYD-nudzi mnie to. IP: *.ny.us.prserv.net 25.04.01, 07:37

&#62 Wlacze telewizor - program o Zydach. Slucham radio- program o Zydach. Czytam
          &#62 gazete- artykul o Zydach. Nie rozumiem, dlaczego az tak duzo pisze sie o nich.
          &#62 W koncu rzeczywiscie uwierza, ze sa "narodem wybranym". Ktos kiedys powiedzial,
          &#62
          &#62 ze na holocauscie beda robic kase przez jeszcze najblizsze 100 lat. Ot i cala
          &#62 historia tej dyskusji. Sami dajecie im temat do dyskusji i w ten sposob ciagle
          &#62
          &#62 sa na piedestale.

Moze wiec od slow przejsc do czynu i bedzie po temacie?
        • Gość: zalek Re: ZYD,ZYD,ZYD-nudzi mnie to. IP: *.nyc.adsl.bellatlantic.net 28.05.01, 18:35

&#62 W koncu rzeczywiscie uwierza, ze sa "narodem wybranym".
          [...]
          Najgorsze jest to ze nawet w kosciolach nie tylko o Zydach gadaja, rzezby i
          obrazy Zydow wieszaja na scianach ale i do Zydow/ek modlic sie kaza.

Zalek
      • Gość: Bolko Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.ny.us.prserv.net 25.04.01, 07:33
        Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

&#62 Ta wypowiedź świadczy o dużych problemach osobistych i
        kompleksach autora.
        &#62 Proponuje więcej samokrytyki i odrobinę obiektywizmu.
        Nie wolno z ofiar
        &#62 faszyzmu robić oprawców.
        &#62 Polecam wizytę u psychoanalityka.
        &#62 Pozdrawiam
        &#62 Krzysiek

Pewnie brakuje Ci pacjentow, wiec probujesz komus wmowic
        chorobe? Radze czytac wiecej Talmuda, to moze pomoc w
        pomnazaniu dochodow...
    • Gość: jacek Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 213.224.84.63, 213.224.83.* 30.03.01, 16:07
      pomiocie jeden podaj adres a zrobie ci Jedwabne.(indywidualne)
      mieszkam od 15 lat w Antwerpi i z Polakow nikt sie tu nie smieje a zwas owszem
      tak
    • Gość: SZ Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.01, 13:53
    • Gość: S Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 213.76.74.* 31.03.01, 13:53
    • Gość: Szymon Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: 213.76.74.* 31.03.01, 13:56

Hej Malkele!!
      Nie jest tak żle jak piszesz, i nie przemondrzaj się bo sam jesteś śmieszny.
      Internet nie zapominaj jest dla wszystkich, świrów też. Polski Żyd. Szalom

• Gość: Bolko Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.ny.us.prserv.net 25.04.01, 06:56
        Dla Szymona. Jak sie jakasz to zrob to chociaz po
        polsku. Lacina kuchenna nie jest jezykiem dyskusji,
        lecz stalinowskiego zamordyzmu.Z powazaniem
    • Gość: Irena Re: WY POLACY NIE LUBICIE NIKOGO... IP: *.mi.sprintbbd.net 31.03.01, 21:32
      Krok po Hey ty zydzie nie badzc taki madry bo nawet swoimi pietami nie
      dorastasz do polskiej inteligencji!!!!. Zastanawie mnie kto jest , kto byl i
      kto bedzie zawsze najbardziej wysmiewanym i nienawidzonym narodem na swiecie?
      Nawet nie potraficie utworzyc wlasnego panstwa bo nikt was nie chce (Israel w
      opini wszystkich ludzi nie istnieje )a wy trzymacie sie AMERYKI jak rzep
      psiego ogona ,zeby utrzymac to sztuczne stworzone panstwo bo bez niej
      bylibyscie nikim!!! POPRAWDA RANI!!!!Cy wiesz , ze ZYDZI w latach 40 nie mogli
      spokojnie spacerowac po ulicach ameryki bez obawy , ze beda zabici!!Tak oto
      wszyscy was kochaja!!! Czy wiesz jaka reputacje maja zydzi na swiecie? Wy
      zydzi to nic innego jak tylko DIRTY GOLD DIGGERS!!!! Za pieniadze to nawet
      zaprzedalibyscie dusze diablowi!!!Przestancie nagabywa polske i inne narody bo
      nic wam sie od nich nie nalezy!!!. Wy jestescie odpowiedzialni za HOLOCAUST
      (istnieje na to dowody), pamietaj KLAMSTWO MA ZAWSZE KROTKIE NOGI!!. Na konie w
      Polsce nie ma miejca dla ZYDOW gdyz wy nie zaslugujecie na jakakolwiek pomoc z
      naszej strony. Po tym wszystkim co my dla was zrobilismy tak nam sie
      odplacacie. Lepiej uwazaj na ulicach bo reksio grasuje!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka