simplex 14.10.05, 13:55 Kolejny argument zeby nie glosowac na kaczora :D Simplex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksimum Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 14:05 Wszystkim myslacym blizszy jest plan Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Szkodniki popierają szkodnika. Nic w tym dziwnego. 14.10.05, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Szkodniki popierają szkodnika. Nic w tym dziw 14.10.05, 14:26 Przypomieć ci mrówkojadzie kto opowiada się z donaldem z kreskówek? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Ciemnota i moherowe berety - sam Kurski nazwał tak 14.10.05, 14:31 wyborców Kaczyńskiego - kto nei wierzy niech posłucha TOK FM. Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Ciemnota i moherowe berety - sam Kurski nazwa 14.10.05, 15:23 To teraz kurski jest dla Ciebie autorytetem? Wolisz nie rozmawiac o "osobistościach" popierających pacynkę,wstyd czy zakłamanie? To może porozmawiamy o kondycji intelektualnej kandydatów,bo mi się widzi że choć zwolennicy kaczyńskiego to (jak utrzymujesz) ciemniaki,sam się do nich nie zaliczam,bo nie cierpię choroby władzy(tusek ostatnio też się tym zaraził)to głosują na czlowieka,z pewnością inteligentnego.kwiat intelektu zaś popiera wyjątkową miernotą,która nie potrafi samodzielnie sklecić zdania,posługując się wciąż komunałami,których nauczył ją,jak papugę,treser. Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a po co nam chłoptaś prezydent bez angielskiego 14.10.05, 16:39 zagłosuję na każdą partię która zniesie urząd prezydenta, który nie jest do niczego potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Chiński Mandaryn na szlaku papieskim. 15.10.05, 03:24 Chiński Mandaryn na szlaku papieskim. Patrzę , patrzę na tę góralską kolaskę jak na lektykę i już wiem Chiński Mandaryn na szlaku papieskim w góralskim kapeluszu! Ten program gospodarczy jak chińszczyzna, PiS da wszystkim! Czi Pan Ka Czi Ski lubić ryż? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalski_nowak GW: Najpierw Cimoch, teraz Tusk.. 15.10.05, 11:06 GW popiera tylko horagiewki, karierowiczów i bezbarwne postacie. I bezbarwną Polskę bo w takiej najłatwiej przyczaić się Rywinowi. Tusk zmienił się w Kwacha II, już nawet przeciwny programowi PO: wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2969092.html Odpowiedz Link Zgłoś
filez Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 14:14 Wszystkim myślącym inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
dufferin Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 14:39 myslacy sie znalazl... :) JA WIEM NAJLEPIEJ A JAK KTOS MYSLI INNACZEJ TO ZXNACZY ZE WOGOLE NIE MYSLI... masz racje glosuj na Kaczora bo on wlasnie takia retoryke przedstawia -wszyscy powinni myslec i miec takie same poglady jak ja! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 14:07 Znając PSL poprą każdego u którego w perspektywie moga ugrać kilka stołków w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 14:10 Myślałem że to będzie na pierwszej stronie, a nie jest. Ale co tam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 14:21 Tylko Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 20:04 Pawlaki i rydze popierają Kaczyńskiego. A potem wielkie zdziwienie, że w sondażach Tusk wygrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Jak głąb z głąbem 14.10.05, 14:39 PRL trzyma z PRL-em. Głąb z głąbem wspólny język zawsze znajdzie. Obrzydzenie bierze... Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum TUSK JAKO PREZYDENT 14.10.05, 14:55 pelnomocnikiem d/s bezrobocia. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2967808.html To sie mozna usmiac! Bedzie usilnie walczyl o coraz wyzsze! Odpowiedz Link Zgłoś
mvagner Re: Jak głąb z głąbem 14.10.05, 15:55 > PRL trzyma z PRL-em. Primo, PSL działało jeszcze przed PRL Secundo, może nie zrozumiałem, masz na myśli sojusz Tusk, SdRP, SLD, GW? Fakt, obrzydzenie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Back in the PRL 14.10.05, 16:02 Nie zrozumiałeś. Miałem na myśli buractwo i słomę, która wyłazi z butów i staje się coraz bardziej widoczna w kampanii wyborczej Kaczyńskiego. PSL idealnie do niej pasuje. Back in the PRL. mvagner napisał: > > PRL trzyma z PRL-em. > Primo, PSL działało jeszcze przed PRL > Secundo, może nie zrozumiałem, masz na myśli sojusz Tusk, SdRP, SLD, GW? Fakt, > obrzydzenie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Re: PSL:-BURAKI !!!! 14.10.05, 15:01 Przywódcy PSL zachowali się jak typowe buraki i jest to jeszcze jeden argument aby nie głosować na kaczora(jaka zależność:burak-kaczor).Ich apel do całego społeczeństwa uwłacza przyzwoitym obywatelom naszego kraju,oni nie mają moralnej legitymacji zwracać się do wszystkich choćby z powodu lichego wyniku wyborczego i marginalizacji ich jako partii chłopskiej przez Samoobronę,która jest autentycznym reprezentantem wsi.WYBIERZMY NA PREZYDENTA TUSKA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum LEWAKI-BURAKI !!!! 14.10.05, 15:08 kabu12 napisał: > Przywódcy PSL zachowali się jak typowe buraki i jest to jeszcze jeden argument > aby nie głosować na kaczora(jaka zależność:burak-kaczor).Ich apel do całego > społeczeństwa uwłacza przyzwoitym obywatelom naszego kraju,oni nie mają > moralnej legitymacji zwracać się do wszystkich choćby z powodu lichego wyniku > wyborczego i marginalizacji ich jako partii chłopskiej przez Samoobronę,która > jest autentycznym reprezentantem wsi.WYBIERZMY NA PREZYDENTA TUSKA !!!!!!! A dlaczego nie piszesz,ze cala LEWICA stoi jak jeden maz za rzekomo prawicowym Tuskiem??? Jest wiecej niz prawdopodobne,ze Tusk nie ma nic wspolnego z prawica i bedzie bronil UBekow na wysokich stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: LEWAKI-BURAKI !!!! 14.10.05, 15:24 maksimum napisał: > kabu12 napisał: > > > Przywódcy PSL zachowali się jak typowe buraki i jest to jeszcze jeden > argument > > aby nie głosować na kaczora(jaka zależność:burak-kaczor).Ich apel do całe > go > > społeczeństwa uwłacza przyzwoitym obywatelom naszego kraju,oni nie mają > > moralnej legitymacji zwracać się do wszystkich choćby z powodu lichego wy > niku > > wyborczego i marginalizacji ich jako partii chłopskiej przez Samoobronę,k > tóra > > jest autentycznym reprezentantem wsi.WYBIERZMY NA PREZYDENTA TUSKA !!!!!! > ! > > A dlaczego nie piszesz,ze cala LEWICA stoi jak jeden maz za rzekomo prawicowym > Tuskiem??? > Jest wiecej niz prawdopodobne,ze Tusk nie ma nic wspolnego z prawica i bedzie > bronil UBekow na wysokich stanowiskach. Jaka cała lewica??? Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: PSL:-BURAKI !!!! 14.10.05, 15:26 Jak wiekszośc,a może wszyscy zwolennicy tuseka nie wykazujesz się umiejętnością czytania,umiesz choć postawić krzyżyk przy właściwym kandydacie? Odpowiedz Link Zgłoś
holahola01 Re: PSL:-BURAKI !!!! 14.10.05, 16:06 Zibi, daj sobie już spokój. Nie jesteś na tyle rozumny, aby zauważyć, że to forum i ten portal nie jest dla ciebie? Idź już sobie, poszukaj sobie czegoś o państwie socjalnym, a może nawet o takim państwie, gdzie wszyscy mają tyle samo, nikt nie zarabia więcej, się nie wywyższa itp... Czy to rozumiesz i przestaniesz tu wszystkich zamęczać? Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: PSL:-BURAKI !!!! 14.10.05, 18:48 Co Ty kukiełko o mnie wiesz(?),rozumiem że to forum dla niedorozwiniętych,czyli takich,którzy wierzą że tusk posiadl zdolność myślenia.Jak widac po wypowiedziach,niedorozwinieci zabraniają apelowac o udzial w wyborach,niedorozwinieci,lub jak wolisz(bo tamto słowo jest zapewne dla Ciebie zbyt trudne)idioci(jak wasz idol) uwazają że to ich forum.Ja uważam zaś że może choc kilku podniesie o kilka procent swój poziom intelektualny(jeżeli można użyć takiego eufemizmu)obcując z kimś kto ma inne zdanie. Zresztą ... szkoda gadać,zmieńcie regulamin tego forum i rejestrujcie tylko takich z IQ poniżej 80-ciu,zostaniecie we wlasnym gronie i będziecie się mogli głaskać do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
holahola01 Re: PSL:-BURAKI !!!! 15.10.05, 01:33 Gościu, w twoim przypadku o IQ nie ma co mówić. Od Kaczki różnisz się tylko tym, że masz jeden zwój w mózgu więcej i nie srasz na środku podwórza. A proście - za twym ideolem - Spieprzaj stąd dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: PSL:-BURAKI !!!! 15.10.05, 01:47 co to wogole za padlina? Czemu zacietrzewione burctwo uważa Tuska za chodzącą mądrość, a Kaczora i zwolennikó za kretynów? Bo tak w GW zasugerowała wam propaganda, a wy oczywiście bezkrytycznie i z jadem na oponentów? Ciekawe czy któryś z tych wściekłych tuskowców zna chociaż programy, na pewno nie usłyszał nic od Tuska, bo on tylko komunałami dysponuje... Był tu temat, w którym namawiano do cytowania czegoś mądrego pochodzącego z ust Tuska i nikt nic nie napisał ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Re: PSL: podobnie jak PiS mówi: socjalizm - 14.10.05, 15:37 tak, wypaczenia - nie. Już gdzieś to słyszałem. Chyba u Gomulki. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: PSL: podobnie jak PiS mówi: socjalizm - 14.10.05, 15:49 A czy to wazne czy Tusk lub Kaczor. Ten sam czort - czyli dla Polski wielka szkoda. Trzeba blo rozsadanie glosowac w 1-szej turze i nie dopuscic tych dwu do powtorki finalowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Są za "socjalizmem', bo wtedy musi być KTOŚ,kto DZ 14.10.05, 16:42 IELI. I oni właśnie chcą być tym "kimś". A ten cierpiący lud pracujący miast i wsi to pretekst dla głupoli :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka49 Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 17:27 proponuję ludzi PSLu,Samoobrony, LPRu,słuchaczy Radia Maryja,ludzi z podstawowym wykształceniem, mieszkających na wschodzie Polski bądź na południu, oczywiście jeszcze mieszkających na wsi pozbawić prawa do głosowania, bo nie wiedzą,że naród Polski zbawi nie Kaczor,tylko Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 18:00 Nie, po prostu Kaczyński może zrobić referendum w sprawie powołania IV RP i niech sobie rządzi na wydzielonym terenie jeśli taka wola poddanych. Chociaż taniej i z większym pożytkiem byłoby napisać mu specjalną wersję Tibii i niech się facet bawi z kolegami :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 18:47 Odezwał się medialnie Oświecony Absolutyzm. Spytam tylko nieśmiało, jakiej metody byś użył, by pozbawić wymienione grupy społeczne praw "do głosowania"? Przez eliminację? Jesteż "wykształconym, inteligentnym" liberałem, odpowiedź nie powinna więc nastręczyć Ci kłopotu. kaczka49 napisała: > proponuję ludzi PSLu,Samoobrony, LPRu,słuchaczy Radia Maryja,ludzi z podstawowy > m > wykształceniem, mieszkających na wschodzie Polski bądź na południu, oczywiście > jeszcze mieszkających na wsi pozbawić prawa do głosowania, bo nie wiedzą,że > naród Polski zbawi nie Kaczor,tylko Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka49 Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 18:56 Jeżeli nie odczytał hrabia kpiny w moim tekscie, to mi przykro.Jesteś chyba jeszcze młodym hrabią.JESTEM ZA KACZYŃSKIM-prościej już się nie umiem wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Do kaczki49 14.10.05, 22:16 Kpiny kpinami, ale tego rodzaju teksty wywołują we mnie zawsze sprzeciw i złe skojarzenia. Jestem już nieco starszym hrabią. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 18:33 simplex napisał: > Kolejny argument zeby nie glosowac na kaczora :D To Twój argument? Nie rozwiniesz skrzydeł? Napisz coś więcej, Twoje rewelacje mogą być wielce ekscytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 18:57 Podstawowym argumentem , by nie glosowac na PIS jest to , ze jes to partia SOCJALISTYCZNA !!!! Socjalistom mowimy zdecydowane NIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 18:58 Dziwi mnie to szczerze, albowiem ci z PSL-u to czystej krwi liberałowie. Urządzeni w różnych giełdach towarowych (nie mówiąc o straży pożarnej), BGŻ- tach i innych zyskownych dla rolników (jak słychać na wsi nie wszystkich) interesach. Może chodzi o to, że powiedzieć można wszystko, a koalicję lepiej zawierać z silniejszym? (bo liczniejszym) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: PSL: wolimy zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego 14.10.05, 20:07 Jacy znowu liberałowie? Ty wiesz, co to słowo znaczy? Działacze od Pawlaka to pasożytująca na rolnictwie mafijna biurokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM !!!!! 15.10.05, 09:56 Brawo PSL!!! PROF.LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jk49 Re: Dlaczego PSL głosuje na Kaczkę? 17.10.05, 09:02 Bywałem ostatnio kilka razy na wschodzie Polski - okolice Białej Podlaskiej. Tam, wśród chłopów Kaczyński ma bardzo silny elektorat. Ciekawy co tak naprawdę ich przyciąga do tego właśnie kandydata delikatnie prowokowałem rozmowy na ten temat. No bo różni socjologowie mówią, że tam bieda, więc kwestie socjalne, strach przed liberalną gospodarką itd. GUZIK PRAWDA! Oni wcale się Tuska nie boją, wręcz przeciwnie, doceniają, analizują, widzą szanse. Pewnie by na niego głosowali, ale jest jedno malutkie "ale", które sprawia, że muszą głosować na Kaczyńskiego: "No bo panie, Tusk żył bez ślubu kościelnego". To mnie zupełnie powaliło. Ja w każdym razie gorąco współczuję Kaczyńskiemu takiego elektoratu, który zresztą robi mu gros poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś