read1 17.10.05, 08:41 Dzisiejsze zachowanie Olejnik w Zetce można tylko porównać do pierwszej hieny polskiego dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa.com Re: Gembarowski II 17.10.05, 08:56 Nie słuchałam. A czym się tam sie znówu naraziła sanownym słuchaczom pania Monika? Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Gembarowski II 17.10.05, 09:04 o tu jest link: www.radiozet.pl/n_rozmowy.htm,4090 Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Gembarowski II 17.10.05, 09:24 Niestety posłucham wieczorem. Spiesze się. Ale dzięki za link pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Kaczynski pytal znajomych ... 17.10.05, 11:31 "Został za to ukarany, zrobił to w całkowicie marginesowym czasopiśmie, a następnego dnia usłyszeliśmy atak, niezwykle ostry, ze strony sztabu, bo obieg tego pisma, którego nazwy nawet nie chcę wymieniać, to jest obieg, jak sądzę, dotyczący promilów dosłownie... Monika Olejnik: Nie, to jest pismo, które ma nakład 250 tys. egzemplarzy, bodajże. Lech Kaczyński: No, ale jakie czytelnictwo? Ja się pytałem wśród moich znajomych, kto czyta to pismo i właściwie nikt go nie czyta. " No to mamy wszystko jasne. Licza sie znajomi Pana Kaczynskiego, a reszta to margines, ktory moze spieprzac.... Ej!!!! katarynka.katarynka - czy mowil Ci ktos juz ze masz ladne oczy i wogole nie manipulujesz? A jezeli juz to tylko troszeczke i w marginalnych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Gembarowski II 17.10.05, 08:59 ciekawe tylko, czy zleceniodawca dalej ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: jak Kaczyński zna język polski 17.10.05, 10:28 "Proszę panią" i "marginesowe" pismo w jednym zdaniu - mistrz mowy polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: jak Kaczyński zna język polski 17.10.05, 11:16 piotr7777 napisał: > "Proszę panią" i "marginesowe" pismo w jednym zdaniu - mistrz mowy polskiej > proszę panią ...do tańca,tylko dama nie zrozumiała! Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Gembarowski II 17.10.05, 11:04 można już mówić o Kulcie Dziadka w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Moniki zachowania "efektem gasnacej swiecy" można 17.10.05, 10:33 z powodzeniem tłumaczyć. Wie Olejnik,ze tylko w Gazecie będzie mogła istnieć i adjustować teksty, jak Maleszka. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Gembarowski II 17.10.05, 10:57 Wysłuchałem rozmowy i rzeczywiście - zdumiewające że dziennikarki nie interesuje w ogóle prawdomówność Tuska-kandydata, uznała ona że dziadek Tuska i to co Tusk o nim powie może kandydatowi wyłącznie pomóc, albo być neutralne. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: po prostu oczywistym jest, 17.10.05, 11:14 ...że Tusk nie skłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Pan Krzakleski do dziś nie może się uspokić ! 17.10.05, 11:26 Leczył się na nerwy po tym co ten cham Mu narobił ! Grebałkowski musi odejść !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Dwa światy 17.10.05, 13:28 Gembarowski wystąpil w programie Kuby Wojewodzkiego w Polsacie. Mówił m.in. dlaczego zdenerwowal go Krzaklewski, co w konsekwencji spowodowało jego glosną ripostę, a w dalszej konsekwencji utratę pracy: Krzaklewski prezydentem nie został, ale i Gembarowski przestał pracowac w TVP. Szkoda, bo to bardzo zdolny dziennikarz (co byla widac i w niedzielę w programie )chocby w porownaniu do samego Kuby. Dwa swiaty! Ale to Kuba ma fanów. Durnoty w Polsce coraz więcej.A talenty sie marnują. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 A co dziś? 18.10.05, 13:50 Dzisiaj w rozmowie z Tuskiem, nie wiadomo dlaczego, nie zachaczyła o swój ulubiony temat tzn. dziadka Tuska. To chyba niedopatrzenie, ale przez to nie wiemy czy Tusk już wyrzekł się swej stryjecznej babki. Rozmowa odbyła się w przyjaznej atmosferze i nie zakończyła przed czasem jak wczorajsza z Kaczyńskim. Po prostu było miło... i mdło. Odpowiedz Link Zgłoś