Dodaj do ulubionych

Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana w RP

22.10.05, 15:39
czyli w katoliclkimù nadzwyczaj kraju.Ten tozesz pan Fryderyk nie tylko,ze
byl masonem (tfuj !) to w dodatku zyl w nielegalnym zwiazku z kobieta dosc
lekkich ponoc obyczajow tfuj, tfuj,tfuj !!). Precz z demoralizacja dzieci i
wydawaniem panstwowych pieniedzy na jakies tam konkursy lu czci tego
antychrzescijanina !
Czekamy na protesty sluchaczy RM ! Dosc tego !
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 22.10.05, 15:56
      A Prezio co z Jolą na kocią łapę?...
      • gorby Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 22.10.05, 16:02
        Nie ma konkursow muzycznych ku czci prezia, wiec po co go do tego mieszasz,
        bolszewiku ?
        • asienka32 Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 22.10.05, 16:04
          gorby napisał:

> Nie ma konkursow muzycznych ku czci prezia, wiec po co go do tego mieszasz,
          > bolszewiku ?

A ten był ku czci Chopina czy Rydzyka, skoro tego drugiego mieszasz do tego
          antyklerykalny czerwony matołku?
          • gorby Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 22.10.05, 16:10
            Nie wiedzialem, ze Rydzyk polubil masonow, brunatna kretynko. Nie wiedzialem
            tez,ze przestal potepiacf nielegalne zwiazki, wymodzona oszolomko.
            • t-800 Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 22.10.05, 16:11
              gorby napisał:

> Nie wiedzialem, ze Rydzyk polubil masonow, brunatna kretynko.

Rydzyk zawsze lubił masona Jana Olszewskiego.
            • asienka32 Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 22.10.05, 16:18
              Od tygodni imponujesz na forum wiedzą na temat każdego pierdnięcia ojca
              dyrektora, chyba więc, gdyby rydzyk rzeczywiscie masonów polubił, wiedział byś
              o tym pierwszy.
              Mam wrazenie, że słuchasz radyja kilka razy częściej niż okrzykniete przez
              ciebie oszołomy.
              Zmień stację w radioodbiorniku np. na RMF a swiat stanie sie od razu
              piękniejszy.
              • t-800 Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 22.10.05, 16:20
                Ale on nie może zmienć. Służbowo słucha.
                • asienka32 Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 22.10.05, 16:22
                  W dobrze zarzadzanej firmie pracowników przesuwa się na stanowiskach zeby nie
                  mieli dziur w mózgu.
                  Jak widać, nie w każdej :)
        • t-800 Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 22.10.05, 16:09
          gorby napisał:

> Nie ma konkursow muzycznych ku czci prezia, wiec po co go do tego mieszasz,
          > bolszewiku ?

No jak to co? Z Jolką żyje bez ślubu. Nie czekasz na protest słuchaczy RM?
      • dr.kidler Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 22.10.05, 16:20
        t-800 napisał:

> A Prezio co z Jolą na kocią łapę?...

Bislup Paetz bral slub ze swoimi ...?
      • keller1 Re: Dlaczego muzyka Chopina powinna byc zakazana 23.10.05, 00:15
        on jest pirdnięty!
    • fryda12 tylko tak sie sklada ze na falach RM konkurs 22.10.05, 16:06
      Chopinowski byl szeroko relacjonowany :)

cosik wam zle instrukcje z centrali podeslali :) ale czegoz spodziewac sie po
      kretynie ktory za nick obiera sobie xywke sowieckiego bandyty :)))))
      • gorby Gdyby nie Gorbaczow, wymozdzona oszolomko 22.10.05, 16:12
        gnilabys do dzisiac w sowieckim jarzmie. Gorbaczow to bohater,ktoremu powinnas
        lizac nogi.
        • t-800 Re: Gdyby nie Gorbaczow, wymozdzona oszolomko 22.10.05, 16:13
          A nie gen. Jaruzelski?
          • karlin Re: Gdyby nie Gorbaczow, wymozdzona oszolomko 22.10.05, 16:17
            Generałowi trzeba kastet całować.
          • asienka32 Wyluzuj :) 22.10.05, 16:20
            Fascynacja czerwonym kolorem przechodzi wraz z tradzikiem młodzieńczym.
            • t-800 Re: Wyluzuj :) 22.10.05, 16:20
              Czyli nigdy.
            • gorby Re: Wyluzuj :) 22.10.05, 16:23
              Ciebie pewnie na starosc obsypalo watrobianymi plamami dlatego jestes brunatna.
          • gorby Re: Gdyby nie Gorbaczow, wymozdzona oszolomko 22.10.05, 16:21
            Jaruzelski byl tylko pacholkiem Kremla, a Gorbaczow panem na Kremlu. Gdybby
            chcial pozamykalby geby raz na zawsze zbuntowanym Polakom.
            • t-800 Re: Gdyby nie Gorbaczow, wymozdzona oszolomko 22.10.05, 16:23
              No to jesze ino Putin się został, który już szykuje się na trzecią kadencję.
        • fryda12 masz login pospolitego zboja, robaczku :) 22.10.05, 16:23
          poczytaj madrzejszych od siebie. na podstawie publicystyki Bukowskiego:

-----------------------
          "Jak wielki był kontrast między wciąż nagłaśnianą propagandową chwalbą
          wielkiego sowieckiego "demokraty" i "liberała" M. Gorbaczowa a faktyczną
          praktyką za jago rządów, najlepiej można się przekonać studiując zapiski na
          temat rządów Gorbaczowa zawarte w znakomitej książce słynnego rosyjskiego
          dysydenta Wladimira Bukowskiego "Moskiewski proces". Bukowski pisał
          m.in.: "gorbaczowska "demokratyzacja" zaczęła się od wykręcenia rąk więźniom
          politycznym, a Zachód aż piał z zachwytu (...). Nasiliły się bardzo represje
          polityczne, czyli "walka z dywersją ideologiczną wroga klasowego" (...).
          Wykryto 1275 samych tylko "autorów i kolporterów anonimowych materiałów
          antysowieckich" [W. Bukowski, Moskiewski proces, Warszawa 1998, s.299, 613].

Bukowski w pełni podpisuje się pod opinią innych obserwatorów ery Gorbaczowa,
          twierdzących, że faktycznie Gorbaczow "zamierzał stworzyć nowy okrojony
          totalitaryzm" [Tamże, s.628]. Rzekomy wielki demokrata i liberał Gorbaczow
          jeszcze w listopadzie 1986 roku osobiście wzywał w przemówieniu w Taszkiencie
          do "doskonalenia zdecydowanej i bezlitosnej walki przeciw manifestacjom
          religijnym", do "wzmożenia propagandy ateistycznej", do surowego
          karania "przedstawicieli władz, którzy uczestniczą w obrzędach religijnych"
          [Wg. B. Lecomte, Prawda zawsze zwycięży. Jak Papież pokonał komunizm, Warszawa
          1997, s.27].

Za czasów Gorbaczowa miały miejsce jeszcze różnego typu przejawy brutalnej
          walki z religijnością typu opisanej przez Bernarda Lecomte historii zabrania
          ikon z jednego kościoła ukraińskiego i spalenia ich na polu [Tamże, s.28]. Mało
          się dziś pamięta, że jeszcze pod koniec rządów Gorbaczowa doszło do brutalnych
          interwencji wojsk rosyjskich przy tłumieniu szeregu ruchów odśrodkowych.
          Szczególnie skompromitowała Gorbaczowa dokonana za jego wiedzą próba rozbicia
          litewskiego ruchu niepodległościowego poprzez opanowanie wieży telewizyjnej w
          Wilnie i masakrę jej obrońców.
          ---------

miernota i sowiecki beton Gorby byl narzedziem Czerwonych do bezbolesnego
          przepoczwarzenia sie z Komuny w socjaldemokratow (i uwlaszczenia na ukradzionym
          Narodowi). najlepiej udalo sie to im w Rosji i III RP, skutki czego odczuwamy
          do dzisiaj.
          • gorby [...] 22.10.05, 16:27
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • asienka32 A ja myślałam że rozwalił ich Reagan. 22.10.05, 16:29

• asienka32 Re: A ja myślałam że rozwalił ich Reagan. 22.10.05, 16:33
                ... przy pomocy takiego człowieka w bialym stroju, a także pewnego elektryka ze
                stoczni.
                A tu się okazuje, że to Gorbaczow postanowił rozwalić swój własny kraj rad w
                imię imperialistycznych idei.
                Tylko .... jakoś się kupy to nie trzyma.
              • wartburg4 Re: A ja myślałam że rozwalił ich Reagan. 22.10.05, 16:37
                Oczywiście że Reagan. Cena ropy naftowej i niski kurs dolara. Nagle okazało
                się, że ZSRR jest bankrutem. Gorbi robił, co mógł, żeby dziury łatać i musiał
                iść na ustępstwa.
                • asienka32 Re: A ja myślałam że rozwalił ich Reagan. 22.10.05, 16:40
                  Nie mnie to tłumacz :)
                  • wartburg4 Re: A ja myślałam że rozwalił ich Reagan. 22.10.05, 16:45
                    asienka32 napisała:

> Nie mnie to tłumacz :)
                    >
                    A wiesz ile kosztowała baryłka ropy naftowej w 1989?
                    • asienka32 Re: A ja myślałam że rozwalił ich Reagan. 22.10.05, 16:50
                      Mniej niż dziś :)
                      W 1989 roku miałam 16 lat i bardziej niż baryłka ropy interesowali mnie koledzy
                      ze starszych klas.
                      • wartburg4 Re: A ja myślałam że rozwalił ich Reagan. 22.10.05, 16:56
                        asienka32 napisała:

> Mniej niż dziś :)

Dziesięć razy mniej. Siedem dolarów. A kurs dolara też był najniższy w
                        historii. To dlatego upadł mur w Berlinie. Imperium zostało pozbawione
                        wpływów.

> W 1989 roku miałam 16 lat i bardziej niż baryłka ropy interesowali mnie
                        koledzy
                        >
                        > ze starszych klas.
                        >
            • gorby [...] 22.10.05, 16:31
              • fryda12 [...] 22.10.05, 16:39
                • gorby mala chamko z RM , daruj sobie swoje debilizmy ! 22.10.05, 16:55
            • fryda12 bez niego cala Komuna i tak by, przy swojej 22.10.05, 16:36
              owczesnej indolencji, legla w gruzach, bez koniecznosci pokazowek w stylu
              Okraglego Stolu. bez niego moze paru komuchow zawisloby zasluzenie na drzewach,
              nikt by nie slyszal o SDRP/SLD, mielibysmy jakas "normalna" lewice i w 16 lat
              po "transformacji" nie bawilibysmy sie dalej w lustracje, ku uciesze
              cywilizowanego swiata :))

a teraz glowka w piasek, nieuku :))
              • idiotyzmy-kacze Re: bez niego cala Komuna i tak by, przy swojej 22.10.05, 16:42
                To jednak jest możliwe tylko w Polsce - konserwatyści zwolennikami rewolucji.
              • gorby Fryda do garow,nie wypisuj glupot ! 22.10.05, 16:58
    • asienka32 Koniec dyskusji, bo zaraz koledze gorbiemu 22.10.05, 16:34
      pompa siądzie.
      Spokojnie, to forum dyskusyjne a nie socjalistyczna bojówka.
      • maedith czy juz moge pisac? 22.10.05, 21:22
        ach dziekuje
    • histeryx Aśka MIAŁA fajny biust 22.10.05, 21:40
      • asienka32 Ma dalej, a to jest forum polityczne 22.10.05, 21:47

• histeryx bo to dobry rocznik był dla biustów musze przyznać 22.10.05, 21:57
          obrodziło i długo sie trzymały kuncfoty. polityka wazna rzecz, ale ludzka rzecz
          pogadać...
          • asienka32 Trzymają nadal ... nie moja wina że nie dowidzisz 22.10.05, 21:59
            ludzka rzecz jak najbardziej, ale na 8 godzin przez otwarciem lokali o
            biustach gadać raczej nie przystoi :)
            • maedith loy i polot aczkolwiek intelekt slabo rozwiniety 22.10.05, 22:02
              Aś.....aś a sio......
              • asienka32 Jakieś komplesy? 22.10.05, 22:05

• histeryx no to przystaw, że się jak człowiek do monitora 22.10.05, 22:07
              a nie dla siebie przed światem chowasz i klechdy jak o zaginionym skarbie
              zapodajesz...może to ostatnia szansa na upublicznienie tego co fajne. los
              zadrwić lubi.a wyborami nie nęć. wybory są i będą. aż do momentu kiedy przyleci
              kometa...
              • asienka32 Tym razem mam nadzieję że GIWI moderuje :) 22.10.05, 22:09

• histeryx i już wiadomo czemu muzyka chopina powinna być... 22.10.05, 22:11
                  • asienka32 No jaka? 22.10.05, 22:13

• histeryx Aska zmiłuj się.. daj spokój już z tą polityką 22.10.05, 22:16
                      co Ty skorpion jesteś ? mieliśmy o dupach już gadać...
                      • asienka32 Re: Aska zmiłuj się.. daj spokój już z tą polityk 22.10.05, 22:42
                        panienka zodiakalna jestem :)
                        A w sprawie dup, to na kogo jutro zagłosujesz?
                        • histeryx jakkolwiek nie zagłosuje wygra... 22.10.05, 23:42
                          bubel...
                          ale dam wsparcie bykowi, bo ja harmonie lubię, a 3 bliźnki u steru to o 2 za
                          dużo. na te 2 nie mam juz wpływu, ale moge kontestowac trzeciego.
                          Panna to po mężu czy przed ?
        • polonus9 sfotografuj i przyslij mi mailem ale bez ptasiej 22.10.05, 22:00
          grypy !
          • asienka32 Ja moge ci przesłac conajwyżej samą ptasią grypę 22.10.05, 22:02

• polonus9 ot, prawdziwa chrzescijanka z RM ! 22.10.05, 22:04
              • asienka32 Nie ma to jak lewaczki z minus jeden :) 22.10.05, 22:08

• polonus9 Ja jestem prawiczkiem Nigdy z radyjomaryjankami 22.10.05, 22:21
                  nie robilem tych rzeczy i nie bede ! Tfuj !
                  • asienka32 Nie chce cie martwić, ale umrzesz w tej cnocie :) 22.10.05, 22:42

• maedith Re: Ja moge ci przesłac conajwyżej samą ptasią gr 22.10.05, 22:15
              TAKIE BRZYDKIE słowa nie podlegaja cenzurze na tym for..........u..m
              "Nietykalni żyją pośrod nas,nietykalni oszukują czas" i to 24 na dobe
              a...sio...

>
    • bladatwarz Zeby Stolzman nie mogl miec mow przed koncertem 22.10.05, 21:53
      Jego obecnosc zabija muzyke.
      • maedith Re: Zeby Stolzman nie mogl miec mow przed koncert 22.10.05, 22:00
        ODPIER.... SIĘ OD ŻY...............DOW ONI NIC OD CIEBIE NIE CHCĄ
        • nielubiegazety2 To kiedy przeproszą???? Bo nie dosłyszałem 23.10.05, 00:28

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka