Dodaj do ulubionych

Lech KACZYŃSKI prezydentem!

23.10.05, 20:25
Nie pozostaje nic innego, jak tylko złożyć gratulacje.
Obserwuj wątek
    • chilijczyk Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 20:26
      Mozna sie jeszcze upic z rozpaczy!
      • saczek1 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:00
        wypijmy za błędy na górze... czy jakoś tak ;)
        • psi Narodowi socjalisci znowu beda pic z radosci... 23.10.05, 22:46
          Socjalizm kaczki wyjdzie wam bokiem.
          Emeryture dostaniecie w pesos.
          • filo_de_putino Lepperowi gratuluję teki ministra rolnictwa 23.10.05, 22:52
            Gratulacje Panie Przewodniczący. Genialnie zagrane!!!
            • tolaez Re: Lepperowi gratuluję teki ministra rolnictwa 23.10.05, 23:07
              Moze 5 lat ten kraj wytrzyma... za 5 lat jak sie kaczki nachapia, to przyjdzie
              nowe... hehehe moze Lepper ;) No chyba, ze kaczki sie postaraja i bedzie tak jak
              na Bialorusi :/

Szczerze, to mysle, ze wszystko jest do przezycia. No chyba, ze kaczory przegna
              i ludzie zaradni poczuja, ze pracuja na nieudacznikow. Wtedy byc moze zachca
              zabrac swoje zabawki i przeniesc sie do innej, bardziej przyjaznej piaskownicy.
              Wtedy zostana same buraki i nieudacznicy....

Gratulacje dla kaczorow, a wszystkim zycze, zeby to tylko bokiem nam nie wyszlo.

• navaira Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:19
        Właśnie tym się zajmuję.
      • sylvaja Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:42
        wybieram to drugie pije przez tydzien)z rozpaczy:(
        • clandestine Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:53
          Jejku, czy ja mam juz pakowac walizki, bo pracy chyba juz nie znajde? Pieprze
          katolicko-solidarna Polskę pana Kaczyńskiego. Może jeszcze z Unii wystąpimy?
          Mlodzi, pakujcie walizki i uciekajcie, bo nam paszporty zabiorą i granice
          zmkną!!!!!
          • patriot2k Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:27
            Gratuluje panie Prezydencie!!!
            Gratuluje panie LECHU!!!

Wierzylem w pana i bede wierzyl. Tylko z panem ten narod moze byc jednoscia.
            Tylko z panem te panstwo moze przekazac szczegolne wartosci narodu Polskiego,
            tradycje mlodym Polkom i Polakom, a takze obywatelom Unii Europejskiej.

Jeszcze Polska nie zginela poki my zyjemy!

"Kraków, 1979
            Zanim stąd odejdę, proszę was, abyście całe to duchowe dziedzictwo, któremu na
            imię"Polska", raz jeszcze przyjęli z wiarą, nadzieją i miłością - taką, jaką
            zaszczepia w nas Chrystus na chrzcie świętym,

- abyście nigdy nie zwątpili i nie znużyli się, i nie zniechęcili,
            - abyście nie podcinali sami tych korzeni, z których wyrastamy."
            Jan Pawel II
            • statystyczny Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:43
              Podpinanie slow papieza pod zwyciestwo Kaczynskiego jest dla mnie krotko mowiac
              smieszne i absurdalne... ale to juz twoja sprawa i sprawa twojego sumienia ;)

A co do wartosci reprezentowanych przez pana Kaczynskiego to nie mam o nich
              dobrego zdania. Nienawisc ziejaca z jego slow wiecej niszczy niz buduje. Nie
              mowie tu o wypowiedziach z ostatnich tygodni, bo przed wyborami staral sie byc
              lagodny jak owieczka... Ale kto nie cierpi na amnezje ten moze wie o co mi chodzi ;)
        • poikll W ten sposób następny kłamca jest prezydentem RP. 23.10.05, 22:37
          Rzygać się chce.
      • azael11 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:47
        twoje zdrowie mój prezydent :)
      • kaczkajestdebilem [...] 23.10.05, 21:54
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • figo24 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:00
          nikt Cie do polski nie prosi
          • kaczkajestdebilem Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:17
            masz racje.. nie prosimy juz za bardzo do Polski ludzi wyksztalconych bo i tak
            by nie wrocili.. zostaja nacjonalisci i buraki.. i bardzo zaluje bo mimo durnego
            spoleczenstwa kocham ten kraj
          • antyksenofob Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:19
            sluchaj a moze ty bys wyjechal, co?
            jednego pacana w kraju mniej
          • antyksenofob Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:25
            strzelam, legitymujesz sie wyksztalceniem podestawowym, ewentualnie srednim.
            (legitymujesz znaczy masz)Regularnie sluchasz radia maryja i telewizjii trwam. W
            wyborach parlamentarnych nie mogles sie do konca zdecydowac czy glosowac na
            samoobrone, PiS czy LPR i zaglosowales na PSL. Tesknisz za komuna. Jestes
            bezrobotny albo chodzisz do pracy i sie opieprzasz kiedy szef nie patrzy.
            Przedsiebiorczosc to dla ciebie slowo ze slownika wyrazow obcych (taka ksiazka).
            Kiedy widzisz murzyna lub geja to szukasz finki w kieszeni a wczoraj strzelales
            z wiatrowki do faceta wsiadajacego do mercedesa.
            TAK, LEPIEJ WYJEDZ BEDZIE LESZA POLSKA, AHA I WEZ ZE SOBA SWOICH DZIADKOW
            KTORYCH ZACIAGNALES DO URN.
            PS. WYJEDZ NA KUBE
      • ktowie1 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:25
        ja juz zaczelam - fuck
      • burakiprlu [...] 23.10.05, 22:27
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • kaczkajestdebilem Re: ulomny umyslowo preziem katolandu 23.10.05, 22:45
          no wlasnie moze by tak pozwolic wszystkim dupkom zbudowac wlasny kraj.. ja
          jestem za odlaczeniem sie wyksztalconych lub chociaz inteligetnych ludzi od
          calej reszty burakow.. zobaczymy kto sobie lepiej poradzi..mozna by wszystkim
          zrobic IQ test albo po prostu zapytac jak glosowales w wyborach... zostawilabym
          nawet burakom zlote koscioly i grubych ksiezy w mercedesach tylko zeby nie
          musiala z tymi ludzmi wiecej obcowac .
      • belfer_123 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:41
        A ja i tak nie mogę zrozumieć, dlaczego po każdych wyborach jestem przegrany?
        Najpierw miał być p. Mazowiecki a musiał Wałęsa... (...) Znów musiał Wałęsa, a
        został Kwaśniewski... itd. Teraz miał (tak zwyczajnie) Tusk i... kolejny raz
        przegrałem. Mam nadzieję, że nie obudzę się "jutro" w IV RP i z przysłowiową
        ręką w nocniku.
        Eeeee... nie chce mi się już gadać!!!
      • magmisia Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 23:02
        Piję z Tobą!
      • 666666a ADAM MICKIEWICZ GRATULUJE KACZOROWI TYMI SŁOWAMI: 23.10.05, 23:27
        Gęby za lud krzyczące sam lud w końcu znudzą,

I twarze lud bawiące na końcu lud znudzą.

Ręce za lud walczące sam lud poobcina.

Imion miłych ludowi lud pozapomina.

Wszystko przejdzie. Po huku, po szumie, po trudzie

Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie.

• camille_pissarro Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 20:27
      No i co Kasiu, dobrze mówiłem zebys nie krakała;))))))
    • leszek.sopot Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 20:27
      Był przez media skazany na przegraną, ale mimo to wygrał. Nie będzie miał z tymi mediami lekko.
      • malaguena1 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 20:40
        na szczescie to nie media wybieraja, na szczescie jest demokracja - a
        demokracja to wolny wybor; tak postanowila wiekszosc obywateli - i ciesze sie,
        ze ta wiekszosc nie daje sobie robic wody z mozgu przez tzw. czwarta wladze -
        glowny protegowany wymiekl , nie sprostal inteligencji LK
        • leszek.sopot Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:15
          Bez przesady, poważna i uzasadniona krytyka będzie niezbędna. Mam nadzieję, że nikt nie będzie w tej krytyce posługiwał się takimi samymi metodami jakie stosowali Kaczyńscy w stosunku do Wałęsy i żadna kukła Kaczora pod pałacem spalona nie będzie.
        • nocnylot Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:39
          Ciesz sie ciesz... Bo moze nieduzo nam tej demokracji pozostalo. Po szeryfie-
          kurdupelku, z poczuciem misji i wlasnej nieomylnosci spodziewac sie mozna
          wszystkiego... :(
          • aniafun Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:26
            Demokracja prowadzi do dyktatury, nalezy niektorym odebrac prawa wyborcze!
            Powodzenia zycze nam, bo bedzie potrzebne
        • mt7 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:40
          Nie większość obywaleli, tylko połowa połowy tj. 25% obywateli tego kraju.Nie
          widzę przyzwolenia na budowanie następnej Rzeczypospolitej. Trochę pokory.
          A PO nie powinna wchodzić do tego rządu, bo PiS niczego nie jest w stanie
          zbudować, a usprawiedliwienie znajdzie w koalicji z PO, że niby piasek w tryby
          postępu sypała.
          Przykro mi, następny będzie Lepper, coś koszmarnego.
          • nocnylot Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:43
            Swiete slowa!
          • eptesicus Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:04
            mt7 napisała:

> Nie większość obywaleli, tylko połowa połowy tj. 25% obywateli tego kraju.Nie
            > widzę przyzwolenia na budowanie następnej Rzeczypospolitej. Trochę pokory.
            > A PO nie powinna wchodzić do tego rządu, bo PiS niczego nie jest w stanie
            > zbudować, a usprawiedliwienie znajdzie w koalicji z PO, że niby piasek w

nie. Alternatywa jest rzad PiS-Samoobrona czy PiS-LPR-Samoobrona. A tak Kaczor
            i PiS szybko zapomna o proponowanych bzdurach, beda rozsadnie rzadzic w
            koalicji z PO. Zawsze lepiej sie z kolegami dogadac niz z oszolomami z obory i
            kruchty.
            • funia81 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:20
              Naprawde nie widzisz, jak niebezpiecznie blisko "oszolomow z obory i kruchty"
              jest PiS? Z jaka latwoscia - i checia - poparl Kaczynskiego Lepper? Na co ty
              liczysz, czlowieku?
          • jmdybowski Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:36
            zaraz, zaraz. Gadanie że tylko 25% ... Pozostałe 0k. 50% miało prawo iśc i
            wybierac , a że woleli sie nie wtrącac to niech teraz siedzą cicho. Mieli
            okazje i czas iść zakreslic krzyzyk, chyba że myslą że taki jest ich podpis...
            analfabeci. Dali prawo decydowania innym za siebie i to jest największa
            durnota. A że Kaczor wygrał. Wole polskiego nacjonalistę niż euroentuzjaste
            ktory dla $$$$ rozpieprzy wszystko co jeszcze zostalo
            • mt7 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:43
              jmdybowski napisał:

> zaraz, zaraz. Gadanie że tylko 25% ... Pozostałe 0k. 50% miało prawo iśc i
              > wybierac
              Proponuję wejść na stronę "POLITYKI" i przeczytać artykuł Ludwika Stommy,
              dlaczego dołączył do tych, którzy nie głosowali.Cytuję: "Moja absencja
              pomnożona o asbsencję 60% współobywateli zmniejszyła marżę zaufania i
              wiarygodność przyszłych władców Przeczypospolitej.W ten sposób spełniłem swój
              obywatelski obowiązek"
      • maaac No to wpadł jak śliwka w kompot :P 23.10.05, 20:45
        Teraz będzie miał jeszcze ciężej jak zaczną go zwolennicy z obietnic rozliczać.
        No bo jak tu jednocześnie PZPRowców ścigać, a ludziom Lepera krzywdy nie
        zrobić. Radio Maryja też czegoś za swoje usługi zarząda. Mieszkań ludzie zaczną
        szukać jak wałęsowych 100milionów. itd itp.
        • maggisterr Nowe Prezio będzie tera dawać ludkom ochłapy :P 23.10.05, 22:07
          maaac napisał:

> Teraz będzie miał jeszcze ciężej jak zaczną go zwolennicy z obietnic rozliczać.
          > No bo jak tu jednocześnie PZPRowców ścigać, a ludziom Lepera krzywdy nie
          > zrobić. Radio Maryja też czegoś za swoje usługi zarząda. Mieszkań ludzie zaczną
          >
          > szukać jak wałęsowych 100milionów. itd itp.

Ciekawe o ile więcej podatków zapłacę za ten cyrk :-(
      • bush_w_wodzie media i wybory 23.10.05, 20:55
        nie moge zrozumiec tego ze wiekszosc inteligentnych ludzi wciaz nie widzi ze w
        polsce ludzie glosuja przeciw glownym mediom jesli tylko dostrzega ich
        tendencyjnosc. wlaczajac w liczbe tych inteligentnych ludzi ktorzy media tworza ;-)
        • leszek.sopot Re: media i wybory 23.10.05, 21:20
          bush_w_wodzie napisał:

> nie moge zrozumiec tego ze wiekszosc inteligentnych ludzi wciaz nie widzi ze w
          > polsce ludzie glosuja przeciw glownym mediom jesli tylko dostrzega ich
          > tendencyjnosc. wlaczajac w liczbe tych inteligentnych ludzi ktorzy media tworza ;-)

Po prostu w mediach pracuje zbyt wielu bylejakich fachowców, którzy może nadają się do wynajmowania do spotów reklamowych i dobrze wyglądają. Tusk mógł swobodnie wygrać, z tym, że łatwiej byłoby mu bez tych wszystkich sztuczności (choć trudno ocenić na ile to wynikało z samego Tuska a na ile z medialnej kreacji).
          • purysta4 moze i mogl, ale nie wygral, i dobrze!!! 23.10.05, 21:23
            • puriste Re: moze i mogl, ale nie wygral, i dobrze!!! 23.10.05, 22:12
              Quelle misere!!! Wolność przegrała...
        • funia81 Re: media i wybory 23.10.05, 22:22
          > nie moge zrozumiec tego ze wiekszosc inteligentnych ludzi wciaz nie widzi ze w
          > polsce ludzie glosuja przeciw glownym mediom jesli tylko dostrzega ich
          > tendencyjnosc.

Wlasnie. Zamiast myslec, glosuja "przeciw". A dlaczego przeciw mediom? Bo w
          mediach najczesciej uzywa sie jezyka zbyt madrego, zeby narod z 10% magistrow
          mogl go zrozumiec. Wiec chlop uzywa swojego chlopskeigo rozumu - i glosuje na
          tych, ktorzy najlepiej obiecuja. Najprosciej dowalaja innym.

I niech mi ktos powie ze wiekszosci w Polsce nie stanowia idioci.
    • bush_w_wodzie Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 20:36
      goniacy.pielegniarz napisał:

> Nie pozostaje nic innego, jak tylko złożyć gratulacje.

i ja gratuluje. oby byl dobrym prezydentem.
    • szpikulec1 Gratuluje:)) 23.10.05, 20:59
    • t-800 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:00
      Kwaśniewski - pakuj flaszkę do walizki i do Moskwy!
      • purysta4 po drodze zabierze Cimcirimci;))))) 23.10.05, 21:24
    • kacosk Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:00
      media przegrały wygrał Lech
      • ajkaj Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:21
        media przegrały, wygrali ludzie
        • purysta4 wszyscy wygralismy!!! 23.10.05, 21:25
          • mt7 Re: wszyscy wygralismy!!! 23.10.05, 21:45
            Panie, niech mnie Pan nie rozśmiesza. Chciałabym zobaczyć Pana minę za rok, dwa.
            • purysta4 Re: wszyscy wygralismy!!! 23.10.05, 21:52
              dobra, zobaczymy za rok...

Ja jestem dobrej mysli
              • xaraszo Re: wszyscy wygralismy!!! 23.10.05, 22:10
                HA, HA, HA
                stawiam, że za 4 lata, nie będzie rządzić PIS i zdobędzie tylko kilka procent poparcia, PO będzie natomiast największym przegranym jeśli jednak wejdzie w tę koalicję (Z PISEM) i sukcesem dla niej bedzie wejście do Sejmu. Za 4 lata mamy rządy Samoobrony i to z przytłaczającym poparciem społecznym. I dopiero za 8 lat kiedy Polska gospodarczo dobije do dna po eksperymentach gospodarczych PISU i Samoobrony (zreszta bardzo podobne programy), które nigdzie na swiecie nie pozwoliły rozwijać się gospodarce. Także napierw TAŚ, TAŚ, TAŚ a potem Lepperowanie, HE, HE, HE.
                • purysta4 Re: wszyscy wygralismy!!! 23.10.05, 22:48
                  pierdu pierdu - to tylko sf - czarny PR skompromitowanych mediow
    • xtrin ... 23.10.05, 21:01
      Bardzo chciałabym się przemóc i te gratulacje być w stanie złożyć. Ale nie
      byłyby szczere.
      • lolek333 To jeszcze pozbyć się... 23.10.05, 21:05
        ...pedałów, napłodzić dzieci i jesteście w swoim raju :) Ja spadam z tego
        kraju, mam nadzieje, że ucieknie sporo młodych ludzi. W koncy oni wybrali w
        wiekszosci Tuska.
        • purysta4 skoro tak, spadaj na Bialorus 23.10.05, 21:27
          tam najblizej...

totaj bedzie b. duzo pracy...
          • szopspacz No i właśnie takich triumfatorów się obawiam 23.10.05, 21:51
            Znalazł się Prezydent Wszystkich Polaków otoczyną sforą purystów-prawdziwków.
            Jak mi Bóg miły będę na was polował za cztery lata jak Polska-bankrut będzie
            rozdzierana między faszystów i n-tą odsłonę komuchów.
            Prezydencie, przypomnę pański tekst: "Spieprzaj dziadu".
            • purysta4 Twoje obawy beda plonne;)))) 23.10.05, 21:53
        • azael11 miłej podróży 23.10.05, 21:48

• bnew Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:03
      To cały tydzień picia ze wstydu a potem trzeba szukać pracy w normalnym kraju bo
      tutaj ojciec dyrektor będzie rządził (ciekawe czy go też silny prezydent rozliczy)
    • lotd media - drżyjcie!!! pracownie badawcze - drżyjcie! 23.10.05, 21:03
      • pies_na_czarnych Re: media - drżyjcie!!! pracownie badawcze - drży 23.10.05, 21:04
        Ludzie drzyjcie:((((((((((((((
        • purysta4 Re: media - drżyjcie!!! pracownie badawcze - drży 23.10.05, 21:54
          ludzie akurat nie maja sie czego bac.

Gorzej z aferzystami i bandytami;)))
    • idiotyzmy-kacze Gratuluję 23.10.05, 21:03
      Kurskiemu - za ustalenie nowych standardów w kampanii wyborczej
      Kaczorowi - za rychłą zmianę sukcesu w porażkę
      PiSowi - za zbliżający się rozpad
      Wsiokom i moherom - za to, że sami na siebie bat ukręcili
      • yyapa Re: Gratuluję 23.10.05, 21:23
        Zal mi cię! Tyle jadu myślę że ty z tych głosujących na Cimoszewicz.Obaj
        kandydaci prawicowi i Polska ani pod prezydentem Kaczyńskim ani Tuskiem nie
        zginie.Czy do WAS to nie dociera? Jeśli nie to faktycznie wyjedz z Polski.PO i
        PIS razem będą w rządzie i OBY NAM POD TAKIM RZADZIE BYŁO LEPIEJ BOGACIEJ I
        SPRAWIEDLIWIEJ i ni żryjmy się między sobą.
        • idiotyzmy-kacze Re: Gratuluję 23.10.05, 22:13
          Głosowałem na PO i w obu turach na Tuska. Uważam, że dużo lepiej będzie jak Po nie wejdzie do koalicji z PiSuarem
        • kaczkajestdebilem Re: Gratuluję 23.10.05, 22:25
          o rany.. wiesz co moze Ty wyjedz bo takich pacanow juz mamy za duzo... pluje i
          obraza to glownie Kaczynski a merytorycznie blisko mu do La Pena...
          • lime737 Re: Gratuluję 24.10.05, 00:07
            nie rozumiem tej nienawisci...
            • ina52 Re: Gratuluję 24.10.05, 00:21
              Nie rozumiem tego jadu i goryczy rozczarowanych wygraną Kaczyńskiego.Ja się
              cieszę i mam nadzieje,że teraz bedzie lepiej.Nastawiam sie optymistycznie do IV
              RP czego i wszystkim życzę.Chcecie czy nie obudzicie się jutro (dziś) w IV RP!!!
              Porzućcie pesymizm i czarnowidztwo!Będzie dobrze!!
        • funia81 Re: Gratuluję 23.10.05, 22:25
          PO i PiS nie moga razem skutecznie rzadzic, bo PiSowi sni sie socjalizm. Jezeli
          stworza koalicje, bedzie tak jak wtedy, kiedy UW rzadzila do spolki z AWSem.
          Zwiazkowcy spieprzyli, co mogli, UW wystapila z rzadu, a majace w Polsce
          wiekszosc chamstwo i chlopstwo i tak zwalilo na nia cala wine.

PO nie zycze takiego losu. Niech sie nie pakuje w ten zwiazek z pozbawionymi
          zasad PiSowcami.
      • ajkaj Re: Gratuluję 23.10.05, 21:24
        wsioki i mohery?
        kim są ci ludzie według ciebie?
        może ich trzeba wysłać gdzie pieprz rośnie, oni nie pasują do tego kraju, a może
        do ciebie?
        pewnie ich posłali kosmici?
        • idiotyzmy-kacze Re: Gratuluję 23.10.05, 22:16
          wsioki i mohery jak sama nazwa wskazuje są wsiokami i moherami i pasują do tego kraju. Nie mam zamiaru nigdzie ich wysyłać, przecież nawet im pogratulowałem, że wybrali sobie wrednego kurdupla na prezydenta
      • purysta4 Re: Gratuluję 23.10.05, 21:55
        a tobie wspolczuje, biedaku. Jak ty to wszystko przezyjesz;)))
        • maggisterr Re: Gratuluję 23.10.05, 22:01
          purysta4 napisał:

> a tobie wspolczuje, biedaku. Jak ty to wszystko przezyjesz;)))

Jakoś przeżyje i ja też - ale dlaczego ta kacza swołocz ma sobie urządzać te
          solidarne Polskie z naszych podatków????
        • idiotyzmy-kacze Re: Gratuluję 23.10.05, 22:17
          ja nie jestem biedakiem w przeciwieństwie do niektóych wsioków i moherów głosujących na kaczkę. mnie nie dotknie jego wygrana w żaden sposób, będę miał po prostu więcej tematów do pisania na forach.
      • idiotyzmy-kacze Re: Gratuluję 23.10.05, 22:13
        Platformie - przejścia do opozycji
    • aankaa Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:07

• Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem!
      malaguena1 23.10.05, 20:40 + odpowiedz

na szczescie to nie media wybieraja, na szczescie jest demokracja - a
      demokracja to wolny wybor; tak postanowila wiekszosc obywateli - i ciesze sie,
      ze ta wiekszosc nie daje sobie robic wody z mozgu przez tzw. czwarta wladze -
      glowny protegowany wymiekl , nie sprostal inteligencji LK
      ==========
      no, ta większość to niecałe 51% uprawnionych ...
    • madana Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:07
      Gratulacje.Nie rozumiem jeremiad na tym forum, krzyczenia o faszyzmie, pakowaniu walizek...Każdy z dwóch kandydatów miał/ma wspaniały życiorys, sprawdził się w trudnych czasach.Obyśmy tylko takich wyborów musieli dokonywać.Dla mnie wybór Kaczyńskiego lub Tuska to dobra zapowiedź,tragedią byłoby wybierać między Lepperem lub komuchem.
      • asienka32 Madanoo podpisuję siępod Twoimi słowami. 23.10.05, 21:08

• purysta4 racja!!!! 23.10.05, 21:56
    • czwarty.wymiar Wygrał UMYSŁOWY BETON (b/t) 23.10.05, 21:08
      • b-beagle Re: Wygrał UMYSŁOWY BETON (b/t) 23.10.05, 21:09
        ;((((((
      • purysta4 przegralo moralne lajno 23.10.05, 21:33
    • elfhelm przegrały media, wykształceni, przedsiębiorcy, 23.10.05, 21:09
      społecznicy, ludzie zaradni, zwolennicy decentralizacji i samorządności, ludzie
      znający słowa tolerancja i dialog, ludzie młodzi, bezrobotni, Lech Wałęsa,
      Joanna Brodzik, zespół Dżem, mieszkańcy dużych miast i dobrze zarządzanych gmin.

Czyli ci co popierali Tuska.

Gratulacje dla nowego prezydenta. Jest to wybór nie najlepszy, ale na szczęście
      nie ma w parlamencie woli do zwiększenia jego kompetencji. Niech sobie porządzi
      i pokaże co umie. I niech odnajdzie te wszystkie teorie spiskowe :))))
      • asienka32 Najgorsze, że przegrała Brodzik 23.10.05, 21:11

• elfhelm Re: Najgorsze, że przegrała Brodzik 23.10.05, 21:12
          Lepsza Brodzik od popierającego Kaczyńskiego Łukaszewicza, który z ZASPu zrobił
          klub wzajemnej adoracji.
          • purysta4 Brodzik kupi sobie tylko brodzik... 23.10.05, 21:31
            a mogla byc wanna z hydromasazem - full wypas....

jakaaa szkoooda. hehehe....
      • ajkaj Re: przegrały media, wykształceni, przedsiębiorcy 23.10.05, 21:27
        wygrali Polacy, wygrał profesor prawa, nie jakiś niedouczony cwaniak
        • util Re: przegrały media, wykształceni, przedsiębiorcy 23.10.05, 23:14
          ajkaj napisała:

> wygrali Polacy, wygrał profesor prawa, nie jakiś niedouczony cwaniak

Profesor? Ochłoń.

I prawa pracy w dodatku, taki starszy kadrowy.
    • koaa Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:12
      lech kaczynski prezydent wiesniakow:)
      • azael11 teraz i twój buraku 23.10.05, 21:49

• jack20 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:13
      Stalo sie to co musialo sie stac. Nachalne, jednostronne i jednoznaczne
      poparcie mediow, prasy przynioslo spodziewany efekt odwrotny od przewidzianego.
      A przeciez doswiadczenia z przeszlosci z polskim narodem uczyly, ze niewskazane
      jest tu jednkierunkowe "ladowanie ciemnoty" spoleczenstwu.
      Na L.K. z pewnoscia glosowalo wielu, ktorzy w innym wypadku na niego glosu nie
      oddaliby.
    • daniel.jed Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:14
      A ja gratuluję warszawiakom że pozbyli się kłopotu.
      • nikon74 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:20
        daniel.jed napisał:

> A ja gratuluję warszawiakom że pozbyli się kłopotu.

Ale teraz ten kłopot będą mieli wszyscy polacy.W Warszawie nic nie
        zrobił.Ciekwae czego dokona jako Prezydent polski.

O rety, Co to teraz będzie.
        Nie myślałem że Kaczyński wygra.
      • adinaa Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:35
        tia jedyna zaleta toze nie bedziemy go miej jako prezydenta warszawy.
    • skun2 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:17
      Panie Kaczyński - trzymam za słowa!
      Rozliczyć złodziejów Pan obiecywał!
    • orgel Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:18
      Ja powoli pakuję walizeczki...
      • tola2003 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:20
        Nie jestem obecnie w Polsce, pojechalam 130 km do ambasady, zeby oddac swoj
        glos, oczywiscie na Lecha Kaczynskiego, gratuluje i trzymam za slowo.
        • funia81 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 22:27
          Przez takich jak ty, ktorzy Polske moga miec (i maja) w nosie, my sie tu uzeramy
          z idiotami u wladzy.
    • dr.rebel 23pazdziernika2005 rozpoczał sie w Polsce kaczyzm 23.10.05, 21:19
      moherowy fanatyzm (O.Rydzyk)
      rzady oszolomow (R.Giertych)
      buraki u wladzy (A.Lepper)

Hail Ducks!!!
      • asienka32 Re: 23pazdziernika2005 rozpoczał sie w Polsce kac 23.10.05, 21:20
        moherowy fanatyzm urósł w siłę w ciągu ostatnich 10 lat jak prezydentem był ...
        zgadnij kto
      • norton2005 Re: 23pazdziernika2005 rozpoczał sie w Polsce kac 23.10.05, 23:19
        Cieszę się, że pokazał Pan Panie Prezydencie panom Kwaśniewskim, Urbanom,
        Relidze i przede wszystkim Tuskowi jakie jest dla nich rzeczywiste poparcie. Brawo !
        • dr.rebel panom Kwasniewskim? 23.10.05, 23:25
          to ty podwojnie widzisz! od Kaczorow Ci padlo na oczy.
    • trawozerca ...jeśli już to raczej kondolencje :/ 23.10.05, 21:19
      całemu krajowi.
      • ajkaj Re: ...jeśli już to raczej kondolencje :/ 23.10.05, 21:30
        nie życzę sobie, mów za siebie, OK
        • funia81 Re: ...jeśli już to raczej kondolencje :/ 23.10.05, 22:27
          No kondolencje dla wszystkich myslacych Polakow. Nie poczuwaj sie, ajkaj.
    • kot.behemot No i dobrze. 23.10.05, 21:21
      • micaela E tam 23.10.05, 21:29
        a jakie tam dobrze. rzygac sie chce i tyle
      • polimerr Re: No i dobrze. 23.10.05, 22:04
        po cichu z nim trzymałem, na głosowanie nie poszedłem.

Bardzo dobrze, że nie Cimoszewicz. Rówież dzięki ludziom Tuska został uwalony.

Będzie dobrze
        • malpa96 Re: No i dobrze. 23.10.05, 23:33
          Śpij spokojnie brachu. Teraz POlska dla matołów. Jaki procent inteligencji
          głosował na tego oszołoma? Wiwat elektorat Leppera i Radia Maryja. O to nam
          wszystkim chodziło.
      • ika_a Re: No i dobrze. 23.10.05, 22:23
        Dołączam się do wszystkich pogrążonych w smutku. Gdzie tu zwinąć się z tego
        kraju.
        • 77qwerty Re: No i dobrze. 23.10.05, 22:27
          ika_a napisała:

> Dołączam się do wszystkich pogrążonych w smutku. Gdzie tu zwinąć się z tego
          > kraju
          Najlepiej wyjedź na Białorus
    • jasmak Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 21:21
      Ogry wygrały. Należy sie pocieszyc tym, że teraz Warszawa odżyje spod rządów
      tego nieudacznika. Teraz reszta Polaków przekona sie na własnej skórze kogo
      wybrali
      • malpa96 Re: Lech KACZYŃSKI prezydentem! 23.10.05, 23:28
        Cieszmy sie, ze nie myśmy na niego głosowali. I to jest jedyne co nam
        pozostaje. A poza tym, to z tego kraju trzeba teraz uciekać, bo to jest koszmar.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka