henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 16.11.05, 03:07 " (0( " ???. czegoś takiego jeszcze nie widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 16.11.05, 06:34 Dobra, wojnę łowczą mamy? Zobaczymy, kto ją przetrwa!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 16.11.05, 09:24 Drapieżnik i Wielki Łowczy się ścigają? Ciekawe co z tego wyniknie? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 16.11.05, 13:41 WIELKIE ŁOWY!!! Jest już ok, tak? U myszy... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 16.11.05, 18:03 Tak, nawet nie śmierdzi spalenizną. Prawie:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 05:59 Łebek do góry! Mysz to potraktuje za manewry, ćwiczenia bojowe, czy jak to zwał. Zaprocentuje w przyszłości! Gdyby mysz chciała potrenować pościg za wrogiem - służę korepetycjami!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 08:52 Pościg za kaczkami?? Chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 18.11.05, 06:03 ..."Ja pójdę górą, ja pójdę górą, a ty doliną..." Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 14.12.05, 11:37 A potem - chodu w maliny!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania "(!(" 16.11.05, 07:01 Musze spadać, ale jeszcze dzisiaj tu zajrzę. Trzeba trzymać łapę na pulsie! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania "(!(" 16.11.05, 08:47 Ty, sawannowy, proszę podawać godzinę, bo inaczej moge nie prze-do-trwać!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania "(!(" 16.11.05, 13:52 Zajrzał! Łapę teraz trzyma na... na kim to, jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania "(!(" 16.11.05, 13:55 Juz miałem uciekać, a tu masz! Coś się poruszyło w tej wątkowej Puszczy PiSkiej! Łapę trzymam na pulsie kaczek, żeby mi nie uciekły w bagna. Babrać się w blocku gepardy nie lubią;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania "(!(" 16.11.05, 16:51 Uważaj,żeby Talibowie helokipterem nie przylecieli kaczkom na ratunek. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania "(!(" 16.11.05, 18:31 To sawanna jest w Klewkach??? Rany boskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania "(!(" 18.11.05, 06:06 malaszaramysz napisała: > Uważaj,żeby Talibowie helokipterem nie przylecieli kaczkom na ratunek. Śmigłem i dopadłem wsiech!;-) Na razie = we śnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania "(!(" Śnij dalej... 21.12.05, 12:32 ... może nie będzie tak źle?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania "(!(" :-D 17.11.05, 01:57 Spróbuj tu jeszcze raz "zajrzeć" cheetah51-u!! "Musi"!!- spadniesz i łapę będziesz trzymać na "zwisie"!! !!Łowczy!! cheetah51 napisał: > Musze spadać, ale jeszcze dzisiaj tu zajrzę. Trzeba trzymać łapę na pulsie! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania "(!(" :-D 21.11.05, 06:37 I co, trzyma Pan Henio łapę? Mozę i ta, ale na pewno nie na pulsie!;-))) Nie spać na zajęciach! Szkoła to nie przelewki!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - Pani DYREKTOR!!! 16.11.05, 18:32 Do której my już klasy chodzimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania - Pani DYREKTOR!!! 16.11.05, 19:08 Do drugiej? Jeszcze wiele się musimy nauczyć. Ciągle nowe wyzwania dochodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - Pani DYREKTOR!!! 16.11.05, 19:16 Chyba wciąż do 1., do 2. trochę jeszcze brakuje;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania - Pani DYREKTOR!!!..:D 16.11.05, 19:47 ..my, nocami zakuwający, przejscie do 2 mamy pewne i to na czele pocztu..ze "sztandarem", prawda? Pani DYRETTOR!! ave.duce napisała: > Do której my już klasy chodzimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania - Pani DYREKTOR!!!..:D 16.11.05, 21:08 I świadectwo z paskiem w kaczorki Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania - Pani DYREKTOR!!!..:D:D 17.11.05, 01:46 Pani Dyrektor !! ...wPiS do żółto złoto czerwonej Księgi jeszcze miał być!! malaszaramysz napisała: > I świadectwo z paskiem w kaczorki Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania - Pani DYREKTOR!!!..:D:D 17.11.05, 08:50 Zapomniałam,Panie Heniu. Już księgę otwieram. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 16.11.05, 19:49 Ho! ho...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 16.11.05, 19:50 Policja!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 16.11.05, 19:50 Pogotowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - Dzięki!!!! 16.11.05, 20:26 Panie Henryku, chyba giwi pomogła!!! Dzięki - giwi lub plopli...:-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania - Dzięki!!!! 16.11.05, 20:35 ave.duce napisała: >chyba giwi pomogła!!! > Dzięki - giwi lub plopli lub Tereniu :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 16.11.05, 20:32 Tereniu, Kochanie! Zawsze mogliśmy na Siebie liczyć!!..no nie? ..na dyżurze.. ps Niusiu, tego.."konstytucjonalistę" przyjęli w Gryficach na "psychiatrię?? ..na razie:-) henryk.log napisał: > Pogotowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania??? 16.11.05, 20:40 Panie Henryku, a znajdzie się tam dla mnie kącik w tych Gryficach w razie czego... Jeszcze nie nadeszła, a już mam jej powyżej uszu, tej IV... klasy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania??? w Gryficach!!! ;-D 16.11.05, 21:53 Nnoo..wie Pani??..tylu miejscowych na 1-no "łóżko" chętnych?? ..bez wsparcia w "Zdrowiu - P. Ż" i "Policji - Lekarz_krawężnik" może być trruudnoo... ..ale dla Pani, za kącik za stodółką, własne "łoże..." oddam!! :-) ave.duce napisała: >mam..powyżej uszu..IV... klasy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania??? w Gryficach!!! ;-D 16.11.05, 21:55 Gryfice mają powodzenie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania??? w Gryficach!!! ;-D 16.11.05, 22:34 Pani też już "ma(m) jej powyżej uszu, tej IV... klasy!;-)))" ??? Panią, Myszko mógłbym również "wesprzeć" w staraniach o łóżeczko_kącik w "naszym" szpitaliku:-)) ee..zapomniałem??!!..Pani Pan ma wystaczające chyba chody na miejscu!:-) ps Pozdrowienia dla Dyżurnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania??? w Gryficach!!! ;-D 17.11.05, 08:51 W Gryficach będę miała lepsze towarzystwo:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania??? Hej!!! 17.11.05, 14:13 Oczywiście , o Panu Heniu też. Nie będę sama siedziała w Lubiążu. Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Szkoła przetrwania??? Hej!!! 17.11.05, 17:31 Może zwierzaka weźmiemy? Przyda się - skoczny jest dosyć;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania??? Hej!!! Hop! Hop! :D 17.11.05, 17:41 ..a zmieszczą się "dwa skoczne" w "najmniejszym pokoiku" z dziwnym ogrodzeniem z prętów?? ..tak pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania??? Hej!!! Hop! Hop! :D 17.11.05, 19:01 Powinny:-) Muszą. Zwierzak zawsze coś do jedzenia może upolować. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania??? Hej!!! Hop! Hop! :D 18.11.05, 06:14 Jakieś ziobro albo mysz!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania??? Hej!!! Hop! Hop! :D 18.11.05, 06:13 Kim jest drugi "skoczek"? Chyba nie o mysz chodzi?!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Szkoła przetrwania??? Hej!!! Hop! Hop! :D 19.11.05, 20:43 Dwa? A, o Panią Mysz chodzi, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania??? Hej!!! 18.11.05, 06:11 O mnie mowa? Za pamięć dziękuję, chetnie się przysłużę przetrwaniu antykaczystów! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania??? w Gryficach!!! ;-D 17.11.05, 17:25 Panie, Myszko! a.D:)! gdybyśmy jeszcze Tego "narwańca" P. cheetah51-a dokooptowali .., myśle, iż nielichy byłby z "nas" Tandem?? Ino dla "niego" ostał się najmniejszy pokoik ..i po co w nim takie dziwne ogrodzenie z prętów?? Pzdr...Miłe Panie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania??? w Gryficach!!! ;-D 17.11.05, 09:56 Panie Henryku, o jakim to "kąciku za stodółką" mowa? Napisałam przecież Panu, że "my home is your castle"! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania??? w Gryficach!!! ;-D 17.11.05, 17:36 :P z "zamkiem" "kącik za stodółką"??..i z kłódką?? na ciężkie czasy w 4-ej może być P. a.D:) :D Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania??? w Gryficach!!! ;-D 17.11.05, 17:37 re: o "kuferku zapomniałem przypomnieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania??? w Gryficach!!! ;-D 17.11.05, 17:43 Panie Henryku, dobry wieczór! Już biegnę... Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 10:18 Jak przetrwac? Życ,mimo wszystko. Moja babcia nie słucha RM.Moja babcia słucha:Marka Grechuty, ostatnio pusciła mi taką piosenke: "żyj tą nadzieją co mieli Kolumb albo Bach....." Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dni, których nie znamy:-)))))))))) 17.11.05, 10:34 Tyle było dni do utraty sił, Do utraty tchu, tyle było chwil, Gdy żałujesz tych, z których nie masz nic, Jedno warto znać, jedno tylko wiedz: Refren: Że ważne są tylko te dni, Których jeszcze nie znamy. Ważnych jest kilka tych chwil Tych, na które czekamy! Pewien znany ktoś, kto miał dom i sad, Zgubił nagle sens i w złe kręgi wpadł. Choć majątek prysł, on nie stoczył się, Wytłumaczyć umiał sobie wtedy właśnie, że: Refren: Że ważne są tylko te dni... Jak rozpoznać ludzi, których już nie znamy? Jak pozbierać myśli z tych nieposkładanych? Jak oddzielić nagle serce od rozumu? Jak usłyszeć siebie pośród śpiewu tłumu? Jak rozpoznać ludzi których już nie znamy? Jak pozbierać myśli z tych nieposkładanych? Jak odnaleźć nagle radość i nadzieję? Odpowiedzi szukaj, czasu jest tak wiele... Refren: Bo ważne są tylko te dni... Marek Grechuta Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Piesń dla ludzi plonów 17.11.05, 14:14 Album barwnych fotorgrafii krajobrazów świata stron mówi co człowiek potrafi kiedy mądrość zdobi tron mądrość która dzisiaj sięga hen ku gwiazdom w ciemną noc wierzę że jest jak przysięga ziemi której bierze moc ziemi która tak nas karmi dając siłę na przyszłośc dni kiedy na zielonej darni człowiek zbiera plony dając mi chleb zdobyty wielkim trudem spiętych pleców , silnych rąk na kolanach w polu gródek by wypełnić stołów krąg wierszem tym się dla nich modlę o dobre słońce , dobre deszcze by nie było im żle potem gdy wciąż mało chleba jeszcze choć w oddali , gdzieś na drodze w bród pojazdów pędzi w dal oni klęczą w bożej trwodze choć podróży przecież żal plony ziemi niosą w rękach świat się im do pasa kłania ciała ich przeszywa męka od tych skłonów , od klękania a gdy wśród stołów radości ja przed nimi w duszy klękam marzą aby dla miłości służył chleb zdobyty w mękach moja pieśń dla tych co klęczą przed ołtarzem bożych darów tak jak ci co nocą ślęczą by dokonać nowych czarów składam pieśń do rąk spękanych rozmodlonych w żyznej glebie gdy goicie kolan rany pamięci o Was w moim śpiewie M.Grechuta Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dać Kaczystom w prezencie!!! 17.11.05, 10:59 dmuchance.pl/torpeda.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dać Kaczystom w prezencie!!! 17.11.05, 14:26 I wystrzelić w kosmos!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dać Kaczystom w prezencie!!! 17.11.05, 15:37 Co Ci kosmos zrobił?? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dać Kaczystom w prezencie!!! 17.11.05, 15:56 Mnie - nic! Tylko nie da się tej kuli wystrzelić do piekieł... Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Dać Kaczystom w prezencie!!! 17.11.05, 16:16 zawsze pozostaje nadzieja ze jakis zabłąkany meteoryt lub meteor w te kulę trafi........ Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dać Kaczystom w prezencie!!! 17.11.05, 17:39 Najlepiej kometa. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Dać Kaczystom w prezencie!!! 17.11.05, 17:39 trafiłam się kulą z lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dać Kaczystom w prezencie!!! SZA!:-)))))))))) 17.11.05, 17:56 Cicho... zaraz jakiś PiSuj wywęszy i będzie kwakał, że jesteś puknięta;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dać Kaczystom w prezencie!!! SZA!:-)))))))))) 17.11.05, 19:09 PiSuje i tak będą kwakać:-) Zawsze kwaczą bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Dać Kaczystom w prezencie!!! 17.11.05, 17:39 ROPA!!! I przed speckomisję;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: SUPER-SAMOLOT tanich linii the FLYING DUCK!!!! 17.11.05, 17:53 Dzięki Panu Henrykowi, naszemu nieocenionemu Wielkiemu Łowcy Technicznemu, mamy pojazd - w razie czego: frrruuu! i bye, bye, the black twins!!! Proszę zamawiać biletki!!! img250.imageshack.us/full.php?image=kaczkasamolot8wg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: SUPER-SAMOLOT tanich linii the FLYING DUCK!!! 17.11.05, 18:04 Poproszę 4:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: SUPER-SAMOLOT tanich linii the FLYING DUCK!!! 17.11.05, 18:10 Prosić zawsze można;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: SUPER-SAMOLOT tanich linii the FLYING DUCK!!! 17.11.05, 18:05 :-)).. aa!..leci z nami pilot wycieczki Szkolnej?? P-sze Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: SUPER-SAMOLOT tanich linii the FLYING DUCK!!! 17.11.05, 18:11 Panie Henryku, to nie do mnie pytanie! Do Pani Dyrektor msm! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: SUPER-SAMOLOT tanich linii the FLYING DUCK!!! 17.11.05, 20:19 Zamawiam jeden w jedną stronę!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: SUPER-SAMOLOT tanich linii the FLYING DUCK!!! 18.11.05, 06:16 Panie Heniu, a skądżęś Pan takie cudo wynalazł? Pani a.d. - dla mnie dwa bilety, proszę!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: SUPER-SAMOLOT tanich linii the FLYING DUCK!!! 19.11.05, 11:43 cheetah51 napisał: > Panie Heniu, a skądżęś Pan takie cudo wynalazł? > Pani a.d. - dla mnie dwa bilety, proszę!;-) ?? Panie cheetah51-u, to nie do mnie pytanie! Do Pani Pilot(ki) a.D:)!..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: SUPER-SAMOLOT tanich linii the FLYING DUCK!!! 24.11.05, 06:53 Poważnie, czy się Techniczny nabija? Pilotka znalazła? No, no!;-))) Taki samolot to nawet przez radary się przemknie jako kaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pani Dyrektor Szkoły pilnie Poszukiwana!! 17.11.05, 18:33 - czyli jak przeżyć w Kaczej (miedzylądowanie "!)))") bez Pilota!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Pani Dyrektor Szkoły pilnie Poszukiwana!! 17.11.05, 18:35 Panie Henryku, to nie Dyrektor, tylko Dyrektorka! Dama w dodatku... w futrze!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani Dyrektor Szkoły pilnie Poszukiwana!! 17.11.05, 18:52 W szarym futrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Pani Dyrektor Szkoły pilnie Poszukiwana!! 18.11.05, 06:19 Ale się kamufluje, karakuł jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Pani Dyrektorka Szkoły pilnie Poszukiwana!! 17.11.05, 18:54 Dama w dodatku... w futrze!:-))).:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Pani Dyrektorka Szkoły pilnie Poszukiwana!! 17.11.05, 20:38 Panie Henryku, damy, nie damy... ;-))) Teraz idę na kurs - korespondencyjny zaoczny - pilotażu. Zostanę PILOTKĄ! Czy to lepiej, czy gorzej od moherowej beretki??? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:Pani Dyrektorka Szkoły pilnie Poszukiwana!! 18.11.05, 06:22 Pilotkę już mamy! Prawie... Mam pełne zaufanie: i do Pani Dyrektor, i do Pilotki, i do Technicznego! Zaufanie - zaufaniem, ale kto będzie drinki roznosił? To mnie nurtuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Zaufanie to połowa... przetrwania! 18.11.05, 08:47 Właśnie wieczorowo, korespondencyjnie i zaocznie zdałam pierwszy egzamin - odszukałam na fotografii SAMOLOT i zaznaczyłam krzyżykiem, takim: X! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Pani Dyrektorka Szkoły pilnie Poszukiwana!!:D 18.11.05, 12:04 cheetah51 napisał: > Pilotkę już mamy! Prawie... > Mam pełne zaufanie: i do Pani Dyrektor, i do Pilotki, i do Technicznego! > Zaufanie - zaufaniem, ale kto będzie drinki roznosił? To mnie nurtuje... O!tóż..to!..właśnie! Marzy mnie się jakiś "szybko" realizujący "dri_prośby", np. technicznego, "wytarzany" w świecie , "Zielony" , za pan brat z Pilotem(ką) i Należnym Szacunkiem dla Pani Dyrektor(ki)!! Nie znasz P. przypadkiem Takiego..cheetah51-u?? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Pani Dyrektor Szkoły pilnie Poszukiwana!! 17.11.05, 18:35 I tak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Pani Dyrektor Szkoły pilnie Poszukiwana!! 17.11.05, 18:37 Z tymi przerwami technicznymi w naszej szkole;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani Dyrektor Szkoły pilnie Poszukiwana!! 17.11.05, 18:51 Pojęcia bladego nie mam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Pani Dyrektor Szkoły pilnie Poszukiwana!! 18.11.05, 06:18 Międzylądowanie? Jak przeżyć? W Międzylesiu, Międzyrzecu, Międzyborowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Pani Dyrektor Szkoły: może tutaj??? 18.11.05, 08:58 Albo tutaj: www.region.jerk.pl/ekolaczka/slupia%20a%20wieprz/slupia_w1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli .. 17.11.05, 18:41 Proszę uprzejmie o wpisywanie pomysłów jak przeżyć w Kaczolandzie i nie "wariować" podczas międzylądowania!! >z-ca Dyr. d/s Tech.< Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 19:19 Boże, dopomóż! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 19:19 No JAK? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 19:22 Chyba dobrze jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 19:21 !))? (((? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 19:21 Zobaczymy, zaraz zobaczymy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Szkole przetrwania * ☺ @%)) ☺ * !!! Zyczę 17.11.05, 19:36 * ☺ !))) ☺ *!!! -* ☺ !))) ☺ *!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Bardzo dziękuję,Panie Heniu 17.11.05, 19:39 Jak Pan te buźki rysuje? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Bardzo dziękuję,Panie Heniu :-)))) 17.11.05, 19:55 malaszaramysz napisała: > Jak Pan te buźki rysuje? ........ Bardzo dziękuję,Panie Heniu Autor: malaszaramysz ☺ Data: 17.11.05, 19:39 .............. P.Myszko! klikam na post "ulubionej" i widzę to co P. wyżej widzi:-) No więc: zaznaczam "buźkę" i z prawego przycisku ☺myszki☺ "kopiuj"ę a potem z tego samego samego przycisku ☺myszki☺ "wklej"am, gdzie trzeaba :-) ps Gdyby P. wiedziała przy "jakich" nickach czasami widzę "☺"..;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Panie Heniu :-)))) TO YOU...:-))))))))) 18.11.05, 06:30 henryk.log napisał: > Gdyby P. wiedziała przy "jakich" nickach czasami widzę "☺"..;-(( Do mnie Pan pije, Panie Wielki Łowczy, ha, ha, ha! Widzę swymi bystrymi ślepiami Wielkiego Łowcy, że Wielki Łowca - niczym bezbronna owca - dał się wyrolować: damy wzięły wszystko! Gepardy często polują parami, więc wiem, co mruczę... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Panie Heniu :-)))) TO YOU...:-))))))))) 18.11.05, 08:59 Zwierzaku, Twoje PiSki zasługuja na zdzielenie Cię ziobrem w PiSk;-))) Każdy chce przetrwać... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Panie Heniu :-)))) TO YOU...:-))))))))) 18.11.05, 09:17 Ciiiiiiiiicho,Savannowy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Heniu :-)))) TO YOU...:-))))))))) 18.11.05, 21:18 cheetah51 napisał: > Do mnie Pan pije, Panie Wielki Łowczy, ha, ha, ha! > Widzę swymi bystrymi ślepiami Wielkiego Łowcy, że Wielki Łowca - niczym > bezbronna owca - dał się wyrolować: > damy wzięły wszystko! > Gepardy często polują parami, więc wiem, co mruczę... ..ee eh!:-)..P. cheetah51-u..?? !! :D :D ...... Pozwolisz Pan, cheetah51-u, że "wypunktuję"..!! :D ☺ ☺ ☺ Wielki Łowca - niczym bezbronna owca - dał się wyrolować ☺ ☺ ☺ >W.ŁOWCZY< z "pary_komarzenie", z P. a.D:) :!!:D ps gdy p. widzę to(chociażeś moim 'rywalem') na gembie mi się robi ":-)" a nie jakieś tam ";-((".....niech stracę!.. ..."damy wzięły wszystko!", bo się IM należało!! Miły Panie!! ..wiem co "piszę"..."wszystko" czytałem..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Panie Heniu :-)))) TO YOU...:-))))))))) 18.11.05, 22:35 Dziekuję za miłe słowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 20:04 ave.duce napisała: > !))? (((? ....??? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 20:08 !))) msm! ((( ad... rem! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 20:09 To kiedy lecimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 20:24 Jak szybko się da! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.11.05, 20:24 Muszę się pilotażu nauczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Do A.D: Gratulacje!!! 18.11.05, 06:35 Przede wszystkim za: 999!!! Wielki Łowczy powienien zapamiętać: nec Hercules contra plures! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do A.D: Gratulacje!!! Ciiichooo, cheetah! 18.11.05, 08:44 ;-))) Jakoś musimy przetrwać, kaczki atakują ze wszystkich stron! Na skrzydłach mają Samebrony i LePeRy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log A.D:Gratulacje!! i ? Kto zazwyczaj jest Pierwszy! 19.11.05, 13:35 cheetah51 napisał: > Przede wszystkim za: 999!!! .... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30886493&a=32130483 cheetah51 napisał: > Wielki Łowczy powienien zapamiętać: nec Hercules contra plures! Hercules??.jakaś ciamajda widzocznie!..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Do msm: GRATULACJE!!!:-)))))) 18.11.05, 06:37 Za "1000"!!! Prześledziwszy dokładnie "polowanie o przetrwanie" - reasumuję: strategia i taktyka na 5+!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Do msm: GRATULACJE!!!:-)))))) 18.11.05, 09:15 Dziękuję bardzo:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do msm: GRATULACJE!!!:-)))))) 18.11.05, 09:39 Ty mu dziękujesz, a u mnie ma prze-chla-pa-ne! Strzeż się, zwierzaku! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Do msm: GRATULACJE!!!:-)))))) 18.11.05, 09:43 Masz bliżej,lej świnkę morską:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Do msm: GRATULACJE!!!:-))) "!)##";-)))))) 18.11.05, 09:51 Popatrz, taki się przypęta, potem sobie gdzieś znika, wraca jak bumerang, zminienia nick i chce rządzić łowami! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Do msm: GRATULACJE!!!:-))) "!)##";-)))))) 22.11.05, 17:33 :-) ...rem ..hihi..>"!)##"< Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - REPET, please!!!;-))) 18.11.05, 10:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30886493&a=32123957 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 19.11.05, 17:37 fakty.interia.pl/news?inf=687368 Dobrze, że NASZEGO kaczyści nie odkryli!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 19.11.05, 19:03 fakty.interia.pl/news?inf=687368 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 19.11.05, 19:26 ave.duce napisała: > fakty.interia.pl/news?inf=687368 .."..sycylijskie podróże prezydenta-elekta.." ??? Kacza Mafia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 19.11.05, 22:12 Pierwsza podróż zagraniczna do... Ojca Chrzestnego;-))) *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 19.11.05, 23:20 Z małżonką... *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 20.11.05, 12:34 ELEKTKĄ Tu-154-VIP... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 20.11.05, 12:35 .. www.trylit.isp.pl/tu154vip/page/image1.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 20.11.05, 12:45 Panie Henryku, bon jour! Samolot jak się patrzy, ale nasz ładniejszy! TU trzeba jeszcze godło zmienić: theducktales.webpark.pl/kaczkabig.jpg *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 20.11.05, 13:59 ave.duce napisała: > Panie Henryku, > bon jour! > > Samolot jak się patrzy, ale nasz ładniejszy! > TU trzeba jeszcze godło zmienić: > > theducktales.webpark.pl/kaczkabig.jpg :-) Na godło zgoda:D img250.imageshack.us/full.php?image=kaczkasamolot8wg.jpg :DDDD ..a po naszemu 'Air Force One' nie będzie cóś jak: 'lataczka_kaczka' ???... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 19.11.05, 23:20 Bez bliźniaka? *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - REPEAT, please!!!;-))) 19.11.05, 23:21 "!)^^" - pa! Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 18.11.05, 14:20 Gratuluję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 18.11.05, 18:17 W gore! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 18.11.05, 20:41 No to w górę:-)) Pomysły pilnie poszukiwane. Nieciekawie się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 18.11.05, 20:47 Hey! Heyah! P. Myszko. :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 18.11.05, 20:42 pies_na_czarnych napisała: > W gore! :)) :-) Ja też!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 19.11.05, 13:12 Nie zamówisz biletu? Jeszcze kilka zostało;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 18.11.05, 22:35 ..wrócić na Ziemię i (prze)żyć z ka(czym)szalotem..jakoś?? :-) ..po "oknach"..????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 18.11.05, 23:00 I to jest dopiero pytanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 18.11.05, 23:24 :D P. Myszko! o tej porze P. "tu",..co się dobrego stało?? :-)) >.. I to jest dopiero pytanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 19.11.05, 08:10 Sama w domu siedziałam i myśłałam jak przeżyć w Kaczolandzie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 19.11.05, 15:23 Trzeba było ze mną imprezować; może by do katastrofy nie doszło! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 19.11.05, 17:11 Mnie tam tylko brakowało:-))))))))) To by dopiero była piękna katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 19.11.05, 18:50 Więcej "szczegółów" z katastrofy proszę, fama w sieci niesie, iż BIG_BAĘC była!!..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 19.11.05, 18:59 Panie Henryku, witam! Moja katastrofa to nic, niech Pan zerknie na tę: www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_ListNews1&news_cat_id=9&news_id=74709 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 19.11.05, 19:22 ?? łuuoo!! "..wykonał..Etiudę Rewolucyjną.. mamy (GO_ELEKTA) prezydenta." Pani katastrofa??.. !! ELEKT !! to jest dopiero..!!!! ..możemy nie przetrwać!! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ETIUDę? TO ja Międzykaczorówkę! 19.11.05, 19:25 MIĘDZYKACZORÓWKA Wyklęty powstań, ludu ziemi, Powstańcie, których dręczy głód. Myśl kacza blaski promiennymi Dziś wiedzie was na bój, na trud. Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata, Przed ciosem niech liberał drży! Ruszymy z podstaw bryłę świata, Dziś niczym, jutro wszystkim my! Ref. Bój to jest nasz ostatni, Krwawy skończy się trud, (bis) Gdy związek nasz bratni Ogarnie ludzki ród. Nam wyglądać zmiłowania Z wyroków bożych, z PiSu praw. Z kaczego prawa bierz nadania I z PiSu woli sam się zbaw! Niech w kuźni naszej ogień bucha, Zanim ostygnie - przekuj w stal, By łańcuch spadł z kaczego ducha, A dom rozpusty zniszcz i spal! Rządzący Polską samowładnie Królowie kopalń, fabryk, hut Tym mocni są, że każdy kradnie Bogactwa, które stwarza lud. W tej bandy kasie ogniotrwałej Stopiony w złoto krwawy pot Na własność do nas przejdzie cały, Jak należności słusznej zwrot. Dziś lud roboczy wsi i miasta W jedności kaczej stwarza moc, Co się po ziemi wszerz rozrasta, Jak świt łamiący wieków noc... Precz darmozjadów rodzie sępi! Czyż nie dość żerów z naszych ciał? Gdy lud wam krwawe szpony stępi, Dzień szczęścia będzie wiecznie trwał. wg przekł. Marii Markowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Międzykaczorówka! Czyżby dzięki... 20.11.05, 09:09 śpiewaniu tej oszałamiającej pieśni PRZETRWAMY?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszab malaszaramysz już Ci odpowiadam: 19.11.05, 23:02 Jesto bardzo proste. Wystarczy być uczciwym człowiekiem. A jeżeli to ci sprawia trudność to proponuję jak najszybciej zbierać manatki i uciekać z kraju i to bardzo daleko i najlepiej do KRLD. Wtedy napewno nie zwariujesz ze strachu. No.Tyle tylko tyle w tym problemie twoim mogę ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Lesiu,co Ty masz z tą KRLD? 21.11.05, 15:25 Śnisz o antykaczystach w obozach pracy? Koszmarne sny,współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
slft Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 20.11.05, 11:38 Żeby przeżyć w "kaczolandzie" wystarczy być przeciętnym Polakiem a nie złodziejem, który ma nie jedno na sumieniu będąc pseudobizmesmenem w pseudokapitalistycznej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 20.11.05, 12:29 Bardzo optymistyczny post!;-))) *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 21.11.05, 15:28 Czyli zabrać się za sprzątanie ulic i żyć za minimum socjalne? Dziękuję za taką propozycję.Lubię Chablis i dobre perfumy. Na sprzątaniu nawet na buteleczkę perfum nie zarobię:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 20.11.05, 12:41 !!! P. giwi lub plopli nie dają "przeżyć" ! ..hehe.. Telewizją Naszą Błogosław!! Mohair'e !!! Autor: henryk.log ☺ Data: 20.11.05, 12:11 - czyli jak przeżyć w IV RP! >polak_pis_dvorak< Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 20.11.05, 12:48 re: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32245588 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 20.11.05, 12:58 Panie Henryku, piękny wątek! WHY there?!;-((( *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 20.11.05, 12:49 Kaczyzm - domiana poznańska:-))) *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania - poprawka! "Pała"!!! 20.11.05, 12:58 ODmiana POznańska, miało być! *** Kult państwa łączy się z zasadą wodzostwa; wódz (wł. duce) jest utożsamiany z państwem i narodem… Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania - poprawka! "Pała"!!! 20.11.05, 13:18 dla h.l za brak...Dzień Dobry:-) Odpowiedz Link Zgłoś