vitek25 TRZEBA BYC PAJACEM ZEBY NIE WYGRAĆ Z KACZKĄ 25.10.05, 09:29 Wygrać z Kaczką, poppieraną szumnie perzez Leppera i Radyjo - to chybe nei jest niewykonalne? Dla Tuska jednak było. Teoretycznie od lewicy po umiarkowaną prawice wszyscy powinni poprzec kontrkandydata! a jednak Tuskowi udało się NIE wygrac...gratulacje...hie hie...Tylko skończony oportunista bez poglądów, marketingowy który wyparł sie nawet swojego hałasliwego "liberalizmu" i odstawiał cyrki z modłami i gorliwym nowo odkrytym katolicyzmem, wysławiał Piłsudskiego, papieża, i pluł na lewicę itp - mógł byc na tyle denny, ze pomimo zagrożenia Kaczką ludzie go NIE POPARLI nawet jako mniejszego zła! załosne, panie Tusk, wepchnałes sie do drugiej tury dzięki prowokacji Miodowicza, a zadanie miales banalne - wygrac z oszołomioną kaczką...i dwukrotnie to zadanie spi..eś! Tusk i Rokita - OUT! Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Re: TRZEBA BYC PAJACEM ZEBY NIE WYGRAĆ Z KACZKĄ 25.10.05, 09:37 Osobiście czuję do Tuska sympatię, ale ocena Vitka25 jest najbardziej trafna, jaką czytałem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
resu Coś w tym jest... 25.10.05, 09:47 Zabrakło osobowości. No i sztab po raz kolejny przegrał ostatni tydzień. Tak to jest, żę oszołomy są zwykle bardziej zdeterminowani... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk TUSK PRZEGRAŁ DZIEKI GAZECIE WYBORCZEJ 25.10.05, 09:32 To nierzetelność informacji ze strony GW jest przyczyna klęski Tuska . Nienawiść GW wobec Kaczyńskiego i PiS równiez przyczyniła się do jego porażki . W rozumowaniu GW jest tak ,iż społeczeństwo jest głupie i kazdą ciemnote jaką mu wciśniemy przyjmie . Niestety "michniczki" ! - głupota jest po waszej stronie ... . Jestescie 100% niewiarygodni ! Panie Tusk ! - Podziękuj w/w , to oni zapędzili Pana w "kozi róg"... Odpowiedz Link Zgłoś
ew.sa Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 09:34 Eeee z tymi bombami to lipa!!! Chcecie grac na tej samej nucie na ktorej Busch wyrał kampanie. Nijak to się ma do sytuacji w POlsce. Ze Polacy sie przestraszyli terroryzmu? Bzdura. Tusk przegrał bo był nachalnie, nieprzytomnie promowany przez media a slabo wypadał na debatach (zbyt agresywnie, mniej kompetentnie od Kaczyńskiego ). A swoją drogą sondaze były dęte. Odpowiedz Link Zgłoś
resu Zgadza się - są podobieństwa - narodowy socjalizm 25.10.05, 09:37 katolicki bazuje na tych samych lękach i nadziejach. Podobnie garną się w tę stronę ludzie bez skrupułów jak Wasserman, Ziobro, Kurski, Kamiński. Należy jednak ufać, że po obronie konstytucji i państwa PO nie da za pomocą sejmu i senatu dryfować w kierunku katolicko-narodowo-socjalistycznym. Choć obu Kaczyńskich w czerwcu na pewno ucałuje pierścień papy, a Rydzyk czeka na jakieś nagrody przeżyjemy, jak przeżyliśmy Kwaśniewskiego i SLD z PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
zolenderek Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 09:42 Dlaczego nie głosowałem na Tuska: -pamiętałem jak za jego przyzwoleniem ludzie z jego otoczenia w niegodny sposób wykończyli Cimoszewicza -przekonywanie że misie bedą tańsze a brak pełnego rachunku korzyści i strat dla przeciętnego obywatela z racji wprowadzenia 15% podatku liniowego -za konferencję w hospicjum -za Gronkiewicz-Waltz, która uważam za wyjątkowo antypatyczną -za wypominanie Kaczyńskiemu że nic w Warszawie nie zrobił ale cisza o tym co zrobili poprzednicy z namaszczenia PO -bo biorąc pod uwagę powyższe po prostu mu nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 09:45 >> Bomby dla Kaczyńskiego? No tego po GW sie nie spodziewalem - przeciez to kopniecie w krocze ? >>Nie wyrównały tych strat głosy Borowskiego, choć wezwania prezydenta >>Kwaśniewskiego i samego Marka Borowskiego dały Tuskowi dużo, bo aż 722 tys. >>głosów. Tutaj mozna dyskutowac czy daly czy zabraly - wedlug mnie wiecej zabraly niz daly. Na dodatek wyraznie pokazaly kto jest kim. Nie mozna ufac kandydatowi ktory trzyma z dawnym ukladem. >>To raczej lęki socjalne niż nadzieja na radykalne zmiany ustrojowe zdecydowały >>o zwycięstwie Kaczyńskiego. To dalszy ciag propagandy ?? - moze mielismy uwierzyc blefom w stylu 15-15-15 ?? PiS dal PO ten komfort. PO mogla bezkarnie szafowac swoim 3*15, co gorsza dobrze wiedziala, ze to tylko ochlap dla maluczkich - jak widac i na tym sie pan Tusk przejechal. >>Aż 69 proc. wyborców Kaczyńskiego uznało, że "Tusk jest gładki, miły, ale tak >>naprawdę nie ma poglądów". Z tym zgadzam sie w 100%. Pozostaje tylko watpliwosc, czy nie jest to jedno z nielicznych zdan prawdziwych - ktore ma za zadanie uwierzytelnic pozostale manipulacje. >>Kaczyńscy walczyli bez pardonu. Umizgi do Leppera i LPR, komplementowanie >>Radia Maryja (ostatniej przed ciszą nocy Marek Jurek życzliwie wysłuchiwał >>kolejnej nagonki na Tuska), a nawet życzliwość... Adama Gierka - tak ciułali >>głosy. A wyobraza sobie ktos inna walke niz "bez pardonu". Walka polega wlasnie na tym, ze sie walczy a nie przeprasza. Kaczynskim pozostaje pogratulowac sprytu i determinacji, a Tusk - no coz ... "Tusk jest gładki, miły" (cytat). >>Tusk jakby był sam. Niezbyt medialna Hanna Gronkiewicz-Waltz i nieznany opinii >>publicznej Jacek Protasiewicz to było za mało. Milczał Rokita zajęty >>tworzeniem rządu z PiS. Gdzieś zniknął prof. Religa, który mógł być prawdziwym >>skarbem w walce o starszy elektorat. No wlasnie co robili pozostali pretorianie PO ? "Juz byli w ogrodku juz witali sie z gaska "? Takim zachowaniem pokazali probke tego, jak mogly wygladac ich rzady po ewentualnej porazce PiS. Osiedli na laurach i czekali na kolejnego mesjasza. Oczywiste jest, ze mamy zbytnio spolaryzowany uklad - niczym magnes z ogromnym biegunem "N"(PiS) i slabuitkim "S"(PO). Uczciwsze i rzetelniejsze byloby 50%-50%, ale PO zwyczajnie zignorowala wyborcow. Polowa naszych obywateli zignorowala wybory - no i jest najlepiej jak moglo byc. Odpowiedz Link Zgłoś
ew.sa Pacewicz! 25.10.05, 09:46 Alez ty nienawidzisz Pisu i Kaczyńskiego!!! Ale uwaga ! Taka nienawiść zaślepia i rozum odbiera! Dyskwalifikuje to dziennikarza. Zalecam zimny prysznic! Odpowiedz Link Zgłoś
groszek53 Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 09:47 Za bardzo było cały czas widać, że media optują za Tuskiem. Media i większość "trzymających władzę : polityczną, gospodarczą. Udawanie, że obchodzi kogoś los 90% obywateli: nie tylko chłopów, emerytów ale i pracujących u nowobogackich kapitalistów, którzy nie tylko lichutko płacą ale i nieustannie poniżają ludzi pracy(nie tylko robotników ale i najemną inteligencję) obnosząc się swoją "liberalną " butą to wszystko razem przyczyniło się do takiego a nie innego finiszu. I jeszcze ta nieszczęsna konferencja w hospicjum. Niezależnie od jej treści jej miejsce było nie na miejscu. Nikt chyba co miał w swojej rodzinie chorego na raka po tej konferencji na pewno nie zagłosował na Tuska.Dziadek- wermacht itp to zupelnie inny kaliber - dopuszczalna rzecz w kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 GAY POWER - SILNY PEDAL ????? 25.10.05, 09:51 To juz srodowiska homoseksualne wypowiadaja wojne zdrowemu spoleczenstwu ? Tak juz sa zradykalizowane ? Mam nadzieje ,ze silny prezydent pokaze im ,gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski gdzie jest miejsce SILNYCH PEDALÓW? 25.10.05, 09:55 Ich miejsce jest, Katoliku Polski, za Twoimi - że tak powiem - "plecami". Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 A gdzie jest ? Proszę o katolicką... 25.10.05, 09:59 katolik_polski1 napisał: ...sugestię ! ------------ > To juz srodowiska homoseksualne wypowiadaja > wojne zdrowemu spoleczenstwu ? > Tak juz sa zradykalizowane ? > Mam nadzieje ,ze silny prezydent pokaze > im ,gdzie ich miejsce. > Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 [...] 25.10.05, 10:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sraniu Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 09:57 Widać że gazetka robi co może by wyjść z twarzą z kłamliwych sondarzy jakie drukowała od wielu miesięcy. A Tusk przegrał dlatego gdyż sondaże na zamówienie zamiast deprymować elektorat nieprzychylny PO tylko go mobilizowały. Dziekujemy Gazetko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tsy Panie Pacewicz ja wiem dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 10:00 Szanowny Panie Ideolgia neoliberalna (ideologia, nie żadna objawiona prawda) jest w odwrocie na całym świecie. Wystarczy trochę poczytać. Powód jest prosty - okazało się, że nie ma żadnych resztek z pańskiego stołu tylko nowy typ niewolnictwa (zwanego elastycznym kodeksem pracy i mniejszymi tej pracy kosztami). Pan Tusk przegrał bo reprezentuje poglądy leciutko nieświeże (jeżeli jakiekolwiek). Wu-Tsy Odpowiedz Link Zgłoś
megarolnik Re: Panie Pacewicz ja wiem dlaczego Tusk nie wygr 25.10.05, 12:51 Szczególnie w odwrocie jest w Chinach. Płatna edukacja i opieka zdrowotna. Niemalże dwucyfrowy wzrost PKB. Odpowiedz Link Zgłoś
tsy Re: Panie Pacewicz ja wiem dlaczego Tusk nie wygr 25.10.05, 15:38 megarolnik napisał: > Szczególnie w odwrocie jest w Chinach. > Płatna edukacja i opieka zdrowotna. > Niemalże dwucyfrowy wzrost PKB. PKB sie nie je, a Chiny to dokładny przykład niewolnictwa, o którym pisałem. Gdy ktoś mówi, że gospodarka się rozwija trzeba zapytać czyja gospodarka, a nawet czyje domowe gospodarstwo. PKB to żaden miernik. Odpowiedz Link Zgłoś
kashub75 Kaczor przegral W-We, Tusk nie wygral na Kaszubach 25.10.05, 10:03 ciekawe nieprawdaz? Nie bede komentowal wynikow LK bo nie jestem ze "stolycy". Jednak z zalaczonej mapki wynika ze Tusk wygral wyraznie w Trojmiejscie, na bogatszej Nordzie i w miastach na Kaszubach. Biedniejsze, rolnicze kaszubskie gminy zdecydowaly sie jednak na niezbyt im przeciez przychylnego LK. Decydujace okazaly sie hasla socjalne a nie pochodzenie kandydata.. img463.imageshack.us/my.php?image=kas6pm.jpg zainteresowanych odsylam do ciekawej dyskusji na temat pomorskiej georgafi wyborczej: www.naszekaszuby.pl/modules/newbb/viewtopic.php? topic_id=504&forum=1&viewmode=flat&order=ASC&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
andriu12 Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 10:04 Panowie z GW i nie tylko, teraz przyszedł czas uderzyć się w piersi i przyznać się do wmawiania opinii publicznej nieprawdy. Przed wyborami dawali PO nawet 40%, a na czym się skończyło wszyscy wiemy. Przed drugą turą wyborów prezydenckich wszystkie ośrodki trąbiły o kilkuprocentowej wygranej Tuska, tylko PGB w piątek przewidziała wygraną Lecha Kaczyńskiego i tylko ta jedna prognoza sie sprawdziła. Całe szczęscie, że było dużo debat w TV i ludzie mogli się przekonać na własne oczy jaki kto jest, a nie musieli czytać np. stronniczej na korzyść Tuska GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kashub75 Kaczor przegral W-We, Tusk nie wygral na Kaszubach 25.10.05, 10:05 ciekawe nieprawdaz? Nie bede komentowal wynikow LK bo nie jestem ze "stolycy". Jednak z zalaczonej mapki wynika ze Tusk wygral wyraznie w Trojmiejscie, na bogatszej Nordzie i w miastach na Kaszubach. Biedniejsze, rolnicze kaszubskie gminy zdecydowaly sie jednak na niezbyt im przeciez przychylnego LK. Decydujace okazaly sie hasla socjalne a nie pochodzenie kandydata.. img463.imageshack.us/my.php?image=kas6pm.jpg zainteresowanych odsylam do ciekawej dyskusji na temat pomorskiej georgafi wyborczej: www.naszekaszuby.pl/modules/newbb/viewtopic.php? topic_id=504&forum=1&viewmode=flat&order=ASC&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Re:To nieuczciwe sondaże dobiły Tuska.Oraz wyjazdy 25.10.05, 10:07 na odpoczynek sobotnio-niedzielny. Tylko 50 % polaków głosowało. Dlaczego głosować nie możemy np. w piątek po pracy i sobotę ? Bo kościół nie miałby wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
jmdybowski Re:To nieuczciwe sondaże dobiły Tuska.Oraz wyjazd 25.10.05, 12:08 krzych.korab napisał: > na odpoczynek sobotnio-niedzielny. Tylko 50 % polaków głosowało. Dlaczego > głosować nie możemy np. w piątek po pracy i sobotę ? Bo kościół nie miałby > wpływu. Zaraz zaraz . nawet za komuny "wybory " byly w niedziele, a na poparciu kosciola to im chyba ie zalezalo, zreszta mial g.. do gadania Odpowiedz Link Zgłoś
tomks2 Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 10:11 PO prowadziła kampanie wprost fatalnie! Tak parlamentarną, jak prezydencką. Nieskontrowanie "lodówki" PiS-u zakrawa wręcz na sabotaż! A przecież było łatwe - wystarczyło powiedzieć, że stanieje benzyna, czynsz, światło... Na miejscu Tuska "specjalistów" od kampanii wykopałbym w butach narciarskich. To samo w wyborach prezydenckich. Tusk nikomu nie wyjaśnił, że liberalna gospodarka jest lepsza, a tylko udawał, że właściwie to on się we wszystkim zgadza z Kaczyńskim. Na dodatek we wszystkich debatach, jakie oglądałem Kaczyński i jego ludzie byli lepsi (jako dyskutanci). Odpowiedz Link Zgłoś
charyzmatek Re: Donald lakierowany szybkim pedzlem 25.10.05, 10:15 z ktorego lakierek sie szybko zluszczyl i ukazal naga, surowa kaczke - niestrawna. Taka bajeczka w chinskim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
romulus_remulus Tuskowi gratulujemy wyborców ! 25.10.05, 10:13 Tuskowi gratulujemy wyborców dla których najważniejszą przesłanką na kogo głosować jest wzrost kandydata!! Szkoda, że nie startował Wielki Roman bo miałby ich głosy w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: Tuskowi gratulujemy wyborców ! 25.10.05, 16:52 A skąd takie dane??Nie słyszałam o takich badaniach Odpowiedz Link Zgłoś
andriu12 Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 10:14 "27 proc. obawia się, że "zacznie wszystkich rozliczać i wzywać przed komisje śledcze, co zagrozi demokracji". Jeżeli ktoś nic złego nie zrobił to nie ma się czego obawiać. Nie dziwiłbym się tym, którzy nachapali się i żyją sobie w najlepsze. Oni mogą się obawiać. Jak sądy czy komisje śłedcze mogą zagrozic demokracji, przecież są jej instrumentami. Odpowiedz Link Zgłoś
charyzmatek Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 10:16 No i boja sie wspolnicy z zachodu rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiunamisiu Abstrahujac od sympatii 25.10.05, 10:17 kampania PO byla po prostu denna, zalosni kolesie, bez wizji i przekonania do tego co mowia. Dorn, Kaminski, Bielan, ktorzy jeszcze 6-7 lat temu nie tylko mieli przylepiona gebe oszolomow, ale sami sie tak prezentowali, w tych wyborach to profeska w porownaniu z cudakami z PO. Jesli wybory mialyby byc nagroda za kjakosc kampanii to PiS wygral ja zasluzenie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flegi Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 10:15 Dziekuje panu Pacewiczowi za wspaniale nieobiektywny, pełny pretensji artukuł o tym ze jego kochany kandydat nie wygrał a ten Kaczynski ktory jest "be" jakos "uciułał" te głosy. Pretensje do społeczeństwa a nie do Kaczynskiego panie Pacewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
rysiunamisiu DRODZY ZWOLENNICY PO I TUSKA 25.10.05, 10:25 Co z was za elity, jesli nie potraficie znalezc ludzi, ktorzy potrafia wygrac wybory. Czy trzeba byc geniuszem, zeby wiedziec, ze w kraju w ktorym 5% podatnikow jest w II i III progu podatkowym, odwrocenie sie dupa do tych z pierwszego jest gwaranteme przegranej. To i tak duze zaskoczenie, ze zaszliscie tak daleko, bo przy takim programie i takiej kiepskiej kampanii powinniscie dostac 5% glosow, a reszta powinna trafic do PiS, LPR, Rydzyka, SLD i innych. Zalosne i to majac w rekach, nie mniej niz za czasow Kwiatkowskiego, stronnicza telewizje publiczna i popracie najwiekszsego dziennika. Jesli chlop oderwany od briny Andrew L, potrafi zdobyc 10xwiecej glosow niz partai inteligencka PD, jesli partai przedsiebiorcow (Czytaj elit finansowych) dosatej polowe tego, co partie socjalne, to kto tu jest elita??? Zalosne sztaby wyborcze, zalosni "zaprzyjasnieni" dziennikarze, ktorzy potrafia tylko zaszkodzic, choc probuja pomoc. Elyty z Bozej laski Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 10:29 Ten artykuł jest bardzo tendencyjny i napastliwy. Poza tym nie czuję się miernotą, ani półinteligentem, a tylko to mogę wyczytać w komentarzach większości wyborców Tuska. Rozumiem, że ktoś może mieć inne zdanie i nikogo nie obrażam. Czy nie możecie się powstrzymać od tych haseł o idiotach i beretach? Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Pocieszenie. 25.10.05, 10:43 Jeśli to Ciebie pocieszy, zwolenników Tuska (Miodowicza, Brochowicza, Rokity i innych panów tego pokroju) też uważam za idiotów. Niestety ani jedni ani drudzy nie myślą o Polsce. Im chodzi wyłącznie o stołki. TKM - bis. A jakimi są miernotami przekonamy sie wkrótce. A jeśli się mylę, pozojstaje emigracja. Wszak NSDAP osiągnęła w pierwsdzych latach rządzenia oszałamiający sukces gospodarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Najprostsze możliwe wytłumaczenie 25.10.05, 10:33 Na Tuska głosowała ta część Polski, która wytwarza: prywatni przedsiębiorcy, specjaliści. Na Kaczyńskiego głosowali ludzie, którzy spożywają: urzędasy, nierobotni, emeryci górniczo-ubeccy, lewi renciści, pseudorolnicy co nie umieją zasiać i zebrać, kler i inni. Jak wiadomo, w Polsce ludzi wytwarzających jest mniej niż ludzi spożywających. Takie jedno wielkie hospicjum z rozbudowaną administracją. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiunamisiu Powiedz mi jak to jest, ze tacy udani, a tak im 25.10.05, 10:37 nie idzie, moze polityka jest bardziej skomplikowana niz prowadzenie piekarni, a moze to sa przedsiebiorcy, ktorzy potrzebuja pomocy. Ja mam paru znajomych przedsiebiorcow i jakos nikt nie zachwycal sie PO i Tuskiem i oczekiwal nieco innych zmian w polityce gospodarczej niz 3X15, wiesz czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Powiedz mi jak to jest, ze tacy udani, a tak 25.10.05, 10:40 Bo bardzo wielu przedsiębiorców, zwłaszcza małych, chciałoby, aby nie było konkurencji i do ich sklepów stała kolejka klientów. Akurat i ja znam środowisko rzemieślnicze: domagają się obowiązkowej przynależności do cechów, egzaminów zawodowych, ochrony celnej itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiunamisiu Re: Powiedz mi jak to jest, ze tacy udani, a tak 25.10.05, 11:02 jesli ktos to prowadzi firme majaca 15 mln sprzedazy, a drugi 30 jest maly i sa to firmy dzialajace w branzy w ktorej jest spora konkurencja (jeden produkcja lamp, drugi etykiet) to sa to chybione argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Najprostsze możliwe wytłumaczenie 25.10.05, 11:05 A jak zatem wytłumaczysz poparcie ze strony p. Kluski??? Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Bredzisz i.... 25.10.05, 12:25 Bladzisz dziecko w tych swoich infantylnych dychotomiach jak we mgle. Rydzyk by sie od ciebie mogl uczyc upraszczania rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 10:37 Ze też Gazeciarzom do głów nie wpadnie prawda o pompowanych przez zagranicę sondażach dla PAPIEROWEGO TYGRYSA-Tuska! Wszystko co miał to chmara otumanionych przez finansowane z zagranicy media /w tym GazetkęWybiorczą/ ludzi i przestraszone grono przestępców i ich rodziny - ci co rozkradli Polskę w kilkanaście lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 10:39 Tusk nie wygral bo w przeciwienstwie do swojego oponeta nie uzywal slownictwa ze stanu wojennego ale z telewizyjnych reklam. Fakt ten demaskuje pochodzenie sztabowcow od propagandy w biurach wyborczych kandydatow oraz posrednio ich biznesowych i ideologicznych mocodawcow. To ze Narod wybral Kaczynskie dowodzi, ze polacy nie sa wcale tacy glupi jak to sie wielu wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
dc99 Re: Dlaczego Tusk nie wygrał? 25.10.05, 20:05 > Tusk nie wygral bo w przeciwienstwie do swojego oponeta nie uzywal slownictwa > ze stanu wojennego Słownictwa może nie, ale używał metod ze stanu wojennego: ubeckie prowokacje, fałszywe dokumenty, podstawieni świadkowie, ... Odpowiedz Link Zgłoś
mybay Pacewicz przeszedl samego siebie 25.10.05, 10:39 z tekstu wynika ze Tuska trzeba teraz beatfikowac, bo to taki swiety czlowiek a o tym jak z Cimoszewicza zrobil wraz ze swym sztabem szuje to niby pan panie Pacewicz zapomnial? zenada Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd No właśnie. (ad rem: Najlepszy post tego wątku.) 25.10.05, 10:50 Gleb Pacewicz et consortes zatopili Cimę, a teraz pośmiertnie i ironicznie "beatyfikują" Tuska. Widać, na jakim poziomie działa GW. Stać ich na tandetne zakłamanie, zero wielkości. Do prawdziwej ironii daleko im; wiedzą, że ich czas minął. Cóż, 46% Polski wymknęła się już michniczyźnie. To ta najlepsza wiadomość tygodnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Pacewicz przeszedl samego siebie 25.10.05, 11:25 mybay napisała: > z tekstu wynika ze Tuska trzeba teraz beatfikowac, bo to taki swiety czlowiek > > a o tym jak z Cimoszewicza zrobil wraz ze swym sztabem szuje to niby pan panie > Pacewicz zapomnial? > > zenada > Nie mozna zrobic SZUI z kogos kto SZUJA jest, byl i bedzie niezaleznie od tego czy to Jarucka przyszla do kogos czy ktos do niej... Gdzie te kwity najuczciwszego? Gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś