Dodaj do ulubionych

PiS wybral marszalka Leppera,

26.10.05, 17:44
IV RP zbliza sie coraz szybciej.
Obserwuj wątek
    • kropekuk PiS wybral marszalka Leppera, nie pamietasz? n/t 26.10.05, 17:45

• kot_garfield No i co z tego? Lepszy Lepper niż Komorowski 26.10.05, 17:45
      • trouble_maker No, cóż - wprawdzie debilnie, ale za to przy... 26.10.05, 17:47
        ...najmniej szczerze ;-)
        • ukos Tak po PiS-owsku 26.10.05, 19:06
          trouble_maker napisał:

> ...najmniej szczerze ;-)
          ;-)
      • mctiggle komorowski to małe dzieci zjada 26.10.05, 17:48
        i kradnie ludziom długopisy
      • jak_nie_jak_tak Re: No i co z tego? 26.10.05, 18:14
        Juz niedlugo zobaczysz...
    • nitka34 Re: PiS wybral marszalka Leppera, 26.10.05, 17:48
      No i mamy tą prawdziwą koalicję.pis ,samoobrona,lpr i oczywiście psl.Tak wynika
      z arytmetyki głosowania,którą pis bardzo starał się ukryć przed mądrzejszymi
      swoimi wyborcami.Czekam na dalsze rewelacje!!!!!
    • douglasmclloyd Wrozka sie nie pomylila 26.10.05, 17:52
      Dr Lepper zostal nagrodzony przez PiS. Co za syf!
      • jak_nie_jak_tak Re: Wrozka sie nie pomylila 26.10.05, 17:54
        douglasmclloyd napisał:

> Dr Lepper zostal nagrodzony przez PiS. Co za syf!
        >
        Nie pomylila sie. Robi sie straszno i duszno...
        • douglasmclloyd Re: Wrozka sie nie pomylila 26.10.05, 17:58
          jak_nie_jak_tak napisała:

> douglasmclloyd napisał:
          >
          > > Dr Lepper zostal nagrodzony przez PiS. Co za syf!
          > >
          > Nie pomylila sie. Robi sie straszno i duszno...

Az strach pytac, co mu jeszcze powiedziala.
          • jak_nie_jak_tak Re: Wrozka sie nie pomylila 26.10.05, 18:01
            douglasmclloyd napisał:

> jak_nie_jak_tak napisała:
            >
            > > douglasmclloyd napisał:
            > >
            > > > Dr Lepper zostal nagrodzony przez PiS. Co za syf!
            > > >
            > > Nie pomylila sie. Robi sie straszno i duszno...
            >
            > Az strach pytac, co mu jeszcze powiedziala.
            >
            >
            Pewnie powiedziala , ze Ojciec Dyrektor dostanie dotacje z budzetu.
            • tatonka wrozki sa od tego zeby prowadzic 26.10.05, 18:26
              zwlaszcza tam gdzie nie ma sie oczu. Szkoda ze cie nie bylo dzis o czwartej jak
              nejaki ´cimoszenka´ odpowiadal do mnie jako elektorat PO.

Tak dziwie sie stalo ze caly zniknal, nie tylko z kreseczkami z tego watku
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30991166
              I raz jeszcze gratuluje towarzystwa.. Mam nadzieje ze sie zorientowalas droga
              jak-nie - w jakim towarzystwie sie znajdujesz w tym watku....
              Uklony...
              • jak_nie_jak_tak Re: wrozki sa od tego zeby prowadzic 26.10.05, 18:30
                tatonka napisał:

> zwlaszcza tam gdzie nie ma sie oczu. Szkoda ze cie nie bylo dzis o czwartej
                jak
                > nejaki ´cimoszenka´ odpowiadal do mnie jako elektorat PO.
                >
                > Tak dziwie sie stalo ze caly zniknal, nie tylko z kreseczkami z tego watku
                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30991166
                > I raz jeszcze gratuluje towarzystwa.. Mam nadzieje ze sie zorientowalas droga
                > jak-nie - w jakim towarzystwie sie znajdujesz w tym watku....
                > Uklony...
                A Ty Tatonko sama dobierasz sobie wpisy w swoich watkach? Jak to sie robi?
                • tatonka No ale tak jednomyslnie z wlodzimierzowcami? 26.10.05, 18:33
                  nie ma sprawy- nie bronie.
                  W dodatku z kropkiem od lewatyw itd...Jak lubisz....
                  • tatonka a propos czytales w Rzepie 26.10.05, 18:35
                    ze priorytetem polskiej gospodarki na dzien dzisiejszy jest wejscie do strefy Euro?
                    Jak sie na to zapatrujesz?
                    Dla mnie super- zaczne handlowac winem - wracajac do domu.....Zreszta nie tylko
                    tym.
                    • jak_nie_jak_tak Sprawa euro i tak bedzie odlozona, 26.10.05, 18:40
                      W obecnej sytuacji ze wzgledu na sytuacje w samej UE to nie ma sensu.
                      A i tak niedlugo nikt nas tam nie bedzie chcial. Takze ten problem na dzien
                      dzisiejszy NIE ISTNIEJE.
                      • tatonka no jak co piec minut beda krzyczec Srody 26.10.05, 18:46
                        to moga i przestac chciec. Znasz ich ostatnia akcje?
                        Rosji niestety nie wezma, bo chrapke maja ale prolbem ze szczegolna
                        ´przedsiebiorczoscia´ bardzo Europe martwi, a drogi tranzytowe musza sobie
                        zrobic. Spokojna glowa. Poza tym masz zero pojecia o tym jaka jest faktyczna
                        sytuacja. Sprawa naszej obecnosci w Unii nie jest bynajmniej w zadnym calu
                        zagrozona.
                        Mowie ci to jako zona mojego meza. Wiem wiecej rzeczy niz myslisz....
                        Sprawa sie toczy o kase i to co ewentualnie ma byc za kosztowne reformy. A tego
                        nie widac. Jak dotad roznic w przypadku pracy osoby z Unii i poza Unii czyli
                        Rosji nie ma praktycznie zadnych- trzeba bylo pogadac - to bym ci powiedziala.
                        Tego pismaki z GW ani wlodzimierzowcy nie wiedza...
                        • tatonka NIE WIEDZA 26.10.05, 18:49
                          choc nie jest to bynajmniej tajemnica panstwowa. Prawda ze fajne gierki medialne?
                          I co ty na to?
                          • tatonka dobrze sie czujesz nie zaslables? :)))) 26.10.05, 19:14
                            no to masz swojego gabcia.
                            a teraz po kolei
                            1 Kwasniewski do EU
                            2 Miller do Nato
                            3 Urban do wyroczni dziennikarskiej

Wspolczuje ci tych ´wrozek´...
                            To tylko niestety szczere checi. Prawda jest zupelnie inna.
                            Reformy trzeba bylo zaczac juz wczesniej i spadly w duzej mierze na okres rzadow
                            AWS-u...A reszta to roszadki starych wyjadalcow...
                            A propos- syn mojego sasiada bronil Millera w slynnym procesie. Jego dzieci
                            chodza do nowo wybudowanej eleganckiej szkoly w mojej gminie.
                            Ja wybralam troche inaczej bo- zalezy mi na poziomie wyksztalcenia moich dzieci
                            a wiem ze ja ukladow miec nie bede ani nie bede w nie wchodzic....

Powodzenia w twojej Polsce tej w ktorej biednych koalicjantow PO podpieraja w
                            pogladach Wlodzimierzowcy :(
                            • jak_nie_jak_tak Re: dobrze sie czujesz nie zaslables? :)))) 26.10.05, 20:07
                              > Powodzenia w twojej Polsce tej w ktorej biednych koalicjantow PO podpieraja w
                              > pogladach Wlodzimierzowcy :(

A gdzie podpieraja?
                              Na Komorowskiego jako marszalka nie zaglosowali, no to gdzie?
                              • tatonka sam pomysl 26.10.05, 20:17
                                w kazdym razie sondazy ci nie polecam. Bo jak chcesz sie ich trzymac to musisz
                                uwierzyc i w sondaz SGM/KRC zapodany przez Pielegniarza, ze radio rydzyka nie ma
                                az takiej sluchalnosci ani sily rynkowej by moglo zagrozic imperium Michnika....
                                On po prostu usuwa sobie przeszkody...
                                Pamietaj ze wies naogol miala do wyboru glosowanie na PSL albo Leppera.
                                Zostaw w spokoju tych ludzi. Bo atakujesz ELEKTORAT. Pomysl nad tym
                                Ludzie nie glosuja na haslo- prosze teraz pojsc tu. To Lepper tak sadzi - on sam
                                mogl tak zrobic i ludzie z jego partii ktorych pewno jest niemalo.
                                Co innego ´wyksztalcony elektorat SLD´. Ci jak cos robili to z pelna
                                swiadomoscia i wyrachowaniem. Ze swiadomoscia ze trzeba dzialac tak - by poprzec
                                uklady...
                                Elektorat Leppera i elektorat SLD to nie ta sama dzialka moj drogi...
                                Moim zdaniem - duzo mniejsza chluba - to poszerzanie swoich kregow o ten drugi...
                                • jak_nie_jak_tak To elektorat Rydzyka zadecydowal o zwyciestwie 26.10.05, 20:27
                                  w wyborach parlamentarnych. To kilka procent.
                                  To elektorat Leppera zdecydowal o wyniku wyborow Prezydenckich (80% tych ktorzy
                                  glosowali na Leppera poparlo L.K.). Teraz trzeba placic za to poparcie...
                                  • tatonka przeczytaj moj post ponizej 26.10.05, 20:29
                                    a jak zaplacisz Urbanowi za jego poparcie?
                                    Ja zakladam ze babcia w moherze bedzie co najwyzej chciala tego co zawsze- prawa
                                    do biegania do kosciola i na pielgrzymki.. Jak sadzisz czego moze chciec Urban,
                                    albo baron medialny????? Myslisz ze to beda tak skromne oczekiwania jak tej babci?
                                • tatonka ludzie akceptujacy uklady mafijne 26.10.05, 20:27
                                  i z pelna arogancja popierajacy je w wyborach??????
                                  Czy to cie nie przeraza? Czy nie przeraza cie takie Urbany na PO chcialy glosowac?
                                  Jesli ktos PO chcial zatopic- to gwarantuje ci ze tym ruchem - wlasnie oni...
                                  Dlatego i tylko dlatego zabraklo mi i innym ludziom ktorzy zainteresowani byli
                                  programem PO jasnej i stanowczej odpowiedzi ze strony PO w kwestii oceny takich
                                  glosow i takiego elektoratu.
                                  Czy rozumiesz juz teraz???
                                  Obawiam sie ze tych ludzi PIS do PO nie wyslal. Mimo wszystko i rydzyki i
                                  leppery sa w opozycji do SLD, o czym sie tu nikt nie zajaknal....
                                  Zostawic PIS na pastwe pulapki Kwasniewskiego to po prostu swinstwo. Wobec
                                  wlasnych wyborcow.

Powiedz mi kim sie bardziej brzydzisz? Glosujaca na ciebie babcia ubrana w
                                  nieestetyczny beret i przebierajaca rozaniec albo chodzaca regularnie na
                                  pielgrzymki czy wyrachowanym draniem, ktory dobrze wie, ze swoim glosem popiera
                                  okradanie panstwa i stare uklady- dobrze wie- bo jest wyksztalcony, a moze i na
                                  studia dostal sie rowniez dzieki ukladom???
                                  Powiedz kto jest grozniejszy dla panstwa - ta babcia czy ten nowoczesny- ?
                                  • jak_nie_jak_tak Re: ludzie akceptujacy uklady mafijne 26.10.05, 20:29
                                    Glosowali roznie. Urban nie glosowal na PO, to po pierwsze.
                                    Na Kaczorka natomiast glosowal np. Jozek Oleksy.
                                    • tatonka sprawdziles to? 26.10.05, 20:31
                                      wybory sa tajne w Polsce - czy w Trojmiescie juz nie?
                                      • jak_nie_jak_tak Re: sprawdziles to? 26.10.05, 20:35
                                        Ja nie, bo Jozek nie glosowal w Trojmiescie:)))
                                        A Ty sprawdilas to?
                                        • tatonka co- sondaze? 26.10.05, 20:46
                                          no coz - gdybym miala szanse zaglosowac zaglosowalabym na PIS tak jak moja
                                          przyjaciolka, dziennikarka - wlasnie dlatego co ci napisalam. Niestety zupelnie
                                          nie pokrywa sie to z profilem ´wyborcy PIS´u podawanego w sondazach..
                                          A jest takich osob znacznie wiecej.
                                          Napisalam ci tylko jak sie to ma do zdrowego rozsadku. Ani zadna rozglosnia ani
                                          wyborcy Leppera i tak nie byliby wyborcami PO. Wiec jesli cos wygral PIS to dla
                                          siebie. A ze w naturalnej opozycji do SLD to - przepraszam cie bardzo-
                                          koalicjanci z PO nie powinni miec za zle...
                                          Reszta jest papka i produkcja medialna na uzytek tych, ktorzy chca wplywy
                                          zachowac. Jesli i Kaczor zechce popsuc koalicje to bedzie to faktycznie glupie i
                                          ja tez to przyznam, ale wycofywanie sie rakiem PO a takze powtarzanie przez
                                          Tuska tych gotowych zarzutow podawanych mu na talerzu przez media i
                                          wlodzimierzowcow bylo po prostu niemadre. To sie nie trzyma kupy. Przykro mi.
                                          • tatonka Tym bardziej mi przykro 26.10.05, 20:52
                                            ze na niego glosowalam w pierwsze turze.
                                            • jak_nie_jak_tak Re: Tym bardziej mi przykro 26.10.05, 22:20

no smutne toto rzeczywiscie:)))
                                      • tatonka ja ci powiedzialam kto wydal wyrok 26.10.05, 20:36
                                        babcia w moherze i tak by na PO nie zaglosowala ani tym bardziej jednak biedni
                                        ludzie ze wsi obawiajacy sie i komuny i eurosocjalizmu....

Umiesz kojarzyc fakty- sam sobie odpowiesz. Musze niestety konczyc. Zrobilam to
                                        przez sentyment i przyjazn. Docen- lub nie- twoja sprawa.
                                        Ale ja wlasnie tak sobie mysle. Jesli zas uderzysz w dzwon Mlodziezy
                                        Wszechpolskiej, ktora macie glownie w gdansku (bo w Gdansku nie rodza sie tylko
                                        politycy - (to nie moja opinia)) to pamietaj ze po drugiej stronie sa dzielne
                                        oddzialy Biedronia plus jeszcze Sroda....
                        • kropekuk Czy 40-letnia doktorantka MUSI sie tu osmieszac? 26.10.05, 19:10
                          I non stop udawadniac, ze i po 50-tce doktorat nie ma prawa jej sie nalezec?
                          Nie Sroda, ale STAN GOSPODARKI - ponoc nawet brytyjska jest za slaba na euro
                          (choc moze to wymowka Browna), a ty do euro Polske z jej gospodarczym niby-
                          wzrostem wpychasz?
                          • tatonka ja mam w nosie euro 26.10.05, 19:17
                            bo nie chcieli go nawet Niemcy..
                            A nie napiszesz tak jak wczoraj ze od 40 lat robie doktorat:))))?
                            Tak jeszcze pare lat przed poczeciem zaczelam...
                            Biegnij sprawdzic czy wszystkie uklady dzialaja i czy kogos nie poderwiesz na
                            forum. Ja raczej nie w twoim typie...
                  • jak_nie_jak_tak To ja gratuluje wyboru 26.10.05, 18:38
                    i jego konsekwencji. A to dopiero poczatek zabawy:)))
                    • tatonka mylisz sie- ja nic nie wybieralam 26.10.05, 18:42
                      Moj maz, moja mama glosowala na PO. Mam wielu przyjaciol ktorych cenie, ktorzy
                      na PO glosowali. Podobnie jak cenie tych, ktorzy glosowali na PIS.
                      Twoje wrozenie jest sterowane przez takich - ktorym bardzo wlasnie na tym zalezy...
                      Powolywales sie na p. Staniszkis? Poczytaj co teraz pisze.
                      Zla wrozka zawsze byc latwiej. Ale nie sadzilam ze jestes z tych za ktorych
                      postronki beda szarpac wlasnie wlodzimierzowcy... A to dobre...

No to niech cie dalej pede- sado maso, kuk prowadzi na postronku....
                      Mowiles ze wiesz kim jest emerytka- czemu sie ostatnio nie odzywa? Zbyt zajeta?
              • tatonka naprawde zaluj 26.10.05, 18:30
                po poziom tej odpowiedzi siegal szczytow kultury i elokwencji.
      • kropekuk A owej wrozce na imie JERZY URBAN: pierwszy 26.10.05, 19:07
        wykrakal koalicje PiS+SO+LPR (albo inny plankton).
    • aga302 WIELKA kompromitacja !!! 26.10.05, 17:52
      Ach zwolennicy PIS-u - nawet już się nie chce mi z Wami dyskutować.
      Skundliliście się nie obrażając tych sympatycznych zwierząt .... To że
      jesteście słabo wykształceni to wiedziałam (patrz wyniki) ale uczciwość
      przecież nie zależy od miejsca zamieszkania i wykształcenia !!!
      Żenada ..daliście plamy. Bez odbioru - z samoobroną nie dyskutuję :)
    • elfhelm Kaczkofani ośmieszyliście się... 26.10.05, 18:26
      bandzior z kilkoma wyrokami karnymi i z kolejnymi sprawami, otoczony innymi
      bandziorami i grupą postkomunistów wybrany wicemarszałkiem i to głosami PIS.

Sp....... dziady!
      • jak_nie_jak_tak Samabronka to tylko wytwor sluzb specjalnych 26.10.05, 18:32
        z ktorymi Kaczorki beda walczyc. Oczywiscie razem z marszalkiem Lepperem:)))
    • loppe wybrali dziś - Sejm RP - chyba 5 vicków n/t 26.10.05, 18:31
    • travel_wawa Będziemy pośmiewiskiem Europy. 26.10.05, 18:34
      Czwarta Pospolita z twarzą Leppera.

To były PROROCZE SŁOWA TUSKA.
      • tatonka juz dawno jestesmy 26.10.05, 18:37
        od kiedy Sroda oswiadczyla publicznie wszystkim europejskim kosciolom ze wiara
        katolicka jest ostoja przemocy w rodzinie...
        Ostatnio zas jestesmy przy duzym wsparciu roznych przydatnych kolegow z mediow...
        • kropekuk [...] 26.10.05, 19:11
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • tatonka Nie mozesz wiedziec bo cie lancuchem do kompa 26.10.05, 19:19
            przywiazali. Ja mieszkam w miescie w ktorym jak dobrze policzyc jest 25
            kosciolow w tym jeden starszy od panstwa polskiego. Wszystkie stoja poki co.
            Gdybys nie byl gluchy to wiedzialbys tez ze nigdzie nie ma tez lepszej akustyki
            jak w kosciele.
            • cimoszenka Re: Nie mozesz wiedziec bo cie lancuchem do kompa 26.10.05, 20:46
              Najlepszą akustykę masz w Radio Maryja.
              • tatonka jak ci ktos wytlumaczy co to jest akustyka 26.10.05, 20:49
                to popros jak- nie- o maila do mnie. Jesli sie mu jako koalicjant spodobasz i
                zechce poswiecic szacunek i znajomosc po to zeby ci sie wyplacic kontaktem do
                mnie- to mozesz napisac....
                Mimo wszystko mam nadzieje ze nie pogadamy.
    • ave.duce Re: Złotówka leeeciii;-))) 26.10.05, 18:44
      Obligacje leeecąąą!
      Dziękuję, PiSuje!
      • tatonka no i swietnie 26.10.05, 19:05
        bo moze wreszcie Niemcy zaczna kupowac nasze indyki i zajace...a nie beda tak
        lezec marnie w chlodniach bo za drogie....
        • kropekuk Indykow nie kupia - ptasia grypa, w UK juz 100% 26.10.05, 19:13
          zakaz importu jakiegolwiek ptactwa:))))
        • ave.duce Re: Kaczek i tak nie kupią: za stare! n/t 27.10.05, 07:33

• czarny.humor To nie pierwszy raz!!!! 26.10.05, 19:03
      Zawsze bęcwały zabiegały o względy tego gnoja.

Miller też przy okazji jakiegoś głosowania, kiedy nie wiedział, że jest akurat
      filmowany, jęczał w korytarzu sejmowym do Leppera (tfuj!!) "Andrzej ratuj!!".

Co ten kraj jeszcze musi wytrzymać??!
      Przeżyliśmy stalinizm, to i kaczyzm może się uda przeżyć.

W PiSdu z takimi politykami!!!!
      • jak_nie_jak_tak Re: To nie pierwszy raz!!!! 26.10.05, 19:43
        Kaczor po prostu splaca dlug wdziecznosci. Bez Leppera nie zostalby Preziem.
        Ok. 80% wyborcow Leppera zaglosowalo na niego.
    • xtrin Kogokolwiek to dziwi? 26.10.05, 20:41
      Wicemarszałkoska laska dla Leppera była pewnikiem w momencie gdy ten poparł
      Kaczyńskiego, a w zasadzie to od momentu ogłoszenia wyników I tury.
    • marian_koniuszko1313 Re: PiS wybral marszalka Leppera, 26.10.05, 20:46
      Tego sie nawet nie chce komentowac! Skoro 4 RP ma twarz wicemarszalka Leppera
      to gratuluje Pisiakom poczucia humoru. Te dyrdymaly o nowej Polsce i elitarnej
      klasie politycznej brzmia dzis karykaturalnie!!!!PiS niczym nie rozni sie od
      SLD! Oni tez dbali o swoje interesy za wszelka cene! Wstyd na
      maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • jak_nie_jak_tak "Ja nie odpowiadam za pani kosmate mysli..." 26.10.05, 23:04
      Powiedzial przywodca ruchu ODNOWY MORALNEJ niejaki Dorn do dziennikarki ktora
      go zapytala o to czy wybor Leppera przez PiS jest splata dlugu.
      Brawo Dorn:)))
    • ave.duce Re: KTO wie coś n/t ... 27.10.05, 08:15
      ...Medalu Nadziei Jana Pawła II,
      którym został odznaczony wicemarszałek Sejmu RP, niejaki Andrju?
      Będę wdzięczna za informację:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka