Dodaj do ulubionych

Łajdacki czerep michnika

IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 13:53
Uważam że należy podjąć apel "gaduły wyrodnej" i systematycznie
udeżać w łajdacki czerep michnika aż się pokruszy i doczekamy się
wreszcie państwa bez tego typu "osobliwości" których opinie i analizy
najwyraźniej prowadzą do kolejnej anichilacji polskiej państwowości.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hehehe Re: Łajdacki czerep michnika IP: *.ipt.aol.com 30.09.02, 14:04
      Chcialoby sie doczekac panstwa, w ktorym tzw. prawdziwi Polacy zaczna pisac
      uderzac przez "rz", zeby ich ktos nie bral za Mongolow.
      • Gość: haveadonut Re: Łajdacki czerep michnika IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 14:18
        ..udeżać należy własnie punktowo przez samo 'ż' .
        • Gość: Hehehe Re: Łajdacki czerep michnika IP: *.ipt.aol.com 30.09.02, 14:23
          A Mongolow trzeba jednak uderzac przez "rz" !!
          • Gość: haveadonut Re: Łajdacki czerep michnika IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 14:32
            - mongolowa trzeba uderzać przez rz ,
            ten mongolow to chyba jakiś ruski ...
            • Gość: Hehehe Ty jestes mongol z mongolim rozumem IP: *.ipt.aol.com 30.09.02, 14:41
              • Gość: haveadonut Re: Ty jestes mongol z mongolim rozumem IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 14:54
                powiedz michnikowi z nim na rozumy bym się z nim nie zamienił chociaż
                mam mongoli
                • Gość: kapral Re: Ty jestes mongol z mongolim rozumem IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 15:00
                  Gość portalu: haveadonut napisał(a):

> powiedz michnikowi z nim na rozumy bym się z nim nie zamienił chociaż
                  > mam mongoli

I dlatego w ramach eugeniki pomyśl o własnej - jak to ujmujesz - anichilacji.

PS. Zawsze podjrzewałem, że ci, którzy piszą słowa takie jak anihilacja przez "ce-ha", piszą w kiblach słowo ch** przez "samo-ha".
                  • debilek Re: Ty jestes mongol z mongolim rozumem 30.09.02, 15:20
                    Haveadonut z Pulaw wyszedles na kompletnego durnia! Nastepnym razem pomysl
                    zanim cos napiszesz.
                  • Gość: haveadonut Re: Ty jestes mongol z mongolim rozumem IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 15:26
                    moją anihilacja przyjdzie pewnie naturalnie za jakieś 70 lat
                    natomiast michnikowi i jego zwolennikom i w ogóle całej tej "warsaw based
                    political class" nie później niż za rok albo dwa zafunduje to naród o ile te
                    kanalie nie zwalą swojej obronie nam na łeb jakiegoś NATO albo euroarmii.
                    • Gość: Hehehe Re: Ty jestes mongol z mongolim rozumem IP: *.ipt.aol.com 30.09.02, 16:15
                      Ty idz lepiej spac, bo glupot juz na dzisiaj dosyc nawypisywales.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka