ociecdyrektor 02.11.05, 22:40 "Klub PO wybrał w środe nowych wiceprzewodniczących. Zostali nimi: Zbigniew Chlebowski, Stefan Niesiołowski i Grzegorz Schetyna. Sekretarzem klubu został natomiast Grzegorz Dolniak." A coz Rokitą?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 22:41 ociecdyrektor napisał: > "Klub PO wybrał w środe nowych wiceprzewodniczących. Zostali nimi: Zbigniew > Chlebowski, Stefan Niesiołowski i Grzegorz Schetyna. Ale mieszanka. A Niesiołowski zawrotną karierę robi w PO, kto by pomyślał, że tak się przyjmie. Sekretarzem > klubu został natomiast Grzegorz Dolniak." > A coz Rokitą?????? Boczny tor. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 22:46 kataryna.kataryna napisała: > Ale mieszanka. A Niesiołowski zawrotną karierę robi w PO, kto by pomyślał, że > tak się przyjmie. Pierwszy liberal w PO. Klub przygotowany do obrony Polski przed Kaczynskim pardon, przed Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Nieprawda 02.11.05, 22:46 Dolniak i Chlebowski to najbliżsi ludzie Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Nie wydaje mi się. 02.11.05, 22:59 Grzegorz Dolniak (Sosnowiec). Poseł minionej kadencji. 45 lat. Ekonomista. W przeszłości przedsiębiorca. Jeden z najbliższych współpracowników Jana Rokity. Wiceszef Klubu Parlamentarnego PO. Podczas debat zabrał głos 183 razy, zgłosił 87 interpelacji i zapytań, w tym wiele poświęconych sprawom mieszkańców Zagłębia i Śląska. Żonaty, ma córkę. 12 151 za rzepą, żeby nie było że spisek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie wydaje mi się. 02.11.05, 23:10 elfhelm napisał: > Grzegorz Dolniak (Sosnowiec). Poseł minionej kadencji. 45 lat. Ekonomista. W > przeszłości przedsiębiorca. Jeden z najbliższych współpracowników Jana Rokity. > Wiceszef Klubu Parlamentarnego PO. Podczas debat zabrał głos 183 razy, zgłosił > 87 interpelacji i zapytań, w tym wiele poświęconych sprawom mieszkańców > Zagłębia i Śląska. Żonaty, ma córkę. 12 151 > > za rzepą, żeby nie było że spisek :) Ale czy ktoś do Dolniaka zgłaszał jakieś pretensje? Nas tylko zastanawia brak Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Nie wydaje mi się. 02.11.05, 23:17 Szef partii opozycyjnej został szefem klubu (Tusk). Oprócz tego do władz weszło dwóch współpracowników Rokity, jeden Tuska i przedstawiciel senatorów. Rokita pewnie nie chciał być wice, zresztą wiceszef klubu to żadna fucha (nawet auta służbowego nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Nie wydaje mi się. 03.11.05, 00:14 kataryna.kataryna napisała: > Ale czy ktoś do Dolniaka zgłaszał jakieś pretensje? Nas tylko zastanawia brak > Rokity. Nie manipuluj. Nie zastanwia, tylko stwierdzilas klamlimie ze go odstawili na boczny tor. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 22:48 Lepper na glownym torze koalicyjnym PIS SO !! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 23:11 Kariere robia ci, ktorzy bezpardonowo atakuja PiS Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 23:47 A w gruncie rzezcy ci którzy rozgrywają więc cóz sie dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 22:41 hm, zdaje się konsolidacja, zwieranie szeregów Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 22:44 Gdy Rokita wtórował PiSowi, ze trzeba przejać przesył gazu, to Chlebowski mówił, ze to durny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 22:54 I że oczywiście Platforma nic takiego nie przewiduje. Chlebowski-Rokita przyjaciele? Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 23:12 bo przejęcie gazu to durny pomysł, w sytuacji w której przesył gazu jest w całkowicie zabezpieczonym od strony skarbu państwa leasingu. Niestety Rokita nie rozumie co to znaczy umowa leasingu. A Chlebowski rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 23:44 To kto prezentował wtedy stanowisko PO? Kto ma te rury w leasingu? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Niesiołowski - fan Pinocheta? 02.11.05, 22:45 Niesiołowski - fan Pinocheta? BRAWO PO! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ociecdyrektor Pinocheta, i co z tego 02.11.05, 23:07 Jestem niepoprawny politycznie i bardzo sobie cenię dokonania generała Pinocheta. Rokitę również cenię i chętnie widziałbym jego w sojuszu z Kaczorami. Rokicie wybaczam wszystko, nawet to co plótł w ostatnich dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Pinocheta, i co z tego 02.11.05, 23:12 Ja go lubilam, ale ostatnio przegial ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarls_bronson Re: Pinocheta, i co z tego 02.11.05, 23:16 gosia_chello napisała: > Ja go lubilam, ale ostatnio przegial ... Przeciez on zawsze przeginał Dziwię mu się że teraz nie potrafi "przegiąć" w stosunku do Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Tusk też 03.11.05, 00:19 t-800 napisał: > Niesiołowski - fan Pinocheta? BRAWO PO! :-DDD Umiarkowanym fanem Pinocheta jest przecież także Tusk. Nie brak ich także w PiS - mogą stworzyć porozumienie ponad podziałami. Ciekawostką może być to, ze Lech Kaczyński (czy Jarek to nie wiem) nigdy nie pochwalił Pinocheta, a Michał Kamiński (ten od ryngrafu) korzył się w trakcie kampanii, że teraz zrozumiał swój błąd - zapewne pod wpływem Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Pogonili Rokitę??...Fajnie! ...do Krakowa może? 02.11.05, 23:15 ..a dobrze im Krakusom, premiera in spe im się zachciało!! >Etym. - łac. dosł. 'w nadziei;< Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 23:39 Chyba nie ma juz zludzen do tego co i kogo reprezentuje PO? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Pogonili Rokitę?????? 02.11.05, 23:40 Mam coraz mniej zludzen co do PO ... Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 Rokita na stanowisko błazna PO! 02.11.05, 23:42 Sądzę, że ma do tej posady pełne kwalifikacje, które udowadnia każdym gestem i każdym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga A cóż Ty, ludziku, mógłbyś innego napisać... 02.11.05, 23:57 Pewnie z piosenek tylko Szła dzieweczka do laseczka znasz na pamięć, jak i tych kilka oklepanych sbubań w kostki... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Rokita na stanowisko błazna PO!??? 03.11.05, 00:28 nadaje się! a ta "ksywka" Jasio_Marysia_Władzio??..cóóódo? Aha i Rycerski tytuł Kabotyn A.D. 2003. Panie!! Wprost..jeden wielki Cyrk! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś