Dodaj do ulubionych

Wystarczy tylko dobrze bajdurzyc

IP: *.ipt.aol.com 01.10.02, 22:20
Wystarczy tylko dobrze bajdurzyć, aby zrobić wrażenie na narodzie. Im mniej
zrozumie, tym bardziej to podziwia. Nasi ojcowie i nauczyciele nie zawsze
mówili to, co myśleli, tylko to, co dyktowały okoliczności
i potrzeby. (Grzegorz z Nazjanzu, ojciec Kościoła)

Obserwuj wątek
    • Gość: Haha ach, te symbole narodowe + Pan Bog IP: *.ipt.aol.com 01.10.02, 22:56
      Pewny zysk, jak w LPR.
      • Gość: Haha Reklama dla przyglupow !! IP: *.ipt.aol.com 01.10.02, 23:26
        • Gość: Ania Re: Reklama dla przyglupow !! IP: *.upc.chello.be 01.10.02, 23:39
          Pogorszylo ci sie? Znowu spamujesz i znowu piszesz sam do siebie.Mam cos dla
          ciebie.
          free.ngo.pl/pomoctel/
          • Gość: Hehe Re: Reklama dla przyglupow !! IP: *.ipt.aol.com 01.10.02, 23:42
            Od ciebie trudno spodziewac sie odpowiedzi na temat.
          • Gość: pollak Re: Reklama dla przyglupow !! IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.10.02, 23:45
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Pogorszylo ci sie? Znowu spamujesz i znowu piszesz sam do siebie.Mam cos dla
            > ciebie.
            > <a href="http://free.ngo.pl/pomoctel/"target="_blank">free.ngo.pl/pomoctel/</a>

Aniu z nim trzeba delikatnie. Ten chłopiec jest wyczulony na agrsję.
            Takie już wrażliwe dziecko i nie wszystko łapie, a czego nie zrozumie
            bierze sobie baaaardzo do serca. Kochany bobas.
            • Gość: Hehe Ojcow kosciola nie szanujesz, glupi pollaku? IP: *.ipt.aol.com 01.10.02, 23:47
              • Gość: pollak Jesteś Ojcem Kościoła, aol.com? IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.10.02, 23:49
                • Gość: Prezes Re: Jesteś Ojcem Kościoła,? -- nie, Dziadkiem IP: *.ces.clemson.edu 01.10.02, 23:52
                  • Gość: pollak Aha, stąd już pewnie rozum nie ten i potencji brak IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.10.02, 23:54
                    • Gość: Hehe Pollak za to ma rozum i super, hiper potencje!! IP: *.ipt.aol.com 02.10.02, 00:31
                • Gość: Hehe Re: Jesteś Ojcem Kościoła, aol.com? IP: *.ipt.aol.com 01.10.02, 23:57
                  Tylko glupek moze postawic podobne pytanie widzac cytat wypowiedzi uznanego
                  ojca KK.
                  • Gość: pollak Re: Jesteś Ojcem Kościoła, aol.com? IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.10.02, 23:58
                    Gość portalu: Hehe napisał(a):

> Tylko glupek moze postawic podobne pytanie widzac cytat wypowiedzi uznanego
                    > ojca KK.

Ale ja mam na myśli szacunek właśnie do ciebie. Stąd to pytanie.
                    • Gość: Haha Lizusow olewam IP: *.ipt.aol.com 02.10.02, 00:02
                      Posluguje sie wypowiedziami osob ogolnie uznanych.tacy jak ty i ja moga im
                      tylko zlozyc hold.
                      • Gość: Ania Re: Lizusow olewam IP: *.upc.chello.be 02.10.02, 00:05
                        Gość portalu: Haha napisał(a):

> Posluguje sie wypowiedziami osob ogolnie uznanych.tacy jak ty i ja moga im
                        > tylko zlozyc hold.

To ty zaczales teraz skladac holdy Ojcom Kosciola?Co za mila niespodzianka tak
                        trzymaj.
                        • Gość: Hehe Re: Lizusow olewam IP: *.ipt.aol.com 02.10.02, 00:07
                          Mnie lata kto mowi, wazne jest to co mowi !
                          • Gość: pollak Re: Lizusow olewam IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.10.02, 00:09
                            Gość portalu: Hehe napisał(a):

> Mnie lata kto mowi, wazne jest to co mowi !

<<<<<posluguje sie wypowiedziami osob ogolnie uznanych>>>>>

:)
                      • Gość: pollak Re: Lizusow olewam IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.10.02, 00:08

> Posluguje sie wypowiedziami osob ogolnie uznanych.

Hahaha! Ojców kościoła, co?

> tacy jak ty i ja moga im
                        > tylko zlozyc hold.

Przebijasz wszystkich piszących z aol.com. O Kaganie nie piszę, bo
                        ten to czasem ma poczucie humoru.
                        • Gość: Haha Re: Lizusow olewam IP: *.ipt.aol.com 02.10.02, 00:10
                          Trudno powiedziec to samo piszacych z dialogu.
                          • Gość: pollak Re: Lizusow olewam IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.10.02, 00:12

> Trudno powiedziec to samo piszacych z dialogu.

Ale co? Weź cytuj chociaż kawałek poprzedniej wypowiedzi.
                            • Gość: Haha Re: Lizusow olewam IP: *.ipt.aol.com 02.10.02, 00:20
                              Odpowiedz chociaz raz na temat.Przeczytaj to co mowil madrzejszy od ciebie i
                              ode mnie. Rusz troche makowka, a jezelli nie stac cie na to, to dobranoc .
                          • Gość: Ania Re: Lizusow olewam IP: *.upc.chello.be 02.10.02, 00:13

> Trudno powiedziec to samo piszacych z dialogu.

Dialog to jest tylko dwie osoby.Tu jest troche wiecej.Zmeczony chyb jestes.I te
                            nick ci sie jz tak zmieniaja raz HAHA raz HEHE
              • Gość: Ania Re: Ojcow kosciola nie szanujesz, glupi pollaku? IP: *.upc.chello.be 01.10.02, 23:49
                Co tak ostro?My po starej znajomosci z pollakiem wpadamy dotrzymac ci
                towarzystwa a ty sie zloscisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka