jethrox 04.11.05, 22:16 tne. Wbrew zapowiedziom PiS, czeka nas płatna służba zdrowia PLUS opłaty na obowiązkowe ubezpieczenie. To świetne dla bogatych lekarzy takich jak Religa doić z dwóch cycków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Religa: Wybory skończone, dosyć bajek. Zdrowi 04.11.05, 22:18 Mnie to pasuje. Aczkolwiek nie jestem wyborcą PiS-i. ;-] A tak w ogóle to p. Religa według mnie ani na prezydenta się nie nadawał, ani na ministra zdrowia też się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp kto wierzy w darmowe obiady ten przygłupem jest 04.11.05, 22:24 > Wbrew zapowiedziom PiS, czeka nas płatna służba zdrowia PLUS opłaty na > obowiązkowe ubezpieczenie. Nie ma bezpłatnej służby zdrowia, jest opłacana z naszych składek, więc o czym bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox O płaceniu składek ORAZ jeszcze raz, dodatkowo, 04.11.05, 22:28 za leczenie. Taki jest program Religi ORAZ PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp do rzeczy ! 04.11.05, 23:14 Za leczenie czego? w jakiej wysokości? jaki program? Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Poczekaj. Religa powie o tym za 2 lata. 04.11.05, 23:17 Ale jak znam ludzi PO (sympatyk Religa) to będziemy płacić słono i tylko wata będzie z ubepieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 W ten system można wrzucić ... 04.11.05, 23:15 ... wszystkie pieniądze i na pewno w nim przepadną. Służba zdrowia jest typowym przykładem dominacji układów lobbystycznych nad efektywnym działaniem. Pierwszym posunięciem nowego ministra powinno być uszczelnienie systemu ( komputerowa baza danych obejmująca wszystkich w systemie - bieżąca kontrola recept i wszystkich badań diagnostycznych - to są największe wydatki ). Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Religa jest za stary aby coś robić oprócz 04.11.05, 23:18 GODNIE REPREZENTOWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Religa: Wybory skończone, dosyć bajek. Zdrowi 04.11.05, 23:17 Buhahahahahaha :)))))) Ile to od wyborów minęło, że już Kaczory się zabawiają w seks analny z wyborcami? Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Kaczory działają zdecydowanie i szybko. 04.11.05, 23:21 Szybko też dezawuują swoje teksty z kampanii wyborczej. Cytat z kampanii L. Kaczyńskiego: "Jeżeli chodzi o bezpłatną służbę zdrowia to mogę być nawet socjalistą". Ale PO w tej kwestii nawet nie usiłowała się kryć ze swoimi zamiarami. Dlatego przegrała ze sprytnymi Kaczorami. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Religa: Wybory skończone, dosyć bajek. Zdrowi 04.11.05, 23:22 wiewiorzasta napisała: > Buhahahahahaha :)))))) > Ile to od wyborów minęło, że już Kaczory się zabawiają w seks analny z wyborcam > i? > www.bbc.co.uk/worldservice/images/2005/11/20051104154943premierbez.jpg Odpowiedz Link Zgłoś