bo4do 07.11.05, 14:30 Mozna zlozyc spoleczny protest przeciwko abonamentowi? Mydlenie oczu misyjnoscia wszyscy znamy. Usunac publiczna TV dac czestotliwosci prywatnym stacjom i bedzie spokojniej a przedewszystkim lepszy program Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_78 Re: Abonament RTV 07.11.05, 14:39 Jest społeczny protest - mnóstwo ludzi tego nie płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Abonament RTV 07.11.05, 14:40 Dlatego jest podobnież projekt by ściągać abonament przy okazji rozliczania podatków. A u nas tylko najbogatsi nie płacą podatków. Będą jeszcze mieli darmowe TV. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Abonament RTV 07.11.05, 14:44 przestać płacić. Przecież ci nie wyłaczą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beksiulek Re: Abonament RTV 07.11.05, 14:49 < a ja głupia płacę < i płaczę < fakt, mogę nie oglądać < i przestac płacic < ale czy to ujdzie bezkarnie? < powiedzcie, bo nie wiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Abonament RTV 07.11.05, 14:54 nie ujdzie Ci Beksiulko bezkarnie.znajda, dolicza odsetki za zwloke. bezkarnie uchodzi tym, ktorych nie maja w swoich kartotekach. mozesz natomiast wyrejestrowac rtv wtedy oczywiscie nie masz juz za co placic Odpowiedz Link Zgłoś
beksiulek Re: Abonament RTV 07.11.05, 14:58 < no własnie < a jak zaczną w domku sprawdzać? < już dawno, dawno temu, w zamierzchłym PRL < miałam taka kontrolę < no i wpadłam:) < nie powiem , obeszli sie ze mna dośc po humanitarnie < wlepili niewielka karę < która mój bardzo chudzienki portfel < jakos udxwignął ;) < ale dzisiaj, jest on raczej pustawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Abonament RTV 07.11.05, 15:18 no właśnie głupio zrobiłaś że w ogóle cokolwiek rejestrowałaś ja tam nigdy nie rejestrowałem ani telewizora ani radia i jakoś nikt mnie się o to nie czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Abonament RTV 07.11.05, 16:41 Wyrejestrować TV, sprzedac, kupic karte z tunerem TV do kompa, zainstalowac - i viola! - moga ci z abonamentem nagwizdać :) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Abonament RTV 07.11.05, 16:42 czy nie widzisz,że tv JUŻ została sprywatyzowana?przecież to jest tv kaczorów a nie publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś