chaynik 13.11.05, 23:26 To zagraj z Tuskiem on zawsze przegrywa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Re: Chcesz wygrac ? 13.11.05, 23:47 Równie dobrze można zagrać z GW. Na kogo nie postawią to kandydat też dupy daje. PD, PO, Tusk, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Chcesz wygrac ? 14.11.05, 00:05 Tak naprawdę, to ten się śmieje, kto się śmieje ostatni! Pamiętajcie o tym, bo za rok, może pół, to z Was - Pisiaki - będziemy się śmiać! Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Chcesz wygrac ? 14.11.05, 00:07 Jest też powiedzenie, że 'Ten się śmieje ostatni, kto wolniej kojarzy'. Nie widzę powodu do śmiechu dla nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
wrobel_jeden Re: Chcesz wygrac ? 14.11.05, 00:10 don.kichote napisał: > Pamiętajcie o tym, bo za rok, może pół, to z Was - Pisiaki - będziemy się śmiać > ! Kto się będzie śmiał? My, czyli kto? Pseudobiznesmeni i pseudointeligenci w aksamitnych kapeluszach ale z brudnymi rękami? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Chcesz wygrac ? 14.11.05, 00:24 wrobel_jeden napisał: > Kto się będzie śmiał? My, czyli kto? Pseudobiznesmeni i pseudointeligenci w > aksamitnych kapeluszach ale z brudnymi rękami? Czyżbyś stracił wiarę w swych idoli? Mam nadzieję, że za rok pod rządami Ziobry, takich z brudnymi rękami już nie będze. Zostaną sami uczciwi i nie "pseudo" i to właśnie oni, będą się z Was śmać! Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Chcesz wygrac ? 14.11.05, 00:26 don.kichote napisał: > Czyżbyś stracił wiarę w swych idoli? Mam nadzieję, że za rok pod rządami Ziobry > , > takich z brudnymi rękami już nie będze. Zostaną sami uczciwi i nie "pseudo" i t > o > właśnie oni, będą się z Was śmać! ````` No to nie będzie to salwa śmiechu, jeno taki słabeńki, lichutki chichocik :) ps. wow! dajesz temu rządowi rok ? Taki z Ciebie pesymista ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Chcesz wygrac ? 14.11.05, 01:05 echo_o napisała: > No to nie będzie to salwa śmiechu, jeno taki słabeńki, lichutki chichocik :) Chyba znów się mylisz! Będzie to potężna salwa! A to dlatego, że tylko w Waszych - przegrzanych moherem - umysłach, każdy kto dorobił się czegoś w życiu, jest podejrzany. Rzeczywistość okaże się zupełnie inna. Wręcz banalna. No chyba, że zastosujecie starą, dobrą i sprawdzoną metodę: "dajcie mi człowieka, a ja paragraf na niego znajdę"! > ps. wow! dajesz temu rządowi rok ? Taki z Ciebie pesymista ? :) Skrajnym optymistą - powiedziałbym! Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Chcesz wygrac ? 14.11.05, 01:10 Będziemy się mierzyć na nieruchomości, marki samochodów, CV i kolory kart kredytowych ? Proszę bardzo ! Te mohery sfilcowane się robią (a sezon dopiero się zaczął), ile można na nich budować swoją linię obrony czy ataku, na jedno wychodzi... Życzę nieustannego optymizmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrobel_jeden Re: Chcesz wygrac ? 14.11.05, 01:18 don.kichote napisał: > Chyba znów się mylisz! Będzie to potężna salwa! A to dlatego, że tylko w Waszych- przegrzanych moherem - umysłach, każdy kto dorobił się czegoś w życiu, jest podejrzany. Rzeczywistość okaże się zupełnie inna. Wręcz banalna. No chyba, że zastosujecie starą, dobrą i sprawdzoną metodę: "dajcie mi człowieka, a ja > paragraf na niego znajdę"! > Skrajnym optymistą - powiedziałbym! Taktyka złodziei : 1. Krzyczeć - łapać złodzieja. 2. Twierdzenie - wszyscy są złodziejami. Jeśli nie znajdziesz w naszych wypowiedziach choć jednego stwierdzenia, że "każdy kto dorobił się czegoś w życiu, jest podejrzany", to powinieneś "odszczekać" (jeśli masz honor). Honor? O czym ja mówię? U "inteligentów"? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Chcesz wygrac ? 14.11.05, 01:42 wrobel_jeden napisał: > Jeśli nie znajdziesz w naszych wypowiedziach choć jednego stwierdzenia, że > "każdy kto dorobił się czegoś w życiu, jest podejrzany", Pominę ten lapsus językowy: "Jeśli >>>nie<<< znajdziesz w naszych wypowiedziach..." A przechodząc do meritum, daleko nie musiałem szukać: > Kto się będzie śmiał? My, czyli kto? Pseudobiznesmeni i pseudointeligenci w > aksamitnych kapeluszach ale z brudnymi rękami? Ta uwaga o brudnych rękach, to co znaczy Twoim zdaniem? Czy nie jest to jawna sugestia, że ww. są conajmniej podejrzani? Jeżeli nie, to oświeć minie jak tak wznisłą metaforę rozumieć! > to powinieneś "odszczekać" Przemyśl to jeszcze. Kto i co powiniem odszczekiwać. > (jeśli masz honor) I tu mnie masz. Wyjdzie na to że nie mam, bo gdybyś powiedział mi to w oczy, nie kryjąc się za anonimowym(?) nikiem, przekonałbyś się, co tak naprawdę to słowo znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś