dr.szfajcner 20.11.05, 12:03 Paradowska przypomniala dzis w TVN24, ze PO odciela sie od Grobelnego jeszcze przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank_drebin Na pewno PO sie odciela bo przewidziala, ze zakaze 20.11.05, 12:07 parady. Tak samo jak Tusk wiedzial o wielomiesiecznych negocjacjach PiS z LPR i SO. Wiedzial i nie powiedzial. Jednak wszystkich przebila Milewicz ona juz w 1990 roku wiedziala, ze PiS nie bedzie chcialo koalicji z PO w roku 2005. Tylko, ze dopiero teraz to napisala. I to by bylo na tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Na pewno PO sie odciela bo przewidziala, ze z 20.11.05, 12:16 frank_drebin napisał: Wy poruczniku mowiliscie kiedyd oswoje emeryturze. - Klamaliscie ja to jest w zwyczaju w PiS-dzie? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Doktorku a czy ja kiedykolwiek napisalem, ze 20.11.05, 12:19 jestem z PiS ? Widze u was doktorku takie same rojenia jak u Paradowskiej, Milewicz i Tuska. Radze zasiegnac opinii specjalisty z sasiedniego szpitala na temat stanu swojego zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Doktorku a czy ja kiedykolwiek napisalem, ze 20.11.05, 12:25 frank_drebin napisał: > jestem z PiS ? Widze u was doktorku takie same rojenia jak u Paradowskiej, > Milewicz i Tuska. Poruczniku a gdzie ja napisalem, ze wyscie napisali ze jestescie z PiS-u? Wy macie takie samie rojenia, jak Radio Maryja gdy mowilo ze Nowak-Jezioranskijest zdrajca, albo jak asinka432, gdy pisala nieprawde o Geremku. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie ja napisalem link ponizej :) 20.11.05, 12:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=32245321&a=32245770 Coz porade naprawde dobrego specjalisty polecam :) Widze jakies krotkotrwale zaniki pamieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Nie ja napisalem link ponizej :) 20.11.05, 12:36 frank_drebin napisał: > Coz porade naprawde dobrego specjalisty polecam :) Widze jakies krotkotrwale > zaniki pamieci ;) Wtym linki stoi napisane ze klamiecie jak PiS-da, a nie ze je pisze zescie sie zapisali. Poruczniku, co z Wami!!! Udziala wam sie klamliwa-impputjaca maniera asienki32. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Sluchajcie doktorku, nie ja sie tak osmieszylem, 20.11.05, 12:41 ze az nicka musialem zmienic i to by bylo na tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Sluchajcie doktorku, nie ja sie tak osmieszyl 20.11.05, 12:43 frank_drebin napisał: > ze az nicka musialem zmienic i to by bylo na tyle :) Przeciez wam nie imputuje ze to wyscie podszywali sie pod nick dr.kidler. Nie dlatego ze jestescie uczciwi, tylko ze glupi Poruczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
st.maurice Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:07 To ciekawe, bo z niego pełną gębą kaczysta. PiS trzyma go za mordę, widać to. Odpowiedz Link Zgłoś
st.maurice Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:11 Wszystko zależy od tego, jak PO odniesie się do jego kaczystowskiej decyzji. Jeśli ją potępi, podział sceny politycznej na Europejczyków i Judeokatoli będzie faktem dokonanym. Wówczas rozpęta się coś w rodzaju małej wojny domowej, z SO w roli arbitra. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:15 a SLD odcięło się od wojewody? może to też kryptopisowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:18 aron2004 napisał: > a SLD odcięło się od wojewody? może to też kryptopisowiec? Ja mysle, ze on jest idiota, bo pewnie myśli ze zachowa tym stołek, a przynajmniej dostanie jakies dobre stanowisko od PiSu :) Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:17 Fuhrer Lepper był za zalegilizowaniem związków homoseksualnych, sam słyszałem ! Ale to było pare miesięcy temu, jak on był mocno lewicowy, teraz chyba się wytyczne zmieniły i on jest bardziej katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
st.maurice Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:21 Wszystko zależy od tego, czy PO i SLD zdecydują się na otwartą walkę (bardzo bardzo brudną, tak już jest gdy się walczy z Agorą i PiSuarem). Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.ciemnogrodu Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:29 raczej liberalny Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:32 Jak to celnie ujął dziś Rokita w Radiu Zet - Lepper jest przywódcą bez przekonań, jedyną jego konsekwencją jest dążenie do własnego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:14 A czy sie PO odcieła od swojego senatora niesiołowskiego, ktorego poglady na temat homo sa po chrześcijańsku miłosierne, tak jak Św. Inkwizycja wobec swoich przeciwników ? Stefek jakby był prezydentem Poznania to by dopiero pedałom pokazał swoje miejsce w szeregu ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
st.maurice Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:18 Wszystko zależy od tego, jaką drogę obierze PO. Niesiołowski w razie czego albo się podporządkuje, albo dokona rochade w szeregi PiS-u lub stowarzyszonych organów. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:18 panzerpapst napisał: > A czy sie PO odcieła od swojego senatora niesiołowskiego, Nie slyszalem. PO odciela sie od Grobelnego, po tym jak zarzucano mu ( ale nie udowodnino ) nieprawidlowsci w gospodarowaniu gruntami. Najwyrazniej osierocony Grobelny szuka poparcie w PiS-dzie. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Re: W kwestii Grobelnego i PO 20.11.05, 12:21 > Najwyrazniej osierocony Grobelny szuka poparcie w PiS-dzie. Chciałem przypomnieć, że mówimy Grobelny, myślimy Kulczyk :) Rządzący Poznaniem to w wiekszosci byli marionetkami Jasia w Kulczyk City :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.kilof [...] 20.11.05, 12:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Bo mowi prawde o twoich idolach. 20.11.05, 12:19 - Nie dziwue sie ze jej nie lubisz, ale po co sie kompromitujesz na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.kilof [...] 20.11.05, 12:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Nie Stefan Batory, a Władysław Warneńczyk ! :) 20.11.05, 12:27 i kosciół go popierał ! :), co jak wiadomo zle się dla niego skończyło, bo się dał wpuścić w ta krucjatę i młodym opuscił ten zemski padół... :) Odpowiedz Link Zgłoś
st.maurice Batory podobno również. Warneńczyk był śliczny ... 20.11.05, 12:30 ... przynajmniej w ujęciu Matejki. Ofiara własnej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: moim idolem jest Sikorski i Stefan Batory.Two 20.11.05, 12:27 maniek.kilof napisała: > - jako pedzia - pewnie wielki parujący Mr. Klotz ] O to ty jestes nekrofilem i do tego homoseksulanym!!!!!! Ech!! wy wszechpolacy. Starszne z was swinki sa. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Re: moim idolem jest Sikorski i Stefan Batory.Two 20.11.05, 12:29 dr.szfajcner napisał: > maniek.kilof napisała: > > > - jako pedzia - pewnie wielki parujący Mr. Klotz ] > > O to ty jestes nekrofilem i do tego homoseksulanym!!!!!! > Ech!! wy wszechpolacy. > Starszne z was swinki sa. Tu chyba raczej chodzi o jakas koprofilię czy cuś, to tak w kwestii formalnej, i to nie ma granic, hetero czy homo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: moim idolem jest Sikorski i Stefan Batory.Two 20.11.05, 12:32 panzerpapst napisał: > Tu chyba raczej chodzi o jakas koprofilię czy cuś, to tak w kwestii formalnej, i to nie ma granic, hetero czy homo... :) ??!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jesli chodzi o kwestie wiarygodnosci Paradowskiej 20.11.05, 12:26 to ta wiarygodnosc sie skonczyla wtedy, gdy usunela z wywiadu niewygodne dla tow. Millera pytania na skutek interwencji Nadredaktora u naczelnego Polityki. I to by bylo na temat wiarygodnosci Paradowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Jesli chodzi o kwestie wiarygodnosci Paradows 20.11.05, 12:31 frank_drebin napisał: Porucznieku, ona nie wymuslila ze PO wykopsala Grobelnego, tylko przypomniala o tym fakcie, wbrew kalliwej propgandzie PiS-dy, i ich pridupnikow. A wy Poruczniku,lepiej zajmijcie sie wiarygodnoscia Radia Maryja, skor Premier IVRP wyraznie mowi ze tylko w tym Radiu swobodnie sie czuje. O ile mi wiadomo Paradowska nie wystepuje w Rado Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Juz pare razy pisalem co sadze o naglych 20.11.05, 12:42 przypomnieniach sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Juz pare razy pisalem co sadze o naglych 20.11.05, 12:44 frank_drebin napisał: > przypomnieniach sobie ;) Kto by wam tam pamietal co piszecie Poruczniku. Chyba ze sie nagle przypomni! Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Stasinski ma racje 20.11.05, 12:26 Wlasnie chcialem w tej kwestii cos napisac, ale widze, ze juz jest watek. Grobelny stracil rekomendacje PO, cos sie musialo wydarzyc (ciekawe co). Tak czy inaczej w tej sytuacji sprawa niedoszlego poznanskiego marszu wyglada nieco inaczej. Zgadzam sie z teza postawiona przez Stasinskiego w "Lozy prasowej", ze Grobelny dziala juz "na przetrwanie", tzn. przylizuje sie nowej wladzy. Nie ma oparcia w PO, wiec szuka nowego, dosyc rozpaczliwie zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Wydarzylo sie jedno PO wpadla w panike bo im 20.11.05, 12:36 sie zawalila konstrukcja budowana na zasadzie my swiatli (PO) kontra oni ciemniacy (PiS) - czyli oni zakazuja parad a my bysmy nie zakazywali. Do tego dolaczyl sie chorek politpoprawnych mediow, ktore mowily o paradzie jak najbardziej tyle, ze zawsze "przypadkiem" zapominaly wspomniec, ze Grobelny jest z PO. Stad tez Grobelny stracil z dnia na dzien poparcie PO. Nie wspomne juz o tym, ze PO nie przeszkadzalo jak Grobelny robil niezle przekrety w Poznaniu, no ale wtedy pewnie czesc z tego szla na konto (konto w banku) PO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Wydarzylo sie jedno PO wpadla w panike bo im 20.11.05, 12:41 frank_drebin napisał: > sie zawalila konstrukcja budowana He! he! Poruczniku, nie mowicie o zwalonych konstrukcjach he! he! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Stasinski ma racje 20.11.05, 12:37 bryt.bryt napisał: > Wlasnie chcialem w tej kwestii cos napisac, ale widze, ze juz jest watek. > Grobelny stracil rekomendacje PO, cos sie musialo wydarzyc (ciekawe co). Chodzilo o sprawy Kulczyku, a konkretnie o jakoby zanizenie wartosci placu, ktory kupol Kulczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpanska.mucha [...] 20.11.05, 12:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Goebbels o ja i tak ustepujemy Bieli i Kaminskiemu 20.11.05, 12:39 A Ku..ki jest poza jakąkolwiek konkurencja, przebija wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś