Dodaj do ulubionych

Jak się czyta wypowiedzi tego forum, to sami

23.11.05, 21:34
eksperci, znawcy każdego tematu. Nie ma dla nich problemu nie do rozwiązania i wszystko wiedzą najlepiej.
To dlaczego u licha każdy kolejny Rząd to amatorzy.
Dobrać z forumowiczów.
:)
Obserwuj wątek
    • humbak Froumowy Gabinet Cieni?:) /bt 23.11.05, 21:35

• t-800 Premier z Forum Kraj? ;-) /bt 23.11.05, 21:40

• humbak Nie krakaj, bo ktoś z F Świat nas ubiegnie:) 23.11.05, 21:43

• t-800 Jeśli chodzi o mnie, to z chęcią objąłbym funkcję 23.11.05, 21:45
            ... wicepremiera bez teki. ;-)
            • 6nine9 Dobrać z forumowiczów. 23.11.05, 21:47
              Błądzisz, na tym forum jest kilku aktualnych min istrów, to te najbardziej
              debilne wypowiedzi:)

Ja chce zostać Honorowym Marszałkiem Senatu, jesli juz:)
              • jakeww Re: Dobrać z forumowiczów. 23.11.05, 21:51
                to na tym forum prezentuje swoje wizje - pod publiczną debatę - gabinet cieni,
                no a w każdym razem gabinet cieni gabietu cieni
            • humbak Re: Jeśli chodzi o mnie, to z chęcią objąłbym fun 23.11.05, 22:00
              III tam... bez przesady. Żeby zaraz premier. Mnie tam by starczyło przewodzenie
              specjalnej komisji do spraw czystości mórz o wielkiej głębokości;)
        • basia.basia Mam kilka kandydatur:) 23.11.05, 22:00
          1. Kataryna
          2. Ayran
          3. Marynat

ps
          Chociaź Kataryna bardziej by się nadała na ministra sprawiedliwości:)))
          • humbak Re: Mam kilka kandydatur:) 23.11.05, 22:05
            Pozwolę sobie zasugerować jeszcze zaginionego Warkę Strong- sprawił wrażenie iż
            radzi sobie z ludźmi.
          • 6nine9 Re: Mam kilka kandydatur:) 23.11.05, 22:16
            basia.basia napisała:

> 1. Kataryna
            > 2. Ayran
            > 3. Marynat
            >
            > ps
            > Chociaź Kataryna bardziej by się nadała na ministra sprawiedliwości:)))

Oj kataryna to raczej nadawala by się na Wassermana albo na kanapowego Jarka
            • humbak Re: Mam kilka kandydatur:) 23.11.05, 22:18
              Nie krytykować, tylko proponować własnych!;P
              • maureen2 Re: Mam kilka kandydatur:) 23.11.05, 22:35
                ja nie odmówię stanowisku prezydenta.
                • cheetah51 Re: Mam kilka kandydatur:) 24.11.05, 07:18
                  A ja - First Lady;-)))
              • henryk.log Re: Mam kilka kandydatur:) 23.11.05, 22:37
                :-)
                iza.bel.iza - ministerka kultury i sztuki!!!
                • henryk.log Re: Mam kilka kandydatur:) 23.11.05, 22:44
                  ..:-)
                  i homoś za "Doorńa" ??
                  • elfhelm a Pan Henryk? sprawy społeczne? 23.11.05, 22:45
                    • henryk.log Re: a Pan Henryk? sprawy społeczne? 23.11.05, 22:47
                      ???
                    • humbak Nie 23.11.05, 22:52
                      Społeczne- Leszek
                      Dla Henryka znajdzie się coś ciekawszego... np. M Gospodarki
                      dorzuciłbym Basię.B na Min. Skarbu
                      Maksimum- MSZ
                      Marcuss Crassus- MON
                      • henryk.log Re: Nie :-)))))..dla henryka!!! 23.11.05, 22:59
                        a...pozostałe "córy niedokończonej rewolucji" gdzie???
                        ..pytam..
                        • elfhelm stołków jest sporo - wiceministrowie, wojewodowie 23.11.05, 23:04
                          spółki, urzędy centralne...

z 200 miejsc od razu zajmiemy :)
            • malaguena1 kum z antalowki, kropekuk, cimoszenka, 24.11.05, 09:25
              kum z antalowki na min finansow
              cimoszenka na MSZ
              kropekuk na premiera
              travel wawa na przewodniczacego KRRiT
              dr szwajcner na szefa MSW

i koksowniki na ulice....
    • lortea Ja skromnie chciałbym być ministrem rolnictwa 23.11.05, 22:27
      i obszaró wiejskich. Liczę na wasze poparcie i zrzutkę na pensję i limuzynę.
      • humbak Minister Zdrowia 23.11.05, 22:34
        Myślę że oczywiste jest kto nim jest, co nie?:)
        • lortea Pogoni lekarzy i pielęgniarzy do roboty. 23.11.05, 22:40

• basia.basia Zagonieni pielęgniarze dostaną... 23.11.05, 22:52
            duże podwyżki:)
      • piaf.e Re: Ja skromnie chciałbym być ministrem rolnictwa 24.11.05, 20:54
        ha ha...
        a czy jak juz zostaniesz wybrany,to wszyscy rolnicy spełniający warunki,dostaną
        dotacje unijne,czy tez tylko ci, co mają normalne rodziny(a np.homoseksualisci
        nie)???
        • lortea Na wsi nie ma takich problemów. 24.11.05, 20:55

• elfhelm Katarynę do MSWiA 23.11.05, 22:45
      ja biorę ministerstwo sprawiedliwości (i rozdzielam Prokuratora Generalnego -
      na to stanowisko ekspertka MN7)

goniący.pielęgniarz do MSZ
      • basia.basia Edukacja dla Izy:) 23.11.05, 22:56
        t1s - rzecznik rządu albo koordynator służb specjalnych
        doradca - minister skarbu
        pani Dalloway - minister kultury
        • hrabia.mileyski Nie chcę stanowisk rządowych 23.11.05, 23:03
          Zaklepuję tylne siedzenie.
          • elfhelm jak hrabia... to może... 23.11.05, 23:06
            jakies sprawy reprywatyzacji (wiceminister skarbu ;)...
            • hrabia.mileyski Odmawiam 23.11.05, 23:07
    • bush_w_wodzie pokornie prosze 23.11.05, 23:08
      o stanowisko pelnomocnika do spraw kobiet
      • hrabia.mileyski Re: pokornie prosze 23.11.05, 23:11
        Jak siedzisz tak w tej wodzie, to i syren, jak też desantów morskich.
    • henryk.log Re: Jak się czyta wypowiedzi ..to.. 23.11.05, 23:13
      Panią bac.1 na pełnomocnika d/s 'przemówień' na "MÓWNICĘ"! :-)
      • cheetah51 Re: POPIERAM!!!;-)))) n/t 24.11.05, 07:27
        Żeby była wreszcie demokracja:
        ave.duce na pełnomocniczkę d/s "przemówień" zza "Mównicy"!:-)
        Uczmy się nawet od diabłów, choćby bliźniaczych;-)
      • malaszaramysz Popieram!!! 24.11.05, 09:44
        Najlepsza kandydatura:-)
        • henryk.log Re: Popieram!!! 24.11.05, 22:54
          Gdy Pani, MSM "Popieram!!!" to ja po dwakroć..!!!
    • zirby jola z dywit na rzecznika rzadu! 23.11.05, 23:26
      Z jej talentem do bezsensownego bełkotu Urban moze za nia samowar nosic :))
      • cheetah51 Re: jola z dywit na rzecznika rzadu! KONIECZNIE!! 24.11.05, 07:28
        Wreszcie media się odczepią od klasy rządzącej...
        • ave.duce Re: JOLA_DYWITY, nie jola_z_dwit;-))) 24.11.05, 09:04
          Jestem za autentykiem!;-)))
    • nurni zrobmy premierem Gabrysie 23.11.05, 23:31
      Uzasadniac ?

copa.cojones napisał:

> eksperci, znawcy każdego tematu. Nie ma dla nich problemu nie do rozwiązania
      i
      > wszystko wiedzą najlepiej.
      • copa.cojones Re: zrobmy premierem Gabrysie 24.11.05, 22:46
        Gabrysi to można wręczyć odrazu odwołanie.
      • piaf.e Re: zrobmy premierem Gabrysie 25.11.05, 10:16
        a kto to jest gabrysia?
    • elfhelm bladatwarz na ambasadora do Izraela 23.11.05, 23:36
      może ją przeproszą za koniuchy?
      • humbak Re: bladatwarz na ambasadora do Izraela 23.11.05, 23:43
        Nie mieliby wyboru!:)
      • henryk.log Re: bladatwarz na ambasadora do Izraela 23.11.05, 23:45
        !!! bladatwarz !!! Ideał na Izrael !!! :-))
        • tojajurek Ubiegam się o stanowisko Ministra ds. Idiotyzmów 23.11.05, 23:51
          Chętnie mógłbym je zwalczać, albo lansować - stosownie do zapotrzebowania.
          • henryk.log Re: Ubiegam się o stanowisko Ministra ds. Idiotyz 24.11.05, 00:13
            !! :-)..to ja na v-ce :-)
            • tojajurek Re: Ubiegam się o stanowisko Ministra ds. Idiotyz 24.11.05, 01:36
              henryk.log napisał:

> !! :-)..to ja na v-ce :-)

Niezłe byłoby też Ministerstwo Ryzykownych Kroków. Nie ja je wymyśliłem
              (wiadomo kto) ale mógłbym się przydać. Obaj, Panie Henryku, byśmy się przydali
              i z całą pewnością znacznie ten teror (co ja piszę - RESORT - rozwinęli.
              Zwłaszcza, że wiele w tej dziedzinie już zostało dokonane. ale wiele przed nami.
              To jak???
        • hrabia.mileyski Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście, 23.11.05, 23:54
          że wpiewrw jakąś koalicję należałoby sklecić. W obecnym składzie przewiduję
          rychły kryzys rządowy.
          • echo_o Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 23.11.05, 23:55
            Tak sobie przeczytałam właśnie ten podział tek, a gdzie program ? :)
            FK Polską w pigułce ?
            • humbak Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 23.11.05, 23:57
              Gabinet Cieni ma czas na opracowanie programu. Wybrani ministrowie zadecydują
              do spółki z doradcami społecznymi co, jak i komu... yyy... nieistotne:)
            • bush_w_wodzie Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:00
              echo_o napisała:

> Tak sobie przeczytałam właśnie ten podział tek, a gdzie program ? :)

pewnie tam gdzie obecnego rzadu

> FK Polską w pigułce ?

oj. to by byla gorzka pigulka
              • echo_o Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:07
                bush_w_wodzie napisał:

> echo_o napisała:
                >
                > > Tak sobie przeczytałam właśnie ten podział tek, a gdzie program ? :)
                >
                >
                > pewnie tam gdzie obecnego rzadu
                >
                >
                > > FK Polską w pigułce ?
                >
                >
                > oj. to by byla gorzka pigulka
                ``````

Rozumiem, że zwyczajem niezmordowanego anty-PiS'owca proponujesz pigułkę anty-
                koncepcyjną...
                • bush_w_wodzie Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:12
                  echo_o napisała:

> >
                  > > > FK Polską w pigułce ?
                  > >
                  > >
                  > > oj. to by byla gorzka pigulka
                  > ``````
                  >
                  > Rozumiem, że zwyczajem niezmordowanego anty-PiS'owca proponujesz pigułkę anty-
                  > koncepcyjną...

moze lepsza pigulka antykoncepcyjna niz koniecznosc aborcji wdrozenia z powodu
                  zagrozenia zycia pacjentki

i wbrew pozorom strasznie jestem zmordowany.
                  • echo_o Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:19
                    bush_w_wodzie napisał:

> echo_o napisała:
                    >
                    > > >
                    > > > > FK Polską w pigułce ?
                    > > >
                    > > >
                    > > > oj. to by byla gorzka pigulka
                    > > ``````
                    > >
                    > > Rozumiem, że zwyczajem niezmordowanego anty-PiS'owca proponujesz pigułkę
                    > anty-
                    > > koncepcyjną...
                    >
                    >
                    > moze lepsza pigulka antykoncepcyjna niz koniecznosc aborcji wdrozenia z powodu
                    > zagrozenia zycia pacjentki
                    >
                    > i wbrew pozorom strasznie jestem zmordowany.
                    ``````

Muszę Cię zmartwić, na anty-koncepcję już za późno, doszło już do zapłodnienia.
                    Ale, że ciąża w początkowym stadium, a aplikowane są drastycznie środki wczesno-
                    poronne, to może Twoje marzenia się spełnią...
                    Odpoczynku życzę, skoroś zmęczony, a pozostałym Panom miłej zabawy w formowanie
                    rządu, tylko błagam - noście ładne krawaty...
                    Dobranoc!
                    • bush_w_wodzie Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:25
                      echo_o napisała:

>
                      > Muszę Cię zmartwić, na anty-koncepcję już za późno,
                      > doszło już do zapłodnienia.
                      >

chyba nie powiesz w dodatku ze jestem ojcem?

> Ale, że ciąża w początkowym stadium, a aplikowane są drastycznie
                      > środki wczesno-poronne, to może Twoje marzenia się spełnią...

ja bym sie raczej martwil o to czy krzyzowka osla z indorem zapewnia wlasciwy
                      zestaw genow

> Odpoczynku życzę, skoroś zmęczony, a pozostałym Panom miłej
                      > zabawy w formowaniu rządu, tylko błagam - noście ładne krawaty...

sluzba nie druzba a krawaty obiecuje sliczne welniane

dobranoc
          • humbak Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 23.11.05, 23:55
            Czemu? Myślisz że współpraca będzie szwankować? Nie wierzysz w porozumienie
            ponad podziałami?
            • hrabia.mileyski Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:01
              Wprawdzie jestem urodzonym optymistą, ale lepiej ustalić jakiś konsensus.
              W razie czego pod tylnym siedzeniem dobrze mieć schowany bat.
              • humbak Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:03
                Bat? To ja na ten stołek Homosovieticusa proponuję:)
                • hrabia.mileyski Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:04
                  To nie stołek, to jest pod siedzeniem.
                  • humbak Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:06
                    Taki malutki stołeczek. Mały, ale byk na nim siedzi:P Co poradzęjak dostałem
                    stołkowej obsesji?
                    • echo_o Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:08
                      humbak napisał:

> Taki malutki stołeczek. Mały, ale byk na nim siedzi:P Co poradzęjak dostałem
                      > stołkowej obsesji?
                      ````

Sam zobacz, niby takie niewinne pisanie na FK a już dopadł Cię syndrom wody
                      sodowej :)
                      • humbak Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:11
                        A tak... władza straszna rzecz. Nawet urojona.
          • bush_w_wodzie Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:01
            hrabia.mileyski napisał:

> że wpiewrw jakąś koalicję należałoby sklecić. W obecnym składzie przewiduję
            > rychły kryzys rządowy.

spokojnie. jak ktos bedzie niegrzeczny to go tebe zabanuje.
            • hrabia.mileyski Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:03
              Czyli tebe na koordynatora służb specjalnych!
              • bush_w_wodzie Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:05
                hrabia.mileyski napisał:

> Czyli tebe na koordynatora służb specjalnych!

cos ty. tebe na stanowisko delegata tej slynnej supertajnej grupy
                kilkudziesieciu osob ktora rzadzi swiatem (chwilowo zapomnialem nazwy - cos tam
                z bergiem bylo) a i personalia tych tajnych rzadcow wylecialy mi z glowy.
                • hrabia.mileyski Luminaci?! 24.11.05, 00:07
                  • humbak Różokrzyżowe Stowarzyszenie Iluminatów? /bt 24.11.05, 00:08

• hrabia.mileyski Re: Różokrzyżowe Stowarzyszenie Iluminatów? /bt 24.11.05, 00:10
                      Strach wymawiać.
                • humbak Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:07
                  Takie to tajne, że w pamięci trudno toto znaleźć:D
                  • bush_w_wodzie Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:18
                    humbak napisał:

> Takie to tajne, że w pamięci trudno toto znaleźć:D

przypomnialem sobie nazwe. to chyba klub bilderberg. stosujac wyrafinowane
                    techniki operacyjne zdobylem fragment raportu o tej tajnej organizacji. z
                    personaliami:

>>
                    Bilderberg's membership is heavily crossed with the Council on Foreign
                    Relations, the Pilgrims Society, the Trilateral Commission and the famous "Round
                    Table" - a British, Oxford-Cambridge elite group crystallized in the homonymous
                    journal of empire founded in 1910. The Round Table - which also denied its
                    existence as a formal group - called for a more efficient form of global empire
                    so that Anglo-American hegemony could be extended throughout the 20th century.

Bilderberg regulars include Henry Kissinger, David Rockefeller (of JP Morgan's
                    International Council), Nelson Rockefeller, Prince Philip of Great Britain,
                    Robert McNamara (J F Kennedy's secretary of defense and former president of the
                    World Bank), Margaret Thatcher, former French president (and main redactor of
                    the EU constitution) Valery Giscard D'Estaing, US Secretary of Defense Donald
                    Rumsfeld, former national security adviser Zbigniew Brzezinski and the chairman
                    of the Federal Reserve Alan Greenspan. The Rothschild family has hosted many
                    Bilderbergs. In 1962 and 1973, on the island resort of Saltsjobaden, Sweden, the
                    hosts were the Wallenberg banking family.

Some of these masters control more of the universe than others. They are the
                    members of the steering committee, which includes Josef Ackermann (Deutsche
                    Bank), Jorma Ollila (Nokia), Jeurgen Schrempp (DaimlerChrysler), Peter
                    Sutherland (former North Atlantic Treaty Organization - NATO - general and now
                    with Goldman Sachs), James Wolfensohn (the outgoing World Bank president) and
                    the "Prince of Darkness" Richard Perle. Iraq war conceptualist and incoming
                    World Bank president Paul Wolfowitz is a also a Bilderberg permanent member.
                    George W Bush happened to be in the neighborhood - the Netherlands, for the
                    World War II commemorations - during Bilderberg 2005. He may have dropped in.
                    Bush did meet Queen Beatrix of the Netherlands, who must be present at every
                    Bilderberg.
                    <<
                    • hrabia.mileyski Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:22
                      No to mamy tam swojego człowieka.
                      • humbak Re: Tak się zajeliście stołkami, a zapomnieliście 24.11.05, 00:29
                        Ja myślę że należałoby darować sobie wychodzenie z cieni. Byłby gabinet cieni,
                        rządzący Państwem Cieni. Żadne Bilderbergi by nie podskoczyły. Oni chcą rządzić
                        banalnym, wszystkim znanym światem.
                        • echo_o Na sen... 24.11.05, 00:34
                          humbak napisał:

> Ja myślę że należałoby darować sobie wychodzenie z cieni. Byłby gabinet
                          cieni,
                          > rządzący Państwem Cieni. Żadne Bilderbergi by nie podskoczyły. Oni chcą
                          rządzić
                          >
                          > banalnym, wszystkim znanym światem.
                          ````````

Państwo Cieni czyli - Republika Marzeń.
                          Na dobranoc takiej właśnie wszystkim życzę, bo i pora stosowna (już po 22.00),
                          bohaterowie są zmęczeni :
                          :)

REPUBLIKA MARZEŃ (Grzegorz Ciechowski & Republika)

Gdy tak naga leżysz obok mnie
                          a tu spada nagły letni deszcz
                          tu pierwsza kropla...
                          tu druga kropla...
                          jak konkwistadorzy
                          jak odkrywcy lądów
                          nowi Kolumbowie zdobywają cię...
                          ty śpiąc nie wiesz nawet o tym jak
                          ta letnia burza przeszła obok nas
                          a ja widziałem ich
                          obserwowałem ich
                          gdy - jak Nowa Ziemie -
                          zdobywali ciebie
                          odkrywali w tobie obiecany lad...

i choć za to ich spotkała śmierć
                          bo burza przeszła obok - nie wiesz wiec
                          gdy umierali
                          gdy wysychali
                          ja się nachylałem
                          tuz nad twoim ciałem
                          oto co wyszeptał
                          niespełniony deszcz:

REPUBLIKA
                          REPUBLIKA MARZEŃ
                          REPUBLIKA
                          OTO CZEGO PRAGNĘ
                          REPUBLIKA
                          REPUBLIKA MOICH MARZEŃ BĄDŹ

wiec niech będzie tak by każdy dzień
                          zdobyciem nowych lądów kończył się
                          daj się odkrywać
                          jak Ameryka
                          ciebie chce zdobywać
                          ciebie chce odkrywać
                          nazwę twym imieniem
                          najpiękniejszy szczyt

REPUBLIKA
                          REPUBLIKA MARZEŃ
                          REPUBLIKA
                          OTO CZEGO PRAGNĘ
                          REPUBLIKA
                          REPUBLIKA MOICH MARZEŃ BĄDŹ...

• lortea Grupa Bildenbergu. 24.11.05, 00:14

• hrabia.mileyski Re: Grupa Bildenbergu. 24.11.05, 00:15
                    A co z Unią? Zostajemy, czy wychodzimy?
                    • lortea Zostajemy. Tworzymy nowe jądro po-niem-fran. 24.11.05, 00:16

• humbak Re: Zostajemy. Tworzymy nowe jądro po-niem-fran. 24.11.05, 00:18
                        A może lepiej PoAng? Albo PolJap!
                    • humbak Re: Grupa Bildenbergu. 24.11.05, 00:16
                      Przechodzimy.
      • bladatwarz NIe dam sie zeslac! 24.11.05, 10:12
        elfhelm napisał:

> może ją przeproszą za koniuchy?

To polityczna proba pozbycia sie mnie i trzymania z daleka od waznych spraw.
        Nie chce jechac do maloazjatyckiego kraju sie rozerwac. Odmawiam!
        • humbak Re: NIe dam sie zeslac! 24.11.05, 15:11
          Jakiego młoazjatyckiego? Bliskowschodniego:) Na dodatek można by szanowaną
          Twarz wysłać w jakiś nieco bezpieczniejszy rejon... albo w ruiny po krucjatach;)
          • bladatwarz Kolego, nie ucz..... 24.11.05, 23:37
            pl.wikipedia.org/wiki/Azja
            Niech sie kolega poduczy, bo kolega nasluchal sie, ze Izrael wystepuje na
            Eurowizji i koledze sie wydaje, ze Izrael to lezy w Europie. Otoz lezy w Azji!

NIe dam sie zeslac, do zeswirowanych ludzi, ktorzy od 50 lat nie potrafia sobie
            ulozyc stosunkow z sasiadami.
            www.wandea.org.pl/rozmowy-katem.htm
            Uwazam, ze interesow Polski trzeba pilnowac tu i teraz. Szczegolnie ze aktywisci
            z zydowskich klubow kulturalnych deprawuja nam mlodziez.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=32496330
            Jak bede miala potrzebe poobcowania z jakims porzadnym zydem, to skontaktuje sie
            z prawdziwym Zydem z Izraela za posrednictwem Najwyzszego Czasu (Kataw Zar).
            Pisze zwiezle i na temat.
            • humbak Re: Kolego, nie ucz..... 25.11.05, 09:57
              Ek... nie o to chodzi. Ja źle zrobumiałem stwierdzenie Koleżanki. Zrozumiałem
              (chyba nieco źle przeczytałem) że chodzi o Azję mniejszą:)
              Co do samego Izraela i jego sąsiadów to dziwi mnie Twoje stwierdzenie. W
              Europie wojny były swego czasu normą. Bliski Wschód stoi jednak na innym
              poziomie rozwoju społecznego i cywilizacyjnego. Sąsiedzi zresztą przez dł€ższy
              czas nie chcieli słyszeć o takim sąsiedzie, a taki Iran (tk, wiem że nie
              sąsiad) nadal nie chce.
              Co do tych biblotekarzy to ja nie wiem o kogo chodzi.
    • leszab Też mam takie wrażenie. 24.11.05, 00:35
    • humbak Byłbym zapomniał Szanowny Założycielu 24.11.05, 00:38
      Wspaniały nick:)
      • echo_o Re: Byłbym zapomniał Szanowny Założycielu 24.11.05, 00:41
        Por supuesto que si!
        Nick es maravilloso :)
        Już kiedyś gratulowałam...
    • elfhelm Program Forum Programem Narodu :) 24.11.05, 02:02
    • pink.freud Re: Jak się czyta wypowiedzi tego forum, to sami 24.11.05, 08:32
      Ja poproszę stanowisko pełnomocnika rządu do spraw równouprawnienia mediów i prostytucji:)))
    • piaf.e Ładnie to tak 24.11.05, 09:28
      podzieliliscie sie stołkami a zapomnieliscie o najwazniej szej osobie na tym
      forum:asienka?????????????

proponuję tę panią,ktorej nikt jeszcze nigdy nie przegadał na ministra
      finansow????????????????
      • ave.duce Re: Ładnie to tak - NIE! 24.11.05, 09:33
        Bardzo kiepska kandydatura, moim zdaniem.
        Nawet nie chce mi się uzasadniać.
        • piaf.e Re: Ładnie to tak - NIE! 24.11.05, 10:04
          no........ porzadek by był.wszyscy by mieli w głowach posprzątane i
          jednomyslnosc by zapanowała, a ci najbardziej oporni (10 lat wygnania...)

i tradycje PZPR...zachowane.

tez mi sie to nie podoba.....ale rozwazac mozna...
          • ave.duce Re: Ładnie to tak - NIE! 24.11.05, 10:07
            Ale nie finanse! Proponuję Ministerstwo Propagandy.
            • piaf.e Re: Ładnie to tak - NIE! 24.11.05, 10:24
              ave.duce napisała:

> Ale nie finanse! Proponuję Ministerstwo Propagandy

propozycja bardzo dobra, ale czy sie kandydatka zgodzi/?
              (przy jej przeroscie ambicji....)
              a wykładow z ekonomi juz trochę dała....(co prawda z podrecznikow...niezbyt
              aktualnych)
              nie wiem???????

• ave.duce Re: Ładnie to tak - NIE! 24.11.05, 10:26
                Dostanie powołanie! Ku chwale Ojczyzny! Tak jej dopomóz Bóg!
            • cheetah51 Re: Ładnie to tak - NIE! TRAFNA propozycja!!! 25.11.05, 06:34
              Bywając na fk w miarę rzadko i tak działalność kandydatki rzuciła mi
              się w ślepia! Takich propagandzistów nam trzeba!;-)
    • don.kichote Nie jestem wymagający! 24.11.05, 09:39
      A ja, węzmę co zostanie.
      Wszystko jedno co - i tak się nie znam, ale za nim ktoś to "wyczai" to min. 3
      tłuste wypłaty wzmę!
      No i odprawę - ma się rozumieć!!!
    • xtrin Re: Jak się czyta wypowiedzi tego forum, to sami 24.11.05, 09:40
      No przecież wiadomo, że w Polsce to sami trenerzy piłkarscy i skocznowi,
      ekonomiści, autorytety etyczne i eksperci od polityki :).
    • ave.duce Re: Malaszaramysz - Ministrem Edukacji!!! 24.11.05, 09:46
      Nadaje się jak nikt spośród forumowiczów. Szkołę ma i prowadzi ją modelowo!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30886493
      • henryk.log Re: Malaszaramysz - Ministrem Edukacji!!! 24.11.05, 23:05
        ave.duce napisała:

> Nadaje się jak nikt spośród forumowiczów. Szkołę ma i prowadzi ją modelowo!
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30886493

..i wyrozumiała jest dla wieczorowych, pasjonujących się zagadnieniami
        chem-fiz..:-)
        • cheetah51 Re: Malaszaramysz - Ministrem Edukacji!!! 25.11.05, 06:32
          henryk.log napisał:

> ave.duce napisała:
          >
          > > Nadaje się jak nikt spośród forumowiczów. Szkołę ma i prowadzi ją modelow
          > o!
          > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30886493
          >

> ..i wyrozumiała jest dla wieczorowych, pasjonujących się zagadnieniami
          > chem-fiz..:-)

i dla PRAWDZIWYCH sportowców i łowców takoż!;-)))
        • malaszaramysz Re: Malaszaramysz - Ministrem Edukacji!!! 25.11.05, 10:03
          Nic za darmo ,Panie Heniu.Czekam na próbną produkcję.
    • bladatwarz Pokaze nam jak sie robi gabinet cieni gabinetu 24.11.05, 10:17
      cieni.
      :)))))))))))))
    • bebert007 A ja chcę kraść i być bezkarnym 24.11.05, 23:57
      najlepiej na minsterialnym stołku, uwłaszczyć się na jakimś państwowym
      przedsiębiorstwie, transferować lewą kasę na Kajmany, zrobić sobie zdjęcia z
      prezydentem, premierem i min. sprawiedliwości, i na tej podstawie udzielać rad
      dot. moralności na 1 stonie najbardziej wpływowej gazety w kraju...
      • cheetah51 Re: dla bebert007 - szefowanie w CUA!!! n/t 25.11.05, 06:30
        Sam, skromnie: MInisterstwo Sportu i Polowań proszę mną obsadzić!;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka