don.kichote 20.12.05, 23:11 "Zony górników na Śląsku, muszą się prostytuować, aby utrzymać rodzinę"! tak przed chwilą, powiedziała w TVN u Siekoelsko-Morozowskiego, niejaka Renata B. z Samoobrony! Górnicy! Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonic Lubią seks jak koń owies 20.12.05, 23:13 jak Renia... tylko ku.rwiki nie te Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Renata znów "błysnęła"!!! 20.12.05, 23:17 don.kichote napisał: > "Zony górników na Śląsku, muszą się prostytuować, aby utrzymać rodzinę"! > tak przed chwilą, powiedziała w TVN u Siekoelsko-Morozowskiego, niejaka Renata > B. z Samoobrony! > > Górnicy! Co wy na to? Nie ma sie co smiac z Beger bo byly reportaze o zonach bylych a obecnie bezrobotnych gornikow, ktore sie w tajemnicy przed mezami prostytuuja, zeby utrzymac rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Renata znów "błysnęła"!!! 20.12.05, 23:40 Talko zony "bezrobotnych" górników na Śląsku? A zony innych bezrobotnych, w innych regionach nie? Mieszkam na Śląsku. Reportaz widziałem, ale zjawiska nie znam. To nie znaczy ze ono nie istnieje. Istnieje, ale jako margines i nie tylko na Śląsku, ale w całym kraju. I najwazniejsze; to nie są zony górników! To są zony BEZROBOTNYCH, którzy kiedyś bili górnikami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A chlopy bohatersko chlaja,zamiast chocby na saksy 21.12.05, 00:38 do kopania rowow ruszyc - a trzeba takich, chocby w brytyjskich i irlandzkich firmach budowy drog. Ale "gornik to brzmi dumnie" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Renata znów "błysnęła"!!! 21.12.05, 00:56 kataryna.kataryna napisała: > Nie ma sie co smiac z Beger bo byly reportaze o zonach bylych a obecnie > bezrobotnych gornikow, ktore sie w tajemnicy przed mezami prostytuuja, zeby > utrzymac rodziny. Nareszcie Kataryna znalazła sobie intelektualną bratnią duszę. Poziom argumentacji dorównuje zaiste wspólnoty poczucia humoru. Atrofia szarych komórek u kogoś tak błyskotliwego jak Kataryna jest doprawdy zasmucająca. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Renata znów "błysnęła"!!! 20.12.05, 23:17 A kto bzyka te zony gornikow ??. Gornicy co wy na to ??. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Renata znów "błysnęła"!!! 21.12.05, 00:34 Renatka miała niewiele do powiedzenia. I dobrze. Dzięki temu wypadła lepiej jak pyskująca och, ach Szczuka. Kto ją ciągnie w mediach z taka wadą wymowy?? I takimi poglądami?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Renata znów "błysnęła"!!! 21.12.05, 01:15 pan.nikt napisał: > Renatka miała niewiele do powiedzenia. I dobrze. > Dzięki temu wypadła lepiej jak pyskująca och, ach Szczuka. W czym lepiej? > Kto ją ciągnie w mediach z taka wadą wymowy?? > I takimi poglądami?? Chodzi o wadę wymowy? Nie żartuj i nie ściemniaj. Powiedz, że _tylko_ o poglądy ci chodzi... Ale na szczęscie Szczuka występuje w telewizji prywatnej, więc łapy precz od jej poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Renata znów "błysnęła"!!! 21.12.05, 01:20 wiewiorzasta napisała: > pan.nikt napisał: > > > Renatka miała niewiele do powiedzenia. I dobrze. > > Dzięki temu wypadła lepiej jak pyskująca och, ach Szczuka. > > W czym lepiej? Miała mniej żałosnych wypowiedzi. Szczuka była na prawdę żenująca. > > > Kto ją ciągnie w mediach z taka wadą wymowy?? > > I takimi poglądami?? > > Chodzi o wadę wymowy? Nie żartuj i nie ściemniaj. Powiedz, że _tylko_ o poglądy OCZYWIŚCIE I O TO I O TO. TV ma swoje wymogi. Prawda?? > ci chodzi... > Ale na szczęscie Szczuka występuje w telewizji prywatnej, więc łapy precz od je > j > poglądów. UHAHAHAHA. ale ja za tą telewizję placę kupując reklamowane towary w sklepach. Uhaha, a o prywatnym RM jakoś inaczej piszesz??? :):):):):) > Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Renata znów "błysnęła"!!! 21.12.05, 01:24 pan.nikt napisał: > > UHAHAHAHA. . > > Uhaha, > > > :):):):):) To by zupelnie wystarczylo w Twoim poscie ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Renata znów "błysnęła"!!! 21.12.05, 01:49 pan.nikt napisał: > Miała mniej żałosnych wypowiedzi. > Szczuka była na prawdę żenująca. A które to te żenujące wypowiedzi Szczuki? Wiesz w ogóle, w jakim programie teraz Szczuka występuje? Nie sądzę... > OCZYWIŚCIE I O TO I O TO. > TV ma swoje wymogi. > Prawda?? Życzysz sobie posłuchać niejakiego Semki na przykład? Już nawet nie mówię o jego poziomie intelektualnym, którym puka od spodu, ale o wymowie. > UHAHAHAHA. ale ja za tą telewizję placę kupując reklamowane towary w sklepach. To nie kupuj. Bojkot konsumencki jest dość ważnym argumentem w społeczeństwach demokratycznych. Czas się uczyć podstaw. > Uhaha, a o prywatnym RM jakoś inaczej piszesz??? RM jest nadawcą społecznym i "katolickim głosem w twoim domu" podobno. Dopóki jest katolicki, milczę, jeśli miesza się do polityki, to przestaje być katolicki. Bo katolicyzm w wydaniu faszystowskim za moje również pieniądze, jako podatniczki, mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Renata znów "błysnęła"!!! 21.12.05, 01:57 > A które to te żenujące wypowiedzi Szczuki? > Wiesz w ogóle, w jakim programie teraz Szczuka występuje? Nie sądzę... Występuje w różnych programach. Np w teleturnieju, który spada z ramówki TVN-u, ponoć z powodu oglądalności. Widzialem ją kiedyś w jakimś programie kulturlnym. Wtedy jest OK, pod warunkiem, że nie ma mowy o feminiźmie. Widziałem nawet u Pośpieszalskiego. Dziś oceniałem jej występ w Teraz MY. (TVN) > To nie kupuj. Bojkot konsumencki jest dość ważnym argumentem w społeczeństwach > demokratycznych. Czas się uczyć podstaw. jasne. Nic nie kupuj, nie dzwoń, umrzyj w nędzy?? :):)):):): Nie żartuj. A co ma wspólnego społeczna nauka Kościoła z faszyzmem?? Słyszałaś co powiedzial ostatnio Papież o spychaniu Kośioła do kruchty? Zresztą takie spychanie znam od dziecka. I co ciekawe, ci, którzy korzystali z pomocy Kościołą za komuny, dziś są w pierwszym szeregu "spychaczy". Ot choćby Pan Nadredaktor. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Renata znów "błysnęła"!!! 21.12.05, 02:07 pan.nikt napisał: > Występuje w różnych programach. > Np w teleturnieju, który spada z ramówki TVN-u, ponoć z powodu oglądalności. Heh :)) Stawiam, że byłeś zagorzałym fanem :))) Przyznaj się. > Widzialem ją kiedyś w jakimś programie kulturlnym. Wtedy jest OK, pod > warunkiem, że nie ma mowy o feminiźmie. A co wtedy się działo? Sodomia i Gomoria? > Widziałem nawet u Pośpieszalskiego. I co mówiła? > Dziś oceniałem jej występ w Teraz MY. (TVN) Nie wynikło z kontekstu. A co mówiła? Bo nie mam telewizora, a ciekawam. > jasne. Nic nie kupuj, nie dzwoń, umrzyj w nędzy?? :):)):):): > Nie żartuj. Nie żartuję. Zamiast produktów reklamowanych w jakiejś stacji telewizyjnej czy radiowej (a nawet gazecie), możesz kupować te niereklamowane. Wspomożesz w ten sposób np. małe, rodzime firmy, zamiast koncerny międzynarodowe. Nie słyszałeś apelu LPR? Trochę wysiłku trzeba w to włożyć, to fakt, ale skoro z ciebie taki idealista, to wciel idee w życie, zamiast się lenić i jęczeć. > A co ma wspólnego społeczna nauka Kościoła z faszyzmem?? A co ma wspólnego nauczanie Chrystusa z KK? A co ma wspólnego KK z RM? Pytania retoryczne... Nie napisałam, że KK ma coś wspólnego z faszyzmem. Zapadłeś na chorobę zwaną rydzpą - utożsamiasz RM z KK. Zaraz uznasz (jak niektórzy już to zrobili), że nabijanie się z Rydzyka obraża twoje uczucia _religijne_. > Słyszałaś co powiedzial ostatnio Papież o spychaniu Kośioła do kruchty? > > Zresztą takie spychanie znam od dziecka. > I co ciekawe, ci, którzy korzystali z pomocy Kościołą za komuny, dziś są w > pierwszym szeregu "spychaczy". Ot choćby Pan Nadredaktor. A jaki to ma związek z tematem? Ale jak się upierasz - gdzie w Polsce widzisz spychanie Kościoła do kruchty? > Pozdrawiam Również. Mimo wszystko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Szuka meza gornika. 21.12.05, 01:21 don.kichote napisał: > "Zony górników na Śląsku, muszą się prostytuować, aby utrzymać rodzinę"! Pewno teraz szuka sobie na nowego meza gornika, zeby miec pretekst. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szuka meza gornika. 21.12.05, 01:41 D-rze ! P. się ino żarty trzymajom ! ..szuka menrza GÓRNIKA !! img467.imageshack.us/img467/8694/1209kaczynski16vp6ls.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7111 Re: Szuka meza gornika.Nasteppnego pod ziemia 21.12.05, 01:54 chce miec? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Renata znów "błysnęła"!!! 21.12.05, 17:05 Mi się bardziej podobała wypowiedź,że na sprawę patrzyła jak handlowiec;_ Tak sprzedawczyni w geesie Wogóle miałam wrażenie,że czasami nie rozumie co Szczuka do niej mówi Dwa Swiaty, dwa języki, dwie różne moralności Odpowiedz Link Zgłoś