Dodaj do ulubionych

"pan jest Zerem..."

28.12.05, 10:59
Czy mi się wydaje, czy Miller jakby posunął się w latach?
Raz człowiek chlapnie ozorem, a później boi zaczyna bać się swego cienia.
Obserwuj wątek
    • mr_perfekt No cóż, mężczyznę poznaje się po tym jak kończy 28.12.05, 11:00
      • piotr7777 Re: No cóż, mężczyznę poznaje się po tym jak końc 28.12.05, 12:13
        Już nikt nie pamięta w jakim kontekście Miller wypowiedział to zdanie.
        • leszab Dzisiaj Miller już tego zwrotu chyba nie używa. 28.12.05, 21:05
    • kropek_oxford A Ziobro robi wszystko, by te opinie POTWIERDZIC: 28.12.05, 12:15
      vide - ustawianie kolesiow i kochankow. Buhahahahaha!!!
      • gabrielacasey_oxford Interesujesz się Zbyszkiem? 28.12.05, 12:29
        Czyżby zazdrość?
        Buhahahahahaha!!!
        • mr_perfekt Buahahahaha!!! 28.12.05, 12:38
          Buahahaha!
          Hahaha! Buaha!
          Huhaha! Bua!
          • 9111951u Re: Buahahahaha!!! 28.12.05, 12:44
            Czym to się oni narazili,że od razu na oślą trafili ?
            A co tam panie słuchać u tego z rozbieganymi
            oczkami, kiedyś codziennie i to wiele razy , a teraz ?? nic pustka, a
            przyjaciel go ostrzegał, prawdziwego poznajmey po tym jak kończy, a nie
            zaczyna.
            Pozdrowienia dla pułkowników, Jaruckiej i tzw. mediów publicznych.

• kropek_oxford Dyzma_oxford z zawisci o Zbynia KOBIETE udaje:) 28.12.05, 12:55
          Ty juz jestes przeszloscia, dyzma - Zbynio woli mlodszych, takich grubo przed
          trzydziestka, jak ten z Krakowa:)))
          • derduch Re: Dyzma_oxford z zawisci o Zbynia KOBIETE udaje 28.12.05, 16:39
            Łokite masz na mysli z Kłakowa? ;-)
      • haen1950 Re: A Ziobro robi wszystko, by te opinie POTWIERD 28.12.05, 12:57
        Nawet ten dym antygejowski PiS zaczyna wyglądać jak firanka. Te niby plotki
        pewne sprawy układają.
        • kropek_oxford W PiS to chyba kazdy przez lozko Jarka przeszedl. 28.12.05, 13:00
          Zobacz, jak to sie rzucilo jak Wszapolska na grzebieniu na pierwsza aluzje do
          nietypowych preferencji seksualnych Zbynia Ziobro:)))
          • haen1950 Re: W PiS to chyba kazdy przez lozko Jarka przesz 28.12.05, 13:18
            Ale przecież takie preferencje nie dają się na dłużej utrzymać w tajemnicy.
            Środowisko jest bardzo gadatliwe i lubi się chełpić swoimi podbojami. Nie
            słyszałem solidnych plot na temat Zioberka, może tylko utrzymywanie
            przyjaciela, którego potem gnębił 10 letnim procesem. Takie postępowanie to
            tylko zawód miłosny usprawiedliwia. Urban by się nie krępował, gdyby taka
            udokumentowana gratka by mu się trafiła.
            • kropek_oxford Moze szuka chloptysia w typie Ziobry? Pozyjemy to 28.12.05, 13:20
              sie i dowiemy...
              • mr_perfekt nie można znaleźć wątku żeby jakiś gej nie ... 28.12.05, 14:06
                ... rozpoczął opowieści o życiu i skłonnościach.
                Czy wam sie wszystko kojarzy z p...m?
                • kropek_oxford Nie, tylko Ziobro z seksem analnym:))) 28.12.05, 14:11

• haen1950 Re: nie można znaleźć wątku żeby jakiś gej nie .. 28.12.05, 14:16
                  A tobie co? Gołym okiem widać, że z babami w PiSie kiepsko jest. Opus Dei, czy
                  inne preferencje? Warto wyjaśnić.
                  • mr_perfekt Chodzimy na "baby" do platfusów i sld... 28.12.05, 14:18
                    Tam takie przaśne są... i lekko się prowadzą...
                    • haen1950 Re: Chodzimy na "baby" do platfusów i sld... 28.12.05, 14:34
                      mr_perfekt napisał:

> Tam takie przaśne są... i lekko się prowadzą...

Dobry gust. Ale, ale... mocy przerobowych u Renatki zabrakło?
                      • mr_perfekt Za bardzo liberalna się zrobiła... 28.12.05, 14:37
                        Konserwatysci, tradycjonalisci z nas
                        • haen1950 Re: Za bardzo liberalna się zrobiła... 28.12.05, 15:22
                          Tu przyznaję ci rację. Nawet dziennikarzom Faktu, jak za PO robili, chciała się
                          oddać w całości i bezkrytycznie. Nie jest źle z platformą.
                          Tylko dlaczego nie doceniła waszej jurności?
    • 9111951u Re: "pan jest Zerem..." 28.12.05, 13:00
      To straszne, nawet Adama cenzurują :
      Dosyć tej nagonki , stosów i procesów politycznych
      Pozdrawiam :
      pułkowników, Jarucką i media tzw. publiczne.
      O tym z rozbieganymi oczkami skromnie nie wspomnę.

• idiotyzmy-kacze Cóż, okazało się że akurat w tym wypadku Miller 28.12.05, 15:24
      miał częściowo rację. Częściowo, bo Ziobro to gorzej niż zero. To gnida.
      • mr_perfekt Idiota_Kraczy napisal pie..... 28.12.05, 15:29
        ... az fetor i nieprzyjemne odgłosy wypróżniania się rozprzestrzeniły się po
        całym forum ...
        • joannabarska O smigłowcu pamietacie? 28.12.05, 15:32
          Po upadku helikoptera na ziemię razem z Tobą (jeden z drugim) - nie wiem, jak
          wyglądalibyście...
          • mr_perfekt :-))) ... no tak, śmigłowiec wszystko wyjaśnia... 28.12.05, 15:48
        • idiotyzmy-kacze Ten fetor wydobywa się z tylnej części ciała gnidy 28.12.05, 16:11
          o nazwisku Ziobro, którą właśnie liżesz.

BTW you are so perfect like a fuckin` sub-human ape shooting to the rescue team in the New Orleans
    • przyladek.dobrej.nadziei Re: "pan jest Zerem..." 28.12.05, 16:04
      nowytor napisał:

> Czy mi się wydaje, czy Miller jakby posunął się w latach?

Tez bys sie posunal, gdyby twoje perspektywy ograniczaly sie do roli spawacza z
      Zyrardowa.

> Raz człowiek chlapnie ozorem, a później boi zaczyna bać się swego cienia.
      >
    • idiotyzmy-kacze Tak dla przypomnienia - Ziobro to kapuś 28.12.05, 19:17
      Czytałem wywiad z zerem, w którym dokładnie opisało swe donosy na kolegów z akademika na policję i prokuraturę.
      • mr_perfekt Re: Tak dla przypomnienia - Ziobro to kapuś 28.12.05, 19:21
        No to na kogo te donosy były?
        Na kolegów z akademika?
        Czy na policję?
        Czy na prokuraturę?

Zdecyduj się. Ja słyszałem że Donald przesadza z alkoholem. Dlatego ma takie
        oczy. A jeszcze ktoś mi mówił że Senyszyn w szkole puszczała się z woźnym.
        Aaaa ... i jeszcze gdzieś czytałem że Olejniczak nie zdał matury tylko kupił
        papier na targu.
        • idiotyzmy-kacze Re: Tak dla przypomnienia - Ziobro to kapuś 28.12.05, 19:25
          Problem w tym, że Ziobro sam opowiadał o tych donosach. Opowiadał jak nagrywał swoich kolegów na dyktafon i jak walczył przez parę lat żeby ich skazali. Same ekpertyzy dla sądu pochłonęły ponad 50 tys.
          Czernienko --> Łukaszenko --> Cimoszenko --> Kaczynienko
          • 9119511tu Re: Tak dla przypomnienia - Ziobro to kapuś 28.12.05, 19:27
            Typowy.
            • hrabia.m.c Re: Tak dla przypomnienia - Ziobro to kapuś nt. 28.12.05, 19:30
              9119511tu napisał:

> Typowy.
              • mr_perfekt Kolejny schizofrenik... 28.12.05, 19:34
                ktory zmienia nicki i "dyskutuje" sam ze sobą...
                Monosylabiczny monolog monokomórkowców.
                • hrabia.m.c Re: Kolejny schizofrenik... 28.12.05, 19:36
                  monokomórkowców.???????????????????????
                  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • mr_perfekt A co masz dwie? ;-) 28.12.05, 20:10
                    • hrabia.m.c Re: A co masz dwie? ;-) 28.12.05, 20:16
                      Nie
                      tylko tyle co bracia jedno...
                • idiotyzmy-kacze [...] 28.12.05, 19:40
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • mr_perfekt A Ty... poczekaj poczekaj... czuje... tak... 28.12.05, 20:13
                    PLATFUS!
                    Zgadłem?
                    Zgorzknienie, klęska wyziera z każdego słowa, całkowita porażka ewolucji...
                    To Wy jeszcze w żałobie po wyborach?
                    • idiotyzmy-kacze buahahahahaha 28.12.05, 20:17
                      Klęska ? Członku pisuarowej bolszewii - chciałbyś zarabiać tyle co ja.
                      • mr_perfekt Nie. Wystarczy mi tyle co mam teraz. 28.12.05, 20:45
                        Śpiewaj sobie tak to ci nostalgia przejdzie:

Donald, o Tobie marzę wśród bezsennych nocy,
                        Donald, do Ciebie wzdycham spod wełnianych kocy,
                        Donald, tyś mym księżycem na bezgwiezdnym niebie,
                        Donald, jam Tobie wierny nie opuszczę Ciebie
                        • idiotyzmy-kacze Kult jednostki to domena pisuarowych gnid jakbyś 28.12.05, 21:29
                          nie wiedział. Tusk jest dla mnie po prostu politykiem, na którego głosuję a nie wyrocznią i bożyszczem jak dla ciebie miernota kacza
                          • mr_perfekt A więc platfus! Dobrze wyczułem grzyba. 28.12.05, 21:38
                            Ubodła cię taka miła kołysanka.
                            • idiotyzmy-kacze [...] 29.12.05, 01:41
                              • mr_perfekt A Ty skończysz jak miller 29.12.05, 09:03
                  • leszab [...] 28.12.05, 21:08
    • maureen2 Re: "pan jest Zerem..." 28.12.05, 20:37
      czym tak Z.Z. zasłużył sobie na niełaskę forumowiczów ?
      • mr_perfekt Uczciwy jest... nic tak nie drażni... 28.12.05, 20:41
        Łapie przestępców. Nie wysługuje się politykom. Nie ma dla niego świętości w
        osobach św. Prezia ani św. Millera. Katastrofa!
        • maureen2 Re: Uczciwy jest... nic tak nie drażni... 28.12.05, 20:59
          to znaczy pracowity.
        • idiotyzmy-kacze Re: Uczciwy jest... nic tak nie drażni... 28.12.05, 21:33
          Uczciwy - nie uczciwy lecz szuja i kapuś
          Łapie przestępców - robi konferencje prasowe i dezorganizuje prokuraturę
          Nie wysługuje się politykom - wysługuje się Pisuarowi
          Nie ma dla niego świętości w osobach św. Prezia ani św. Millera - za to jest immunitet dla kolesi z Pisuaru i zaprzyjaźnionych "biznesmenów"
          • mr_perfekt Takie pierdoły za te marne 20gr. - toż to wstyd 28.12.05, 21:39
            Ja bym za ten post nie zapłacił na miejscu Donalda.
            Nie trzyma się kupy.
      • idiotyzmy-kacze To potwierdzony kapuś 28.12.05, 21:30
        Mało jest w polityce takich szuj jak Ziobro
        • hrabia.m.c Re: To potwierdzony kapuś 28.12.05, 21:34
          idiotyzmy-kacze napisał:

> Mało jest w polityce takich szuj jak Ziobro
          >

Fakt!!!!
          • mr_perfekt idiota przytaknal idiocie wiec tak jest... 28.12.05, 21:42
            nic dodać nic ująć

Dialog dwóch platfusów:
            - Iksiński to szuja!
            - No fakt! Nie słucha Tuska!
            • hrabia.m.c Re: idiota potwierdził 28.12.05, 21:43

• maureen2 Re: To potwierdzony kapuś 28.12.05, 21:46
          pięknie się to czyta,a kogo zakapował,jeżeli to nie tajemnica.
          • hrabia.m.c Re: To potwierdzony kapuś 28.12.05, 21:48
            Czy to ważne?
            jak minister to musi być kapec:))
          • mr_perfekt No "kracze_idiota" potwierdził to "hrabii.m.c" 28.12.05, 21:50
            Więc tak jest. Poza tym Schetyna i Tusk tak dali do zrozumienia więc tak jest.
            I już. I koniec. Kogo zakapował to nieważne. A i tak nie powinniśmy ujawniać
            tego bo ustawa o ochronie danych i dzika lustracja itd.

• idiotyzmy-kacze Zakapował swoich kolegów z akademika 29.12.05, 01:39
            Poszukaj sobie wywiadu z Ziobro - był w jednym z poniedziałkowych dodatków do GW
    • derduch Re: "pan jest Zerem..." 28.12.05, 21:48
      Jaki Pan??? To ziobro, jesteś zerem!!!
      • mr_perfekt "pierduch" napisał post który wyjaśnia pochodzenie 28.12.05, 21:52
        "pierduch" napisał post który wyjaśnia pochodzenie nicka "pierduch".
        • derduch Re: "pierduch" napisał post który wyjaśnia pochod 28.12.05, 23:34
          Jakbyś ziobropałossawko znała netykiete to byś wiedziała że z nicków zartować
          nie wolno, ale czego się spodziwac po katofaszyście.
          NIe odpisuj, twoje wypowiedzi nie będą dla mnie widoczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka