nowytor 28.12.05, 10:59 Czy mi się wydaje, czy Miller jakby posunął się w latach? Raz człowiek chlapnie ozorem, a później boi zaczyna bać się swego cienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr7777 Re: No cóż, mężczyznę poznaje się po tym jak końc 28.12.05, 12:13 Już nikt nie pamięta w jakim kontekście Miller wypowiedział to zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A Ziobro robi wszystko, by te opinie POTWIERDZIC: 28.12.05, 12:15 vide - ustawianie kolesiow i kochankow. Buhahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey_oxford Interesujesz się Zbyszkiem? 28.12.05, 12:29 Czyżby zazdrość? Buhahahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Buahahahaha!!! 28.12.05, 12:38 Buahahaha! Hahaha! Buaha! Huhaha! Bua! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Buahahahaha!!! 28.12.05, 12:44 Czym to się oni narazili,że od razu na oślą trafili ? A co tam panie słuchać u tego z rozbieganymi oczkami, kiedyś codziennie i to wiele razy , a teraz ?? nic pustka, a przyjaciel go ostrzegał, prawdziwego poznajmey po tym jak kończy, a nie zaczyna. Pozdrowienia dla pułkowników, Jaruckiej i tzw. mediów publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Dyzma_oxford z zawisci o Zbynia KOBIETE udaje:) 28.12.05, 12:55 Ty juz jestes przeszloscia, dyzma - Zbynio woli mlodszych, takich grubo przed trzydziestka, jak ten z Krakowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dyzma_oxford z zawisci o Zbynia KOBIETE udaje 28.12.05, 16:39 Łokite masz na mysli z Kłakowa? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: A Ziobro robi wszystko, by te opinie POTWIERD 28.12.05, 12:57 Nawet ten dym antygejowski PiS zaczyna wyglądać jak firanka. Te niby plotki pewne sprawy układają. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford W PiS to chyba kazdy przez lozko Jarka przeszedl. 28.12.05, 13:00 Zobacz, jak to sie rzucilo jak Wszapolska na grzebieniu na pierwsza aluzje do nietypowych preferencji seksualnych Zbynia Ziobro:))) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: W PiS to chyba kazdy przez lozko Jarka przesz 28.12.05, 13:18 Ale przecież takie preferencje nie dają się na dłużej utrzymać w tajemnicy. Środowisko jest bardzo gadatliwe i lubi się chełpić swoimi podbojami. Nie słyszałem solidnych plot na temat Zioberka, może tylko utrzymywanie przyjaciela, którego potem gnębił 10 letnim procesem. Takie postępowanie to tylko zawód miłosny usprawiedliwia. Urban by się nie krępował, gdyby taka udokumentowana gratka by mu się trafiła. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Moze szuka chloptysia w typie Ziobry? Pozyjemy to 28.12.05, 13:20 sie i dowiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt nie można znaleźć wątku żeby jakiś gej nie ... 28.12.05, 14:06 ... rozpoczął opowieści o życiu i skłonnościach. Czy wam sie wszystko kojarzy z p...m? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: nie można znaleźć wątku żeby jakiś gej nie .. 28.12.05, 14:16 A tobie co? Gołym okiem widać, że z babami w PiSie kiepsko jest. Opus Dei, czy inne preferencje? Warto wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Chodzimy na "baby" do platfusów i sld... 28.12.05, 14:18 Tam takie przaśne są... i lekko się prowadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Chodzimy na "baby" do platfusów i sld... 28.12.05, 14:34 mr_perfekt napisał: > Tam takie przaśne są... i lekko się prowadzą... Dobry gust. Ale, ale... mocy przerobowych u Renatki zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Za bardzo liberalna się zrobiła... 28.12.05, 14:37 Konserwatysci, tradycjonalisci z nas Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Za bardzo liberalna się zrobiła... 28.12.05, 15:22 Tu przyznaję ci rację. Nawet dziennikarzom Faktu, jak za PO robili, chciała się oddać w całości i bezkrytycznie. Nie jest źle z platformą. Tylko dlaczego nie doceniła waszej jurności? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: "pan jest Zerem..." 28.12.05, 13:00 To straszne, nawet Adama cenzurują : Dosyć tej nagonki , stosów i procesów politycznych Pozdrawiam : pułkowników, Jarucką i media tzw. publiczne. O tym z rozbieganymi oczkami skromnie nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Cóż, okazało się że akurat w tym wypadku Miller 28.12.05, 15:24 miał częściowo rację. Częściowo, bo Ziobro to gorzej niż zero. To gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Idiota_Kraczy napisal pie..... 28.12.05, 15:29 ... az fetor i nieprzyjemne odgłosy wypróżniania się rozprzestrzeniły się po całym forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska O smigłowcu pamietacie? 28.12.05, 15:32 Po upadku helikoptera na ziemię razem z Tobą (jeden z drugim) - nie wiem, jak wyglądalibyście... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Ten fetor wydobywa się z tylnej części ciała gnidy 28.12.05, 16:11 o nazwisku Ziobro, którą właśnie liżesz. BTW you are so perfect like a fuckin` sub-human ape shooting to the rescue team in the New Orleans Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: "pan jest Zerem..." 28.12.05, 16:04 nowytor napisał: > Czy mi się wydaje, czy Miller jakby posunął się w latach? Tez bys sie posunal, gdyby twoje perspektywy ograniczaly sie do roli spawacza z Zyrardowa. > Raz człowiek chlapnie ozorem, a później boi zaczyna bać się swego cienia. > Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Tak dla przypomnienia - Ziobro to kapuś 28.12.05, 19:17 Czytałem wywiad z zerem, w którym dokładnie opisało swe donosy na kolegów z akademika na policję i prokuraturę. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Re: Tak dla przypomnienia - Ziobro to kapuś 28.12.05, 19:21 No to na kogo te donosy były? Na kolegów z akademika? Czy na policję? Czy na prokuraturę? Zdecyduj się. Ja słyszałem że Donald przesadza z alkoholem. Dlatego ma takie oczy. A jeszcze ktoś mi mówił że Senyszyn w szkole puszczała się z woźnym. Aaaa ... i jeszcze gdzieś czytałem że Olejniczak nie zdał matury tylko kupił papier na targu. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Tak dla przypomnienia - Ziobro to kapuś 28.12.05, 19:25 Problem w tym, że Ziobro sam opowiadał o tych donosach. Opowiadał jak nagrywał swoich kolegów na dyktafon i jak walczył przez parę lat żeby ich skazali. Same ekpertyzy dla sądu pochłonęły ponad 50 tys. Czernienko --> Łukaszenko --> Cimoszenko --> Kaczynienko Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Tak dla przypomnienia - Ziobro to kapuś nt. 28.12.05, 19:30 9119511tu napisał: > Typowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Kolejny schizofrenik... 28.12.05, 19:34 ktory zmienia nicki i "dyskutuje" sam ze sobą... Monosylabiczny monolog monokomórkowców. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kolejny schizofrenik... 28.12.05, 19:36 monokomórkowców.??????????????????????? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A co masz dwie? ;-) 28.12.05, 20:16 Nie tylko tyle co bracia jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze [...] 28.12.05, 19:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt A Ty... poczekaj poczekaj... czuje... tak... 28.12.05, 20:13 PLATFUS! Zgadłem? Zgorzknienie, klęska wyziera z każdego słowa, całkowita porażka ewolucji... To Wy jeszcze w żałobie po wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze buahahahahaha 28.12.05, 20:17 Klęska ? Członku pisuarowej bolszewii - chciałbyś zarabiać tyle co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Nie. Wystarczy mi tyle co mam teraz. 28.12.05, 20:45 Śpiewaj sobie tak to ci nostalgia przejdzie: Donald, o Tobie marzę wśród bezsennych nocy, Donald, do Ciebie wzdycham spod wełnianych kocy, Donald, tyś mym księżycem na bezgwiezdnym niebie, Donald, jam Tobie wierny nie opuszczę Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Kult jednostki to domena pisuarowych gnid jakbyś 28.12.05, 21:29 nie wiedział. Tusk jest dla mnie po prostu politykiem, na którego głosuję a nie wyrocznią i bożyszczem jak dla ciebie miernota kacza Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt A więc platfus! Dobrze wyczułem grzyba. 28.12.05, 21:38 Ubodła cię taka miła kołysanka. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze [...] 29.12.05, 01:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab [...] 28.12.05, 21:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: "pan jest Zerem..." 28.12.05, 20:37 czym tak Z.Z. zasłużył sobie na niełaskę forumowiczów ? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Uczciwy jest... nic tak nie drażni... 28.12.05, 20:41 Łapie przestępców. Nie wysługuje się politykom. Nie ma dla niego świętości w osobach św. Prezia ani św. Millera. Katastrofa! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Uczciwy jest... nic tak nie drażni... 28.12.05, 20:59 to znaczy pracowity. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Uczciwy jest... nic tak nie drażni... 28.12.05, 21:33 Uczciwy - nie uczciwy lecz szuja i kapuś Łapie przestępców - robi konferencje prasowe i dezorganizuje prokuraturę Nie wysługuje się politykom - wysługuje się Pisuarowi Nie ma dla niego świętości w osobach św. Prezia ani św. Millera - za to jest immunitet dla kolesi z Pisuaru i zaprzyjaźnionych "biznesmenów" Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Takie pierdoły za te marne 20gr. - toż to wstyd 28.12.05, 21:39 Ja bym za ten post nie zapłacił na miejscu Donalda. Nie trzyma się kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze To potwierdzony kapuś 28.12.05, 21:30 Mało jest w polityce takich szuj jak Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: To potwierdzony kapuś 28.12.05, 21:34 idiotyzmy-kacze napisał: > Mało jest w polityce takich szuj jak Ziobro > Fakt!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt idiota przytaknal idiocie wiec tak jest... 28.12.05, 21:42 nic dodać nic ująć Dialog dwóch platfusów: - Iksiński to szuja! - No fakt! Nie słucha Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: To potwierdzony kapuś 28.12.05, 21:46 pięknie się to czyta,a kogo zakapował,jeżeli to nie tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: To potwierdzony kapuś 28.12.05, 21:48 Czy to ważne? jak minister to musi być kapec:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt No "kracze_idiota" potwierdził to "hrabii.m.c" 28.12.05, 21:50 Więc tak jest. Poza tym Schetyna i Tusk tak dali do zrozumienia więc tak jest. I już. I koniec. Kogo zakapował to nieważne. A i tak nie powinniśmy ujawniać tego bo ustawa o ochronie danych i dzika lustracja itd. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Zakapował swoich kolegów z akademika 29.12.05, 01:39 Poszukaj sobie wywiadu z Ziobro - był w jednym z poniedziałkowych dodatków do GW Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: "pan jest Zerem..." 28.12.05, 21:48 Jaki Pan??? To ziobro, jesteś zerem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt "pierduch" napisał post który wyjaśnia pochodzenie 28.12.05, 21:52 "pierduch" napisał post który wyjaśnia pochodzenie nicka "pierduch". Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: "pierduch" napisał post który wyjaśnia pochod 28.12.05, 23:34 Jakbyś ziobropałossawko znała netykiete to byś wiedziała że z nicków zartować nie wolno, ale czego się spodziwac po katofaszyście. NIe odpisuj, twoje wypowiedzi nie będą dla mnie widoczne Odpowiedz Link Zgłoś