mamajovana winoPralata 31.12.05, 12:21 Jakieś pól roku temu w Krakowie, na ulicy Grodzkiej,tuż pod Wawelem,w sklepie z winami stal sobie rządek butelek wina na wystawie.I karteczka " WINA PAPIESKIE", a wśród nich wino Pralata Jankowskiego.Wstyd i hańba. Bylam oburzona,próbowalam skontaktować się z dziennikarzem "Gazety",ale jakoś nikt się nie zainteresowal............ Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 [...] 31.12.05, 12:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm tfu! ode mnie masz czysto polskie spluniecie! 31.12.05, 13:59 zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar Placz pajacu, placz! Jankowski powinien jak Moon.. 31.12.05, 12:52 oglosic sie Mesjaszem i Stworca Wszechswiata w randze imperatora i arcyadmirala! Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon ten jankowski 31.12.05, 12:57 to jeszcze ksiądz? co on jeszcze ma wspólnego z Bogiem? religię traktuje jak prywatny biznes, na spółkę z rydzykiem zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 No i kto jest jego Bogiem ??? 31.12.05, 13:41 Oczywiście wszechmocna MAMONA !!!! A zwierzchników to on ma w głębokim poważaniu. He,he Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A Jankowski ma Pana Biskupa Gocłowskiego w d... 31.12.05, 13:46 Biskup już wie w co Jankowskiego może pocałować... Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Re: A Jankowski gra w du.e Biskupa 31.12.05, 14:22 czy tego pacana nie pora wyslac na zasluzona emeryture? coby przestal juz zamet wprowadzac, prosze szanownej Kurii... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: A Jankowski gra w du.e Biskupa 31.12.05, 19:05 Jeszcze nie całkiem stetryczał, więc nieprędko się doczekamy tak radosnej wiadomości... A głupota i nieuczciwość wsród naszego kleru raczej za cnotę uchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
starymason mason 31.12.05, 14:23 nienawidzil tego calego polskiego piekielka , dopiero na lozu smierci odbyla sie szopka z chrztem itd., gdyby dzis zyl pisuary i inne lpry by go naztwaly zydem komuchem liberalem itp, tylko dlatego ze krytykowalby ciemnogrod i niechodzi do kosciola Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Jankowski zawsze coś wymyśli 31.12.05, 14:47 a póxniej "płacze", że media go opluwają, że nikt z nim nie gada itp. itd. biedny bp Gocłowski, on to dopiero sie ma z Jankowskim :D Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus business... is business 31.12.05, 14:48 Ma czym... tyle mu na tacę od lat wpadało... Wydawa tylko papierki... nawet chłopaczkowie święci nie dawali się nabierać na "moniaki"... Teraz ma jak znalazł... zakręci mu się "interes" jak ta lala... Odpowiedz Link Zgłoś
cynik24 A gdzie ta nasza praworządność ?! 31.12.05, 15:00 Gdzie pan Prezydent i jego sztaby szukające korupcji i ścigające łamiących prawo ?! Gdzie wladze kościelne napominające tak swobodnie wszystkich dookoła ?! Są jednak nadal równi i równiejsi, a szczególnie, gdy chodzi o tych spod Krzyża i swojaków. Oj, bedziemy i V RP budowali. Mam nadzieję, że nie będę już w tym uczestniczył. a dziedkowie mi mówili, że Ojczyznę ma się jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
makabi granie na nosie 31.12.05, 15:13 emerytowany prezbiter henryk jankowski nadal jest kapłąnem kościoła katolickiego archidiecezji gdańskiej. Ale przeciez dla niego to niewiele znaczy. Przez lata czuł się jakby zył ponad i poza prawem, bo "mu się nalezy". Teraz tym bardzije może3 sie takim czuc. I tak robi. Ilu jeszcze takich anty-księzy się pojawi na firmanencie polskiego Kościoła? Odpowiedz Link Zgłoś
poczta.ziolek Nowy biznes prałata Jankowskiego 31.12.05, 15:37 Skoro jesteście instytucją świecką lękajcie się Urzędu Skarbowego a swoją drogą nawet podoba mi się jak "Janko" gra na nosie kościołowi Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Business is business? 31.12.05, 15:53 Jednakże nie każdy byznes jest godny dla habitu. Ciekawe czy wino "Monsignore" piją adoratorzy O. Rydzyka i kto wydał debit uprawniający Fundację Imieniem Prałata na wydanie monety z nazwą "Jan Paweł II Wielki"? Pecunia non olet. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Business is business? czy to nowy Polski Kosciol? 31.12.05, 16:08 bsc1 napisał: > ... monety z nazwą "Jan Paweł II Wielki"? Pecunia non olet. ------------------------------- .... Wiadomo, kazdy musi sie utrzymac, Jankowski, Rydzyk, Kosciol tez. Profit nalezy brac poki jeszcze czas. Za rok, dwa JPII przestanie byc popularny i nie wielu juz moze chcic placic za jego wizerunki. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 ZBYDLęCENIE WYBORCZEJ 31.12.05, 16:08 To już nie jest propaganda, to już nie jest indoktrynacja, to zwyczaje zbydlęcenie, o którym psał choćby Witkacy. GW jest po prostu antydemokratyczna. Niszczy przejawy wszelkiej niezależności, która jest niezgodna w chorą wyobraźnia Michnika czy szerzej michnikowszczyzny. Rozumiem, ze monopol na twórcze, prospołeczne działanie maja tylko CI, ktorzy sa namaszczenie przez czerwonych lub różowe hieny. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ZBYDLęCENIE WYBORCZEJ 31.12.05, 16:14 the.bill1 napisał: > To już nie jest propaganda, to już nie jest indoktrynacja, to zwyczaje > zbydlęcenie, o którym psał choćby Witkacy. > GW jest po prostu antydemokratyczna. > Niszczy przejawy wszelkiej niezależności, która jest niezgodna w chorą > wyobraźnia Michnika czy szerzej michnikowszczyzny. > Rozumiem, ze monopol na twórcze, prospołeczne działanie maja tylko CI, ktorzy s > a > namaszczenie przez czerwonych lub różowe hieny. wytłumacz się teraz.... nabełkotałeś, nabełkotałes... to się wytłumacz... wiesz o co ci chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Jego Wielebna Mac 31.12.05, 16:28 .... Boze, a ja myslalem, ze komuna sie juz skonczyla... Tylko "towarzysze" potrafili pluc i kpic z Polski i Polaków, wykrecali nam najwieksze bzdury i wciskali nam najgorszy kit - a my moglismy tylko siedziec i zaciskac piesci... i co sie tu zmienilo...tow. Jankowski? ...jestes (...) a nie patriota... bufonie jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
genefski Re: Jego Wielebna Mac 31.12.05, 16:36 Co to ma do komuny? Ten gostek to zwykly pedofil i psychopata - to wymaga przymusowego doprowadzenia do psychiatryka ... no ale wtedy nie bedzie tego calego ubawu! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Re: Jego Wielebna Mac 31.12.05, 16:40 genefski napisała: > Co to ma do komuny? za czasów "jedynie slusznej ideologii" - tylko "wladza" mila prawo do okreslania tego co "dobre i zle"... JWM Jankowski kontynuje ta "jedynie slusza linje"... i pomyslec, ze ktos jeszcze wierzy, ze on z ta "linja" walczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
genefski Re: Jego Wielebna Mac 31.12.05, 16:48 Ze co? Ten facet ma nasrane do gara, koles! Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Z ciebie taki "polak" jak rabin z mojej kozy! 31.12.05, 16:56 Obaj mają brode. Odpowiedz Link Zgłoś
genefski Re: Z ciebie taki "polak" jak rabin z mojej kozy! 31.12.05, 17:01 Przeciez Yankover nie ma brody! Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Z ciebie taki "polak" jak rabin z mojej kozy! 31.12.05, 17:03 Ale Newyorkers ma brodę. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany "Polska młodzież - patriocie ks. Henrykowi Jankows 31.12.05, 16:38 protestuje! niech sobie napisza, "Mlodziez Wyzszej Szkoly ..." albo "Mlodziez Instytutu" a nie "Polska mlodziez". nie maja prawa wypowiadac sie w moim imieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Re: "Polska młodzież - patriocie ks. Henrykowi Ja 31.12.05, 16:42 niezapowiedziany napisał: > protestuje! niech sobie napisza, "Mlodziez Wyzszej Szkoly ..." albo "Mlodziez I > nstytutu" a nie "Polska mlodziez". nie maja prawa wypowiadac sie w moim imieniu > ! ...tez uwazam ze nie maja prawa - zwlaszcza, ze nie jestes juz "mlodzieza"... ...no coz - chlop jak antyk a jeszcze romantyk... > Odpowiedz Link Zgłoś
ikarus280 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie 31.12.05, 17:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
genefski Re: Wiadomos´c´ zosta?a usunie˛ta ze wzgle˛du na z 31.12.05, 17:05 ikarus280 napisa?: > Wiadomos´c´ zosta?a usunie˛ta ze wzgle˛du na z?amanie prawa lub regulaminu. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Nieznośny odór czosnku na tym forum GW ! 31.12.05, 17:32 Panowie, przewietrzyć się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
centrala Zamilcz kołtunie jeden ciemny. 31.12.05, 17:43 I załóż beret oraz porządne pończochy. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: Nieznośny odór czosnku na tym forum GW ! 31.12.05, 18:08 wyjdz z forum to przestanie smierdziec. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Nieznośny odór czosnku na tym forum GW ! 31.12.05, 18:30 Nie przestanie, przecież ty Zytel zostajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: Nieznośny odór czosnku na tym forum GW ! 31.12.05, 18:56 niestety,z nas twojga to tylko ty zasmradzasz. ja bardzo bym chciala,ale coz. wiec nie dla mnie te dolary,wplywy,zlota diamenty, komitety centralne. ale Tuwim mowil ze jak zydek pierdnie to zaraz szukaja zrodel w komiternie. pomyslnosci w nowym roku etatowy zydku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7111 Re: Nieznośny odór czosnku na tym forum GW ! 31.12.05, 18:57 tobie, polski smieciu smierdzi, to wyjdz stad, Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Antysemici ! David im się nie podoba ! 31.12.05, 19:27 Czy to ładnie być antysemitą? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7111 Kazdy moze byc David. Nie musisz byc antysemta 31.12.05, 19:31 ty tepy polaczku. ale wiem ze to twoje przegranezycie powoduje ze szukasz ofiar. My jestesmy POZA twoim zasiegiem. Zydzi dzis takmi jak ty podlogi wycieraja. nedza nie ma dostepu do bogatych. to cie drazni, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co dlaczego tak skromnie? 31.12.05, 17:53 Dlaczego tylko "Młodzież polska"? (albo raczej, sądząc po niektórych wypowiadziach na tym forum, to będzie to raczej "Młodzierz polska")? Nie lepiej od razu "Naród polski"? Albo najlepiej - "Cała ludzkość"? Tylko jakby co, bardzo proszę pamiętać, że ja byłem przeciwny. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas ODSTOSUNKUJCIE SIĘ OD KSIĘDZA . 31.12.05, 18:14 Zajmij się szmatławcu własnymi interesami. Bo chyba ostatnio cieniuśko przeędziemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
matekk Nowy biznes prałata Jankowskiego 31.12.05, 18:36 To zakrawa na kpinę.Może jeszcze wprowadzi na rynek prezerwatywy pod swoim nazwiskiem?W końcu kościół swoje a Jankowski swoje.Pokazuje to na każdym kroku.Ciekaw jestem kto kupi te klasery???Czy jego fani z kościoła Św. Brygidy? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7111 Jankos. Rob tak dalej, lubie cie 31.12.05, 19:04 osmieszaj KK , bo jestes w tym niezastapiony. A tyle by nas kosztowalo i skutek watpliwy, gdybysmy to my, przeciwnicy tej antysemickiej polskiej organizacji robili. Kocham Cie, Jankowski. Odpowiedz Link Zgłoś
genefski Re: Jankos. Rob tak dalej, lubie cie 31.12.05, 20:42 A masz wiecej niz 18 latek, Kaczuszko? Odpowiedz Link Zgłoś
krzall Ma pomysły!!!!!!!!! 31.12.05, 18:37 Ma pomysły!!!!!!!!! i ciekawe dlaczego tak długo mu się udaje ślizgać i kaskę wyciągać... a co najciekawsze że to nie koniec jego pomysłów. Z tego co mi wiadomo szykuje już następną niezłą niespodziankę.... Polecam popatrzeć na jego new image i pomyśleć co dalej wykombinował ;) Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym 2006 Roku Odpowiedz Link Zgłoś
gsmkomis a michnika pomocnicy handlują gw na skrzyzowaniach 31.12.05, 18:48 wczoraj mało nie przejechałem takiego gazeciarza Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: a michnika pomocnicy handlują gw na skrzyzowa 31.12.05, 19:16 oczywiscie nie dales sobie wcisnac gazety,ale gazeciarz zaciagnal cie na forum. uwazaj bo nastepnym razem przerobia cie na mace. a michnik za twoj jeden post dostaje 1 000 zielonych od sorosa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7111 tansze to forum niz szpicla najmowac na antysemito 31.12.05, 19:32 zbiera sie za grosze dane o smieciach. dokladne. i dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Precz! 31.12.05, 20:05 co gnidzie antypolskiemu przeciw ks. Jankowskiemu Odpowiedz Link Zgłoś