goniacy.pielegniarz 02.01.06, 22:50 Właśnie się zaczęło. Głos mają tylko młodzi z młodzieżówek partyjnych, czyli nieoszlifowane wersje swoich starszych kolegów partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czlonek_z_zasadami Re: Warto Rozmawiać - czy to będzie rok przełomu 02.01.06, 22:54 Już zostali tylko ci dla których synekur brakło? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Mnie na widok tego bigota i manipulatora 02.01.06, 22:59 Mnie na widok tego bigota i manipulatora Pospieszalskiego sama noga się podnosi i telewizor sam się wyłącza z zażenowania. Już tak mam - sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Warto Rozmawiać?? z Pospieszalskim !! Bzdura! 02.01.06, 22:57 lepiej posłuchać np. Tool - Undertow\Tool-Undertow-02-Prison Sex.mp3 ..shuffle z "Mojej Muzyki" !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz TOOL! 02.01.06, 23:17 To oni jeszcze istnieją? Już dawno o nich nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: TOOL!...???..się słucha co się lubi !! :-) 02.01.06, 23:38 ..losowo.. goniacy.pielegniarz napisał: > To oni jeszcze istnieją? Już dawno o nich nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: TOOL! 03.01.06, 00:13 Już dawno nie słyszano o wielu zacnych składach. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: TOOL! 03.01.06, 12:13 ostatnio Maynard bardziej jako A Perfect Circle dawał znać, niż jako Tool. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Warto Rozmawiać?? z Pospieszalskim !! Bzdura! 02.01.06, 23:25 Ja mogę słuchać tylko Rage Against the Machines - mój dwuletni syn to uwielbia. Wrzuca płytę i włącza co bardziej punkowe kawałki. Określił je jako "k.. mać muzyka". A ogląda wyłącznie Teletubisie. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Warto Rozmawiać?? z Pospieszalskim !! Bzdura! 03.01.06, 00:12 No escape from a mass mind rape Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll No proszę :) 02.01.06, 23:30 A pomysł pierwszorzędny(tzn. Tool vs politycy). Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Buhahaha, skąd Giertych wytrzasnął tego Bosaka?? 02.01.06, 23:16 Bo już udowadnianie, że strach i zagubienie wśród eurosceptycznego elektoratu popierającego LPR to tak naprawdę nie strach, a po prostu popieranie liberalizmu, jest już grubą przesadą. O Jezu, a ten drugi to kto? Mówię o gościu, który stwierdził, że wyrok Sądu Administracyjnego w kwestii zakazu przez władze Poznania parady równości nie ma tak naprawdę znaczenia, bo niekorzystny wyrok mógł wynikać po prostu z tego, że prezydent Poznania przedstawił przed sądem za słabe argumenty! Ludzie, czy są jakieś granice zdrowego rozsądku? Może chociaż jakieś granice śmieszności? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot skusiłeś mnie 02.01.06, 23:54 Zajrzałęm na forum, przeczytałem twój wątek i włączyłem na chwilę ten program. Ujrzałem, ku mojemu zaskoczeniu bardzo inteligentnie wypowiadającą się dziewczynę - nie wierzyłem własnym oczom i uszom, że reprezentuje jakąś młodzieżówkę partyjną. Przeczucia mnie nie myliły - Sylwia okazała się bezpartyjna. Takie osoby jak ona w partiach nie mają szans. Pozostali uczestnicy tej debaty, na czele z Pospieszalskim, to jakieś dziwolągi. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: skusiłeś mnie 02.01.06, 23:59 My tez bezpartyjne ludzie, a Pospieszalskiego nie ogladamy. Nie daje się. Za co my mamy pokutowac? Sąd nam nakazał w wyroku jako karę dodatkową? A wała! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Bosak 03.01.06, 00:00 Gość jest niesamowity. Bardzo mi się podobało, gdy mówił z prawdziwym wzruszeniem o tym, jak serce mu rosło, gdy rozbijano ustawą korporacje prawnicze. Nie zbiła go z tropu nawet krótka riposta z sali, gdy ktoś stwierdził, że LPR był przeciw ustawie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Bosak 03.01.06, 00:05 Przepraszam ciebie, ale po kilku minutach wyłączyłem i nawet nie zorientowałem się, który to Bosak i z jakiej partii. Program Pospieszalskiego jest dla mnie nie do strawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Bosak 03.01.06, 00:10 goniacy.pielegniarz napisał: > Gość jest niesamowity. Bardzo mi się podobało, gdy mówił z prawdziwym > wzruszeniem o tym, jak serce mu rosło, gdy rozbijano ustawą korporacje > prawnicze. Nie zbiła go z tropu nawet krótka riposta z sali, gdy ktoś > stwierdził, że LPR był przeciw ustawie. To jest chyba jakaś nowa moda "trendy". Jakiś kretyn uważający się za "polityka" mówi publicznie kompletne idiotyzmy. Gdy wychodzi na jaw nieuctwo, głupota i kretynizm wypowiedzi - ówże pręży się publice z niekłamaną dumą, a ktoś nierzadko jeszcze puszcza nagrane oklaski. Paranoja jakaś, czy co...? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Bosak 03.01.06, 00:16 pro.filutek1 napisał: > Czemu LPR było przeciw, wie ktoś? Może za dużo prawników mają w partii? Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Bosak to macho wybrany w plebiscycie 03.01.06, 00:31 pisma czy portalu gejowskiego (córa mi gadała) więc odwalcie się heterycy od niego - jest trendy i cul :) Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Bosak to macho wybrany w plebiscycie 03.01.06, 00:34 omamiony.wiedzmin napisał: > pisma czy portalu gejowskiego (córa mi gadała) > więc > odwalcie się heterycy od niego - jest trendy i cul :) Po francusku (podkreślam) "cul" znaczy "dupa". Wierzę, że o to szło! Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Bosak to macho wybrany w plebiscycie 03.01.06, 00:40 tojajurek napisał: > omamiony.wiedzmin napisał: > > > pisma czy portalu gejowskiego (córa mi gadała) > > więc > > odwalcie się heterycy od niego - jest trendy i cul :) > > Po francusku (podkreślam) "cul" znaczy "dupa". Wierzę, że o to szło! nie wiedziałem ale trafione w 10 choć usta tez podobno lubieżne ma :)))))))))))))))))))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Bosak 03.01.06, 00:33 Tego to oni sami nie wiedza.LPR i logika-to moze byc dowcip roku.Toc to Liga Pozbawionych Rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: skusiłeś mnie 03.01.06, 00:03 Partyjne młodzieżówki to miejsca, w których się hoduje polityczne miernoty, ale za to fantastycznie przystosowane do uprawiania wewnątrzpartyjnej polityki kadrowej w Polskim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: skusiłeś mnie 03.01.06, 00:08 goniacy.pielegniarz napisał: > Partyjne młodzieżówki to miejsca, w których się hoduje polityczne miernoty, ale za to fantastycznie przystosowane do uprawiania wewnątrzpartyjnej polityki > kadrowej w Polskim wydaniu. Tak, to prawda. Umiejętnie to wykorzystywała młodzieżówka UW, której przewodził obecny poseł PO Sławek Nowak. Jego następcy działają pewnie w ten sam sposób co on. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin [...] 03.01.06, 00:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antistate Re: Buhahaha, skąd Giertych wytrzasnął tego Bosak 03.01.06, 12:11 goniacy.pielegniarz napisał: > Bo już udowadnianie, że strach i zagubienie wśród eurosceptycznego elektoratu > popierającego LPR to tak naprawdę nie strach, a po prostu popieranie > liberalizmu, jest już grubą przesadą. A cóż Cię w tym stwierdzeniu rozśmieszyło, Pielęgniarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Buhahaha, skąd Giertych wytrzasnął tego Bosak 03.01.06, 12:38 antistate napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Bo już udowadnianie, że strach i zagubienie wśród eurosceptycznego elekto > ratu > > popierającego LPR to tak naprawdę nie strach, a po prostu popieranie > > liberalizmu, jest już grubą przesadą. > > A cóż Cię w tym stwierdzeniu rozśmieszyło, Pielęgniarzu? Tym, że przeciętny eurosceptyk jest, jaki jest. I przeciętny eurosceptyk to nie jest żadna awangarda z kanapy UPRowskiej. Porównaj sobie badania wśród popierających UE i jej przeciwników ze względu na wykształcenie, wiek, miejsce zamieszkania,itp. Czy udowadnianie, że ci ludzie to część społeczeństwa świadomie chcąca liberalizmu nie jest zabawne? Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Re: Buhahaha, skąd Giertych wytrzasnął tego Bosak 03.01.06, 14:03 Nie wiadomo, na pewno liberalizmu nie chca ci glosujacy za anschlussem. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Młodzieżówki partyjne - czy to nie żałosne? 03.01.06, 00:36 Jakaś młodzież z liceów i luzackich kierunków na studiach. Bredzą z reguły jakieś głupoty, na studiach są często kiepściutcy (patrz gwiazda gdańskiego LPR...), biegają z teczkami, walczą między sobą. Prawdę mówiąc, nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać, jak widziałem przed Sądem Apelacyjnym w Gdańsku grupkę dzieciaków z PiS próbujących (bezskutecznie) podpalić portret Steinbachowej... A może najpierw warto coś w życiu zawodowym osiągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
czlonek_z_zasadami Re: Młodzieżówki partyjne - czy to nie żałosne? 03.01.06, 00:58 > A może najpierw warto coś w życiu zawodowym osiągnąć? Ale po co? Skoro można prorodzinnie - z budżetu :> Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus trochę oglądałem - ale sznurowali! 03.01.06, 10:58 zero oryginalności i mniej niż zero autentyzmu, w zamian napuszone pustosłowie i ta ich neonowomowa, której nawet pospieszalski nie mógł zdzierżyć – ale ci (trzymajcie mnie!) „profesjonaliści” daleko zajdą, bo pomimo że wszyscy wyuczeni na tym samym, jednym jedynym podręczniku (jakiegoś tam zarządzania, marketingu etc.), to oni wcisną i sami przełkną wszystko – margarynę, wazelinę, kit, pastę do butów… Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: trochę oglądałem - ale sznurowali! 03.01.06, 11:24 Cyrk Pośpieszalskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus i tak, i nie… 03.01.06, 12:09 tym razem nie było to tak neurotyczne i tendencyjne jak zwykle, bardziej przypominało zbiórkę harcerską i razgawory drucha borucha z młodzieżą, tyle że im więcej oni wszyscy chcieli być poważni, odpowiedzialni i państwotwórczy, tym bardziej wychodzili na pajaców w krótkich spodenkach… Odpowiedz Link Zgłoś