b.autor 08.01.06, 23:38 dzisiaj rano, pod mym oknem długonosy cień się skrył pomyślałam - to Cyrano! ale to Pinokio był… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.autor kraina łagodności 08.01.06, 23:52 czyści jak łza prezesa jak wnętrze mercedesa albo pugilaresa czyści jak łza… wszycyśmy sobie równi prawi i prawdomówni na tej pochyłej równi czyści jak łza… czyści jak łza pełzniemy se po powierzchni ziemi lecz kiedyś się dźwigniemy czyści jak łza… Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: kraina łagodności 08.01.06, 23:53 zamawiam sobie jakieś (anty-PiS) haiku, b.autorze - chętnie zripostuję... Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor człowiek wciąż ogląda kaczki 09.01.06, 00:09 człowiek wciąż ogląda kaczki omal nie dostanie mdłości bo to już człowieka złości… Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: człowiek wciąż ogląda kaczki 09.01.06, 00:17 to nie haiku ! ale keep trying... Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor heniek, z ciebie niby kumpel wielki... 09.01.06, 00:21 a mi zrażasz wielbicielki?! Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: heniek, z ciebie niby kumpel wielki... 09.01.06, 00:23 ja nie wielbicielka, ale doradzam zmianę... muzy, bo na jedną nutę to monotonna ta poezja, jeśli nią w ogóle jest. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: heniek, z ciebie niby kumpel wielki... 09.01.06, 00:43 P. echo_o, pokaż-napisz choć tyle.. lub cokolwiek !! :-)) echo_o napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: heniek, z ciebie niby kumpel wielki... 09.01.06, 00:39 :-) nie wątp w kumpli b.autorze, oni ci jeno wiernymi na FK są ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś