kaszebe12 11.03.12, 10:33 To juz trzeci dzien bombardowan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk Kszebe. 11.03.12, 10:38 Zauwazylem,ze obraziles sie na mnie.Ale nie o to chce napisac. Trzeba przy okazji bombardowan wspomniec,jednak,i o tym,ze za ostatnia dobe,poprzedzajaca bombardowania,z sektora Gaza bylo wypuszczono ponad 100 rakiet po terytorium Izraela.Osobiscie uwazam to za glupote,jak nie za czyjas prowokacje.poniewaz efekt takiego rakietowego ostrzalu jest znikomy,najwyzej gdzies szyba pieknie,a odpowiedz zawsze jest bardzo surowa . Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Kszebe. 11.03.12, 11:07 Nie ,nie obrazilem sie.-Powiedzmy ,ze sie rozczarowalem... Niedawno pisalem , ze "cos tu nie gra". -Po cholere Palestynczycy wala z tych rakiet ,znajac ich skutecznosc , i co najwazniejsze -wiedzac ,ze tsahal dysponuje ostatnim systemem przechwytywania i niszczenia tych rakietek.--Dotychczas tsahal nie korzysta z tego systemu i pozwala,celowo, na ostrzeliwanie izraelskich cywili...tak sie powinno budowac propagande! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Kszebe. 11.03.12, 11:14 a o co poszlo z tym rozczarowaniem? Bo akurat bylo dwie sprawy,gdzie mogles cos miec do mnie.Nie wiem dokladnie o ktora tobie chodzi. Skrzynke sprawdzam regularnie,jak by cciales o tym cos napisac,to bylem by rad. Co dotyczy tematu,to mnie rowniez to nie gra.Dziwnym trafem,rakiety,chociaz i domowej roboty i sa bardzo niecelne,ale nie potrafia trafic w cel,ktory zajmuje kilka km kwadratowych. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Znowu Gaza... 11.03.12, 11:21 yudki odstrzelili dwoch palestynow...tak dla zasady, gdyz spokoj trwal zbyt dlugo eretz to chory narod dzieki chorobliwym przywodzcom,wlasnych ludzi w 21 wieku do schronow pedza....qrwa jak mozna tak zyc? Odpowiedz Link Zgłoś
kombrig Re: inz.melord,potomek judka+ 11.03.12, 15:24 ktory podarowl go przypadkowej dziewczynie. Tak dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: moi drodzy+ 11.03.12, 11:55 poszczekali,poszczekali. to w nagrode macie blogoslowienie Melordzie. Specjalnie dla was: Zapytajcie mame,ktory judek sie przyczynil,zescie na swiat przyszli? P.S Melord,poszlibyscie wreszcie do fryzjera. Bo swym widokiem wszystkich judkow przestraszycie. Odpowiedz Link Zgłoś
melord za kogo sie ty bywszy cwoku uwazasz??? 11.03.12, 12:30 yudku parchaty nie wystarczy,ze ruskie ci joby codziennie posylaja,dodatkowego guza od ludzi szukasz? poszla won...na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: za kogo sie ty bywszy cwoku uwazasz??? 11.03.12, 12:37 Daj spokoj , melord...nie odpowiadaj , to nie ma najmniejszego sensu.-Gdzie jest ta Twoja plaza , lajdaku ?-Polnoc czy wschod ? Odpowiedz Link Zgłoś
kombrig Re: kaszebe,za kogo ja sie uwazam? za+ 11.03.12, 13:45 homo sapiens sapiens. W odroznieniu od was,bydlakow swiniaczych ryjow. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk melord. 11.03.12, 13:24 Co chciales powiedziec tymi slowami: "ruskie ci joby codziennie posylaja,dodatkowego guza od ludzi szukasz?" Do tego slowo ludzi wytlusciles,jak by podkreslajac,ze te pierwsze nie sa ludzmi? Mam nadzieje,ze to tylko nieprzymyslany krok . Odpowiedz Link Zgłoś
kombrig Re: ajgor+ 11.03.12, 14:59 on chcial powiedzic,ze zydki,ktorych pan raczyl wymienic,sa Rosjanami. Pan natomiat krasnozopaja makaka. Odpowiedz Link Zgłoś
kombrig Re: panie inzynierze melordzie+ 11.03.12, 13:42 kombrig napisał: > oraz cala sfora szakali panie melord,nie musi sie pan zloscic,ze jakis zydek panskiej mamie prezent stworzyl,w postali panskiego pojawienia sie na swiat.Co do drzewa,to moze pan migo wskaze.Jezeli warunki pozwola z zadowoleniem na niego wlaze,by na panskiej glowie utworzyc miejsce na kompost.Jak na inzyniera,ma pan swietny pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k znowu glupota islamskiego hamasu 11.03.12, 16:10 wiec gdzie masz problem ? ostrzeliwali Izrael, to Zydzi spuscili im manto i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś