Dodaj do ulubionych

PO zginie z Rokitą,Tuskiem i Komorowskim

09.01.06, 11:31
Ludzie z PO podziękujcie szybko tym panom i wybierzcie nowych uczciwych
przywódców albo gremialnie przejdźcie do PiS-u bo teraz to już robi się wstyd
być w PO takim jak się zachowuje.
Obserwuj wątek
    • elfhelm Do PiSu z Kur..skim, Krasulskim, Ziobrem, Wanną 09.01.06, 11:37
      i Piechą. Już pędzić - raus!
      • greg43 Re: Do PiSu z Kur..skim, Krasulskim, Ziobrem, Wan 09.01.06, 14:58
        elfhelm napisał:

> i Piechą. Już pędzić - raus!
        nie mów językiem Donalda Tuska wyniesionym z domu rodzinnego!!!!!!!!!!!!
    • hummer Niesamowite 09.01.06, 11:38
      orffeusz napisała:

Ja właśnie głosuję na PO na wiosnę :-)
    • mariner4 Traktujesz partie jak kibol 09.01.06, 12:17
      ulubiony klub.
      Ludzie przychodzą i odchodza. Moje poglądy nie zależa od tego, kto aktualnie
      kieruje PO. Mam po prostu poglądy liberalne i nie ma takiej możliwości abym
      kiedykolwiek głosowal na PiS. Tu nie chodzi o Kacynskiego, Tuska, czy innych.
      M.
      • kropek_oxford Moje tez nie, ale nie zaglosuje na partie, ktora 09.01.06, 12:25
        nie ma szans ich realizowac - nie zaglosowalbym ponownie na Torysow, gdyby
        nadal rzadzil tam Howard czy inny nieruchawy dupek. Prezia, ktory zawala
        wybory, sie zmienia - by dac danej partii, a wiec i idei, jakakolwiek szanse
        zwyciestwa. I znow odsylam PO-wiakow do stronic "Torysow Camerona";)- uczcie
        sie!
        www.conservatives.com/
        • diplomatic Re: niepoważna ta PO 09.01.06, 14:11
          zachowanie paniczne
        • sierzant_nowak zaraz... 09.01.06, 14:31
          odsylasz nas do partii, ktora od dobrych paru lat jest w takiej rozsypce, ze Blair i labourzysci przykrywaja ich czapkami? Z reszta - blair jest bardziej prawicowy niz PiS ;-)
        • mariner4 Zacytuję JKM nie dlatego 09.01.06, 14:49
          że uważam go za dobrego polityka, ale miewa czasem mądre teksty:
          "Lepiej głosować na łobuza, niż na idiotę. Łobuz czasem zrobi coś pożytecznego.
          Zdarza się nawet, że łobuz porządnieje. Natomiast idiotyzm jest nieuleczalny."
          Lub coś podobnego. W każdym razie sens ten sam.
          Uważam pomysły gospodarcze PiS za księżycowe i tyle. Gdyby nawet w PiS były same
          anioły, to i tak nie będe na nich głosował. Natomiast zawsze jest jakas szansa,
          że obecnie kierownictwo PO zostanie zastapione przez lepszych. Nawet jak
          niewielka, to jednak taka szansa istnieje.
          M.
    • idiotyzmy-kacze Szybciej uciąłbym sobie rękę niż zagłosował na PiS 09.01.06, 14:32
      albo jakąkolwiek inną partię miernoty Kaczej. Swoją drogą to wy w tym PiSuarze musicie nieźle trząść dupami
      • wladyslaw.studnicki Podesłać ci siekierę? 09.01.06, 14:57

• idiotyzmy-kacze Mam swoją 09.01.06, 15:02

• wladyslaw.studnicki A to dobrze, ale w razie czego mam dobrą ostrzałkę 09.01.06, 15:10
            dziś już takicj nie produkują. Gdyby była potrzebna, daj znać.
    • sierzant_nowak takiego wala :D 09.01.06, 14:33
      Do partii, ktora sie szmaci na antenie uberojca ? Do partii, ktora mianuje vicemarszalkiem leppera, ktora zajmuje sie przez pierwsze 3 miesiace rzadow pie..mi (w sejmie glownie KRRiTV i becikowe)? Do partii, ktorej jeden z przywodcow grozi niedoplacanym lekarzom kamaszami? W ZYCIU :D
      • x2468 Re: takiego wala :D 09.01.06, 14:56
        Kaczysci niczym sepy czekaja trzymaja warte przy smietniku PO.Jesli ktos
        wypadnie z PO na smietnik,natychmiast kaczysci robia go ministrem.PiS Poputcziki
        i Smietnik.
    • lucynkababa Re: Juz po PO 09.01.06, 15:00
      PO to przeszłość
      • kotek.filemon Re: Juz po PO 09.01.06, 15:05
        > PO to przeszłość

To się jeszcze okaże przy wyborach samorządowych. Ja i tak na nich nie zagłosuję
        ale jakiś dziwny nastrój paniki u pisuarów jest co najmniej dziwny...
        • melisa-bb Re: Juz po PO 09.01.06, 16:17
          Nie ma żadnej paniki wszystko pod kontrola, rząd sie umacnia , POwcom pozostało
          kłapanie dziobami w TVN.PIS jest po prostu skuteczny pomimo tego betonu
          medialno-opozycyjnego.
        • gejeb Re: a taki sympatyczny i ładny ten Donald 09.01.06, 16:18
          napewno da sobie radę
          • sierotkazgdanska Re: i taki szlachetny Donald Tusk=pomaga biednym 09.01.06, 16:25
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30304806
            Ale my nie dostaliśmy niczego jak dotąd.
            • lucynkababa Re: Przekrętasy. 10.01.06, 09:16
              Kolega Piskorskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka