orffeusz 09.01.06, 11:31 Ludzie z PO podziękujcie szybko tym panom i wybierzcie nowych uczciwych przywódców albo gremialnie przejdźcie do PiS-u bo teraz to już robi się wstyd być w PO takim jak się zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Do PiSu z Kur..skim, Krasulskim, Ziobrem, Wanną 09.01.06, 11:37 i Piechą. Już pędzić - raus! Odpowiedz Link Zgłoś
greg43 Re: Do PiSu z Kur..skim, Krasulskim, Ziobrem, Wan 09.01.06, 14:58 elfhelm napisał: > i Piechą. Już pędzić - raus! nie mów językiem Donalda Tuska wyniesionym z domu rodzinnego!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Niesamowite 09.01.06, 11:38 orffeusz napisała: Ja właśnie głosuję na PO na wiosnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Traktujesz partie jak kibol 09.01.06, 12:17 ulubiony klub. Ludzie przychodzą i odchodza. Moje poglądy nie zależa od tego, kto aktualnie kieruje PO. Mam po prostu poglądy liberalne i nie ma takiej możliwości abym kiedykolwiek głosowal na PiS. Tu nie chodzi o Kacynskiego, Tuska, czy innych. M. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Moje tez nie, ale nie zaglosuje na partie, ktora 09.01.06, 12:25 nie ma szans ich realizowac - nie zaglosowalbym ponownie na Torysow, gdyby nadal rzadzil tam Howard czy inny nieruchawy dupek. Prezia, ktory zawala wybory, sie zmienia - by dac danej partii, a wiec i idei, jakakolwiek szanse zwyciestwa. I znow odsylam PO-wiakow do stronic "Torysow Camerona";)- uczcie sie! www.conservatives.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak zaraz... 09.01.06, 14:31 odsylasz nas do partii, ktora od dobrych paru lat jest w takiej rozsypce, ze Blair i labourzysci przykrywaja ich czapkami? Z reszta - blair jest bardziej prawicowy niz PiS ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Zacytuję JKM nie dlatego 09.01.06, 14:49 że uważam go za dobrego polityka, ale miewa czasem mądre teksty: "Lepiej głosować na łobuza, niż na idiotę. Łobuz czasem zrobi coś pożytecznego. Zdarza się nawet, że łobuz porządnieje. Natomiast idiotyzm jest nieuleczalny." Lub coś podobnego. W każdym razie sens ten sam. Uważam pomysły gospodarcze PiS za księżycowe i tyle. Gdyby nawet w PiS były same anioły, to i tak nie będe na nich głosował. Natomiast zawsze jest jakas szansa, że obecnie kierownictwo PO zostanie zastapione przez lepszych. Nawet jak niewielka, to jednak taka szansa istnieje. M. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Szybciej uciąłbym sobie rękę niż zagłosował na PiS 09.01.06, 14:32 albo jakąkolwiek inną partię miernoty Kaczej. Swoją drogą to wy w tym PiSuarze musicie nieźle trząść dupami Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki A to dobrze, ale w razie czego mam dobrą ostrzałkę 09.01.06, 15:10 dziś już takicj nie produkują. Gdyby była potrzebna, daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak takiego wala :D 09.01.06, 14:33 Do partii, ktora sie szmaci na antenie uberojca ? Do partii, ktora mianuje vicemarszalkiem leppera, ktora zajmuje sie przez pierwsze 3 miesiace rzadow pie..mi (w sejmie glownie KRRiTV i becikowe)? Do partii, ktorej jeden z przywodcow grozi niedoplacanym lekarzom kamaszami? W ZYCIU :D Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: takiego wala :D 09.01.06, 14:56 Kaczysci niczym sepy czekaja trzymaja warte przy smietniku PO.Jesli ktos wypadnie z PO na smietnik,natychmiast kaczysci robia go ministrem.PiS Poputcziki i Smietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Juz po PO 09.01.06, 15:05 > PO to przeszłość To się jeszcze okaże przy wyborach samorządowych. Ja i tak na nich nie zagłosuję ale jakiś dziwny nastrój paniki u pisuarów jest co najmniej dziwny... Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Juz po PO 09.01.06, 16:17 Nie ma żadnej paniki wszystko pod kontrola, rząd sie umacnia , POwcom pozostało kłapanie dziobami w TVN.PIS jest po prostu skuteczny pomimo tego betonu medialno-opozycyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gejeb Re: a taki sympatyczny i ładny ten Donald 09.01.06, 16:18 napewno da sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś
sierotkazgdanska Re: i taki szlachetny Donald Tusk=pomaga biednym 09.01.06, 16:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30304806 Ale my nie dostaliśmy niczego jak dotąd. Odpowiedz Link Zgłoś