mariner4 13.01.06, 19:23 W TVN 24 o godzinie 1800 poseł LPR W.Wierzejski oswiadczył: "Ja też reprezentuję środowiska kobiece." Ciekawe czy to jest sprawa samookreślenia, czy po prostu braku jaj? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe255 Re: W. Wierzejski kobietą? 13.01.06, 19:28 Powiedzial tez, ze Wujkowska ma takie same poglady, jak wiekszosc Polakow. Cos z nim jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Pawlak robocopem? 13.01.06, 19:29 Również w TVN 24 oglądałam wywiad z Pawlakiem. Obserwując jego sposób mówienia zakiełkowało we mnie podejżenie, że jest sztuczny, a wypowiedź nagrana. Świadczy o tym lekkie zacinanie się płyty:) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Pawlak i Wierzejski 13.01.06, 19:40 Pawlak zawsze był taki, a Wierzejski to były (moze i dzis jest) korespondent "Naszego Dziennika" z Poznania. Co pisał, wiadomo, kiedy go dzis stale musimy ogladac i słuchac na ekranie telewizora. A kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Pawlak i Wierzejski 13.01.06, 22:25 joannabarska napisała: > Pawlak zawsze był taki, a Wierzejski to były (moze i dzis jest) > korespondent "Naszego Dziennika" z Poznania. ... to chyba nie ten (to był chyba Wojciech Wierzewski)? Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: W. Wierzejski kobietą? 13.01.06, 20:18 Nie manipuluj. Wierzejski powiedział ,że reprezentuje swoja żonę, matkę , siostry , koleżanki,współpracownice.. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: W. Wierzejski kobietą? 13.01.06, 22:32 mariner4 napisał: > W TVN 24 o godzinie 1800 poseł LPR W.Wierzejski oswiadczył: "Ja też > reprezentuję środowiska kobiece." Ciekawe czy to jest sprawa samookreślenia, > czy po prostu braku jaj? Raczej to drugie. Osobobiście pozwalam kobietom decydować. Choć niezupełnie. Bo Cóż nie jestem Doornem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 W PiS jaja 13.01.06, 22:55 to podejrzana sprawa. Jurny jest tylko Dorn. Ale to wyjątek potwierdzający regułę. M. Odpowiedz Link Zgłoś