antykretyn [...] 19.01.06, 10:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Re: W języku polskim istnieją : ś, ć ,ż ,ź itd, 19.01.06, 10:39 itp. Pisz po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn Re: W języku polskim istnieją : ś, ć ,ż ,ź itd, 19.01.06, 12:51 krzych.korab napisał: > itp. Pisz po polsku. Na mojej klawiaturze nie ma polskich znakow si ,ci ,zi,dzi itd Ale pomimo tego tekst jest zrozumialy . Dowodem jest ,ze ten squ.. syn administrator skasowal ten tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Re:Jak zostaną ukarani, Wojewoda i Prezydent miast 19.01.06, 10:35 Poznania za nieprzestrzeganie konstytucji, łamanie prawa i wysyłanie policji przeciw prawnie działajacym. Odpowiedz Link Zgłoś
irekj0 mogli zrobić procesję 19.01.06, 10:38 Skoro imprezy religijne są zwolnione z określonych wymogów to organizatorzy mogli zorganizować ekumeniczną procesję w intencji równości. Ci "wierzący w Boga będącego źródłem prawdy, sprawiedliwości, dobra i piękna" pomodliliby się, a ci "nie podzielający tej wiary" podumaliby podczas przemarszu procesji. Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqus ZWYCIĘSTWO!! 19.01.06, 11:03 Brawo Trybunal Konstytucyjny!! Brawo Demokracja!! Wreszcie możemy w zgodzie z prawem wyrażać swoje poglądy bez względu czy to się podoba Kaczkom, Jurkom, Giertychom... którzy tę wolność próbowali nam zabrać na wzór PRL... Wiwat wolność! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg BIEDACZKU NIE ZROZUMIALES TEJ DECYZJI I JEJ 19.01.06, 11:16 SKUTKOW.Teraz za kazdym razem,kiedy Pan Biedron albo inny Pederasta bedzie chcial gdzies sobie pomaszerowac natychmiast naprzeciwko niego stanie w odleglosci metra rownie legalna Kontrdemonstracja:)))I policja nic nie bedzie mogla zrobic poza pilnowaniem,zeby obydwie grupy sie nie bily.Ale usunac tej Kontrdemo tez nie bedzie mogla.NIGDZIE MASZEROWAC NIE BEDZIECIE:))) Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: BIEDACZKU NIE ZROZUMIALES TEJ DECYZJI I JEJ 19.01.06, 11:21 To chyba ty nie zrozumiales hehehehehe :) wydzialy prawa sa na wiekszosci uniwerkow polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: BIEDACZKU NIE ZROZUMIALES TEJ DECYZJI I JEJ 19.01.06, 11:55 Masz cos merytorycznie do powiedzenia,czy przewyzsza cie to intelektualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqus Re: BIEDACZKU NIE ZROZUMIALES TEJ DECYZJI I JEJ 19.01.06, 11:21 tak, tak... najlepiej niech wszyscy siedzą w domu i sluchają jedynej wykladni moralnego zycia... "sloneczka naszego" Kaczynskiego... A fuj... z Kaczą demokrajcą... To już wole demonstracje... Wolności nie da się zamknąć w domach czy w więzieniach... A przeciw kontrdemonstracjom też nic nie mam... to prawo do wyrażania odmiennych poglądów... dopóki gnoje trzymają ręce w kieszeniach! Odpowiedz Link Zgłoś
ulubienieclosu SLD znowu chce upiec kaczuszke. 19.01.06, 11:09 Drodzy czytelnicy zapewne wiedza, ze jezeli GW lansuje pewien temat to okaze sie, ze byla to woda na mlyn SLD. Te wszystkie emocje warte sa lepszej sprawy. Polska jest tolerancyjnym krajem i zawsze byla, a ludzie ktorzy glosza co innego chca zalatwic wlasne partykularne interesy. Nie dajmy sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Ciekawe zjawisko... 19.01.06, 11:19 Ci ktorzy tak gardluja w obronie PiSiorskiej NIEsprawiedliwosci w swoim ograniczonym rozumku nie zdaja sobie chyba sprawy ze totalitarna wladza jakiej porzadaja blizniaki bedzie coraz bardziej ograniczac prawa obywatelskie ZAWSZE z geba wypelniona frazesami jak dotad o obronie obywateli :) tylko Ci ktorzy tak dra sie w obronie pisu i blizniakow nie zdaja sobie sprawy ze za jakis czas ich poddancza wiernosc nie pomoze i tez dostana po lapkach. oni w koncu tez nie beda mogli mowic co mysla bo sie ich wsadzi za kraty. moze kogos to rozbawi co napisalem ale kazda tyrania sie tak zaczyna a szczegolnie tyrania MALYCH ludzi ktorzy podbudowuja swoje poczucie wlasnej wartosci w ten sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ciekawe zjawisko... 19.01.06, 11:24 bardzo ciekawe ,nie tylko jesteście ćwierćinteligentami ,ale i ciemniakami nie widzącymi słabości swego intelektu ,co żle wróży wam na przyszłość,aby eliminować własne braki trzeba sobie zdawać z nich sprawę ,a wy co -ciemna masa mająca jak najlepsze mniemanie o swym cieniutkim rozumku,ot zwykłe czerwone buractwo Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqus Re: Ciekawe zjawisko... 19.01.06, 11:39 no tak... a wy na obronę swoich poglądów macie tylko rzucanie frazesami "czerwone buractwo" itd... O to chodzi kolego... (i zastanów sie nad tym proszę), że wolność o którą walczymy - do demonstrowania swoich poglądów - niezależna jest od przynależności partyjnej, tego czy jest sie lewakiem, czy ultrakatolikiem... chodzi o to - by każdy mógl brać udzial w dyskusji a nie żeby nasze poglądy byly kneblowane lub cenzurowane... Zastanów się czy nie o to walczyli Twoi rodzice, dziadkowie w czasach PRL (chyba, że należeli do Partii)?? O co walczyla Solidarność? O co Kaczki walczyly z Komunistami? A teraz co... maja wladze... to już nie muszą szanować innych poglądów... Zwykla zasada - kto wygrywa bierze wszystko?? To jest dopiero buractwo... sorry - ja wysiadam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ciekawe zjawisko... 19.01.06, 11:48 >> > Zastanów się czy nie o to walczyli Twoi rodzice, dziadkowie w czasach PRL > (chyba, że należeli do Partii)?? > > O co walczyla Solidarność? > > O co Kaczki walczyly z Komunistami? > > A teraz co... maja wladze... to już nie muszą szanować innych poglądów... > > Zwykla zasada - kto wygrywa bierze wszystko?? > > To jest dopiero buractwo... sorry - ja wysiadam!!!!!!!!!! moi rodzice nie walczyli o to, by zboczone bydło urządzało orgie na ulicach(w majestacie prawa),to nie ma nic wspólnego z demokracją ,tylko zdobrym smakiem ,dla mnie obscena w wykonaniu zboczeńców pod hasłami obrony demokracji jest żałosną farsą z tejże demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqus Re: Ciekawe zjawisko... 19.01.06, 12:00 po pierwsze nie bydlo - tylko ludzie tacy jak ty... prawdziwa dyskusje polityczna zaczyna sie od szacunku dla drugiego czlowieka, bez tego niestety brnac bedziemy w dyskursie... ale faszystowskim po drugie - homoseksualisci nie musieli by protestowac i walczyc o swoje prawa gdyby byly im one zagwarantowane, gdyby mieli wolnosc i nie spotykali sie z pogardliwymi reakcjami spolecznymi po trzecie - ja w protescie nie widze nic obscenicznego - obscena moze byc przemoc w rodzinie badz pacyfikowanie praw jednostki... to ze dwie dziewczyny czy dwoje kolegow maja ochote tworzyc zwiazek nie powinno nikogo obchodzic... i nikt im tego nie powinien bronic - ich wybor - ich sprawa - a tu probuje im sie zalozyc kajdany na rece... PS A'propos komunisci tez pewnie sobie komentowali o naszych walczacych rodzicach na ulicach - ze to bydlo, ktore nie chce siedziec cicho i rozwala najlepszy system, ktorym tylko niektorzy potrafia pokierowac... Demokracja - to sztuka kompromisow! Kompromis wymaga dialogu! Do dialogu potrzebna jest wolnosc wyrazania pogladow! Poglady mozna demonstrowac! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Ciekawe zjawisko... 19.01.06, 12:18 Uderzasz pod zły adres, ludzie tacy jak m15 nie słuchają innych, tyljko ich obrażają. Dla nich ludzie dzielą się na bydło i niebydło nie z uwagi na swoje zachowania, ale preferencje seksualne czy poglądy polityczne. Ergo, wszyscy nie uważający że geje to zboczeńcy i należy im zakazywać pojawiania się na ulicy, to lewackie buraki. Geje to oczywiście zboczeńcy, dlatego że dla takich jak m15 "to obrzydliwe". A więc skoro jemu się nie podoba, to coś jest zboczone/obrzydliwe/nieprzyzwoite etc. I wedle tej miary należy układac rzeczywistośc. A więc z kim Ty chcesz rozmawiać w ogóle? Przecież to ten koleś jest bydłem, które umie tylko rzucać inwektywami. Typowa mentalność tych właśnie, co w gejów rzucają kamieniami albo opluwają w internecie. On ma świętą rację i koniec, on uważa że powinno być tak jak on chce i świat powinien być ułożony wedle tego, co JEGO smak mówi. Więc jaki dialog w ogóle? Z ograniczonym ciemniakiem, który jest odważny w grupie albo w sieci? I który opowiada, że gej to zboczeniec, ale nie ma problemu z tym, że arcybiskup Paetz to pedofil? Daj sobie spokój, nie nie wskórasz, on i tak nie zrozumie, że g...o kogoś interesuje jego smak i że g...o kogoś interesuje co mu sie nie podoba. Jak się nie podoba to niech zostanie w domu, bo to on ma problem z czymś do czego inni mają prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqus Re: Ciekawe zjawisko... 19.01.06, 12:27 A wiesz, że zupelnie się z Tobą nie zgodzę... i że trzeba rozmawiać mimo wszystko do końca... a już na pewno nie obrażać kogoś tylko dlatego, że nas obraża... Co z tego, że staniemy w dwóch kątach tego samego pokoju, ze swoimi poglądami i nie będziemy potrafili o nich rozmwawiać... Wiesz - ja caly czas wierzę, że można coś zmienić rozmową i szacunkiem okazanym innemu czlowiekowi... ja nie musze zmienic jego poglądów... i nawet nie o to mi chodzi... Zmienić poglądy można tylko samemu - wewnątrz siebie - a stać to się może dzięki jakiejś reflekcji - poznaniu - spojrzeniu z innej strony... To co ja proponuje swojemu rozmówcy to inny punkt widzenia... ale i stawiam się nie ponad nim tylko na równi... Wszak postępując inaczej tylko prowokowalbym go do rewolucyjnych poglądów i wypowiedzi... Zazwyczaj mam postawę podobną do tej jaką wyrazileś... i rezygnuję z dialogu, uważając że to nic nie da... ale dziś przecież to jest dopiero autocenzura... Może homofobia i temu podobne zjawiska pojawiają się dlatego bo o nich nie rozmawiamy, bo Ci, będący tolerancyjnymi wobec nich rozplywają się w większości w sieczce konsumpcyjnego, mieszczańskiego stylu życia... zamiast starać się dzialać... Natomiast inni podnoszą glos, w który nie chcemy sie wsluchiwać... Spoleczeństwu potrzebny jest dialog... (nawet jeśli jest to mala wymiana zdań - na forum - niezauważalna dla ogolu - gdzieś zagubiona jak mrówka w mrowisku) Ale dzięki za wypowiedź... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: Ciekawe zjawisko... 19.01.06, 17:09 > A wiesz, że zupelnie się z Tobą nie zgodzę... i że trzeba rozmawiać mimo > wszystko do końca... 1) Do rozmowy trzeba mieć rozmówcę. Puste w środku pudło, nadające wyłącznie nagrane wcześniej komunikaty nie jest rozmówcą. 2) Rozmowa do końca może być końcem tego z rozmówców, który przyjdzie na rozmowę bez glanów i noża. > ja caly czas wierzę, że można coś zmienić rozmową i szacunkiem okazanym > innemu czlowiekowi Czasem można, a czasem nie. Idź na manifestację np. młodzieży wszechpolskiej i z szacunkiem dyskutuj z nimi swoje racje. Tylko nie zapomniej przedtem zarezerwować sobie miejsca w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_kris Re: Ciekawe zjawisko... 19.01.06, 12:20 > po pierwsze nie bydlo - tylko ludzie tacy jak ty... > prawdziwa dyskusje polityczna zaczyna sie od szacunku dla drugiego czlowieka, > bez tego niestety brnac bedziemy w dyskursie... ale faszystowskim - tu sie zgadzam > po drugie - homoseksualisci nie musieli by protestowac i walczyc o swoje prawa > gdyby byly im one zagwarantowane, gdyby mieli wolnosc i nie spotykali sie z > pogardliwymi reakcjami spolecznymi > - wolnosc maja zagwarantowana w konstytucji - taka sama jak wszyscy inni obywatele (maja rowniez takie same prawa jak inni obywatele) wiec w tym punkcie bredzisz. Co do pogardliwych reakcji spolecznych bredzisz kosmicznie - dlaczego chcesz mi zabraniac pogladow? Ja mam poglad taki ze homosie sa paskudni i nimi gardze - mam prawo miec taki poglad, propagowac go i sie z nim nie ukrywac (podobnie jak wiekszosc spoleczenstwa). > po trzecie - ja w protescie nie widze nic obscenicznego - obscena moze byc > przemoc w rodzinie badz pacyfikowanie praw jednostki... > - Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Z zainteresowaniem... 19.01.06, 12:41 > - wolnosc maja zagwarantowana w konstytucji - taka sama jak wszyscy inni > obywatele (maja rowniez takie same prawa jak inni obywatele) wiec w tym > punkcie bredzisz. I tu zaliczyles bardzo duza wpadke. Nie maja zagwarantowanego chociazby prawa do zawierania malzenstw :) Poza tym - co innego gwarantuje konstytucja - vide wyrok TK w sprawie zgromadzen :) - a co innego zycie. W zyciu np. geje czesto sa dyskryminowani w miejcu pracy, lub tej pracy nie otrzymuja - vide nauczyciele. MIMO, ze konstutucja im to prawo nawet gwarantuje :) I np. takiego nieposzanowania praw i nierownowsc praw tycza parady rownosci. A nie afiszowaniu sie ze swoja seksualnoscia. Parady glosily rowniez hasla antyrasistowskie i nawolywaly do rownouprawnienia osob niepelnosprawnych. Tylko nie wiedziec czemu wszyscy przeciwnicy patrza na gacie na wysokosci przyrodzenia..... > Ja mam poglad taki ze homosie sa paskudni i nimi > gardze - mam prawo miec taki poglad, propagowac go i sie z nim nie ukrywac > (podobnie jak wiekszosc spoleczenstwa). Aaaa,aaaa aaa - i tu uwaga - pogardzajac kims i GLOSZAC takie stanowisko publicznie SIEJESZ NIENAWISC. Zakazane prawnie ;) Sprobuj glosic pogarde dla Murzynow ;) Bedziesz rasista - zakazane prawnie gloszenie i nawolywanie do takich pogladow ;) > - Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqus Re: Ciekawe zjawisko... 19.01.06, 12:44 > - wolnosc maja zagwarantowana w konstytucji - taka sama jak wszyscy inni > obywatele (maja rowniez takie same prawa jak inni obywatele) wiec w tym punkcie > bredzisz. Przykro mi, jeśli dopiero Trybunal Konstytucyjny musi tych praw bronić, bo prezydenci Kaczyński i Poznania mają Konstytucję i prawa "zagwarantowane" w... glebokim poważaniu > Co do pogardliwych reakcji spolecznych bredzisz kosmicznie - dlaczego > chcesz mi zabraniac pogladow? Ja mam poglad taki ze homosie sa paskudni i nimi > gardze - mam prawo miec taki poglad, propagowac go i sie z nim nie ukrywac > (podobnie jak wiekszosc spoleczenstwa). Homoseksualiści to tacy sami ludzie jak my. Możesz oczywiście nimi gardzić, tak samo jak możesz gardzić kimś innym ze względu na wyznanie, narodowość czy sposób ubierania się... To wszystko jest OK... dopóki nie zabronisz tym ludziom wychodzenia na ulicę... Od takich zakazów wcale nie daleka droga do zamykania ich w obozach koncentracyjnych lub tym podobnych miejscach... > > > po trzecie - ja w protescie nie widze nic obscenicznego - obscena moze byc > > przemoc w rodzinie badz pacyfikowanie praw jednostki... > - Odpowiedz Link Zgłoś
pynky Hura hura hura:) [ :( ] 19.01.06, 11:34 wchodząc na to forum miałem zamiar się tylko cieszyć, nie miałem zamiaru pisać, ale to że niektórzy podważają słuszność tej decyzji i straszą manifestacjami nie wiadomo kogo czego (jakichs marsian czy coś:) ). Poprostu brak słów - doprowadza mnie to do szału, rozumiem, można się spierać o poglądy, ot czy jest ptasia grypa czy IV RP. Wolność jednak, która została w końcu zapewniona przez trybunał, bo polskie władze czy to z prawa czy z lewa jakoś nie miały ochoty poprawnie interpretować tego przepisu - jest rzeczą bezcenną, a ludzie którzy tego nie rozumieją to generalnie chyba są jacyś upośledzeni społecznie i chętnie bym ich do łagrów dał, no ale nie wypada;) i nie wolno za głupotę ps myśle ze stosunek forumowiczów to dej decyzji można przyjać jako wskaźnik swiadomości cóż to jest takie dziwo jak społeczenstwo obywatelskie i w szerszym sensie zdrowa ludzka społeczność Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka [...] 19.01.06, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
3xm Spalic Konstytucje 19.01.06, 11:45 No to Trybunal do wymiany. Juz Wasserman kwity na nich znajdzie. Moze jakies komuszki tam siedza, albo tym podobne bakteryje. Kto to widzial zeby Konstytucja byla wazniejsza od zdania Kaczynskiego, kara smierci dla Konstytucji, komisarz ludowy Ziobro z naganem zrobi z nia porzadek. Ojciec Rydzyk nowa konstytucje napisze. A senator Cugowski ja ladnie zaspiewa. Ave Radio Maryja Konstytucyja. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Spalic Konstytucje 19.01.06, 11:58 Za pół roku (jakoiś tak) kończy się kadencja TK, a nowy powołuje kto? Prezydent i sejm? Bo nie pamiętam, ale na pewno w zasięgu kaczek. Kurski zostanie sędzią TK :P. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamie Siedlecka prosto z pedziolandu 19.01.06, 12:09 nie mylic z demokracją! Odpowiedz Link Zgłoś
normalny_inaczej Re: Wolność zgromadzeń obroniona 19.01.06, 12:27 Do poczytania do śniadania: Lobby homoseksualne atakuje http://bies.pl/item/1611,1,1,0/2006_01_19_Lobby_homoseksualne_atakuje.html --------- www.bies.pl Rewolucja oralna Odpowiedz Link Zgłoś
normalny_inaczej Re: lobby homoseksualne atakuje 19.01.06, 12:28 poprawka bies.pl/item/1611,1,1,0/2006_01_19_Lobby_homoseksualne_atakuje.html --------- www.bies.pl Rewolucja oralna Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn [...] 19.01.06, 12:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pi71 wspaniala wiadonosc 19.01.06, 13:19 obrzydzenie z mieszkania w takim kraju nieco zmalalo a wzroslo podejrzenie, ze demokrajca mimo slabosci ma atrakcyjne plusy Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Marny profesor prawa z naszego Prezydenta!!!!! 19.01.06, 13:25 Ale za to zwolennik demokracji inaczej. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 "Reanimacja demokracji powiodła się!" 19.01.06, 14:15 - zawyrokował prominentny przedstawiciel pederastów. No, to odetchnęliśmy z ulgą...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 A co z ochroną moralności publicznej? 19.01.06, 14:16 - bo tę kwestię TK pominął. Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqus Re: A co z ochroną moralności publicznej? 19.01.06, 14:20 a co to jest moralność publiczna? bicie kochających inaczej to jest moralność? Wara politkom od moralnośći... niech każdy ma swoją i nie tyka innych! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 mg2005 spiesze tobie z wytlumaczeniem 19.01.06, 14:24 a raczej z odpowiedzia na twoje pytanie jestemy w europce, a tam... dewiacja jest ochrona zycia nienarodzonych dzieci i starcow, kara smierci dla zwyrodnialcow, natomiast TAM zdrowe jest promowanie zbocze...oj przepraszam odmiennych orientacji seksualnych, ochrona zwyrodnialcow, zabijanie dzieci nienarodzonych w swietle prawa bo "tak mi sie podoba", i starcow, bo tez przeszkadzaja i sa niewygodni ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: A co z ochroną moralności publicznej? 20.01.06, 18:18 mg2005 napisał: > - bo tę kwestię TK pominął. Czemu mijasz się z prawdą? Przeczytaj sobie uzasadnienie a choćby streszczenie motywów w prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
choronzon ruch drogowy 19.01.06, 17:41 "- Chodziło o ochronę innej konstytucyjnej wolności - poruszania się. Ograniczeniom podlegają te zgromadzenia i imprezy, które powodują utrudnienia w ruchu samochodów czy pieszych - bronił przepisu w imieniu Sejmu Maks Kraczkowski (PiS)." Suuuupeeeer!!! Nastepna bozocialowa procesje proponuje z duza predkoscia rozjechac tirem. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Wolność zgromadzeń obroniona 19.01.06, 23:25 I tak w ten sposób Trybunał Konstytucyjny obnażał prymitywne myślenie o swobodach obywatelskich i prawach człowieka w wydaniu braci Kaczyńskich. Na dodatek podaję cytat z dzisiejszego Guardiana:"A more radical pruning of the event, whether for reasons of conscience or merely to save what they used to call Deutschmarks, can be done by applying a human rights test of the most exacting standards. Amnesty International's 2005 annual report details all alleged and proven abuses across the globe and I promise you it is a diverting read. A word to the wise - you do not want to be Roma in the Czech Republic, a journalist in Ecuador or gay in Poland. The US, Brazil, Tunisia and Saudi Arabia dossiers, in particular, take a while to fully digest, so set aside a bit of time." Może ten komentarz jest stronniczy, ale i tak daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
donq Re: Wolność zgromadzeń obroniona 20.01.06, 14:03 Tzn., ze moga rowniez demonstrowac (jak juz kilkakrotnie prowokacyjnie tu na forum proponowano), przeciez opinie "wladzy" na temat moralnosci nie maja znaczenia: - zoofile - nekrofile - pedofile - kanibale - zlodzieje - zwolennicy odbywania stosunkow plciowych publicznie - zwolennicy robienia kupy na srodku ulicy - zwolennicy skladania krwawych ofiar z ludzi - zwolennicy gazowania i palenia Zydow - zwolennicy strzelania w tyl glowy wrogom ludu Prosze mi tylko nie mowic, ze niektorzy z wymienionych lamaliby prawo demonstrujac. Przeciez wolnosc demonstracji jest tak wazna, ze nie mozna zakazywac czyichs demonstracji tylko z tego wzgledu, ze pewnym ludziom (we wladzy czy tez nie) nie podobaja sie one ze wzgledow moralnych czy innych. A jesli istnieje prawo, ktore niestety zakazywaloby demonstracji ktorejs z powyzszych grup, nalezy to prawo czym predzej zlikwidowac, bo jest opresyjne i oparte na jakiejs wersji moralnosci, ktora nie jest przeciez przez wszystkich akceptowana, wiec zmusza pewne grupy ludzi (nazwijmy je "mniejszosciami moralnymi") do stosowania sie do nie swoich zasad moralnych, wiec gdzie tu wolnosc? DonQ Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn Re: Wolność zgromadzeń obroniona(donqowi) 20.01.06, 17:46 Moje wielkie brawa i uznanie za tak genialne pomysly i propozycje. Moze po przeczytaniu tych postulatow i zastanowieniu sie nad nimi, chociaz jakas czesc tej kretynskiej lewizny zrozumie w jaka przepasc popychaja caly Narod. przesylam uklony i wyrazy pelnego uznania Odpowiedz Link Zgłoś