b.autor 22.01.06, 21:12 rozpędzić kaczory i będzie finto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emerytka.z.rzeszowa Niejako w odpowiedzi 22.01.06, 21:27 b.autor napisał: > rozpędzić kaczory i będzie finto Panie Kaczyński, panie Rokito Chcę mieć wybory, prędko, subito! Niech Olejniczak w Polsce porządzi a kaczą hołotę Trybunał osądzi Chamuś Studnicki pyta, dając mi w pysk jaki dla kaczek z wyborów zysk? Ja odpowiadam, ze jest zysk taki że pójdą na krócej siedzieć do paki. Emerytka z Rzeszowa, 22 stycznia 2006 kłaniając się B. Autorowi Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor Re: Niejako w odpowiedzi 22.01.06, 21:43 niezbyt mocne wnioski, nie tak prosta sprawa bo rząd kaczystwoski nie narusza prawa i jak kombinuje coś zrobić na lewo gładko zmienia prawo, tak jak małpa drzewo… Odpowiedz Link Zgłoś
rlogin Re: Niejako w odpowiedzi 24.01.06, 21:04 Czy to była przebiegła próba ośmieszenia grafomanii b.autora czy prezentacja własnych talentów w tej dziedzinie? Połapać się w tych subtelnościach nie mogę, a z trojga złego wolę księdza Bakę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor wybory, bachory, kaczory... 22.01.06, 21:47 ja już od nich jestem chory! Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor chyba naród już skumał, że te kaczki obie… 22.01.06, 21:56 to mocne są w łapach oraz jednym dziobie? Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor i że konszachty z nimi, to nie stanu racja 23.01.06, 09:57 tylko obciach, zadyma i kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: wybory, subbito! 23.01.06, 10:01 w pełni popieram wybory i wynik jak w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor Re: wybory, subbito! 23.01.06, 10:05 kaczuszko, polaki są tak duże, duże, duże a ty masz krótkie nóżki, jak zwykle u kaczuszki… Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: wybory, ..:-) P. b.autorze :-) 23.01.06, 17:45 i niech mi będzie wolno.. jak niżej, czasem używać!?? Odpowiedz Link Zgłoś
effendi2 wybory, subbito -day after :-) 23.01.06, 18:42 uwierzywszy w podszepty i dęte sondaże ruszyli do boju ufni wróżbom z fusów teraz cicho głucho z dala od wydarzeń wycięte w pień leżą dywizje platfusów Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor Re: wybory, subbito -day after :-) 24.01.06, 19:39 effendi2 napisał: > uwierzywszy w podszepty i dęte sondaże > ruszyli do boju ufni wróżbom z fusów > teraz cicho, głucho, z dala od wydarzeń > wycięte w pień leżą dywizje platfusów po łydkach cięte podstępnie przez bandę konusów… Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor nauczka 24.01.06, 19:57 i od tej pory każdy, kto rusza z nimi w bój srogi w potrzebie bez litości, pardonu i jeńców patrzy nie w dal, i nie przed siebie, tylko popod nogi oraz od czasu do czasu w tył, na sprzymierzeńców… Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: nauczka 24.01.06, 20:11 nie pomoze w Polsce obecnie kazde wybory wygraja mohery,wies i ksiadz . Pis- uarom podpartym dotacjami Unijnymi mozecie naskoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor no to co, do cholery… 24.01.06, 20:38 przeczekać mohery... wioskę objąć troską... czy rokicie do klapy dopiąć matkę boską? Odpowiedz Link Zgłoś