smok5 24.01.06, 22:19 jak komuchy i UWole wydawały chore ustawy siedział jak mysz pod miotłą terz podnosi UWolski łeb. Gdzie był jak miller z łapińskim wprowadzali ustawy zdrowotne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosciol.mlodziezy.psychicznej [...] 24.01.06, 22:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko [...] 24.01.06, 22:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jedyny wasz ratunek na forum to Giwi itp. 25.01.06, 12:11 leszab, chocbys pisal tutaj 1000 postow na minute to nie zmieni to prawdziwego obrazu pisu... nie zaczarujesz go, zeby byl swietny... jaki kon jest kazdy widzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Jedyny wasz ratunek na forum to Giwi itp. 25.01.06, 12:24 leszab nie chce zmieniać wizerunku PiS, on go kreuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7111 PiS i RM mowia za wszystkich? 24.01.06, 22:22 nazisci lubia jednoglosnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Zoll UWol który nie nawidzi Polaków. 24.01.06, 22:23 smok5 napisał: > jak komuchy i UWole wydawały chore ustawy siedział jak mysz pod miotłą terz > podnosi UWolski łeb. Gdzie był jak miller z łapińskim wprowadzali ustawy > zdrowotne? Smoku5: opanuj się i swoje słownictwo, trochę grzeczniej... "terz" pisze się przez "z" z kropką, o tak: ż a nazwiska pisze się wielką literą. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No i co to znaczy "nie nawidzi"? 24.01.06, 22:26 Coś nie za bardzo trafiasz paluchami w klawisze? Używki? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Smoki podobnio zieja ogniem a nie gownem 24.01.06, 22:28 W kaczyzmie nawet smoki psieja. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 może jakieś argumenty? o zollu! 24.01.06, 22:31 gdzie on był przez 10 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A skąd mamy wiedzieć???? 24.01.06, 22:33 Czy ty poczciwcze myślisz, że my wiemy gdzie Zoll bywał przez ostatnie 10 lat??? W śledczego się bawisz, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Pytam o jego walkę z bublami prawa 24.01.06, 22:37 coś odżył ostatnie 4 miechy. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Czy coroczne sprawiozdania RPO są tajne??? 24.01.06, 22:54 Nie, nie są. Ale zapoznać się z nimi i zrozumieć - to stanowczo przerasta możliwości intelektualne smoka. Łatwiej wypisywać idiotyzmy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Kaczynski uchwala ustawy niezgodnie z prawem 24.01.06, 23:39 a nie Zoll. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 To nie jest "terz" ale "teraz" literówka 24.01.06, 22:27 I jak Ci się podoba mój nowy styl? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: To nie jest "terz" ale "teraz" literówka 24.01.06, 22:28 Szczerze: oba do kitu!;))) Ale próbuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
genesaret Re: on nie wiadomo ale ty nienawidzisz j.polskieg 25.01.06, 12:18 Skad ten pomysl?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Zoll UWol który nie nawidzi Polaków. 24.01.06, 22:28 Czym sie przejumjesz, przeciez na pewno uwazasz, ze ta ustawa jest zgodna z konstytucja, wiec na pewno przejdzie przez Trybunal:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gorby [...] 24.01.06, 22:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Giwi pozwal na twoje mądre posty 24.01.06, 22:29 to i na moje podobnie mądre musi pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby za kare napiszesz synu 500*nienawidzic we 24.01.06, 22:37 wszystkich przypadkach. Spiesz sie ,bo do rana nie zdazysz. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 syna to sobie zrób 24.01.06, 22:41 tutaj poowiedz mi coś pozytywnego o ZollU UWolu. co nie ma? Wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Smoki podobno zieka ogniem a nie gownem 24.01.06, 22:29 W kaczyzmie jak widac nawet smoki psieja. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Czyli zgadzacie się ze smokiem. 24.01.06, 22:35 Tylko on Wam się nie podoba i dlatego chcecie go skasować w ramach waszej niekaczorowej wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Czyli zgadzacie się ze smokiem. A kto tak 24.01.06, 22:38 powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nie zgadzam się ze Smokiem 24.01.06, 22:43 Nie chcę go kasować w ramach mojej wolności słowa. Nie podobają mi się jego poglądy ale Smoka lubię. Tak samo jak większość forumowiczów. Gdyby wszyscy mieli takie same poglądy to po co nam forum? Jak kaczorów nie cierpię !! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 No rozbroiłaś mnie. dziękuję. 24.01.06, 22:46 Dobra ten Zoll jest przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: No rozbroiłaś mnie. dziękuję. 24.01.06, 22:48 Ten Zoll ma rację. Tobie się podoba? Mnie tak sobie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ja jestem facetem. Nie wiem. 24.01.06, 22:51 Chciałem Ci zrobić przyjemność. :) Zo do Zolla może on ma rację,ale gdzie on był ostatnie lata. Buble ustaw nagle zaczeli robić od X 2005? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dziękuję. 24.01.06, 22:56 Buble robili zawsze i robić będą :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Ja jestem facetem. Nie wiem. 24.01.06, 23:15 Nie podrywaj myszy!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Smoczuś 24.01.06, 22:40 Daj spokój. Wiesz,że taka jest kolej rzeczy:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Do kobiet będę grzeczny. 24.01.06, 22:45 Ja tak dla zgrywy ten wątek założyłem. Zoll to już przeszłość. Ani mnie ziębi ani grzeje. Plopli zabroniła mi pisac - to piszę co mi ślina na jezyk przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Przejechałem pół Polski 24.01.06, 22:54 dwa razy o mało nie byłem w rowie. Jeszcze ta plopli. Ale ty mi poprawiłas humor. Za to dzięki. Masz mądre posty nawet jak się z nimi nie zgadzam. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Do kobiet będę grzeczny. 24.01.06, 22:58 Smok postawił słuszną diagnozę ale nie po Waszej linii. Na tyle wpisów nie ma ani jednego, który by podał argumenty obalające jego tezę. Wiem. Jak zwykle łatwiej Wam przepisywać teksty z Podręcznego Podpowiadacza Antykaczysty : nie trafia w klawiaturę, prymityw, błąd ortograficzny, kaczy, skasować..... Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Do kobiet będę grzeczny. 24.01.06, 23:00 Bo po prostu z pewnymi "tezami" żaden przyzwoity człowiek nie dyskutuje. Żeby się nie zniżac do tego poziomu. Przed wojną nazywało się to "utratą zdolności honorowej". Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Zrobiłam coś takiego? 24.01.06, 23:01 Czy nie zadałeś sobie trudu przeczytania mojej wymiany zdań ze Smokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Zrobiłam coś takiego? ------ Tak 24.01.06, 23:35 malaszaramysz napisała: > Czy nie zadałeś sobie trudu przeczytania mojej wymiany zdań ze Smokiem? Smoczuś malaszaramysz 24.01.06, 22:40 + odpowiedz Daj spokój. Wiesz,że taka jest kolej rzeczy:-)))))) Uzyłaś "argumentu" w stylu Stasińskiego, który np. wczoraj przeciwko stwierdzeniu, że środowisko sędziowskie było (i jest) skorumpowane, użył argumentu nie do podważenia: "tam bywało różnie" - nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Zoll UWol który nie nawidzi Polaków. 24.01.06, 23:10 Hehe.. ale się trolli zleciało i wszystkie zatroskały się czystością polskiej mowy:))))))))))))) Jeśli Zoll się za SLD obijał i puszczał ewidentne buble i ustawy pisane pod konkretne przekręty, a teraz czepia się bzdetów tzn. że jest tylko dyspozycyjnym przydupasem. Modelowy przykład polityka UW.. no może nie tak zramolały jak większość Mumii Wolności:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Fakt - nikt mi nie odpowiedział na pytanie 25.01.06, 05:54 skąd ta nagła aktywnośc Zolla? Powtarzam pytanie, jakie buble prawne zaskarżył za rządów postkomunistów? No ,chyba,że takich nie było:). PS Korektorów mojego postu informuję,ze pisząc go jadłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Re: Fakt - nikt mi nie odpowiedział na pytanie 25.01.06, 07:28 Biedactwo. Znów dołek. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt to bez znaczenia 25.01.06, 12:14 smok5 napisał: > skąd ta nagła aktywnośc Zolla? Powtarzam pytanie, jakie buble prawne zaskarżył > za rządów postkomunistów? No ,chyba,że takich nie było:). Aktywnosc Zolla nie jest nagla, to jedno. Drugie - dla oceny stanu faktycznego nie ma znaczenia, jakie buble zaskarzyl za rzadow SLD. Nie ma racji bytu zasada, ze jesli prawo stanowione przez PiS moze byc wadliwe i nikomu nic do tego, bo kiedys bylo wadliwe i funkcjonowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Bo Polacy NIE WIEDZA, co to znaczy "nie nawidziec" 26.01.06, 09:50 Moze jednak ze slownikiem uda ci sie przetlumaczyc toto na JEZYK POLSKI? Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Zoll UWol który nie nawidzi Polaków. 25.01.06, 12:26 a jakie buble Zoll przepuścił za Millera ? I na czym oparte jest twierdzenie że wtedy sie obijał, a teraz nie ? Jakieś liczby może ? Przykłady ? Czy jak zwykle zatnie się prawy nawias ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Zoll UWol który nie nawidzi Polaków. 25.01.06, 10:09 smok5 napisał: > jak komuchy i UWole wydawały chore ustawy siedział jak mysz pod miotłą terz > podnosi UWolski łeb. Gdzie był jak miller z łapińskim wprowadzali ustawy > zdrowotne? Skad ja wczoraj wiedzialem, ze Zoll za chwile stanie sie pacholkiem postkomunistow? Jestem wizjonerem, czy to moze forumowi propisowcy sa tak prosto sformatowani, ze mozna za nich pisac ich posty? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Dla tych buraków każdy, kto trochę 25.01.06, 12:38 myśli, jest podejrzany. Każdy kto ma inne zdanie niż oni, to wróg Polski oczywiście. Wrogość do ludzi myślących, to ich znak firmowy. Taki śmieć nie ma w głowie nawet promila tego co ma Zoll, a wydaje autorytatywne opinie. To z tego borą się miedzy innymi "mądrości" ekonomiczne Leppera. Nienawidzą A.Michnika, który ma prawo do wypowiadania swoich poglądów. Prowadzenie merytorycznego spór wymaga wiedzy, umiejętności wypowiadania się i po prostu pewnej klasy. Ale motłoch umie tylko opluwać. Nawet księży, jak tylko nie przystają do ich prostackiego widzenia świata, braku podstawowej wiedzy. Symptomatyczne jest, że nie mieli nic do powiedzxenia po smierci ks Twardowskiego. Oni nawet nie wiedzieli kto to jest. Bo ich idolem jest kanalia Rydzyk. M. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Zoll UWol który nie nawidzi Polaków. 25.01.06, 10:40 Smoku a może w ustawach "uwoli i komuchów" nie było łamania konstytucji? No chyba ,że dasz mi jakiś przykład .Ustawa -bubel nie oznacza ustawy niezgodnej z konstytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 To nie PO. 25.01.06, 17:49 On taki spolegliwy komuchom. Danusia Zapracowana go prosiła. On jako UWol w myśl pojednania nie mógł komuchom odmówić. Safjan mu podobny. O zniesienie ustawy ubekistan bedzie walczył do końca. Bez mediów są niczym. Kto bedzie kreował słuszne "autorytety". Odpowiedz Link Zgłoś
opien Re: smok5 - nie pleć;))) 25.01.06, 18:18 odezwał się czerwony adwokat kazdej dyskusji hulaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Możesz zapoznać się z działalnością RPO 25.01.06, 19:12 www.brpo.gov.pl/index.php?poz=30&p=14 Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Możesz zapoznać się - smok5 swoje wie;-))) 26.01.06, 01:54 bac1 napisała: > www.brpo.gov.pl/index.php?poz=30&p=14 Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Proszę o konkretna odpowiedź 26.01.06, 05:24 Gdzie był Zoll jak łapiński rozwalił służbę zdrowia. Miller przegłosował i Kwach podpisał ustawe zdrowotną - totalny bubel według TK (ludzi też). Wątpliwości Zolla na podanej przez was stronie nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
katla1 szanuję prof. Zolla 26.01.06, 09:42 Kilka faktów do dyskusji: w roku 2005 prof. Zoll złożył do Trybunału Konstytucyjnego 28 wniosków w roku 2006 dotychczas tylko jeden. Dokładny wykaz dostępny jest pod www.trybunal.gov.pl/index2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Wnioski o pierdoły 26.01.06, 18:25 a jak sie zachował wobec ustawy zdrowotnej łapińskiego? kurna szukałem i nic nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Tez nienawidze takich "Polakow" jak ty,co wlasnego 26.01.06, 09:49 jezyka nie znaja. Przynajmniej nie na tyle, by w nim POPRAWNIE PISAC, bez oirtograficznych "bykow" :))) Odpowiedz Link Zgłoś