pan.nikt 27.01.06, 10:03 Śmieszny Sejm Cały dzień ble, ble, ble, a w nocy "jazda bez trzymanki". eh:):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben-oni Re: Śmieszny Sejm 27.01.06, 10:08 Pensjonariusze w Toszku są równie śmieszni ale tańsi i mniej niebezpieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Jak w Hong Kongu.... ;-))) 27.01.06, 10:23 Żałosne. Mam nadzieję, że w Sejmie pojawi się wreszcie ktoś, kto będzie tylko płakał. Może się wtedy okazać, że to nie wariat a jedyny normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
opien Re: Śmieszny Sejm 27.01.06, 10:50 To co wygadywał masłowy babsztyl z LPR to nie śmieszne , to poniżej jakiegokolwiek poziomu wiedzy i myslenia... A na sali był ktokolwiek z LPR -u ? Jakos puste ławki widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
opien Re: Śmieszny Sejm 27.01.06, 10:58 WIĘKSZOŚĆ POSŁOW nie wie co to unia europejska.Opowiadają takie bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony I co ja mam Ci powiedzieć na Twój ,,?'' 27.01.06, 11:47 Że kiedyś też opowiadano w Sejmie bzdury, że też tracono czas na nonsensowne spory, że też ,,załatwiano'' sprawy od nie tej strony. Aż przyszły czasy, gdy już nic zrobić nie było można. No i wszyscy ponieśliśmy stratę. Kiedyś zapłaciliśmy za to utratą niepodległości. A dziś zapłacimy zagubieniem w Świecie i materialnymi stratami, gdy kraje Unii Europejskiej uznają, że nie ma o czym z Nami gadać. O tym właśnie z grubsza chciałem rzec, pisząc auzyjnie o ,,milczeniu które oznacza zgodę''. Odpowiedz Link Zgłoś
abber Re: Śmieszny Sejm 27.01.06, 12:40 Wiecie może czy w internecie krąży gdzieś filmik z nocnych obrad nad budżetem "Hong Kong a sprawa Polska"? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Śmieszny Sejm 27.01.06, 13:34 Nie wiem, ale włąsnie Rokita je omawia na konferencji prasowej Odpowiedz Link Zgłoś