Gość: Zdziwiony Re: Lassota czy Majchrowski? Idą łeb w łeb IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 10:44 Zwycięstwo Majchrowskiego to wielki sukces Rokity. I mam nadzieję, że koniec jego kariery politycznej. Meandrów wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Lassota czy Majchrowski? Idą łeb w łeb IP: *.magic-net.pl 11.11.02, 11:56 Lassota twierdzi , że swoją klęskę zawdzięcza Rokicie i Ziobrowi. Zapomniał dodać , że ludzie pamiętają jego ekipę jako najbardziej skorumpowaną i niekompetentną po 1989 roku. Przekręty i afery takie jak sprzedaże gruntów pod markety , "remonty" ulic za kilkakrotnie zawyżone ceny i inne tego typu smaczki spowodowały , że krakowianie nie chcieli powtórki z Lassoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hwacik Lassota idiota IP: *.visp.energis.pl 11.11.02, 12:32 Przecierz to Lassota po pierwszej turze nazywał siebie prezydentem i nie wykazał jakichkolwiek prób negocjacji z przegranymi (z wyjątkiem śmiesznego listu do Rokity) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: Lassota idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.02, 22:48 A ja Ci powiem, misiu, ze bardzo mało wiesz- co Lassota wykazał a co nie. Idiotą jesteś Ty, bo słuchasz bezkrytycznie RMFu, który po prostu musi się wypłacić. Ot co, geniuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemny jasny program Majchrowskiego he he IP: *.wmgalicja.krakow.pl 11.11.02, 12:36 Radio RMF podalo w poludniowych wiadomosciach - Majchrowski ma jasny program chce m.in. sprawic by krakow byl znowu miastem kultury, teraz gazeta wyborcza cytujaca majchrowskieo w opisie kandydatow na stolek - "Trzeba skończyć z traktowaniem Krakowa jak skansenu. Miasto nie żyje tylko kulturą, nauką i sztuką. " oco chodddddi....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianin Naród coraz głupszy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 15:57 Ludzie nie wstyd Wam ? Doprowadzić do wyboru Majchrowski - Lassota a zaraz za plecami Rokita ???? - czy na prawde w tym kraju nie ma nikogo kto by wiedzial z jakimi grupami są ci ludzie związani i jakie działania popierają ??? W całej polsce SLD święci tryumfy albo liberalni - czyli "bez-moralni". Naród który dwa razy wiebiera kogoś takiego jak Kwaśniewski !!!! hańba, gdzie ja żyje ????? Takie wyniki w Krakowie - to już koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Naród coraz głupszy IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.02, 19:58 Znacie?Crakowia Pany,Wisla ------ Nadeszlo nowe-Krakow Dziady. Ja bym wam jednak przeniosl stolice do Krakowa,ten dupek Miler moglby wam robic za laikonika. Krakusy co wy takiego zrobiliscie,ze Bog sie od was odwrucil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Naród coraz głupszy IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.02, 20:08 Przepraszam za odwrocil z (u) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Naród coraz głupszy IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.02, 20:09 Przepraszam za odwrocil z (u) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Naród coraz głupszy IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.02, 20:11 Przepraszam za odwrocil z (u) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Naród coraz głupszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.02, 23:58 Gość portalu: krakowianin napisał(a): > Ludzie nie wstyd Wam ? Doprowadzić do wyboru Majchrowski - > Lassota a zaraz za plecami Rokita ???? - czy na prawde w tym > kraju nie ma nikogo kto by wiedzial z jakimi grupami są ci > ludzie związani i jakie działania popierają ??? W całej polsce > SLD święci tryumfy albo liberalni - czyli "bez-moralni". Naród > który dwa razy wiebiera kogoś takiego jak Kwaśniewski !!!! > hańba, gdzie ja żyje ????? Takie wyniki w Krakowie - to już > koniec. A co dziwnego w wyborze Majchrowski- Lassota? Lewicowy lawirant z fałszywym uśmieszkiem kontra prawicowy "facet z jajami" co to się Rokicie nie ugnie a na robocie się zna. Połowa na tego połowa na tamtego. A że wygrał lewus? Cóż- (nieszczęśliwy) wypadek przy pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna krakowianka z paryza co wyscie zrobili krakowianie!? IP: *.abo.wanadoo.fr 11.11.02, 21:58 jestem przerazona.....!!!! poraz pierwszy w zyciu nie moge identyfikowac sie z mojm miastem!!!! komuch na prezydenta krakowa!!!! miasta intelektu,prawicy,i wszystkiego co najlepsze!!!! dawno nie przezylam takiego zawdu!!!! wstyd po prostu wstyd...teraz to tylko lizanie reki pomoze w zmaianach karakowa, a nie beda to zmaiany dobre...warszawa ma prezydenta prawicowego!!!! a my komucha...!? wstyd ...... nie cierpie nowej huty!!!!!!!!!! zegnam i nie wiem czy chce wracac dotakiego miasta....fu...justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcello - krako Re: co wyscie zrobili krakowianie!? IP: *.krakow.tpsa.pl 11.11.02, 22:59 nie szczególnie nam zależy byś wracała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: co wyscie zrobili krakowianie!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.02, 23:46 Gość portalu: marcello - krako napisał(a): > nie szczególnie nam zależy byś wracała Mów za siebie, bardzo Cię proszę. Chyba, że jeśli mówisz "nam" to masz na myśli Twoich kolegów spod budki z piwem. Justyna- a jednak gdybys chciała wrócić to się zastanów. Tu takich durni jak Marcyś jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kassia Ostatni uczciwy poległ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.02, 22:44 Ostatni uczciwy facet, nie poddający się naciskom, wierny przyjaciołom. Chciał tylko tyle, żeby móc pracować dla Krakowa. Tak, drodzy państwo! Ale ludzie to jednak są barany. Socjotechnika i manipulacja. Oto co na was działa MAJCHROFILE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ostatni uczciwy poległ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 00:35 Gość portalu: Kassia napisał(a): > Ostatni uczciwy facet, nie poddający się naciskom, wierny przyjaciołom. Chciał > tylko tyle, żeby móc pracować dla Krakowa. Tak, > drodzy państwo! Ale ludzie to jednak są barany. Socjotechnika i manipulacja. Ot > o co na was działa MAJCHROFILE! ...zaiste Rejtan! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alias CZY MAJCHER WYGRAŁ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.02, 23:51 1400 głosów przewagi na 150 000 głosujących. Czy to jest zwycięstwo? Czy to jest wyraz poparcia? Czy tylko zbieg okoliczności? Gratulacje dla "ponadpartyjnego" pana Kawśniewskiego za sprytny numerek na Kopcu. "Ponadpartyjni" kolesie górą. Ech, Krakowianie, robi się was w durnia nawet nie wiecie kiedy! Odpowiedz Link Zgłoś