apf 13.11.02, 23:24 Weście się odstosunkujcie od Kagana, bo staje w jego obronie, cała Kolska, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Możesz przetłumaczyć? IP: *.hispeed.ch 14.11.02, 00:23 apf napisał: > Weście się odstosunkujcie od Kagana, > bo staje w jego obronie, > cała Kolska, Które to literówki, które aluzje? Weście = weźcie ? staje - aluzja seksualna (...odstosunkujcie...) ? Kolska = Polska ? Kolska - aluzja do półwyspu Kola, Syberii, łagrów? To na poważnie, czy ironia? (za krótki tekst, żeby wyczaić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Możesz przetłumaczyć? IP: *.acn.waw.pl 14.11.02, 00:53 Gość portalu: Jan napisał(a): > apf napisał: > > Weście się odstosunkujcie od Kagana, > > bo staje w jego obronie, > > cała Kolska, > > Które to literówki, które aluzje? > Weście = weźcie ? > staje - aluzja seksualna (...odstosunkujcie...) ? > Kolska = Polska ? > Kolska - aluzja do półwyspu Kola, Syberii, łagrów? > > To na poważnie, czy ironia? > (za krótki tekst, żeby wyczaić) W Warszawie na ul.Kolskiej jest Izba Wytrzeźwień . A więc za Kaganem stoi murem cała kientela z Kolskiej . Poważne poparcie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Możesz przetłumaczyć? IP: *.vic.bigpond.net.au 14.11.02, 06:53 Kolska to znacznie wiecej niz izba wytrzezwien! ;) A klientela w IW raczej wesola i swojska, nie to co u Jerzego na kazaniach...;( A aluzji mozecie sobie szukac, ile chcecie... Kazdy tekst moze byc odczytany na "n" sposobow, jak w PAMIETNIKU ZNALEZIONYM W WANNIE S. Lema! :) Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Możesz przetłumaczyć? 14.11.02, 21:58 Gość portalu: wikul napisał(a): > W Warszawie na ul.Kolskiej jest Izba Wytrzeźwień. > A więc za Kaganem stoi murem cała kientela z Kolskiej. > Poważne poparcie. - NiechCE mi się z tobą gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Możesz przetłumaczyć? 14.11.02, 21:50 nie zakwestionowałeś slowa "odstosunkujcie się" w Obronie Kagana,..., po pierwsze Kagan się sam doskonale broni,..., przed krytyką, aż mnie przeraża, bo odpowiada na każde pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Możesz przetłumaczyć? IP: *.vic.bigpond.net.au 16.11.02, 14:47 Nie boj sie Kagana, boj sie Boga, bo to jest dopiero okrutnik... :( Apokalipsa: 21:8 "Udziałem zaś bojaźliwych i niewierzących, i skalanych, i zabójców, i wszeteczników, i czarowników, i bałwochwalców, i wszystkich kłamców będzie jezioro płonące ogniem i siarką." Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Obrona Kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 14.11.02, 06:50 apf napisał: Weście się odstosunkujcie od Kagana, bo staje w jego obronie, cała Kolska K: Na warszawskiej Woli? To blisko mnie, bo ja mieszkalem na Gibalskiego (za poznego Gomulki i prawie calego Gierka)! A do technikum chodzilem na Okopowa (przy Cementarzu Zydowskim, na przeciwko obecnego centrum handlowego)... Kagan z pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Obrona Kaganowicza IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 14.11.02, 07:55 Gość portalu: Kagan napisał(a): > apf napisał: > Weście się odstosunkujcie od Kagana, > bo staje w jego obronie, > cała Kolska > K: Na warszawskiej Woli? To blisko mnie, bo ja mieszkalem > na Gibalskiego (za poznego Gomulki i prawie calego Gierka)! > A do technikum chodzilem na Okopowa (przy Cementarzu > Zydowskim, na przeciwko obecnego centrum handlowego)... > Kagan z pozdr. :) Ale jeszcze nie powiedziales , ze urodziles sie w Koziej Wolce, a przy porodzie zamiast w dupe ,polozna w leb ci przylozyla , objawy pozostaly do dzisiaj. Nie powiedziales jeszcze , gdzie mieszkalez za Bieruta, to musi byc bardzo tajemnicze miejsce-prawda? Chlopcze, nie przyznawaj sie do Warszawy, twojego chamstwa i impertnenji, nawet wyksztalcenie nie wyeliminowalo. Gibalak to prestizowe miejsce na Woli,a ty tam czulbys sie naprawde obco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Obrona Kaganowicza IP: *.vic.bigpond.net.au 14.11.02, 08:27 Nie radze ci sie pokazywac w okolicy Gibalaka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Obrona Kaganowicza IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.11.02, 08:46 kaganku, chociaż mam szacunek do prostych ludzi, to wiem że z nimi nie pogadasz. na cholere z tymi baranami dyskutujesz.pa Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Obrona Kaganowicza 14.11.02, 22:02 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > kaganku, chociaż mam szacunek do prostych ludzi, to wiem że z nimi nie > pogadasz. na cholere z tymi baranami dyskutujesz.pa Zaiste Czyżuniu jestem baranem, ale nie jestem prostym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Obrona Kaganowicza 14.11.02, 22:05 nie bardzo wiem jak to rozumieć ale trudno.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Obrona Kaganowicza IP: *.vic.bigpond.net.au 16.11.02, 14:30 Gość portalu: czyzunia napisał(a): kaganku, chociaż mam szacunek do prostych ludzi, to wiem że z nimi nie pogadasz. na cholere z tymi baranami dyskutujesz.pa K: Zeby to byly tylko barany... Zobacz jak wyglada "kolargol";) us.news1.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20021112/i/1037098508.3422666845.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Kagan atakuje ad personam! 16.11.02, 15:20 Szanowny Kaganku! W Twoim zwyczaju jest pouczanie większości Twoich adwersarzy żeby nie atakowali Ciebie ad personam! A co ja widzę?? Zniżasz się do ich poziomu?? Daj spokój! To nic nie zmieni!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kagan atakuje ad personam! IP: *.vic.bigpond.net.au 16.11.02, 15:24 Nie sadze, aby malpy, nawet te czlekoksztaltne byly "personami" w takim samym stopniu jak ludzie...;) I czy juz mi nie wolno nawet pozartowac? ;) Pozdr. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY-kagan Kagan atakuje ad personam! IP: *.vic.bigpond.net.au 17.11.02, 06:22 Adres: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=1270307&a=2584634 Rucha się Kagan z Krakenem i ten co jest walony w dupe czyli Kagan co chwila przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Kraken do niego: PRZESTAŃ BO MI ZĘBY WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Kagan znów zaczyna rytmicznie odchylać głowe do tyłu, więc Kraken po raz drugi zwraca mu uwage: NO PRZESTAŃ BO MI TO PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze raz.Więc Kraken pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na to Kagan: STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ.’ Odpowiedz Link Zgłoś