kosciol.mlodziezy.psychicznej 08.02.06, 15:00 Modlą się w miejscach do których normalnie by nie poszli i odmawią swoje modły! Trzeba ich zbojkotować! serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3152687.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosciol.mlodziezy.psychicznej [...] 08.02.06, 15:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo [...] 08.02.06, 17:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 czym Cię obrażają??? 08.02.06, 15:23 niech się modlą w mieście żydokomunistycznym Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Samym faktem modłów. 08.02.06, 15:24 Obraża mnie że ktoś się za mnie modli, bo to wskazuje że ten ktoś uważa się za kogoś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: Samym faktem modłów. 08.02.06, 15:28 kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Obraża mnie że ktoś się za mnie modli, bo to wskazuje że ten ktoś uważa się za > kogoś lepszego. :-))) Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Re: Samym faktem modłów. 08.02.06, 15:34 Do czego to prowadzi? Teraz będziemy oczekiwać, że na ulicach pojawią się "patrole" muzułmanów modlących się publicznie w celu nawrócenia na prawdziwą wiarę tych pań. W historii świata większość wojen wynikała z fanatyzmów religijnych. Miejsce urodzenia i otoczenie decydują o przekonaniu, że tylko przez nas wyznawana wiara jest jedynie słuszną. Historia opisuje też, że eskalacja fanatyzmu religijnego prowadzi do terroru religijnego. A tego już trzeba się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Katolicy obrażają uczucia hedonistów! 08.02.06, 16:02 A jakby tak, załóżmy, guru mój umarł na sedesie to: 1. Nosiłbym na szyj miniatorowy kibelek 2. KAŻDEGO co załatwia sie do sedesu podawał o obrazę moich uczuc religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 [...] 08.02.06, 16:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Modlitwa w burdelu :)))))))))) 08.02.06, 16:45 Jestem ciekaw, czy Burdelmamy cenniki dopasowaly. Niektorzy takie jaja lubia. :))) "Grupa stworzyła już "Mapę Modlitewną" Łodzi z "czarnymi miejscami" najbardziej zaznaczonymi przez zło albo tymi, które wymagają szczególnej modlitwy. Oprócz dyskotek, domów publicznych, klubów nocnych i urzędów są to szpitale, sklepy i firmy prywatne". Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Po cholerę jakiś "patrol" 08.02.06, 17:09 Jak chcą się modlić o nawrócenie - można to robić w skupieniu i ciszy. Taki styl zawsze mi się kojarzy z ostentacją i bezmyślnym klepaniem paciorka. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Katolicy obrażają uczucia hedonistów! 08.02.06, 17:22 Szczegolnie kasjerki z hipermarketow sie ucieszą z tych modłow.Od razu im sie polepszy praca i płaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Dlaczego muszę oglądać takie przedstawienia na uli 08.02.06, 19:16 cy? Niech sie modlą w domach. To sfera prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej I to by było najlepsze rozwiązanie. 08.02.06, 19:19 Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Ale dla mnie lepiej. 08.02.06, 19:34 A to jest dla mnie najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Buhahaha! Ale wy naiwni...To "panienki lekkich 08.02.06, 19:25 obyczajow" teraz katolikow na ROZANIEC wyhaczaja. A co? Mialyby czekac, az sie Dorn za nie wezmie i z kraweznikow pospedza? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Ciekawe czy te patrole będą się modlić za Dorna? 08.02.06, 20:13 Odpowiedz Link Zgłoś