Dodaj do ulubionych

Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozwią...

• vip14 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 17:54
      Powinien zakończyc tę Farsę !!! Pełne poparcie dla pomysłu rozwiazania
      • wuetend Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 17:55
        alez oczywiscie, widzisz tu następców tych aktorzyn? "100 dni rządu" zmieniło
        ludzkość :D

vip14 napisał:

> Powinien zakończyc tę Farsę !!! Pełne poparcie dla pomysłu rozwiazania
    • antonioni1 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:00
      Zgoda! Niech prezydent ogłosi wcześniejsze wybory. Ja pójdę i zagłosuję zgodnie
      z moim sumieniem. Kto następny?
    • belial13 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:04
      A co zmienią wybory?Mam w d...jego,nowe wybory i ten cały katoland.
    • kosa811 A co na to własciciel Maybacha? 13.02.06, 18:05
    • rojek40 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:07
      Bardzo dobrze. Czas zakonczyc kompromitacje Polski. Ugrupowania te nie sa zdolne kierowac
      panstwem.Kury im szczac prowadzac....Licze na polska lewice. Jedyne ugrupowanie ktore
      odpowiedzialnie pokieruje Polska.
    • slawekz1 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:09
      Rozwiązanie parlamentu w dniu dzisiejszym byłoby ogromnym błędem politycznym.
      Jest za to pora na poważne ostrzezenie dla LPR i Samoobrony aby bezmyślnie, za
      wzelką cenę nie forsowały swoich nowych pomysłów wyborczych. Jezeli prezydent
      rozwiąże Sejm chyba utraci moje poparcie i to na długo. LPR i Samoobrona powinny
      przez rok realizować program PIS-u bez stawiania warunków. W nowym rozdaniu LPR
      może przepaść. Wzmocni sie lewa noga.
      • rysiunamisiu Ja mysle, ze Kaczynski chce wykorzystac brak Tuska 13.02.06, 18:20
        Bo przeciez ten swiatly umysl PO. Ten polityczny lis nad lisy, ten megagracz,
        moglby wezwac obywateli "elyty", ktre sam reprezentuje do obywatelskiego
        nieposluszenstwa i wtedy w kraju rewolucja, caly plan kaczych malych ptsich
        mozgow spalilby na panewce oczywiscie. Ale poniewaz najswiatlejszego umyslu
        Rzeczpospolitej nie ma w kraju. Acid tez moze nie zdazyc wrocic, zajey liczeniem
        swoich dolarow na tajnych szwajcarskich kontach, wiec Kaczki postanowily to
        wykorzystac i oddaly strzal zza wegla, strzal w plecy do polskiej demokracji... ufff

Niezle mi poszlo nie, chyba teraz mam szanse, ze mnie wezma na kolejne wybory
        propagandzisci z PO. W koncu bylem lepszy od lodowki Rokity, a to malo komu sie
        udaje, hej!!!!
        • isa.stern Re: Ja mysle, ze Kaczynski chce wykorzystac brak 13.02.06, 18:55
          rysiunamisiu, ale pisowski machiawelizm Ci się chyba podoba, cio?! ;DDDD :P
      • koniecdemokracji Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:23
        Ja tam chcę u władzy realistów a nie nawiedzonych
      • koniecdemokracji Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:28
        Czy to teraz będzie taki zwyczaj ze jak tylko ktoś się zacznie stawiać to
        prezydent zacznie grozić, że parlament rozwiąże?
        • isa.stern Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:31
          nie, bo to może okazać się nieskuteczne, ale PiS-owcy zamierzają obejrzeć
          dzisiaj film na tvn7 "Ostateczne rozwiązanie", więc jutro pewnie będą nowe
          wytyczne...:D
    • rsrh Dobry pomysł Panie Prezydencie!! Ten cyrk nie 13.02.06, 18:23
      powinien dotrwac do wiosny a Personel" typu PSL i LPR przejdzie na inne "areny"
    • gniewkosynrybaka a w ktorej TV bedzie oredzie??? 13.02.06, 18:28
      czyzby tylko w jedynej slusznej, a moze najpierw dla wybrancow w potem dla
      reszty gawiedzi.
    • piwi77 Wszystko to na razie tylko male piwo. Obudzcie 13.02.06, 18:31
      Obudzcie mnie dopiero jak Bracia oglosza mobilizacje powszechna!
    • eexmd2 czyzby 330 postow w watku zostalo usuniete??? 13.02.06, 18:38
    • gekon1979 jest super! a teraz powiem co mysle 13.02.06, 18:41
      z kazda odslona sejmu jest lepiej, wiekszy cyrk i groteska!
      Ci ktorzy mysleli ze poprzedni sejm byl szczytem, mylili sie!
      tutaj z kazda odslona(jezeli ktos woli to z kadencja) jest jeszcze mocniej
      wrazen kupa, ciekawi mnie co bedzie, jak dorwa sie kolejni nowi - mysle ze to nastapi za 4 lata i tak, ale jakiez cyrki nas czekaja??
      cudo i to w miare kulturalne, przypomne ze nasi poslowie nie leja sie po pyskach jaj dzicz ze wschodu, a bawia swych rodakow genialnymi, nieprzewidywalnymi zwrotami akcji!!!
      cieszmy sie wiec i radujmy, jak nie ma chleba, to sa przynajmniej igrzyska!
    • kaczory_pisiory KACZKI! RĘCE NA KOŁDRY I NIE MAJSTROWAĆ !!! 13.02.06, 18:41
    • me-e beda...beda... 13.02.06, 18:42
      ...czas na klarownosc na polskiej scenie politycznej....co to za
      przymieze...jak lpr glosuje razem z lsd i po...przeciwko pis...wariant
      pesymistyczny; pis i po zdobywaja podobna ilosc
      glosow...samobrona ...lpr...lsd...psl...o innych kanapach nie wspominam...nie
      wchodza do parlamentu...wersja optymistyczna ...pis zdecydowanie wygrywa ...po
      daleko z tylu...reszta jak wyzej...mee...stawia na wersje optymistyczna...)))
    • r306 Kurski!! Do dziela!!! Druga Nocna zmiana!!! 13.02.06, 18:43
      Buahahahaha, Kurski - alez Ty sie chlopie narobisz. Ledwie jeden firm przewinal
      sie przez oskarowa gale (tylko dlaczego nominacja "za efekty specjalne" a nie
      za "dokument":)) a juz czeka cie kolejna praca.
      Oto w toku nocnych ustalen i knowan prezyden Lech Kaczynski dokonuje przewrotu
      i poprzez rozwiazanie parlamentu likwiduje de facto rzad Marcinkiewicza!
      Zgroza - znow 100 dni tylko przetrwal ten bogoojczyzniany gabinet :)
      Poplakalem sie ze smiechu hehehehehehe
      • mjotka Re: Kurski!! Do dziela!!! Druga Nocna zmiana!!! 13.02.06, 18:51
        r306 napisał:

> Buahahahaha, Kurski - alez Ty sie chlopie narobisz. Ledwie jeden firm przewinal
        >
        > sie przez oskarowa gale (tylko dlaczego nominacja "za efekty specjalne" a nie
        > za "dokument":)) a juz czeka cie kolejna praca.
        > Oto w toku nocnych ustalen i knowan prezyden Lech Kaczynski dokonuje przewrotu
        > i poprzez rozwiazanie parlamentu likwiduje de facto rzad Marcinkiewicza!
        > Zgroza - znow 100 dni tylko przetrwal ten bogoojczyzniany gabinet :)
        > Poplakalem sie ze smiechu hehehehehehe

No fakt, to wszystko to powód do wielkiej uciechy :)))) A widzisz już, jak ten mały tłusty kaczorek z pełną powagą tłumaczy to narodowi, że jest to słuszne i potrzebne? :))) I mnie dopada atak śmiechu :)))))
        • r306 Na szczescie..... 13.02.06, 18:54
          mam projekt do skonczenia i nie bede tego miernego widowiska ogladal w TV...
          Dopijam kawe i zabieram sie do roboty. Bo jak mawial "wieszcz"
          Mlynarski: "robmy swoje". Musze zarobic na siebie i na te bande darmozjadow....
          • indeed4 Re: Na szczescie..... 13.02.06, 18:59
            Ktoś musi utrzymywać klasę próżniaczą z Wiejskiej, nie wyłączając ( o
            paradoksie!) twórców tego jakże celnego określenia czyli posłów Platformy :-)
            • r306 Wnioskuje, po maniakalnych nawiazaniach do PO, 13.02.06, 19:11
              ze ktos z tej formacji zrobil Ci wielka krzywde. Proponuje:
              1. Zlozyc doniesienie do prokuratury - niech scigaja gada.
              2. Udac sie do psychoanalityka, bo przeciez jakos zyc dalej trzeba.

Od siebie: wyrazy wspolczucia.
              • indeed4 Re: Wnioskuje, po maniakalnych nawiazaniach do PiS 13.02.06, 19:17
                i Kaczyńskich, reszta j.w. :-)
                • r306 A gdziez te moje nawiazania? Wymien prosze :) n/t 13.02.06, 19:18
                  • indeed4 Re: Spójrz kilka pięter wyżej :-) 13.02.06, 19:22
                    I wniknij w treść histerycznie antyPiSowskich postów na forum GW.
                    • r306 A moze tak konkretniej? ;) n/t 13.02.06, 19:28
    • trzywdar Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:43
      pozdro 600
    • halfliner Chcieliście Kaczyńskich to macie teraz burdel. 13.02.06, 18:43
    • trzeszczy1 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:46
      Moim zdaniem Kaczor się nie odważy i to jest forma kolejnego nacisku na pożal
      się Panie Boże "koalicjantów" i próba "stabilizacji" areny politycznej a'la
      Wielcy Panowie Dwaj. Oczywiście winna jest Platforma. Jeżeli się mylę i jednak
      Parlament zostanie rozwiązany to też winna będzie Paltforma - i tu na pewno się
      nie mylę.
    • tadeusz_ja Czas pakować walizki, do wszystkich 13.02.06, 18:50
      wyksztalonych Polaków!! UCIEKAJCIE z TEGO RYDZOWATEGO PIEKLA!
    • gekon1979 oto co powinno sie stac - narod, razem z wojskiem 13.02.06, 18:50
      i policja powinna wyjsc na ulice i obalic urzednicza dyktature - spalic wszystkie ratusze, sejmy i inne gowna!!!!! rozgonic przekletych politykow i siwete krowy z urzedow na cztery wiatry,
      wladze powinno przejac wojsko!! w Polsce sprawnie moze rzadzic tylko junta!!!
      przecz z doopokracja!!!!!!!
      PS
      niech zyje Lucyfer \m/(o_x)\m/
    • piwi77 Sejm diabli wzieli! Ale co stanie z 13.02.06, 18:50
      Ojcem Marcinkiewiczem, Matka Gilowska i pozostalymi Ministrantami?
    • century211 Cztery lata i polowa Polakow umrze na serce 13.02.06, 18:50
      Jak tak dluzej bedzie - cztery lata, i Kaczory beda trzymac caly NAROD w takiej
      trzesawce emocjonalnej, to w ciagu tych czterech lat polowa Polakow umrze na
      serce: nadcisnienie, zawaly, udary mozgow, ataki serca czy jak to tam zwia
      kardiolodzy.
      Gratuluje Kaczorom odwagi, bo po 4 latach czy 5 latach Polska wywiezie ich na
      taczkach jak Jagne z Chlopow.
      Takie male kurduple a tyle potrafia namieszac!
    • bezatu7 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:51
      Totalna bzdura i zwykła prowokacja mediów
    • halfliner Po prostu kacza zupa. 13.02.06, 18:52
    • mch1983 najgorsze obelgi oraz danie narodowe IV RP 13.02.06, 18:56
      ty kaczy synu;
      ty pakcie stabilizacyjny;
      danie narodowe: kaczka nadziewana rydzykiem.
      Coś krótko TRWAMła ta IV RP :D
      • mordzinas ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:05
        Naprawdę. Ile w was jest złej woli i podłości???

Pieprzycie takie bzdury o tych nowych wyborach ,że żal dupe ściska.

Znów dorabiacie prezydentowi gębe.

Znów wytwarzacie atmosferę histerii i niepewności.

A wszystko oczywiście przed podłego Kaczora....

Wybiórczy piesku.

Ujadasz i ujadasz. Czy nigdy ci sie nie znudzi ????

ZADNYCH WYBORÓW NIE BEDZIE.

Dobrze o tym wiecie.

Tylko znów jest okazja to siania nienawiści do nowego prezydenta.

Miejcie choć trochę przyzwoitości.
        Choć trochę.

• mch1983 a skąd ida wycieki o wyborach? od prezia !! 13.02.06, 19:06
          więc nie zwalaj na GW, że bije pianę.
        • r306 Mordzias, ja tam nie wiem... 13.02.06, 19:16
          i wisi mi to, czy one beda czy nie.
          Ale jak beda, to co zrobisz?? Ty, ktory tak wierzysz Lechowi?
          Przeklniesz go w rozpaczy, czy znajdziesz mu usprawiedliwienie?
          Odpowiedz przed 20sta :)
          • mordzinas Re: Mordzias, ja tam nie wiem... 13.02.06, 19:21
            r306 napisał:

> i wisi mi to, czy one beda czy nie.
            > Ale jak beda, to co zrobisz?? Ty, ktory tak wierzysz Lechowi?
            > Przeklniesz go w rozpaczy, czy znajdziesz mu usprawiedliwienie?
            > Odpowiedz przed 20sta :)

Jak będą nowe wybory to będę głosował tak jak poprzednio na PIS.

Ale wyborów nie będzie.

Zrozum. To media wytwarzają atmosferę sensacji , niepewności ,zagożenia
            i chaosu.

Wszystko po to by dokopać podłym Kaczorom.

Nie widzisz tego ????
            • r306 Bhehehehehehehe 13.02.06, 19:33
              Z grosz logiki Mordzias :) Za grosz :)

No bo jesli media sieja panike i glosza falszywe, wedlug Ciebie tezy, to co
              bedzie jak sie te tezy sprawdza? ;)
              Albo cos jest falszem i wowczas sie nie sprawdza - wowczas masz racje, albo...
              falszem to cos nie jest, wiec falszywe jest Twoje zapatrywanie na
              rzeczywistosc :)
              Chyba, ze wolisz jak gorale - jest prawda, tysz prawda i g... prawda.

> Jak będą nowe wybory to będę głosował tak jak poprzednio na PIS.
              Dziekuje za odpowiedz. Komentarza nie bedzie - ze zwgledu na szacunek za
              odwage :)
        • mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:20
          mordzinas napisał:

> ZADNYCH WYBORÓW NIE BEDZIE.
          >
          Sprawdzam. O 20.00. Zobaczymy, czy kolega Mordzinas prawdę mówi i taki dobrze zorientowany w prezydenckiej polityce, czy rozpaczliwie broni kaczorków przed ostateczną kompromitacją. Zobaczymy się kilka minut po 20-tej :)))
          • bio.mum Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:22
            mjotka napisała:

> mordzinas napisał:
            >
            >
            > > ZADNYCH WYBORÓW NIE BEDZIE.
            > >
            > Sprawdzam. O 20.00. Zobaczymy, czy kolega Mordzinas prawdę mówi i taki dobrze
            z
            > orientowany w prezydenckiej polityce, czy rozpaczliwie broni kaczorków przed
            os
            > tateczną kompromitacją. Zobaczymy się kilka minut po 20-tej :)))

Jak Mordzinas mówi to mówi:)))
            >
            >
            • mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:28
              bio.mum napisała:

> Jak Mordzinas mówi to mówi:)))
              > >
              > >
              Lepiej jak nie mówi... A co powie po 20-tej? :)))
              >
              • bio.mum Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:31
                mjotka napisała:

> bio.mum napisała:
                >
                >
                > > Jak Mordzinas mówi to mówi:)))
                > > >
                > > >
                > Lepiej jak nie mówi... A co powie po 20-tej? :)))

Zakładam, że zamilknie na wieki:))Oby:)
            • mordzinas Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:32
              Lulajże kaczuszko na wysokim drzewie,
              Drzewem wiatr kołysze, kaczuszką kolebie...
              a gdy gałąź pęknie, wtedy będzie pięknie:)

he he he . Genialne. Jestem pod wrażeniem. Aż dostałem wypieków od
              takiej dawki poezji.
              Poważnie mówie.
              Wydaj tomik poezji. Taki talent. Kto by pomyslał...
              • mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 20:18
                mordzinas napisał:

> Lulajże kaczuszko na wysokim drzewie,
                > Drzewem wiatr kołysze, kaczuszką kolebie...
                > a gdy gałąź pęknie, wtedy będzie pięknie:)
                >
                >
                > he he he . Genialne. Jestem pod wrażeniem. Aż dostałem wypieków od
                > takiej dawki poezji.
                > Poważnie mówie.
                > Wydaj tomik poezji. Taki talent. Kto by pomyslał...

No i nie zgadłeś. Szukaj dalej. Pisarz, znany bardzo...
          • mordzinas Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:26
            mjotka napisała:

> >
            > Sprawdzam. O 20.00. Zobaczymy, czy kolega Mordzinas prawdę mówi i taki dobrze
            z
            > orientowany w prezydenckiej polityce, czy rozpaczliwie broni kaczorków przed
            os
            > tateczną kompromitacją. Zobaczymy się kilka minut po 20-tej :)))
            >

Jaką kompromitacją??? Człowiecze. O czym ty mówisz??? Przecież wybory
            (których oczywiście teraz nie będzie) - są narzędziem demokracji.

Gdyby Kaczyński je ogłosił to nic by się przecież nie stało.
            Byłyby wybory ,które być może uporzadkowałyby scenę polityczną.

Nie ma co poddawać się histerii jaką tworzą media.
            Oni są po to by odmóżdżać takich jak Ty.

I udaje im się to w większości przypadków.

A Ty zacytujesz Mrożka i myślisz ,że jestes taki (a) ineligentna....

• mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:30
              mordzinas napisał:

A Ty zacytujesz Mrożka i myślisz ,że jestes taki (a) ineligentna....
              >
              Oj, chyba się kolega mordzinas zdenerwował bo już atak at personam stosuje... Tak od razu? Nie powalczysz jeszcze na argumenty? Mnie sie pomysł nowych wyborów bardzo podoba, zwłaszcza po podpisaniu paktu stabilizacyjnego :) Oczywiście, to żadna kompromitacja - pełen sukces :)))))
              To, jak mordzinas, co powie prezydent o 20-tej?
              • mordzinas Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:35
                mjotka napisała:

> mordzinas napisał:
                >
                > A Ty zacytujesz Mrożka i myślisz ,że jestes taki (a) ineligentna....
                > >
                > Oj, chyba się kolega mordzinas zdenerwował bo już atak at personam stosuje...
                T
                > ak od razu? Nie powalczysz jeszcze na argumenty? Mnie sie pomysł nowych
                wyborów
                > bardzo podoba, zwłaszcza po podpisaniu paktu stabilizacyjnego :) Oczywiście,
                t
                > o żadna kompromitacja - pełen sukces :)))))
                > To, jak mordzinas, co powie prezydent o 20-tej?
                >
                >
                A jak tu się nie denerwować jak tylu ludzi codziennie daje się
                wpuszczać Wybiórczej.
                • mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 20:20
                  mordzinas napisał:

> A jak tu się nie denerwować jak tylu ludzi codziennie daje się
                  > wpuszczać Wybiórczej.

Ojoj, to Ty tak z troski o nas? Nie trzeba, zbytek łaski... Idź, odpoczywaj, wyśpij się. Jutro świat będzie piękniejszy :) Brak snu powoduje wiele poważnych zaburzeń, także widzenia!
            • bio.mum Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:35
              mordzinas napisał:

>
              > A Ty zacytujesz Mrożka i myślisz ,że jestes taki (a) ineligentna....
              >
              >
              A skoro ty jestes taki inteligentny to powiedz mi z czego jest mój cytat:)
              • mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:38
                bio.mum napisała:

> A skoro ty jestes taki inteligentny to powiedz mi z czego jest mój cytat:)
                >
                Hihihi :))) Czekamy na odpowiedź :)))
                Pod inną info już pisuarczyk Stańczyka z Gogolem pomylił. Ubaw po pachy :)))
                • silesius.monachijski Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 20:34
                  cytat jest z takiego smiesznego raczej i uroczego wywiadu dla Polityki (ze
                  podpowiem); Mrozek opowiadal o tym, jak to mu mlody i zdolny fotograf twarz (i
                  nie tylko) fotografowal, i jak to wielki mistrz przyzwalal mlodemu adeptowi
                  innego kunsztu, zblizac sie do siebie; takie sobie ni to ni owo: gadanie o byle
                  czym; po czym Mrozek swtierdzil, ze mu sie w Polsce nie podoba; no i dobrze:
                  Wyspy Bahama czekaja na pana, panie Slawomirze, i na Suzanne (bo pewnie juz nie
                  Meksyk); a moze Iran czy inna Arabia Saudyjska? Tam spokojnie i porzadek jest;
                  no dalejze mistrzu! droga szeroko otwarta

mjotka napisała:

> bio.mum napisała:
                  >
                  >
                  > > A skoro ty jestes taki inteligentny to powiedz mi z czego jest mój cytat:
                  > )
                  > >
                  > Hihihi :))) Czekamy na odpowiedź :)))
                  > Pod inną info już pisuarczyk Stańczyka z Gogolem pomylił. Ubaw po pachy :)))
                  >
                  • czat-man Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 20:38
                    Dobrze, ze jestes Sil. Prekazuje Ci paleczke i zycze powodzenia z ta sfora ;-)
                    Ja ide na drinka :-)
                    • silesius.monachijski Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 20:44
                      ale Ci zazdroszcze Czat-manie; a ja jeszcze w pracy; wypij i za moje zdrowie;
                      serdecznie Cie pozdrawiam;
                      .
                      P.S. Jak wczoraj napisalem cos na watku o Kuroniu (jakis typek probowal mi
                      przysunac z "antysemityzmem", ze niby moi partyjni rodzcie w 1968 wyrzucali z
                      partii jego rodzicow), ze dziwie sie, iz potomkowie pzpr wysoko nosza swoje
                      glowy, zas w Niemczech nie spotkalem nikogo, kto wyrazalby dume z tego, ze ktos
                      w jego rodzinie byl czlonkie nsdap, to post mi wycieli, i mialem bana do 16:47;
                      to cale uroki gw, jej prawdomownosci i "yntelygencji" adminow;
                      .
                      Raz jeszcze czat-manie pozdrawiam

czat-man napisał:

> Dobrze, ze jestes Sil. Prekazuje Ci paleczke i zycze powodzenia z ta sfora ;-)
                      > Ja ide na drinka :-)
      • mordzinas Re: najgorsze obelgi oraz danie narodowe IV RP 13.02.06, 19:06
        mch1983 napisał:

> ty kaczy synu;
        > ty pakcie stabilizacyjny;
        > danie narodowe: kaczka nadziewana rydzykiem.
        > Coś krótko TRWAMła ta IV RP :D

Esbeku. Idź spać. Nie denerwuj mnie przed snem.
        • r306 Hmmm 13.02.06, 19:14
          > Nie denerwuj mnie przed snem.
          Wczesnie chadzacie spac Towarzyszu. Wiek tak sedziwy, czy tez tak mlody? :)
          Ale to nie wypada - wodz, ojciec narodu bedzie przemawial - na bacznosc i
          sluchac w skupieniu trzeba, aby zadne slowo nie uszlo uwagi. Bo pozniej, jak
          sie cos przeoczy, trzeba bedzie zlozyc samokrytyke (w przedszkolu lub klubie
          seniora :))
          • mordzinas Re: Hmmm 13.02.06, 19:29
            r306 napisał:

> > Nie denerwuj mnie przed snem.
            > Wczesnie chadzacie spac Towarzyszu. Wiek tak sedziwy, czy tez tak mlody? :)
            > Ale to nie wypada - wodz, ojciec narodu bedzie przemawial - na bacznosc i
            > sluchac w skupieniu trzeba, aby zadne slowo nie uszlo uwagi. Bo pozniej, jak
            > sie cos przeoczy, trzeba bedzie zlozyc samokrytyke (w przedszkolu lub klubie
            > seniora :))

he he he. Ano wcześnie ide spać. Dlatego proszę jeszcze raz aby mnie
            nie wkurzać ;-)))
            • r306 Spokojnych snow :) 13.02.06, 19:35
              Tez rano wstaje, bo wyjazd do klienta, ale pewnie zasiedze sie nad projektem...
              Cos za dlugo siedze juz na tym forum... ehhhhh.
              Ale troche rozrywki czlowiek musi miec ;)
        • mjotka Re: najgorsze obelgi oraz danie narodowe IV RP 13.02.06, 19:22
          mordzinas napisał:

> Esbeku. Idź spać. Nie denerwuj mnie przed snem.

Przecież dopiero zacząłeś dyżur. Nie kłam, że idziesz spać, bo ci kaski nie wypłacą :)) Miłego oglądania TVP1 o godz. 20 :))))
        • mch1983 Fajnie, że SB rekrutowało dzieci. 13.02.06, 20:09
          Stary, idz na emeryturę i spoij spokojnie.
          Nie denerwuj się bo ci pykawka niewytrzyma.
    • bowpoz Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 19:06
      Naiwni ! Nie będzie wyborów.
      Ogłasza się możliwośc podjęcia bardzo głupiej i niezrozumiałej decyzji.
      Po czym, gdy Pan Prezydent takiej decyzji nie podejmie - wyjdzie, że jest b.
      mądry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka