vip14 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 17:54 Powinien zakończyc tę Farsę !!! Pełne poparcie dla pomysłu rozwiazania Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 17:55 alez oczywiscie, widzisz tu następców tych aktorzyn? "100 dni rządu" zmieniło ludzkość :D vip14 napisał: > Powinien zakończyc tę Farsę !!! Pełne poparcie dla pomysłu rozwiazania Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:00 Zgoda! Niech prezydent ogłosi wcześniejsze wybory. Ja pójdę i zagłosuję zgodnie z moim sumieniem. Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:04 A co zmienią wybory?Mam w d...jego,nowe wybory i ten cały katoland. Odpowiedz Link Zgłoś
rojek40 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:07 Bardzo dobrze. Czas zakonczyc kompromitacje Polski. Ugrupowania te nie sa zdolne kierowac panstwem.Kury im szczac prowadzac....Licze na polska lewice. Jedyne ugrupowanie ktore odpowiedzialnie pokieruje Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekz1 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:09 Rozwiązanie parlamentu w dniu dzisiejszym byłoby ogromnym błędem politycznym. Jest za to pora na poważne ostrzezenie dla LPR i Samoobrony aby bezmyślnie, za wzelką cenę nie forsowały swoich nowych pomysłów wyborczych. Jezeli prezydent rozwiąże Sejm chyba utraci moje poparcie i to na długo. LPR i Samoobrona powinny przez rok realizować program PIS-u bez stawiania warunków. W nowym rozdaniu LPR może przepaść. Wzmocni sie lewa noga. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiunamisiu Ja mysle, ze Kaczynski chce wykorzystac brak Tuska 13.02.06, 18:20 Bo przeciez ten swiatly umysl PO. Ten polityczny lis nad lisy, ten megagracz, moglby wezwac obywateli "elyty", ktre sam reprezentuje do obywatelskiego nieposluszenstwa i wtedy w kraju rewolucja, caly plan kaczych malych ptsich mozgow spalilby na panewce oczywiscie. Ale poniewaz najswiatlejszego umyslu Rzeczpospolitej nie ma w kraju. Acid tez moze nie zdazyc wrocic, zajey liczeniem swoich dolarow na tajnych szwajcarskich kontach, wiec Kaczki postanowily to wykorzystac i oddaly strzal zza wegla, strzal w plecy do polskiej demokracji... ufff Niezle mi poszlo nie, chyba teraz mam szanse, ze mnie wezma na kolejne wybory propagandzisci z PO. W koncu bylem lepszy od lodowki Rokity, a to malo komu sie udaje, hej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ja mysle, ze Kaczynski chce wykorzystac brak 13.02.06, 18:55 rysiunamisiu, ale pisowski machiawelizm Ci się chyba podoba, cio?! ;DDDD :P Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:23 Ja tam chcę u władzy realistów a nie nawiedzonych Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:28 Czy to teraz będzie taki zwyczaj ze jak tylko ktoś się zacznie stawiać to prezydent zacznie grozić, że parlament rozwiąże? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:31 nie, bo to może okazać się nieskuteczne, ale PiS-owcy zamierzają obejrzeć dzisiaj film na tvn7 "Ostateczne rozwiązanie", więc jutro pewnie będą nowe wytyczne...:D Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Dobry pomysł Panie Prezydencie!! Ten cyrk nie 13.02.06, 18:23 powinien dotrwac do wiosny a Personel" typu PSL i LPR przejdzie na inne "areny" Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkosynrybaka a w ktorej TV bedzie oredzie??? 13.02.06, 18:28 czyzby tylko w jedynej slusznej, a moze najpierw dla wybrancow w potem dla reszty gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Wszystko to na razie tylko male piwo. Obudzcie 13.02.06, 18:31 Obudzcie mnie dopiero jak Bracia oglosza mobilizacje powszechna! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 jest super! a teraz powiem co mysle 13.02.06, 18:41 z kazda odslona sejmu jest lepiej, wiekszy cyrk i groteska! Ci ktorzy mysleli ze poprzedni sejm byl szczytem, mylili sie! tutaj z kazda odslona(jezeli ktos woli to z kadencja) jest jeszcze mocniej wrazen kupa, ciekawi mnie co bedzie, jak dorwa sie kolejni nowi - mysle ze to nastapi za 4 lata i tak, ale jakiez cyrki nas czekaja?? cudo i to w miare kulturalne, przypomne ze nasi poslowie nie leja sie po pyskach jaj dzicz ze wschodu, a bawia swych rodakow genialnymi, nieprzewidywalnymi zwrotami akcji!!! cieszmy sie wiec i radujmy, jak nie ma chleba, to sa przynajmniej igrzyska! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e beda...beda... 13.02.06, 18:42 ...czas na klarownosc na polskiej scenie politycznej....co to za przymieze...jak lpr glosuje razem z lsd i po...przeciwko pis...wariant pesymistyczny; pis i po zdobywaja podobna ilosc glosow...samobrona ...lpr...lsd...psl...o innych kanapach nie wspominam...nie wchodza do parlamentu...wersja optymistyczna ...pis zdecydowanie wygrywa ...po daleko z tylu...reszta jak wyzej...mee...stawia na wersje optymistyczna...))) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Kurski!! Do dziela!!! Druga Nocna zmiana!!! 13.02.06, 18:43 Buahahahaha, Kurski - alez Ty sie chlopie narobisz. Ledwie jeden firm przewinal sie przez oskarowa gale (tylko dlaczego nominacja "za efekty specjalne" a nie za "dokument":)) a juz czeka cie kolejna praca. Oto w toku nocnych ustalen i knowan prezyden Lech Kaczynski dokonuje przewrotu i poprzez rozwiazanie parlamentu likwiduje de facto rzad Marcinkiewicza! Zgroza - znow 100 dni tylko przetrwal ten bogoojczyzniany gabinet :) Poplakalem sie ze smiechu hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Kurski!! Do dziela!!! Druga Nocna zmiana!!! 13.02.06, 18:51 r306 napisał: > Buahahahaha, Kurski - alez Ty sie chlopie narobisz. Ledwie jeden firm przewinal > > sie przez oskarowa gale (tylko dlaczego nominacja "za efekty specjalne" a nie > za "dokument":)) a juz czeka cie kolejna praca. > Oto w toku nocnych ustalen i knowan prezyden Lech Kaczynski dokonuje przewrotu > i poprzez rozwiazanie parlamentu likwiduje de facto rzad Marcinkiewicza! > Zgroza - znow 100 dni tylko przetrwal ten bogoojczyzniany gabinet :) > Poplakalem sie ze smiechu hehehehehehe No fakt, to wszystko to powód do wielkiej uciechy :)))) A widzisz już, jak ten mały tłusty kaczorek z pełną powagą tłumaczy to narodowi, że jest to słuszne i potrzebne? :))) I mnie dopada atak śmiechu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Na szczescie..... 13.02.06, 18:54 mam projekt do skonczenia i nie bede tego miernego widowiska ogladal w TV... Dopijam kawe i zabieram sie do roboty. Bo jak mawial "wieszcz" Mlynarski: "robmy swoje". Musze zarobic na siebie i na te bande darmozjadow.... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Na szczescie..... 13.02.06, 18:59 Ktoś musi utrzymywać klasę próżniaczą z Wiejskiej, nie wyłączając ( o paradoksie!) twórców tego jakże celnego określenia czyli posłów Platformy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Wnioskuje, po maniakalnych nawiazaniach do PO, 13.02.06, 19:11 ze ktos z tej formacji zrobil Ci wielka krzywde. Proponuje: 1. Zlozyc doniesienie do prokuratury - niech scigaja gada. 2. Udac sie do psychoanalityka, bo przeciez jakos zyc dalej trzeba. Od siebie: wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wnioskuje, po maniakalnych nawiazaniach do PiS 13.02.06, 19:17 i Kaczyńskich, reszta j.w. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Spójrz kilka pięter wyżej :-) 13.02.06, 19:22 I wniknij w treść histerycznie antyPiSowskich postów na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
trzywdar Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:43 pozdro 600 Odpowiedz Link Zgłoś
trzeszczy1 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:46 Moim zdaniem Kaczor się nie odważy i to jest forma kolejnego nacisku na pożal się Panie Boże "koalicjantów" i próba "stabilizacji" areny politycznej a'la Wielcy Panowie Dwaj. Oczywiście winna jest Platforma. Jeżeli się mylę i jednak Parlament zostanie rozwiązany to też winna będzie Paltforma - i tu na pewno się nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Czas pakować walizki, do wszystkich 13.02.06, 18:50 wyksztalonych Polaków!! UCIEKAJCIE z TEGO RYDZOWATEGO PIEKLA! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 oto co powinno sie stac - narod, razem z wojskiem 13.02.06, 18:50 i policja powinna wyjsc na ulice i obalic urzednicza dyktature - spalic wszystkie ratusze, sejmy i inne gowna!!!!! rozgonic przekletych politykow i siwete krowy z urzedow na cztery wiatry, wladze powinno przejac wojsko!! w Polsce sprawnie moze rzadzic tylko junta!!! przecz z doopokracja!!!!!!! PS niech zyje Lucyfer \m/(o_x)\m/ Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Sejm diabli wzieli! Ale co stanie z 13.02.06, 18:50 Ojcem Marcinkiewiczem, Matka Gilowska i pozostalymi Ministrantami? Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Cztery lata i polowa Polakow umrze na serce 13.02.06, 18:50 Jak tak dluzej bedzie - cztery lata, i Kaczory beda trzymac caly NAROD w takiej trzesawce emocjonalnej, to w ciagu tych czterech lat polowa Polakow umrze na serce: nadcisnienie, zawaly, udary mozgow, ataki serca czy jak to tam zwia kardiolodzy. Gratuluje Kaczorom odwagi, bo po 4 latach czy 5 latach Polska wywiezie ich na taczkach jak Jagne z Chlopow. Takie male kurduple a tyle potrafia namieszac! Odpowiedz Link Zgłoś
bezatu7 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 18:51 Totalna bzdura i zwykła prowokacja mediów Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 najgorsze obelgi oraz danie narodowe IV RP 13.02.06, 18:56 ty kaczy synu; ty pakcie stabilizacyjny; danie narodowe: kaczka nadziewana rydzykiem. Coś krótko TRWAMła ta IV RP :D Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:05 Naprawdę. Ile w was jest złej woli i podłości??? Pieprzycie takie bzdury o tych nowych wyborach ,że żal dupe ściska. Znów dorabiacie prezydentowi gębe. Znów wytwarzacie atmosferę histerii i niepewności. A wszystko oczywiście przed podłego Kaczora.... Wybiórczy piesku. Ujadasz i ujadasz. Czy nigdy ci sie nie znudzi ???? ZADNYCH WYBORÓW NIE BEDZIE. Dobrze o tym wiecie. Tylko znów jest okazja to siania nienawiści do nowego prezydenta. Miejcie choć trochę przyzwoitości. Choć trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 a skąd ida wycieki o wyborach? od prezia !! 13.02.06, 19:06 więc nie zwalaj na GW, że bije pianę. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Mordzias, ja tam nie wiem... 13.02.06, 19:16 i wisi mi to, czy one beda czy nie. Ale jak beda, to co zrobisz?? Ty, ktory tak wierzysz Lechowi? Przeklniesz go w rozpaczy, czy znajdziesz mu usprawiedliwienie? Odpowiedz przed 20sta :) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Mordzias, ja tam nie wiem... 13.02.06, 19:21 r306 napisał: > i wisi mi to, czy one beda czy nie. > Ale jak beda, to co zrobisz?? Ty, ktory tak wierzysz Lechowi? > Przeklniesz go w rozpaczy, czy znajdziesz mu usprawiedliwienie? > Odpowiedz przed 20sta :) Jak będą nowe wybory to będę głosował tak jak poprzednio na PIS. Ale wyborów nie będzie. Zrozum. To media wytwarzają atmosferę sensacji , niepewności ,zagożenia i chaosu. Wszystko po to by dokopać podłym Kaczorom. Nie widzisz tego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Bhehehehehehehe 13.02.06, 19:33 Z grosz logiki Mordzias :) Za grosz :) No bo jesli media sieja panike i glosza falszywe, wedlug Ciebie tezy, to co bedzie jak sie te tezy sprawdza? ;) Albo cos jest falszem i wowczas sie nie sprawdza - wowczas masz racje, albo... falszem to cos nie jest, wiec falszywe jest Twoje zapatrywanie na rzeczywistosc :) Chyba, ze wolisz jak gorale - jest prawda, tysz prawda i g... prawda. > Jak będą nowe wybory to będę głosował tak jak poprzednio na PIS. Dziekuje za odpowiedz. Komentarza nie bedzie - ze zwgledu na szacunek za odwage :) Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:20 mordzinas napisał: > ZADNYCH WYBORÓW NIE BEDZIE. > Sprawdzam. O 20.00. Zobaczymy, czy kolega Mordzinas prawdę mówi i taki dobrze zorientowany w prezydenckiej polityce, czy rozpaczliwie broni kaczorków przed ostateczną kompromitacją. Zobaczymy się kilka minut po 20-tej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:22 mjotka napisała: > mordzinas napisał: > > > > ZADNYCH WYBORÓW NIE BEDZIE. > > > Sprawdzam. O 20.00. Zobaczymy, czy kolega Mordzinas prawdę mówi i taki dobrze z > orientowany w prezydenckiej polityce, czy rozpaczliwie broni kaczorków przed os > tateczną kompromitacją. Zobaczymy się kilka minut po 20-tej :))) Jak Mordzinas mówi to mówi:))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:28 bio.mum napisała: > Jak Mordzinas mówi to mówi:))) > > > > Lepiej jak nie mówi... A co powie po 20-tej? :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:31 mjotka napisała: > bio.mum napisała: > > > > Jak Mordzinas mówi to mówi:))) > > > > > > > Lepiej jak nie mówi... A co powie po 20-tej? :))) Zakładam, że zamilknie na wieki:))Oby:) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:32 Lulajże kaczuszko na wysokim drzewie, Drzewem wiatr kołysze, kaczuszką kolebie... a gdy gałąź pęknie, wtedy będzie pięknie:) he he he . Genialne. Jestem pod wrażeniem. Aż dostałem wypieków od takiej dawki poezji. Poważnie mówie. Wydaj tomik poezji. Taki talent. Kto by pomyslał... Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 20:18 mordzinas napisał: > Lulajże kaczuszko na wysokim drzewie, > Drzewem wiatr kołysze, kaczuszką kolebie... > a gdy gałąź pęknie, wtedy będzie pięknie:) > > > he he he . Genialne. Jestem pod wrażeniem. Aż dostałem wypieków od > takiej dawki poezji. > Poważnie mówie. > Wydaj tomik poezji. Taki talent. Kto by pomyslał... No i nie zgadłeś. Szukaj dalej. Pisarz, znany bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:26 mjotka napisała: > > > Sprawdzam. O 20.00. Zobaczymy, czy kolega Mordzinas prawdę mówi i taki dobrze z > orientowany w prezydenckiej polityce, czy rozpaczliwie broni kaczorków przed os > tateczną kompromitacją. Zobaczymy się kilka minut po 20-tej :))) > Jaką kompromitacją??? Człowiecze. O czym ty mówisz??? Przecież wybory (których oczywiście teraz nie będzie) - są narzędziem demokracji. Gdyby Kaczyński je ogłosił to nic by się przecież nie stało. Byłyby wybory ,które być może uporzadkowałyby scenę polityczną. Nie ma co poddawać się histerii jaką tworzą media. Oni są po to by odmóżdżać takich jak Ty. I udaje im się to w większości przypadków. A Ty zacytujesz Mrożka i myślisz ,że jestes taki (a) ineligentna.... Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:30 mordzinas napisał: A Ty zacytujesz Mrożka i myślisz ,że jestes taki (a) ineligentna.... > Oj, chyba się kolega mordzinas zdenerwował bo już atak at personam stosuje... Tak od razu? Nie powalczysz jeszcze na argumenty? Mnie sie pomysł nowych wyborów bardzo podoba, zwłaszcza po podpisaniu paktu stabilizacyjnego :) Oczywiście, to żadna kompromitacja - pełen sukces :))))) To, jak mordzinas, co powie prezydent o 20-tej? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:35 mjotka napisała: > mordzinas napisał: > > A Ty zacytujesz Mrożka i myślisz ,że jestes taki (a) ineligentna.... > > > Oj, chyba się kolega mordzinas zdenerwował bo już atak at personam stosuje... T > ak od razu? Nie powalczysz jeszcze na argumenty? Mnie sie pomysł nowych wyborów > bardzo podoba, zwłaszcza po podpisaniu paktu stabilizacyjnego :) Oczywiście, t > o żadna kompromitacja - pełen sukces :))))) > To, jak mordzinas, co powie prezydent o 20-tej? > > A jak tu się nie denerwować jak tylu ludzi codziennie daje się wpuszczać Wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 20:20 mordzinas napisał: > A jak tu się nie denerwować jak tylu ludzi codziennie daje się > wpuszczać Wybiórczej. Ojoj, to Ty tak z troski o nas? Nie trzeba, zbytek łaski... Idź, odpoczywaj, wyśpij się. Jutro świat będzie piękniejszy :) Brak snu powoduje wiele poważnych zaburzeń, także widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:35 mordzinas napisał: > > A Ty zacytujesz Mrożka i myślisz ,że jestes taki (a) ineligentna.... > > A skoro ty jestes taki inteligentny to powiedz mi z czego jest mój cytat:) Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 19:38 bio.mum napisała: > A skoro ty jestes taki inteligentny to powiedz mi z czego jest mój cytat:) > Hihihi :))) Czekamy na odpowiedź :))) Pod inną info już pisuarczyk Stańczyka z Gogolem pomylił. Ubaw po pachy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 20:34 cytat jest z takiego smiesznego raczej i uroczego wywiadu dla Polityki (ze podpowiem); Mrozek opowiadal o tym, jak to mu mlody i zdolny fotograf twarz (i nie tylko) fotografowal, i jak to wielki mistrz przyzwalal mlodemu adeptowi innego kunsztu, zblizac sie do siebie; takie sobie ni to ni owo: gadanie o byle czym; po czym Mrozek swtierdzil, ze mu sie w Polsce nie podoba; no i dobrze: Wyspy Bahama czekaja na pana, panie Slawomirze, i na Suzanne (bo pewnie juz nie Meksyk); a moze Iran czy inna Arabia Saudyjska? Tam spokojnie i porzadek jest; no dalejze mistrzu! droga szeroko otwarta mjotka napisała: > bio.mum napisała: > > > > A skoro ty jestes taki inteligentny to powiedz mi z czego jest mój cytat: > ) > > > Hihihi :))) Czekamy na odpowiedź :))) > Pod inną info już pisuarczyk Stańczyka z Gogolem pomylił. Ubaw po pachy :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 20:38 Dobrze, ze jestes Sil. Prekazuje Ci paleczke i zycze powodzenia z ta sfora ;-) Ja ide na drinka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: ZNOWU WYBIÓRCZA MANIPULUJE .... 13.02.06, 20:44 ale Ci zazdroszcze Czat-manie; a ja jeszcze w pracy; wypij i za moje zdrowie; serdecznie Cie pozdrawiam; . P.S. Jak wczoraj napisalem cos na watku o Kuroniu (jakis typek probowal mi przysunac z "antysemityzmem", ze niby moi partyjni rodzcie w 1968 wyrzucali z partii jego rodzicow), ze dziwie sie, iz potomkowie pzpr wysoko nosza swoje glowy, zas w Niemczech nie spotkalem nikogo, kto wyrazalby dume z tego, ze ktos w jego rodzinie byl czlonkie nsdap, to post mi wycieli, i mialem bana do 16:47; to cale uroki gw, jej prawdomownosci i "yntelygencji" adminow; . Raz jeszcze czat-manie pozdrawiam czat-man napisał: > Dobrze, ze jestes Sil. Prekazuje Ci paleczke i zycze powodzenia z ta sfora ;-) > Ja ide na drinka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: najgorsze obelgi oraz danie narodowe IV RP 13.02.06, 19:06 mch1983 napisał: > ty kaczy synu; > ty pakcie stabilizacyjny; > danie narodowe: kaczka nadziewana rydzykiem. > Coś krótko TRWAMła ta IV RP :D Esbeku. Idź spać. Nie denerwuj mnie przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hmmm 13.02.06, 19:14 > Nie denerwuj mnie przed snem. Wczesnie chadzacie spac Towarzyszu. Wiek tak sedziwy, czy tez tak mlody? :) Ale to nie wypada - wodz, ojciec narodu bedzie przemawial - na bacznosc i sluchac w skupieniu trzeba, aby zadne slowo nie uszlo uwagi. Bo pozniej, jak sie cos przeoczy, trzeba bedzie zlozyc samokrytyke (w przedszkolu lub klubie seniora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Hmmm 13.02.06, 19:29 r306 napisał: > > Nie denerwuj mnie przed snem. > Wczesnie chadzacie spac Towarzyszu. Wiek tak sedziwy, czy tez tak mlody? :) > Ale to nie wypada - wodz, ojciec narodu bedzie przemawial - na bacznosc i > sluchac w skupieniu trzeba, aby zadne slowo nie uszlo uwagi. Bo pozniej, jak > sie cos przeoczy, trzeba bedzie zlozyc samokrytyke (w przedszkolu lub klubie > seniora :)) he he he. Ano wcześnie ide spać. Dlatego proszę jeszcze raz aby mnie nie wkurzać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Spokojnych snow :) 13.02.06, 19:35 Tez rano wstaje, bo wyjazd do klienta, ale pewnie zasiedze sie nad projektem... Cos za dlugo siedze juz na tym forum... ehhhhh. Ale troche rozrywki czlowiek musi miec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: najgorsze obelgi oraz danie narodowe IV RP 13.02.06, 19:22 mordzinas napisał: > Esbeku. Idź spać. Nie denerwuj mnie przed snem. Przecież dopiero zacząłeś dyżur. Nie kłam, że idziesz spać, bo ci kaski nie wypłacą :)) Miłego oglądania TVP1 o godz. 20 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 Fajnie, że SB rekrutowało dzieci. 13.02.06, 20:09 Stary, idz na emeryturę i spoij spokojnie. Nie denerwuj się bo ci pykawka niewytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
bowpoz Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 19:06 Naiwni ! Nie będzie wyborów. Ogłasza się możliwośc podjęcia bardzo głupiej i niezrozumiałej decyzji. Po czym, gdy Pan Prezydent takiej decyzji nie podejmie - wyjdzie, że jest b. mądry. Odpowiedz Link Zgłoś