abstrakt2003 15.02.06, 16:34 www.chomiks.com/chomiki117.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malaszaramysz Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 17:26 A teraz drogie dzieci pocałujcie kaczkę w ... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 17:30 malaszaramysz napisała: > A teraz drogie dzieci pocałujcie kaczkę w ... Walentyno! Fi donc! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 19:08 malaszaramysz napisała: > A teraz drogie dzieci pocałujcie kaczkę w ... Heh ;))) Miałam identyczne skojarzenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 20:00 wiewiorzasta napisała: > malaszaramysz napisała: > > > A teraz drogie dzieci pocałujcie kaczkę w ... > > Heh ;))) Miałam identyczne skojarzenie :))) dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Zamykamy nasz teatrzyk... 15.02.06, 17:35 Zamykamy nasz teatrzyk A gdy w nim bujda Znow zamieszka, To zaprosze wszelkie glaby. Ja - Jarek, prezes prezia Leszka. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 17:36 Jak byłam małą dziewczynką, to zapamiętałam inną'wieczorynkę', a dokładnie brak poranka w TV. Tęskinicie za tamtą adrenalinką, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Umyslowo to ty do dzis z tej malej dziewczynki nie 15.02.06, 17:37 wyroslas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Umyslowo to ty do dzis z tej malej dziewczynk 15.02.06, 17:41 Dzięki za dobre słowo... Rozmawiaj z piaf, to właściwa dla Ciebie interlokutorka... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Male dziewczynki ZAWSZE dodaja sobie powagi 15.02.06, 17:54 wspinajac sie na baaardzo gruby "Slownik Wyrazow Obcych"... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Nigdy więcej powtórek!!!!!! 15.02.06, 17:41 Nie tęsknie!!!! Więc powtórek (historia jak zwykle powtarza się jako kabaret) nie potrzebuję!!!! Jak na razie zima, patrole wojskowe na ulicach i groźba "zrobienia porządku z bałaganem w kraju" już są... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Takze i "wziecia w kamasze" - wszyscy to tez 15.02.06, 17:53 slyszeli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Takze i "wziecia w kamasze" - wszyscy to tez 15.02.06, 17:58 no fakt... zmilitaryzowani spikierzy z TVP to był hit stanu wojennego... Propozycja dla tych z dobrą wyobraźnią - LAK w mundurku i czarnych okularach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Z tym to do pana Henia: pewnie ma cos w swoim 15.02.06, 20:03 archiwum fotograficznym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 19:07 Echo-, podlej sobie poczucie humoru czymś, bo strasznie smędzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 19:09 wiewiorzasta napisała: > Echo-, podlej sobie poczucie humoru czymś, bo strasznie smędzisz :) > Byle nie ozonem... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 19:32 ave_duce napisała: > wiewiorzasta napisała: > > > Echo-, podlej sobie poczucie humoru czymś, bo strasznie smędzisz :) > > > > Byle nie ozonem... Z Echo-o to wszystko możliwe :))) > > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 19:55 wiewiorzasta napisała: > ave_duce napisała: > > > wiewiorzasta napisała: > > > > > Echo-, podlej sobie poczucie humoru czymś, bo strasznie smędzisz :) > > > > > > > Byle nie ozonem... > > Z Echo-o to wszystko możliwe :))) > > > > > ;))) > No, nie... tYż tYkila??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Specjalnie dla Echo-o!!! 15.02.06, 23:51 ave_duce napisała: > No, nie... tYż tYkila??? > > ;) Tykila raz! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Specjalnie dla Echo-o!!! 15.02.06, 23:57 wiewiorzasta napisała: > ave_duce > ... tYż tYkila??? > ;) > Tykila raz! > hehe.. P. "w...o", ten trunek nie Jedną(ego) już "trafił! :-)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Specjalnie dla Echo-o!!! 16.02.06, 00:00 henryk.log napisał: > wiewiorzasta napisała: > > > ave_duce > > ... tYż tYkila??? > > ;) > > > Tykila raz! > > > > hehe.. P. "w...o", ten trunek nie Jedną(ego) już "trafił! > :-)) > Pzdr I słusznie! Po to jest :) Ale tylko z dodatkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Specjalnie dla Echo-o!!! 16.02.06, 00:07 ? Te dodatki, to co to takiego je., P. "w...o" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Specjalnie dla Echo-o!!! 16.02.06, 00:55 henryk.log napisał: > ? > Te dodatki, to co to takiego je., P. "w...o" :-) Panie Heniu, gdybym pana nie znała, to bym pomyślała, żeś pan świntuch :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... 16.02.06, 01:06 ..żem "świntuch" to wiem , nie od P. pierwszej z resztą ;P ale dalej "dodatków" nie kumam , P."w...o" ..hehe.. wiewiorzasta napisała: >..żeś pan świntuch :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... 16.02.06, 01:08 henryk.log napisał: > ..żem "świntuch" to wiem , nie od P. pierwszej z resztą ;P > ale dalej "dodatków" nie kumam , P."w...o" > ..hehe.. A cytrynek i solinek to co? Tekila i aguardjete :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... 16.02.06, 01:10 A jako kolejny dodatek - dowcip lutego w wykonaniu pana Nikta :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36895275&a=36895722 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... 16.02.06, 01:14 wiewiorzasta napisała: > henryk.log napisał: > > ..żem "świntuch" to wiem , nie od P. pierwszej z resztą ;P > > A cytrynek i solinek to co? Tekila i aguardjete :))) :D Poddaję się i przyznaję, P. "w...o", kurs cyrylicy rozp. i zakończ. na tykili, na "razie"... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... 16.02.06, 01:28 henryk.log napisał: > wiewiorzasta napisała: > > > henryk.log napisał: > > > ..żem "świntuch" to wiem , nie od P. pierwszej z resztą ;P > > > > A cytrynek i solinek to co? Tekila i aguardjete :))) > > :D > Poddaję się i przyznaję, P. "w...o", kurs cyrylicy rozp. i zakończ. > na tykili, na "razie"... > :-)))) To nie cyrylica!!! To grażdanka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... 16.02.06, 01:43 wiewiorzasta napisała: > > :D > > Poddaję się i przyznaję, P. "w...o", > To nie cyrylica!!! To grażdanka :))) Koniec, finito, kpl. klapa, P. "w..." ze mnie..!;P Bij_zabij Droga Pani, słowem się już nie odezwę dziś ! :-)) Dobranoc ..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... 16.02.06, 01:56 henryk.log napisał: > wiewiorzasta napisała: > > > > :D > > > Poddaję się i przyznaję, P. "w...o", > > > To nie cyrylica!!! To grażdanka :))) > > Koniec, finito, kpl. klapa, P. "w..." ze mnie..!;P > Bij_zabij Droga Pani, słowem się już nie odezwę dziś ! :-)) > Dobranoc > ..hehe.. Starałam się tylko na właściwą drogę naprowadzić :)))) Żeby się pan Henio z cyrylicą dłużej nie męczył ;)))) Ale proszę się nie przejmować - podobne są alfabety. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... Przystojny? 16.02.06, 01:44 img.interia.pl/encyklopedia/nimg/piotr_1w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... Przystojny 16.02.06, 01:56 eeeee Taki sobie. Fajniejszy pomarańczowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... Przystojny 16.02.06, 01:59 Ten był dla echo_a, pomarańczowy dla miłośniczek tequilli tylko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... Przystojny 16.02.06, 02:03 hulaj_dusza napisał: > Ten był dla echo_a, pomarańczowy dla miłośniczek tequilli tylko:))) A to przepraszam (że za Echo-o odebrałam), a za pomarańczowego dzięki serdeczne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... Przystojny 16.02.06, 02:05 wiewiorzasta napisała: > hulaj_dusza napisał: > > > Ten był dla echo_a, pomarańczowy dla miłośniczek tequilli tylko:))) > > A to przepraszam (że za Echo-o odebrałam), a za pomarańczowego dzięki serdeczne > ;)) > Którego? Zębatego czy koŁalicjanta? I tak cała przyjemność po mojej stronie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... Przystojny 16.02.06, 02:13 hulaj_dusza napisał: > Którego? Zębatego czy koŁalicjanta? > I tak cała przyjemność po mojej stronie:))) za KoŁalicjanta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... Przystojny 16.02.06, 02:15 wiewiorzasta napisała: > hulaj_dusza napisał: > > > Którego? Zębatego czy koŁalicjanta? > > I tak cała przyjemność po mojej stronie:))) > > za KoŁalicjanta :)) > > Jeśli chodzi o koŁalicjanta - to on powinien dziękować!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... Przystojny 16.02.06, 10:48 wiewiorzasta napisała: > hulaj_dusza napisał: > > > Którego? Zębatego czy koŁalicjanta? > > I tak cała przyjemność po mojej stronie:))) > > za KoŁalicjanta :)) > www.vudik.ru/images/prukols/kot.jpg ??? To tutaj się hula, a do knajpy zajrzeć to nie łaska???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Specjalnie dla Echo-o!!!..;P :D... Przystojny 19.02.06, 23:50 ave_duce napisała: > > To tutaj się hula, a do knajpy zajrzeć to nie łaska???? > > :))) > Do knajpy? Chętnie obie Panie zaproszę, natychmiast!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 22:23 ave_duce napisała: > wiewiorzasta napisała: > > > Echo-, podlej sobie poczucie humoru czymś, bo strasznie smędzisz :) > > > > Byle nie ozonem... > > ;))) ``````````````````````````````` Trafiłaś, Złotko ! Bardzo lubię kąpiele ozonowe... Tobie też polecam - relaks, masaż i dotlenienie organizmu... Całego organizmu: od stóp aż po GŁOWĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Kaczorynka :) 18.02.06, 22:14 echo_o napisała: > ave_duce napisała: > > > wiewiorzasta napisała: > > > > > Echo-, podlej sobie poczucie humoru czymś, bo strasznie smędzisz :) > > > > > > > Byle nie ozonem... > > > > ;))) > > ``````````````````````````````` > > Trafiłaś, Złotko ! > Bardzo lubię kąpiele ozonowe... > Tobie też polecam - relaks, masaż i dotlenienie organizmu... > Całego organizmu: od stóp aż po GŁOWĘ :) Chyba coś ci się pomyliło albo jesteś naprawdę bardzo chora: Zastosowanie terapii ozonowej przy wykorzystaniu urządzenia Hyper Medozon przynosi wielkie efekty w leczeniu następujących chorób: zwyrodnienia stawów reumatyzm lumbago dna moczanowa choroby skórne ( trądzik, egzema, atopowe zapalenie skóry ) trudno gojące się rany , odleżyny , owrzodzenia zespół przewlekłego zmęczenia zawroty głowy migreny uszkodzenia wątroby spowodowane alkoholem i wirusami zaburzenia ukrwienia kończyn zaburzenia krążenia zmiany miażdżycowe cukrzyca nieżyty żołądkowo - jelitowe stany zapalne i owrzodzenia jelita grubego Najważniejszym zastosowaniem ozonoterapii jest działanie profilaktyczne. Szczególnie przy istniejącym ryzyku jak: nikotynizm, wysoki poziom cholesterolu, podwyższona ilość kwasu moczowego, wysokie ciśnienie krwi, cukrzyca. www.enervita.com.pl/show.php?aid=ozon Życze duuużooo zdrowia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kaczorynka :) 18.02.06, 22:52 5-tej nie udało się uniknąć następujących chorób: zwyrodnienia stawów, reumatyzmu, lumbago, dna moczanowa, chorob skórnych( trądzik, egzema, atopowe zapalenie skóry), trudno gojących się ran , odleżyn, owrzodzeń, zespołów przewlekłego zmęczenia, zawrotów głowy, migreny, uszkodzenia wątroby spowodowanej alkoholem i wirusami, zaburzenia ukrwienia kończyn, zaburzenia krążenia, zmian miażdżycowych, cukrzycy, nieżytu żołądkowo - jelitowego, stanu zapalnego i owrzodzenia jelita grubego, nikotynizmu, wysokiego poziomu cholesterolu, podwyższonej ilości kwasu moczowego, wysokiego ciśnienia krwi, cukrzycy........ Ooo!jeżuuu, może wystarczyyy już ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kaczorynka :) 18.02.06, 22:56 re: 5-temu echo_u z dedykacją.. ..odnowić oblicze zębów, Tych Zębów czyli o tym jak przetrwać kaczyzm ->the_piggy< Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Kaczorynka :) 19.02.06, 07:22 henryk.log napisał: > re: 5-temu echo_u z dedykacją.. > > ..odnowić oblicze zębów, > Tych Zębów > czyli o tym jak przetrwać kaczyzm ->the_piggy< A może tych (mniejszych z dwóch)??? www.humorek.com.pl/c1/s/34.htm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Kaczorynka :) 19.02.06, 07:42 Biedna ona: www.humorek.com.pl/c15/s/45.htm ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kaczorynka :) :) 15.02.06, 19:45 A co Wam Panie, echooooooo zawiniłooooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Panie Heniu; wyzej prosba o Kaczke w mundurze. 15.02.06, 20:05 Najlepiej w czarnych okularach. Podrzuc pan cos, by bylo weselej;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Heniu; wyzej prosba o Kaczke w mundurze 15.02.06, 20:15 kropek_oxford napisał: > Najlepiej w czarnych okularach. Podrzuc pan cos, by bylo weselej;) ..moment.. www.geocities.com/kaczuchlech/ O! qrdee, okulary wcięło ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ale w mundurze jakby ciut wyprzystojnial;) 15.02.06, 20:18 Nie sadzilem, ze z tej fotki tak sie inicjatywa rozwinie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
homovaticanus Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 20:00 www.rat.bzzz.net/rat/archiwum.html Odpowiedz Link Zgłoś
abc12323 Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 22:18 img40.imageshack.us/img40/3416/prawiesiepola3emzesmiechuautok.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 A co w tym pięknego? 16.02.06, 23:09 Gdybym był autorem... hmmm.... Ja tylko zalinkowałem coś co mnie rozśmieszyło. Polecam cały serwis. www.chomiks.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Kaczorynka :) 15.02.06, 23:57 Jakby czas cofnął się do tyłu. Hm. Nawet flaga stała się prawie czerwona. Nikt go nie pilnuje? Na chwilę nie można zostawić go samego? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Kaczorynka :) To jest właściwa flaga;((( 16.02.06, 02:13 www.shqvarny.info/wp-content/kaczyzm1.gif Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Buhahaha!!!! n/t 16.02.06, 23:03 ? Aleś Pan skory do śmiechu, kropku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Buhahaha!!!! n/t 18.02.06, 23:00 henryk.log napisał: > ? > Aleś Pan skory do śmiechu, kropku :-) Niech Pan uważa, żeby Pan zębów nie zgubił. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Buhahaha!!!! n/t 18.02.06, 23:55 ave_duce napisała: > Niech Pan uważa, żeby Pan zębów nie zgubił. > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Buhahaha!!!! n/t 19.02.06, 07:03 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > Niech Pan uważa, żeby Pan zębów nie zgubił. > > ;))) > Prędzej mi kaczka na dłoni wyrośnie, niż zaproszę Pana znowu "do kuferka". "Zęby albo dary - wybór nalezy do ciebie!" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Buhahaha!!!! O co chodzi? Wszędzie zęby;))) 19.02.06, 23:39 ave_duce napisała: > henryk.log napisał: > > > ave_duce napisała: > > > > > Niech Pan uważa, żeby Pan zębów nie zgubił. > > > ;))) > > > > Prędzej mi kaczka na dłoni wyrośnie, niż zaproszę Pana znowu "do kuferka". > > "Zęby albo dary - wybór nalezy do ciebie!" > > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap hobby czy cos wiecej ? 18.02.06, 22:32 Sledzilem chomiksa do ktoregos tam odcinka. Jednak gdy koalicja lpr-po przeglosowala becikowe a autor siedzial cicho i udawal, ze nie zauwazyl, to sobie darowalem. Ciekawostka na koniec dla lubiacych spiskowe teorie, kliknac dzial 'o tworcy' www.artserwis.pl/portfoliobrowser.php?portfolio_nmb=~4822388 Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 ???????????? 19.02.06, 06:43 Wczym rzecz? Że niby ktoś chce zarobić? I dobrze! Przynajmnie do czegoś bracia K. się przydadzą! PS To mówisz że autor beciki przepuścił? To rzeczywiście ciekawe. Sugerujesz że autor śmieje się ż braci ale tak by władzy się nie narazić? Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Re: ???????????? 19.02.06, 16:38 Tlumaczenie rzeczy oczywistych jest nuzace. Jak nie rozumiesz aluzji, to Twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 E tam, zaraz problem 19.02.06, 16:54 mało mnie obchodzą twoje aluzje. Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Re: E tam, zaraz problem 19.02.06, 19:17 Taaa, a znaki zapytania w tytule postu to przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: E tam, zaraz problem 19.02.06, 20:02 klip-klap napisał: > Taaa, a znaki zapytania w tytule postu to przypadek. ============================================================================= EEE.... Ja taki styl ma...... Nie doszukuj się czegoś nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Facet jest naprawde dobry w web design - to golym 20.02.06, 00:08 okiem widac; reszte deklarowanych umiejetnosci trzeba by dopiero sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś